AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
KOliko je tacna ponuda PSG-a je li 62 ili 65 ili 70 evo ovdje pise da je povecana na 70 miliona eura
PSG povećao ponudu na 70 miliona, čeka se potvrda, tačnije pristanak Zlatana Ibrahimovića. Milan već pikirao zamene za dva najbolja igrača, videćemo gde će Mino Raiola iz Švedske, nazad u Milan, ili Pariz...
Tokom noći su stigle potvrde, Paris Saint-Germain je poslao ponudu za Thiaga Silvu i Ibrahimovića.
U kasu Milana bi trebalo da se slije oko 70 miliona evra, što zajedno sa uštedama od plata Brazilca i Šveđanina imati oko 170 miliona na raspolaganju. Naravno, jedan deo će biti upotrebljen za pojačanja, a veće se naziru neki potezi u prelaznom roku.
Prva stvar će biti zamena u odbrani, najverovatnije će stići Astori iz Cagliarija koji je već bio na pragu Rusije, a ponovo je interesantan Brazilac Dede. Međutim, problem je što Milan može da dovede samo jednog stranca iz zemalja van EU, pa će najverovatnije ta kvota biti popunjena dolaskom nekog od igrača Sitija, bilo Edina Džeka u napadu, bilo Aleksandra Kolarova.
Ako bi stigao Kolarov, onda je sigurno da bi se Milan ustremio na Marija Balotellija kao rešenje u špicu, a pominje se i Carlos Tevez, međutim i on nema pasoš EU.
No, sačekajmo, Zlatan još nije rekao "da". Raiola je u Švedskoj, razgovara sa svojim klijentom, da bi privukao Ibru, Paris Saint-Germain će morati da ponudi više od 12 miliona koliko sada napadač ima u Milanu.
Računica "Rossonera" je jasna, oni žele da naprave kompletan zaokret, spremni su da žrtvuju sezonu, ali da kupe mlađe igrače i počnu novi period istorije.
Danas popodne stvari će biti jasnije, ako Raiola ode u Pariz iz Stokholma, jasno je da odlazi na pregovore. U slučaju da se vrati u Milan, to može da znači da je Ibrahimović odbio ponudu, čime bi kompletan posao otpao. Međutim, mediji spekulišu da će Ibrahimović tražiti više novca od Milana ukoliko ostane, što otvara novi problem...
PSG povećao ponudu na 70 miliona, čeka se potvrda, tačnije pristanak Zlatana Ibrahimovića. Milan već pikirao zamene za dva najbolja igrača, videćemo gde će Mino Raiola iz Švedske, nazad u Milan, ili Pariz...
Tokom noći su stigle potvrde, Paris Saint-Germain je poslao ponudu za Thiaga Silvu i Ibrahimovića.
U kasu Milana bi trebalo da se slije oko 70 miliona evra, što zajedno sa uštedama od plata Brazilca i Šveđanina imati oko 170 miliona na raspolaganju. Naravno, jedan deo će biti upotrebljen za pojačanja, a veće se naziru neki potezi u prelaznom roku.
Prva stvar će biti zamena u odbrani, najverovatnije će stići Astori iz Cagliarija koji je već bio na pragu Rusije, a ponovo je interesantan Brazilac Dede. Međutim, problem je što Milan može da dovede samo jednog stranca iz zemalja van EU, pa će najverovatnije ta kvota biti popunjena dolaskom nekog od igrača Sitija, bilo Edina Džeka u napadu, bilo Aleksandra Kolarova.
Ako bi stigao Kolarov, onda je sigurno da bi se Milan ustremio na Marija Balotellija kao rešenje u špicu, a pominje se i Carlos Tevez, međutim i on nema pasoš EU.
No, sačekajmo, Zlatan još nije rekao "da". Raiola je u Švedskoj, razgovara sa svojim klijentom, da bi privukao Ibru, Paris Saint-Germain će morati da ponudi više od 12 miliona koliko sada napadač ima u Milanu.
Računica "Rossonera" je jasna, oni žele da naprave kompletan zaokret, spremni su da žrtvuju sezonu, ali da kupe mlađe igrače i počnu novi period istorije.
