FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ZlatnaDolina
Re: FK Sarajevo
O namjestanju se govorilo i u prvoj utakmici pa na kraju nista ne bi
jednostavno igraci Sarajeva nisu u glavi nikako dobri, ima ona Jasna Bajraktarević sportski psiholog nek je uzmu i nek radi sa igracima, sta mi znamo sta je u njihovim glavama očito ima nesto sto ih koci, u dvije utakmice protiv konobara,ribara i pekara kiksati to je vec problem, nije stvar kvaliteta vec stvar psihe, a po meni glavni razlog je sto se od ove ekipe Sarajeva puno pčekuje a toga su svjesni i igraci Sarajeva

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Hebo vas život nešta se dižete ovo je bruka i sramota,imal kakvih deka iz Karitasa-Crvenog križa da se kolektivno pokrijete 4gola primit od Malte..
istina1981 je napisao/la:Nisam tita mi mislio za poluvrijeme al vi ste uvjek puni iznenadjenjaistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zeznuti su im oni Brazilci pravo
![]()
![]()
ZELJEZNICAR 1921!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovo mi je suhveli... Sumnjivo skroz na skroz...
ma priajtelju samo se bojim protiv Levskog katastrofa..nezzz al mozda je i bolje da se ovdje do kraja obrukamo..nego 2 puta za jedan izlet....kupus army je napisao/la:Ma rekao Jovic da ne idu 100 % gledaju nas ovi iz Lecskog
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sumnjivo je ovo, prvo to. Biće sigurno polemike.
Drugo, ovo je bruka i žestoko treba kazniti igrače i Stručni štab.
Ja kretena. 
Drugo, ovo je bruka i žestoko treba kazniti igrače i Stručni štab.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma vjeruj mi da Sarjevo nema muda da stima,pogotovo u Europi,pa sjebu Juve ad aSarajevo ne sjebu.Ne treba se nasladjivat ,mozda i nas Maribor natambura,ali majkemi krajnje neozbiljno,i u prvom mecu a pogotovo sad.Hocemo napredak,a sebi dopustamo ovakve zajebancijemma_hz je napisao/la:e nmg da vjerujem...zar je na ovo Sarajevo spalo..niko ziv me ne moze uvjeriti da je ovo 100 posto regulara..![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...

Prva tekma iz 2/1 i 7+
A ova iz 1/2 i 10+
Uefa ispituj ovo

A ova iz 1/2 i 10+
Uefa ispituj ovo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ili kao Zeljo protiv bas tog Levskog..Colorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()
FK SARAJEVO.
Bojim se da bi mogli njihov rekord srusitColorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
prva tekma iz x/1 i vozdraEdin TM87 je napisao/la:Prva tekma iz 2/1 i 7+
A ova iz 1/2 i 10+![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uefa ispituj ovo![]()
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
DIVOVI SA MALTE vam uvalise 4 komada za poluvrijeme.
hahahahaha vidjet cemo , ne mislim bas da cemo tako ali ...adnanhz je napisao/la:Bojim se da bi mogli njihov rekord srusitColorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()
![]()
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Mene stid

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
da li je regularno ili cemo gledati konobare u 2. predkolu? 
Cuj namjesteno

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma dajte ljudi kakvo namjestanje, da je namjesteno super bi bilo (cvakno bi se koji dinar ili evro ako ocete), ali bojim se da nije... Sramota
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
i JEL VAM DRAGO KOMPLEXASI ?Bosanski zmaj je napisao/la:DIVOVI SA MALTE vam uvalise 4 komada za poluvrijeme.