Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
A obećali su da će dovesti tog nekog dobrog napadača, po meni ako ne dovedu napadača isto kao da ništa nisu uradili. Džaba nama beton odbrana i vezni red kad nema ko da zabije gol.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Bilo bi nesto slicno kao prosle sezone, gdje mora vezni red malo da pogura s golovima, al' u napadu patnja teska.
Vidim Pepe se nigdje ne seli, to tebi @husrefe
sigurno tesko pada, al' mozda ga ukljucimo u ponudu za nekog igraca, iako ne bi bilo lose ni da ostane.
Vidim Pepe se nigdje ne seli, to tebi @husrefe
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma jok vala, svi mi imamo igrače koji su nam dragi i koji su nam mrski u našem klubu, tako je meni mrzak Pepe, nervira me sa onim konstantim namještanjem na desnu nogu, a i nerijetko zna biti sebičan, a i pas igra mu je lošija strana, ograničen igrač, što se kaže, ali dobar je za bek apa, neka ga na klupi, koristan je on igrač, sigurno neće imati veliku minutažu kao prošle sezone. 
Međutim ako se pojavi neka nemoralna ponuda od 12+ miliona, odmah to treba prihvatiti.
Međutim ako se pojavi neka nemoralna ponuda od 12+ miliona, odmah to treba prihvatiti.
Željezničar ale!
Sad nesto gledam formaciju i zvuci ovo sve nerealno
Najbolji golman svih vremena
Licht, Barza, Chielo vojnik, Armirani beton
Dr. Pirlo
Vidal ratnik, Buduci kapiten
Joveta i Dzole/Vule
Robin
Pa ako dovedemo ovu trojicu, rezerve ce nam igrat LP
Gdje mi je @ramiral, je l' prosao vise taj medeni
Najbolji golman svih vremena
Licht, Barza, Chielo vojnik, Armirani beton
Dr. Pirlo
Vidal ratnik, Buduci kapiten
Joveta i Dzole/Vule
Robin
Pa ako dovedemo ovu trojicu, rezerve ce nam igrat LP
Gdje mi je @ramiral, je l' prosao vise taj medeni
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 12 jul 2012, 18:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- pinturicchio30
- Kontakt:
Slike sa danasnjeg dolaska u Chatillon
http://www.repubblica.it/sport/2012/07/ ... ref=FRAG-2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.repubblica.it/sport/2012/07/ ... ref=FRAG-6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2507_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 1037_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballkitnews.com/wp-conte ... p-2013.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.repubblica.it/sport/2012/07/ ... ref=FRAG-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje ima par slika,, nisu lose ..Federer je napisao/la:Ako ko naleti na dobru foto galeriju , nek ostavi link ovdje...
http://www.repubblica.it/sport/2012/07/ ... ref=FRAG-6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2507_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 1037_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballkitnews.com/wp-conte ... p-2013.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.facebook.com/juventustreamin ... 143?ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvi trening šampiona, za one koji imaju FB, a koji nemaju neka potraže Juventus Channel na netu...
Prvi trening šampiona, za one koji imaju FB, a koji nemaju neka potraže Juventus Channel na netu...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Mogu gledati ovi i koji nemaju fb, ja sam se izbrisao nedavno pa opet gledam preko ovog linka.
Vidim nema im Contea, pročitao sam negdje da je otišao danas u Rim da pripremi odbranu za sutrašnje saslušanje.
Nego, koji su naši ovdje? Ja navijam za ove u markerima.
@Soni
Tako nekako, ne zna se da li ćemo biti jači u 4-3-3 formaciji ili u 3-5-2 formaciji.

Vidim nema im Contea, pročitao sam negdje da je otišao danas u Rim da pripremi odbranu za sutrašnje saslušanje.
Nego, koji su naši ovdje? Ja navijam za ove u markerima.
@Soni
Tako nekako, ne zna se da li ćemo biti jači u 4-3-3 formaciji ili u 3-5-2 formaciji.
Željezničar ale!
- IlPrincipino
- Kontakt:

EDIT: u 19:00 bi Pogba trebao početi sa uakmicom svojom...valja gledati i to...
poželio sam tekme...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- harebianconero
- Kontakt:
Nebi bila loša zamjena Krasić-Pazzini, gledajući da ćemo Krasketa teško gdje prodati, onda je bolje uzeti Pazzu koji nije loš igrač uopšte.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
@beže
Ja sam navlačio za ove bez markera
, gdje je Storrari na golu, Bouy i Boakye
. Ali slab stream pa nisam sve kako treba popratio, ali koliko sam skontao da je Boakye zabio jedan gol, biće sigurno poslije neki izvještaj. I ja nisam zapazio Conte, a Alessio je bio sudija, možda je on danas vodio trening, haj da se to što prije završi oko Contea , da mogu s mirom raditi.
A u vezi s Bonuccim, kad će on imati saslušanje?
Ja sam navlačio za ove bez markera
A u vezi s Bonuccim, kad će on imati saslušanje?
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 12 jul 2012, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pazzo kosta 10-12-ak miliona, dok je za Juve minimalno 30.
Pa bujrum

