tm84 je napisao/la:i da cestitam borcu sto nije makar izgubio utakmice sa celikom
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Hayley <3
Maribor vec igrao po PL a ovaj po Kolasinu i Decicima,pardon i BanjaLuci.K0MT je napisao/la:Pa i vama će biti isto.
Maribor.
Sramota kako god,a za bilo koju izvlakusu nema ama bas nikakve sanse.
Samo jos smjesniji ispadaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pričamo o Borcu i utakmici.
Ko je došao na temu da provocira, samo će bezveze sebi zaraditi ban.
Ko je došao na temu da provocira, samo će bezveze sebi zaraditi ban.
Ispali su i prije tri godine od Lozane, švicarskog drugoligaša.
Nije za njih Evropa i džaba. Bruka.
Nisu ni ostali naši klubovi Bog zna šta, vjerovatno bi se i Sarajevo i Željo mogli obrukat u narednim mečevima, ali haj oni ko i nešto igraju, napune stadion, bore se...
Loši smo.
Nije za njih Evropa i džaba. Bruka.
Nisu ni ostali naši klubovi Bog zna šta, vjerovatno bi se i Sarajevo i Željo mogli obrukat u narednim mečevima, ali haj oni ko i nešto igraju, napune stadion, bore se...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- MinjonKocka
- Kontakt:
joj djeco ne zna se ko je gori..
ovi što porede čelik i maribor i prijete u fazonu: polako, vidjet ćemo vas, kad vas nabuca maribor
ili ovi drugi što ismijavaju ljude, a klub iz njihove države ispao.
mora da su roditelji ponosni na sve vas
ovi što porede čelik i maribor i prijete u fazonu: polako, vidjet ćemo vas, kad vas nabuca maribor
ili ovi drugi što ismijavaju ljude, a klub iz njihove države ispao.
mora da su roditelji ponosni na sve vas
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Zasluzeno ste ispali.
sta ocekivati od kluba u kojem radi i kojeg podrzava 80% ljudi koji na sve nacine degradiraju bh fudbal i sam napredak te djece tamo u banja luci. kad ne budu mislili na politiku, a sport bude u prvom planu možda nešto i naprave
nema potpisa
igrači sastavljeni od zla oca i od gore matere...Bez dva dobra napadača ovaj moj Borac će dogurati do sredine tabele..H I T N O ali baš H I T N O u potragu za napadačima...Strašno mi je žao što je izgubio ali ujedno mi je i drago , jer će valjda neko da se uhvati čelične metle. Krajnje je vrijeme da se očisti loša uprava i katastrofalan trener...
Grahovac odskace svojim kvalitetom od ostatka ekipe. Borac je prokockao svoje šanse u prvom mecu.
Žalosno da nam je liga u ovako lošem stanju
, boriš se cijelu sezonu da izađeš u Evropu i onda te nekakav crnogorski drugoligaš odmah u prvom pretkolu izbaci.
Valjda je ovo jasan znak da je skracenje lige na 12 klubova NUŽNOST. Dosta više politike i zaštite nacionalnih interesa kroz sport
Žalosno da nam je liga u ovako lošem stanju
Valjda je ovo jasan znak da je skracenje lige na 12 klubova NUŽNOST. Dosta više politike i zaštite nacionalnih interesa kroz sport
Hajde ok sve. Pojačanja se nisu uklopila još, slabiji igrački kadar, neuigranost, potcjenili Čelik...Ali 3 (jel ono 3?) crvena u dvije utakmice, e to je za šamara.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ope' cvajta.
Boze sacuvaj! Kao da je na teren izaslo 11 mahmurnih sukurcina, nikave borbe, zara, htijenja... Pa za sta su ginuli citavu proslu sezonu? 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
markomarko
- Kontakt:
"Moramo biti strpljivi, a momčad koja ovlada sredinom terena na kraju će i slaviti. Uvjeren sam da ćemo to biti mi", zaključio je Božičić"
Čelik je iskusna i nimalo naivna ekipa , ali ne radi se o protivniku koji se ne može eliminisati, naprotiv, mi smo kvalitetniji i siguran sam u našu pobjedu, ne samo u Banjoj Luci već i u konačnom rezultatu", optimist je Božičić.
