ili kao Zeljo protiv bas tog Levskog..Colorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bojim se da bi mogli njihov rekord srusitColorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
prva tekma iz x/1 i vozdraEdin TM87 je napisao/la:Prva tekma iz 2/1 i 7+
A ova iz 1/2 i 10+![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uefa ispituj ovo![]()
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
DIVOVI SA MALTE vam uvalise 4 komada za poluvrijeme.
hahahahaha vidjet cemo , ne mislim bas da cemo tako ali ...adnanhz je napisao/la:Bojim se da bi mogli njihov rekord srusitColorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()
![]()
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Mene stid

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
da li je regularno ili cemo gledati konobare u 2. predkolu? 
Cuj namjesteno

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma dajte ljudi kakvo namjestanje, da je namjesteno super bi bilo (cvakno bi se koji dinar ili evro ako ocete), ali bojim se da nije... Sramota
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
i JEL VAM DRAGO KOMPLEXASI ?Bosanski zmaj je napisao/la:DIVOVI SA MALTE vam uvalise 4 komada za poluvrijeme.
Ako su vam amateri uspjeli uvaljati 6 komada šta će vam tek Levski počiniti pod uvjetom da prođete konobare.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- istina1981
- Kontakt:
Ovo i nije tako loše.Ovi iz Levskog ce nas podcijeniti i tu je možda naša šansa...Mislim ipak da ce Sarajevo dobiti ovu utakmicu.Samo mi je glupo to što cijelo vrijeme upozoravaju na te "opasne" napadače Hiberniansa i opet ih nisu zaustavili,pa šta ga onda analiziraju...
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svakakve izgovore sam cuo, ali namjestanje je jedan od najgorih...sramota 
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- CyberGhost
- Kontakt:
moji pitari ova taktika "ZAJEBI I SEBE I NEPRIJATELJA" vam je odlicna
Zadnja izmjena: CyberGhost, dana/u 12 jul 2012, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....
ma prijatelju,neprofesionalizam je cudo..ljudi rado do 4 i poslije treniraju..a ovi moji fol profesionalci..kao 2 treninga na dan,sportski zivot,misle od toga vile graditi i limuzine vozati..barbarez je napisao/la:Ma vjeruj mi da Sarjevo nema muda da stima,pogotovo u Europi,pa sjebu Juve ad aSarajevo ne sjebu.Ne treba se nasladjivat ,mozda i nas Maribor natambura,ali majkemi krajnje neozbiljno,i u prvom mecu a pogotovo sad.Hocemo napredak,a sebi dopustamo ovakve zajebancijemma_hz je napisao/la:e nmg da vjerujem...zar je na ovo Sarajevo spalo..niko ziv me ne moze uvjeriti da je ovo 100 posto regulara..![]()
![]()
mislim brukas klub,brukas drzavu realno..ko kaze da ovo nije bruka,taj je previse subjektivan..
FK SARAJEVO.
Dobro si sjetio Jovicu Karamatica uvest ,sad bi valjda trebalo doci na svoje mjesto i rezultat 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Karamatic umjesto Belosevica...dakle opet se vadi bek kao u prvoj,Zlatkovic se vraca sa krila na beka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 19 gostiju.