FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jul 2012, 13:43

astra1922 je napisao/la:
Semper je napisao/la:Amar Prutina ima bolesno ambicioznog amidžu koji je uzgred i kriminalac, kada se uz to doda da se i Amar na taj način ponaša dobije se kombinacija za neuspjeh.Što se tiče igračkih sposobnosti nisam ga nikada gledao.
onda znaci da ste i vi klub koji spada pod uticaj gradskih kabadahija,cim jedan takav lik sumnjivih rodbinskih veza igrao kod vas dugi niz godina..dobro je makar ima dvije noge moci ce do klupe doci vjerovatno ni loptu nezna osutati
U omladinskim selekcijama da, ali među seniorima nećeš pronaći takvog igrača jer kod Amara to ne prolazi, koliko god te kabadahije bili maheri, Amar je opet veći maher od njih.

Prutina nije igrao kod nas dugi niz godina, već samo trenirao. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 12 jul 2012, 13:45

astra1922 je napisao/la:pa eto ja se ne razumijem al valjda je trener kuntic imalo pametniji od mene pa je vidio da od njega ima nesto ili je i njega prestrasio njegov amidza kabadahija :lol: :lol: :lol:

nime stidi se samog sebe,tako i za savica govoris i za adilovica si govorio pa za lazara pa za koga jos naspomenime molim te izgleda da sam te prepoznao ti si onaj pljuvac sa sjevera koji svim igracima zelje kada pogresno dodaju loptu psujes familiju :oops:

kuntic je kao trener?ok..

a znas li gdje je ** ulaz na sjeveru na grbavici,posto vidim da sve znas?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2012, 13:48

I ovaj papak se nakačio na forum ne znam šta.Opusti se drug ugrabili se ogromnog talenta, da Bog da vi na njemu zaradili milione, i prodali ga u Dortmund.Kod nas nije igro, vi u njemu vidite potencijal i eto.
DRUG NEBI TI PUNCA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jul 2012, 13:49

jos samo da zavrsim sa ovom raspravom jer sam je ja i poceo.meni nije problem priznati da neki igrac nema mjesta u zelji a i ma naprimjer u zvijezdi,to samo lud covjek ne bi mogao.zeljo je pokazao da je najbolji u nasoj ligi i da je od moje zvijezde trenutno bolji za duplo ili vise nije bitno to samo po sebi znaci da mi imamo i jeftinije i slabije igrace od vas.znaci fazon je sto je vama tesko priznati neke stvari.nemorate pljuvati vase igrace koji odu negdje drugo neki su vam valjali a neki ce vam mozda tek valjati.lijep pozdrav vidimo se za mjesec dana
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 12 jul 2012, 13:50

e cuj prutina potencijal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: halal vam bio :lol: :lol: :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 12 jul 2012, 14:04

astra1922 je napisao/la:jos samo da zavrsim sa ovom raspravom jer sam je ja i poceo.meni nije problem priznati da neki igrac nema mjesta u zelji a i ma naprimjer u zvijezdi,to samo lud covjek ne bi mogao.zeljo je pokazao da je najbolji u nasoj ligi i da je od moje zvijezde trenutno bolji za duplo ili vise nije bitno to samo po sebi znaci da mi imamo i jeftinije i slabije igrace od vas.znaci fazon je sto je vama tesko priznati neke stvari.nemorate pljuvati vase igrace koji odu negdje drugo neki su vam valjali a neki ce vam mozda tek valjati.lijep pozdrav vidimo se za mjesec dana
Ok-e post drug,
sretno tebi i Zvjezdi....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2012, 14:08

astra1922 je napisao/la:pa eto ja se ne razumijem al valjda je trener kuntic imalo pametniji od mene pa je vidio da od njega ima nesto ili je i njega prestrasio njegov amidza kabadahija :lol: :lol: :lol:

nime stidi se samog sebe,tako i za savica govoris i za adilovica si govorio pa za lazara pa za koga jos naspomenime molim te izgleda da sam te prepoznao ti si onaj pljuvac sa sjevera koji svim igracima zelje kada pogresno dodaju loptu psujes familiju :oops:
Nikad u zivotu nisam nijednom igracu opsovao familiju niti bilo sta drugo... dalje ne idem na sjever... dalje ja govorim samo cinjenice nazalost... ja postujem svakog igraca Zelje dok igra za moj omiljeni klub, ali ovo je forum gdje diskutujemo... Pitaj bilo koje navijaca Zelje da ti kaze nesto za te navedene igrace svaki ce ti reci isto sto i ja...

I burazeru ja uopste ne pljujem nijednog igraca Zelje... samo govorim(o) realno o njihovim igrackim sposobnostima..