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Tim potezom bi pojacali konkurenciju jer Krasic uopste nije los igrac koliko nije igrao i ne bih ga volio gledati u drugom timu u Italiji.
Alessandro Del Piero !
Beg@ druze ovaj Husref@

Ja vise volim 3-5-2 formaciju al sa Joveticem i RVP to bi bio armirani beton i u 4-3-3 formaciji samo polako Marotta zna sta radi
FORZAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEE
JUVENTINI TROLOVIIIIIII
Ja vise volim 3-5-2 formaciju al sa Joveticem i RVP to bi bio armirani beton i u 4-3-3 formaciji samo polako Marotta zna sta radi
FORZAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEE
JUVENTINI TROLOVIIIIIII
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Hajd ne za'ebaji.
@juventus0244
Ja mislim da je Bonucciju saslušanje 16. ili 17. jula, ali nisam siguran.
Neće biti ništa od Pazzinija, šta vam je...
@juventus0244
Ja mislim da je Bonucciju saslušanje 16. ili 17. jula, ali nisam siguran.
Neće biti ništa od Pazzinija, šta vam je...
Željezničar ale!
- Ponos Torina
- Kontakt:
on nevrijedi niYuto je napisao/la:Pazzo kosta 10-12-ak miliona, dok je za Juve minimalno 30.Pa bujrum
![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Da se javim nakon sto godina..
Dresovi su super samo to mogu reci
Dresovi su super samo to mogu reci
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Zivota mi ovaj sa Eurosporta nije normalan cuj mozda je bolje Pogbi da dodje na pozajmicu u Juventus jer tamo se lakse probiti....
Dvije totalne besmislice u jednoj njegovoj misli... Frajeru istekao ugovor a dr. je ovo probijanje... pa on ocigledno ne shvata da Juventus ima dosta bolju sredinu od Manchestera a jos kad dodas Asamoaha i Islu onda nema teorije da bi prije zaigrao a Juventus....
I jos kad rece tesko se probiti pored talenata u Manchesteru a frajer totalno ne shvata da im je Pogba vjerovatno najbolji mladi igrac u akademiji....
Da se razumijemo ja sam apsolutno za njegov dolazak jer je jedan od najtalentovanijih fudbalera na svijetu al' on jos mora se pure najesti da zaigra u 1. sastavu....
Dvije totalne besmislice u jednoj njegovoj misli... Frajeru istekao ugovor a dr. je ovo probijanje... pa on ocigledno ne shvata da Juventus ima dosta bolju sredinu od Manchestera a jos kad dodas Asamoaha i Islu onda nema teorije da bi prije zaigrao a Juventus....
I jos kad rece tesko se probiti pored talenata u Manchesteru a frajer totalno ne shvata da im je Pogba vjerovatno najbolji mladi igrac u akademiji....
Da se razumijemo ja sam apsolutno za njegov dolazak jer je jedan od najtalentovanijih fudbalera na svijetu al' on jos mora se pure najesti da zaigra u 1. sastavu....
- IlPrincipino
- Kontakt:
tako je..ja sam gledao samo prvo poluvrijeme...onaj njegov šut glvom koji je blokiran nakon čega je naletio onaj momak koji ima sličnu frizuru kao Pogba i zabio gol..nešto sa U...
solidan pas ali treba još pure jesti da bi bio spreman za nas...
Pogba postigao gol...
@Oxy
eto ispade Pogba i Francuska..sada možemo očekivati da poptiše ugovor i da dodje na pripreme..zabio penal rutinski..postigao gol..jako dobra njegova izvedba...
solidan pas ali treba još pure jesti da bi bio spreman za nas...
Pogba postigao gol...
@Oxy
eto ispade Pogba i Francuska..sada možemo očekivati da poptiše ugovor i da dodje na pripreme..zabio penal rutinski..postigao gol..jako dobra njegova izvedba...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sky - Jedina prepreka između Juventusa i Van Persiea je Manchester City koji nudi više igraču, a i Arsenalu. Juventus je spreman ponuditi Van Persiu plaću od 5 miliona, istu ima i Buffon.
Željezničar ale!
Pogba is a beast!
Strašan igrač, strašan, kakva rutina, čovjek je tako hladno zabio dva penala na ovom prvenstvu + gol večeras, impresivno.
Nadam se da će što prije doći kako bi se dokazao Conteu, ali će sigurno dobiti dug odmor pa me to brine, ali dobro.
Strašan igrač, strašan, kakva rutina, čovjek je tako hladno zabio dva penala na ovom prvenstvu + gol večeras, impresivno.
Nadam se da će što prije doći kako bi se dokazao Conteu, ali će sigurno dobiti dug odmor pa me to brine, ali dobro.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.