Danas popodne stvari će biti jasnije, ako Raiola ode u Pariz iz Stokholma, jasno je da odlazi na pregovore. U slučaju da se vrati u Milan, to može da znači da je Ibrahimović odbio ponudu, čime bi kompletan posao otpao. Međutim, mediji spekulišu da će Ibrahimović tražiti više novca od Milana ukoliko ostane, što otvara novi problem...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Samo Silva vrijedi 45-50 miliona. Znaci Ibru su procjenili na 20 miliona
Kao sto neko rece sa tim parama bi odradili sjajan mercato
Kao sto neko rece sa tim parama bi odradili sjajan mercato
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Milan puca po savovima. Ne zna se ni ko pije, ni ko placa. Ako je tacno da je zbog 3. golmana izgubljeno 1 nonEU mesto, onda imamo i zlatnu kantu medju generalnim direktorima Serie A, za ovu godinu. 
Ej Magicnog ,to non-EU mjesto je izgubljeno zbog toga sto je Galliani vec kupio Gabriela i mislio je da ce ovaj Gabriel dobiti Portugalski pasos ali ovaj to nije dobio tako da je jedno non-EU mjesto izgubljeno,cuj puca po savovima sta bi sta mislis napoli uradio da sada dobije npr. od Chelsia ponudu od 70 miliona za Hamsika i Cavanija ,ti mislis da bi to Napoli odbioMaGiCa je napisao/la:Milan puca po savovima. Ne zna se ni ko pije, ni ko placa. Ako je tacno da je zbog 3. golmana izgubljeno 1 nonEU mesto, onda imamo i zlatnu kantu medju generalnim direktorima Serie A, za ovu godinu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Bomba : Koliko saznajemo od transfera Thiaga Silve i Zlatana Ibrahimović u PSG neće biti ništa, sve je to paravan za jedan drugi transfer.Naime sprema se velika senzacija.Umjesto Silve i Ibre u PSG prelazi Bonera za 75 milijuna a o tome se nije govorilo da se nebi dizala prevelika prašina zbog tog transfera.PSG će prodati Sakha da bi oslobodio broj 3 koji Bonera želi nositi , a u Milanu nece imati prilike jer je Acerbi stigao p.

(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Ajde dovedite nam Dzeku čeka ga broj 9 ,Dzeko bi imao 3x manju platu od Ibre + mladji je 3-4 godine,naravno nije kao Ibra ali moze biti dobra zamjena.
Forzaaa Milan !
Forzaaa Milan !
Ibra said yes to PSG but calls for engagement Pharaonic
-RIVALDO-
Ne moze Dzeko imat platu 4 miliona da ga jbes
Ako bi odlazak ove dvojice znacio povratak Rickya ne bi ih zalio ni sekunde. A ovako ako dodje Tevez/Dzeko i bude igro u sspicu sa Robinhom i dovedu nekog tipa Astori/Rolando da zamjeni TS-a i igra sa Mexesom to ce biti najveca glupost na svijetu.
Ako bi odlazak ove dvojice znacio povratak Rickya ne bi ih zalio ni sekunde. A ovako ako dodje Tevez/Dzeko i bude igro u sspicu sa Robinhom i dovedu nekog tipa Astori/Rolando da zamjeni TS-a i igra sa Mexesom to ce biti najveca glupost na svijetu.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Raiola je na putu za Pariz... 
ma kada se prodaju ova dvojica treba i cirkusanta Robinha prodati..dovesti nekog drugog...
ma kada se prodaju ova dvojica treba i cirkusanta Robinha prodati..dovesti nekog drugog...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
SLazem se sa ovim ,ja mislim da bi Dzeko pristao na platu oko 4-5 miliona eura po sezoni,iako cini mi se u City-u ima oko 7 miliona eura godisnje ali Dzeko navija za Milan i sigurno bi pristao na smanjenje platesenad_flamin je napisao/la:Ajde dovedite nam Dzeku čeka ga broj 9 ,Dzeko bi imao 3x manju platu od Ibre + mladji je 3-4 godine,naravno nije kao Ibra ali moze biti dobra zamjena.
Forzaaa Milan !