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 12 jul 2012, 14:29

inace ovdje i nisam nešto pretjerano aktivan ja sam uspio doci do karte i aranzmana za maribor, ali samo zelim da iskazem nezadovoljstvo zbog toga sto neki maloljetnici koji su dolazili sa saglasnosti i neki likovi koji imaju uslovne kazne dobili karte ispred regularnih momaka koji su 2 sata cekali ispred i nisu im htijeli prodati niti jednu jedinu kartu.. znam da mi iz udruzenja imamo prednost,ali zašto se nije mislilo na to da ce isti ovi biti vraceni sa granice i da ce ispast sranje pravo a mogli su regularni momci bez problema dobiti karte umjesto ovih zbog kojih nam i grupa tone i dok je god takvih nece imati napretka.. pozdrav
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 12 jul 2012, 14:33

I šta bi na kraju ?? ipak prijenos kao sto rekoh? :mrgreen: to su igre Janeza, trzaju, lažu petljaju samo da unesu pometnju i nemir nista vise, njima je kriza žele animirati raju da dodju na stadion a po procjenama max. ce biti 6.-7.000 ljudi na stadionu sa 1.000 - 1.500 Manijaka, hvata ih pomalo nervoza pa se gube pomalo :D
Face TV. nije obicna mahalska TV. ljudi glume veličinu neku pa samim tim pucaju na neku visinu, željeli su exluzivno pravo na prenos dakle samo oni da imaju i niko vise čak ni bilo koja TV. u Sloveniji u čemu su i uspjeli, s tim uz tih 10.000 eura koje su platili za prenos dog. je i prenos iz Sarajeva s tim sto ce BHT biti distributer a RTV SLO2 ce prenositi plus Face TV dobiva 6.000 eura :D i na kraju Face TV placa prenos "samo" 4.000 eura, helem velika priča i pompa oko ničega, napokon da se neki novinar sjeti pozvati Face TV i raspitati se a ne prenositi inf. sa stranice Maribora :D

Što se tice Prutine ili kako su ga nazivali poneki izmedju sebe "seljo" :D neka mu je sa srećom sto se kaze nama ni u dzep ni iz dzepa, bio je član kluba to je sve, niti je sta pokazao niti sta spec. ponudio, primao je par mjeseci placu za nase uslove "boli glava" i to je sve ...

Nigdje ne piše niti je ko objavio da Željo u subotu igra prijateljsku utakmicu protiv Sutjeske iz Foče u Foči, načelnik Zdravko Krsmanovic uspio dovesti Želju u Foču kako sam kaže :D
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2012, 14:40

ZlatnaDolina je napisao/la:I šta bi na kraju ?? ipak prijenos kao sto rekoh? :mrgreen: to su igre Janeza, trzaju, lažu petljaju samo da unesu pometnju i nemir nista vise, njima je kriza žele animirati raju da dodju na stadion a po procjenama max. ce biti 6.-7.000 ljudi na stadionu sa 1.000 - 1.500 Manijaka, hvata ih pomalo nervoza pa se gube pomalo :D
Face TV. nije obicna mahalska TV. ljudi glume veličinu neku pa samim tim pucaju na neku visinu, željeli su exluzivno pravo na prenos dakle samo oni da imaju i niko vise čak ni bilo koja TV. u Sloveniji u čemu su i uspjeli, s tim uz tih 10.000 eura koje su platili za prenos dog. je i prenos iz Sarajeva s tim sto ce BHT biti distributer a RTV SLO2 ce prenositi plus Face TV dobiva 6.000 eura :D i na kraju Face TV placa prenos "samo" 4.000 eura, helem velika priča i pompa oko ničega, napokon da se neki novinar sjeti pozvati Face TV i raspitati se a ne prenositi inf. sa stranice Maribora :D

Što se tice Prutine ili kako su ga nazivali poneki izmedju sebe "seljo" :D neka mu je sa srećom sto se kaze nama ni u dzep ni iz dzepa, bio je član kluba to je sve, niti je sta pokazao niti sta spec. ponudio, primao je par mjeseci placu za nase uslove "boli glava" i to je sve ...

Nigdje ne piše niti je ko objavio da Željo u subotu igra prijateljsku utakmicu protiv Sutjeske iz Foče u Foči, načelnik Zdravko Krsmanovic uspio dovesti Želju u Foču kako sam kaže :D
Gradski stadion u Foci ako ko moze da ode, da je blizu i da nam baci ovdje koju slikicu bilo bi lijepo... :)

Upisao sam Marketing menadžment na Saint Leo univerzitetu, gdje sam diplomirao prošle godine.