Siguran sam da smo mi mnogo kvalitetniji i to moramo da opravdamo na terenu. ...Vjerujem u našu pobjedu i plasman u drugo pretkolo... rekao je Avdukić.
"Vjerujem da ćemo mi u prvom meču u Banjoj Luci ostvariti pobjedu" , siguran sam da možemo izboriti plasman u drugi krug kvalifikacija", rekao je Milan Stupar, igrač Borca.
- Prva utakmica je najteža, ali sam ubijeđen da ćemo pred punim tribinama našeg stadiona napraviti dobar rezultat da bismo obezbijedili miran revanš u Nikšiću i prolaz u sljedeću rundu takmičenja - rekao je Grahovac.
Šta cemo sad? Cinjenica je da je ova ekipa veoma losa i pitanje je sta moze napraviti, kao i da su pripreme lose odradjene. Stekao sam utisak da igraci nisu dovoljno fizicki spremni, vuku se po terenu, iako to moze biti razlog teskih uslova za igru. Bozicic mi se uopste ne svidja kao trener jer je jak na rijecima a nerealan i neobjektivan u izjavama. On i ova uprava su doveli neke igrace sumnjivog kvaliteta. Nece propasti svijet sto je Borac ispao, ali neko mora snositi odgovornost za ovakav rezultat. 3 crvena kartona u 2 utakmice??? Pa sa takvim bilansom nijedna ekipa na svijetu ne moze sebi obezbjediti povoljan rezultat. Cekam da vidim sta ce reci rukovodstvo ili igraci, ali sve mi se cini da ce se njihove izjave bazirati na crvenom kartonu iz 50og minuta...
Čelik je iskusna i nimalo naivna ekipa , ali ne radi se o protivniku koji se ne može eliminisati, naprotiv, mi smo kvalitetniji i siguran sam u našu pobjedu, ne samo u Banjoj Luci već i u konačnom rezultatu", optimist je Božičić.
Siguran sam da smo mi mnogo kvalitetniji i to moramo da opravdamo na terenu. ...Vjerujem u našu pobjedu i plasman u drugo pretkolo... rekao je Avdukić.
"Vjerujem da ćemo mi u prvom meču u Banjoj Luci ostvariti pobjedu" , siguran sam da možemo izboriti plasman u drugi krug kvalifikacija", rekao je Milan Stupar, igrač Borca.
- Prva utakmica je najteža, ali sam ubijeđen da ćemo pred punim tribinama našeg stadiona napraviti dobar rezultat da bismo obezbijedili miran revanš u Nikšiću i prolaz u sljedeću rundu takmičenja - rekao je Grahovac.
Šta cemo sad? Cinjenica je da je ova ekipa veoma losa i pitanje je sta moze napraviti, kao i da su pripreme lose odradjene. Stekao sam utisak da igraci nisu dovoljno fizicki spremni, vuku se po terenu, iako to moze biti razlog teskih uslova za igru. Bozicic mi se uopste ne svidja kao trener jer je jak na rijecima a nerealan i neobjektivan u izjavama. On i ova uprava su doveli neke igrace sumnjivog kvaliteta. Nece propasti svijet sto je Borac ispao, ali neko mora snositi odgovornost za ovakav rezultat. 3 crvena kartona u 2 utakmice??? Pa sa takvim bilansom nijedna ekipa na svijetu ne moze sebi obezbjediti povoljan rezultat. Cekam da vidim sta ce reci rukovodstvo ili igraci, ali sve mi se cini da ce se njihove izjave bazirati na crvenom kartonu iz 50og minuta...