Ibra said yes to PSG but calls for engagement Pharaonic
negoo naisao sam na jedan tekst:
Samo cu vam reci ovo....Gledaj sezonu kada smo osvoji Scudetto...Igra protiv Leccea bez Ibre 4:0,tad je jos Ronaldinho igrao,druga tekma da l' je bilo 1:1 ili 1:0,prva tekma protiv Intera,igrao je Ibra..jedva smo ih dobili i to iz penala gol,druga tekma protiv Intera,bez Ibre,3:0 Pato se tada razigrao,tako da je Milan institucija i bez Ibre,tako da Rossoneri bez nerviranja
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Kad bi Kaka došao ne bi bilo sretnijeg navijača Milana od mene, nema veze i ako bi se borili za onu Europsku Ligu,ja sam jednostavno obozavao onaj Milan kad igra Kaka, Galliani vrati nam Kaku i dovedi Dzeku, pa nek i ispadnemo u Seriju B ! 
EDIT: Ibra ce imati 14 mil platu
-RIVALDO-
gdje pise to za ibru o 14 mil u Psg je li daj linksenad_flamin je napisao/la:Kad bi Kaka došao ne bi bilo sretnijeg navijača Milana od mene, nema veze i ako bi se borili za onu Europsku Ligu,ja sam jednostavno obozavao onaj Milan kad igra Kaka, Galliani vrati nam Kaku i dovedi Dzeku, pa nek i ispadnemo u Seriju B !
da li ko zna kolika je tacna visina transfera nije valjda ovo : T.Silva 42 miliona eura i Ibrahimovic 20 miliona eura ,da li ko zna tacnu vrijednost transfera
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 12 jul 2012, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=85449meho-medo je napisao/la:gdje pise to za ibru o 14 mil u Psg je li daj linksenad_flamin je napisao/la:Kad bi Kaka došao ne bi bilo sretnijeg navijača Milana od mene, nema veze i ako bi se borili za onu Europsku Ligu,ja sam jednostavno obozavao onaj Milan kad igra Kaka, Galliani vrati nam Kaku i dovedi Dzeku, pa nek i ispadnemo u Seriju B !
EDIT: Ibra ce imati 14 mil platuje li to pouzdano
-RIVALDO-
- IlPrincipino
- Kontakt:
navodno i Leonardo bio sa Raiolom u Švedskoj kod Ibre...
on je navodno rekao DA i traži 14 milliona po sezoni i ugovor na četiri godine...
on je navodno rekao DA i traži 14 milliona po sezoni i ugovor na četiri godine...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- senad_flamin
- Kontakt:
Claudio Vigorelli, agent David Astori and Mattia Destro, today was in place at Milan, and met with Adriano Galliani.
-RIVALDO-
da li ko zna kolika je tacna visina transfera nije valjda ovo : T.Silva 42 miliona eura i Ibrahimovic 20 miliona eura ,da li ko zna tacnu vrijednost transfera
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
65 mil + bonusi = 70 milmeho-medo je napisao/la:da li ko zna kolika je tacna visina transfera nije valjda ovo : T.Silva 42 miliona eura i Ibrahimovic 20 miliona eura ,da li ko zna tacnu vrijednost transfera
-RIVALDO-
koliko znam gabriel nikada nije potpisao ugovor. čekalo se da dobije papire da postane oficijelno igrač milana. galliani je toMaGiCa je napisao/la:Milan puca po savovima. Ne zna se ni ko pije, ni ko placa. Ako je tacno da je zbog 3. golmana izgubljeno 1 nonEU mesto, onda imamo i zlatnu kantu medju generalnim direktorima Serie A, za ovu godinu.

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
eh to je vec malo bolje,nego da li imas iformaciju kako ce nam isplatiti ovih 65 miliona da nece kroz 4 godine pa svaku godinu po 16 milionasenad_flamin je napisao/la:65 mil + bonusi = 70 milmeho-medo je napisao/la:da li ko zna kolika je tacna visina transfera nije valjda ovo : T.Silva 42 miliona eura i Ibrahimovic 20 miliona eura ,da li ko zna tacnu vrijednost transfera
znaci baresi Milan sledece sezone osvaja LP
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Sto se tice Ibrahimovica i Silve , neka slobodno idu , kada im toliko znaci pare , onda neka idu. Za te pare se mogu dovesti 5 kvalitetnih igraca .. Dzeko , Kolarov , Dede , Astori i jedan ofanzivni vezni (Ganso npr). I sta gubimo ? Nista .. Ako im se svidjaju arapski milioni neka slobodno idu , ne trebaju ovdje .
Igrali smo i prije bez Ibrahimovica i Silve , pa osvojili LP ..
Igrali smo i prije bez Ibrahimovica i Silve , pa osvojili LP ..
Sloboda Tuzla !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.