Mogao bi usput Joshi da poduci Dzelu, Bukija i te strucnjake..
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 12 jul 2012, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 12 jul 2012, 14:41

Ne znam koga su vracali... Danas ja beze usao u Agenciju Centrotrans i ima aranzmana jos solidan broj...
U tim trenucima 3-4 momka uzimala aranzmane i kad su otisli ja pitao onog sto radi kaze da ima jos solidna brojka ne prodatih, al da ce se sve rasprodati najdalje do Ponedjeljka i ko hoce uzeti neka uzme do tad, a ja cu uzeti sutra...
Jer zelio sam ici a nisam uopste znao da ima tj. mislio sam da se sve rasprodalo... Kad ono nije...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2012, 14:43

Ovo je je.bo lud zbunjenog.Neki dan govore sve rasprodato za sat vremena, sad ovaj govori da ima još dosta aranžmana.Daj ba dogovorite se ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jul 2012, 14:48

Oni su vjerovatno mislili kako je za sat vremena rasprodan dio aranžmana koji je pripao Udruženju.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 12 jul 2012, 14:50

Hypnose je napisao/la:Ne znam koga su vracali... Danas ja beze usao u Agenciju Centrotrans i ima aranzmana jos solidan broj...
U tim trenucima 3-4 momka uzimala aranzmane i kad su otisli ja pitao onog sto radi kaze da ima jos solidna brojka ne prodatih, al da ce se sve rasprodati najdalje do Ponedjeljka i ko hoce uzeti neka uzme do tad, a ja cu uzeti sutra...
Jer zelio sam ici a nisam uopste znao da ima tj. mislio sam da se sve rasprodalo... Kad ono nije...
Čim si ti "beze" usao u agenciju onda i "beze" ima karata, ja sad okrenuo centralu Centrotransa (770-800) i pitam za karte kaze žena da su svi aranzmani rasprodati od utorka jos, gdje si ti bio ja neznam, ako meni nevjerujes eto okreni broj i uvjeri se sam, sva priča oko karata i aranžmana kako u Centrotransu i agenciji M87 tako i u udruzenju je završena vec odavno ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 12 jul 2012, 14:51

Ne znam jel neko vec postavio http://www.****.ba/novost/8539 ... ljeznicaru :D Valjda ce se dobro pokazati. radio sarajevo

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 jul 2012, 14:51

Hypnose je napisao/la:Ne znam koga su vracali... Danas ja beze usao u Agenciju Centrotrans i ima aranzmana jos solidan broj...
momak ti veze nemas !

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 12 jul 2012, 14:52

blue 18 je napisao/la:inace ovdje i nisam nešto pretjerano aktivan ja sam uspio doci do karte i aranzmana za maribor, ali samo zelim da iskazem nezadovoljstvo zbog toga sto neki maloljetnici koji su dolazili sa saglasnosti i neki likovi koji imaju uslovne kazne dobili karte ispred regularnih momaka koji su 2 sata cekali ispred i nisu im htijeli prodati niti jednu jedinu kartu.. znam da mi iz udruzenja imamo prednost,ali zašto se nije mislilo na to da ce isti ovi biti vraceni sa granice i da ce ispast sranje pravo a mogli su regularni momci bez problema dobiti karte umjesto ovih zbog kojih nam i grupa tone i dok je god takvih nece imati napretka.. pozdrav
Svakako se slažem sa tobom, i citam poneke ove balave kometare, razbicemo, prebicemo, divljanja, komplexi ...Većina ovdje prica kako su Đelo i Buki krivi za posjetu, kako nema marketinga. Pa ljudi zamislite nekog čovjeka da sa porodicom dođe na tekmu šta može vidjeti, nadrogirano, pijano, belaji, **** mrtvih. Glavni razlog što masa raje ne prati našu ligu i ne dolazi na utakmice jeste radi pojedinih deb...la i loših iskustava na stadionima. Vjerujte da nije onoh posljednjih klosara nekoliko stotina, doslo bi nam nekoliko hiljada normalnih na stadion više.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 12 jul 2012, 14:52

ZlatnaDolina je napisao/la:
Čim si ti "beze" usao u agenciju onda i "beze" ima karata, ja sad okrenuo centralu Centrotransa (770-800) i pitam za karte kaze žena da su svi aranzmani rasprodati od utorka jos, gdje si ti bio ja neznam, ako meni nevjerujes eto okreni broj i uvjeri se sam, sva priča oko karata i aranžmana kako u Centrotransu i agenciji M87 tako i u udruzenju je završena vec odavno ;)
Idi u Ferhadiju slobodno i uvjeri se imal karata ;) ....
Takodjer bilo je i Pitara koji su uzimali za Sofiu....
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 12 jul 2012, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2012, 14:53

bagrcavi je napisao/la:Ovo je je.bo lud zbunjenog.Neki dan govore sve rasprodato za sat vremena, sad ovaj govori da ima još dosta aranžmana.Daj ba dogovorite se ;)
Udruzenje je sve rasprodalo, sad je li Centro rasprodao** Hm izgleda da nije zato svi koji nisu dosli do karte, zaputite se u Centrotrans....

http://www.rad.iosarajevo.ba/novost/853 ... ljeznicaru" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovog momka sam vec zagotovio pravo! Sretno Joshi legendo!

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako niste pogledali
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 12 jul 2012, 14:58, ukupno mijenjano 2 puta.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 jul 2012, 14:53

Potpisuje Joši :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Levin, tiagofaria25 i 39 gostiju.