- legenda reala
- Kontakt:
Sad će objektivni kloc Slaviša Božičić za ispadanje osuditi sudce i crvene kartone, a on ne umije da svojima igračima kaže da ovo nije BHPL nefo Evropa i da se svaki oštriji start kažnjava, kao i prigovri sudcima,od dva crvena kartona, tri su žuta zbog prigovora
Ni danas sudija ne bi dao drugi žuti, da onaj se nije hvatao za glavu i pritrčo mu da kaže kako nije faul
O igri Borac ima samo četiri i po igrača ostalo su neki levati, koji su zalutali, četitke na partijama malom Grahovcu, pa i Kruniću,Marković i Stokić solidni, Adilović obavlja svoj posao dobro, ostalo katastrofa
Ovaj Čelik je jadna ekipa, obično smeće, a šta je tek onda Borac
, ali tako je oni nemaju nikakve igre, oni samo prego brzonogih krila, trče kontre, akcija je za njih stran pojam, nisu nešta ni fizički bogzna šta spremni, ali eto spremniji su od Borca + što imaju trenera na klupi, to je prevagnulo 
O igri Borac ima samo četiri i po igrača ostalo su neki levati, koji su zalutali, četitke na partijama malom Grahovcu, pa i Kruniću,Marković i Stokić solidni, Adilović obavlja svoj posao dobro, ostalo katastrofa
Ovaj Čelik je jadna ekipa, obično smeće, a šta je tek onda Borac
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mozda si mislio na golmana Avdukica..a mozda se i varam..legenda reala je napisao/la:Sad će objektivni kloc Slaviša Božičić za ispadanje osuditi sudce i crvene kartone, a on ne umije da svojima igračima kaže da ovo nije BHPL nefo Evropa i da se svaki oštriji start kažnjava, kao i prigovri sudcima,od dva crvena kartona, tri su žuta zbog prigovoraNi danas sudija ne bi dao drugi žuti, da onaj se nije hvatao za glavu i pritrčo mu da kaže kako nije faul
![]()
O igri Borac ima samo četiri i po igrača ostalo su neki levati, koji su zalutali, četitke na partijama malom Grahovcu, pa i Kruniću,Marković i Stokić solidni, Adilović obavlja svoj posao dobro, ostalo katastrofa![]()
Ovaj Čelik je jadna ekipa, obično smeće, a šta je tek onda Borac, ali tako je oni nemaju nikakve igre, oni samo prego brzonogih krila, trče kontre, akcija je za njih stran pojam, nisu nešta ni fizički bogzna šta spremni, ali eto spremniji su od Borca + što imaju trenera na klupi, to je prevagnulo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Strasno, duboko sam razočaran, čime se sad pravdati nije dva puta potcjenjen Čelik
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Samo ću reći, ŠIPOVAC I BOŽIČIĆ, MRŠŠŠŠŠŠŠ IZ BORCA!!!! Najveći krivci, pogotovo Šipovac i Darko naravno, raspustili čitavu ekipu od prošle godine, onda DOVELI IGRAČE SA KOJIMA JE POSTIGNUT DIL I KOJA NISU POJAČANJA (igraćeš u prvoj postavi, a meni toliko od tvoje plate, NEMAM DOKAZA ZA OVO, ALI JE OVO ŽIVA ISTINA)!!!
Šipovac je bio OK dok nije doveo ovog muljatora iz modriče sa kojim je ušao u dil!!! Pa što mislite što nije bilo nikog iz uprave da isprati igrače u Nikšić, eeeeeeee o čemu mi pričamo!!! Velika kriza će nas zadesiti ako se u klubu na vrijeme ne uzme metla i otjeraju ova dva muljatora!!! Nadam se da ide posebna sjednica upravnog odbora, i smjenjivanje odgovornih! Sram vas bilo, stadion se gradi, a vi nam sramotite klub, nadam se da će reagovati i gradonačelnik i kazniti (zna se da je on jedan od vodećih ljudi i spasioc kluba) odgovorne!!!!!!

Šipovac je bio OK dok nije doveo ovog muljatora iz modriče sa kojim je ušao u dil!!! Pa što mislite što nije bilo nikog iz uprave da isprati igrače u Nikšić, eeeeeeee o čemu mi pričamo!!! Velika kriza će nas zadesiti ako se u klubu na vrijeme ne uzme metla i otjeraju ova dva muljatora!!! Nadam se da ide posebna sjednica upravnog odbora, i smjenjivanje odgovornih! Sram vas bilo, stadion se gradi, a vi nam sramotite klub, nadam se da će reagovati i gradonačelnik i kazniti (zna se da je on jedan od vodećih ljudi i spasioc kluba) odgovorne!!!!!!
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Dosta je samo reći Makabi,Hapoel i Liteks.
Ko god se smijao trenutnom stanju našeg kluba neka njegovom bude 5 puta gore.
Boli vas qrac vazno je ucestvovat i da statut se ne usvoji sve ostalo je manje vazno..
- badblueboylivno
- Kontakt:
tetrahidrokanabinol je napisao/la:Dosta je samo reći Makabi,Hapoel i Liteks.

Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.