FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno loša predstava u obje utakmice....dobro, manijaci se malo nasladjuju, koliko ste vi nama krv pili za neke poraze...sta se cudite...proci cete...normalno da nam je drago sto cete proci...ali ovakva odbrana protiv ovakve ekipe....kako god..puno srece u nastavku 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Taj Levski je igrao nedavno LP,a Zeljo je igrao protiv njega prije 7-8 sezona, i tamo u Sofiji popio cvrku .Saurman je napisao/la:Ako su vam amateri uspjeli uvaljati 6 komada šta će vam tek Levski počiniti pod uvjetom da prođete konobare.
Vjerovatno i Sarajevu ne gine slican rezultat

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ako prođu, naravnojuznjak> je napisao/la:Taj Levski je igrao nedavno LP,a Zeljo je igrao protiv njega prije 7-8 sezona, i tamo u Sofiji popio cvrku .Saurman je napisao/la:Ako su vam amateri uspjeli uvaljati 6 komada šta će vam tek Levski počiniti pod uvjetom da prođete konobare.
FKŽ !
- legenda reala
- Kontakt:
Ako nema i deset, ja mislim sezona 2001/2002juznjak> je napisao/la:Taj Levski je igrao nedavno LP,a Zeljo je igrao protiv njega prije 7-8 sezona, i tamo u Sofiji popio cvrku .Saurman je napisao/la:Ako su vam amateri uspjeli uvaljati 6 komada šta će vam tek Levski počiniti pod uvjetom da prođete konobare.

Tad je naš fudbal bio amaterski i Željo je tamo izgubio 4:0, u Sarajevu 0:0 odigrao, ako se dobro sjećam

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@barbarez..ma sjecam se ja kod vas pgt Stanica..ujutru 2 sata on sombrero na glavi i ne zna gdje udara..al doveo je to vise manje Osim u red kod vas ..jer vide igraci,pgt ovi mladji da fakat uz profesionalan rad i korektan odnos sa Amarom da moze biti nesto od njih(Visca,Sehic...),pa se tako i trude malo jer u Osimu vide i oca i majku..dok u Sarajevu nema te osobe..zbog toga dobri igraci poput Handzica,Trebinjca,Comora,Dupovca propadaju jer misle ovo je vrh ..sad treba uzivat ..kafane ,auta ..trebe...nemaju u Sarajevu jednog Osima da mu kaze stani mali.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
gledam omjer udaraca 17:9 za hiber. :O :O stvarno su im mnogo dopustili :O
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Dobro si to rekaomma_hz je napisao/la:@barbarez..ma sjecam se ja kod vas pgt Stanica..ujutru 2 sata on sombrero na glavi i ne zna gdje udara..al doveo je to vise manje Osim u red kod vas ..jer vide igraci,pgt ovi mladji da fakat uz profesionalan rad i korektan odnos sa Amarom da moze biti nesto od njih(Visca,Sehic...),pa se tako i trude malo jer u Osimu vide i oca i majku..dok u Sarajevu nema te osobe..zbog toga dobri igraci poput Handzica,Trebinjca,Comora,Dupovca propadaju jer misle ovo je vrh ..sad treba uzivat ..kafane ,auta ..trebe...nemaju u Sarajevu jednog Osima da mu kaze stani mali..

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ISKRENO JE LI ZNATE DA SE IGRA NA PLUS 37 STEPENI NIJE PRAVDANJE ALI NEŠTO KONTAM ŠTA SE DEŠAVA PA MI OVO PADE NA PAMET
Sarajevo ljubavi moja!
Ti si meni jedan od drazi likova iz vaseg tabora,ali ne kontam sto ulazis u rasprave bespotrebne.Pratim da u zadnje vrijeme pomalo gubis zivce.**** balavurdiju i njihove gluposti.Nemoj majketi postat ko Van Basten.Pricas sa covjekom normalno i onda ga samo prebaci ,pocne aldinove simpotme dobijat.Nije svak ko dodje na vasu temu,odmah neko ko vas provocira.Nekad se i meni cini da vise volimo tudju blamazu,nego vlastiti uspijeh,ali bar nrmalna raja treba graditi one stare odnose.Nemojte da nas levati pretvore u konje bez mozga.Proce Srajevo,ali ih treba zestoko kazniti zbog ovoga.Pozdravsekac je napisao/la:STVARNO POKAZUJETE PATRIOTIZAM ŽELJOVCI BRUKA STE NEBITNO KOLIKI JE REZULTAT I KAKO SE KREČE ALI JUČE PUNA USTA BOSNE A SAD SE NASLAĐUJETE ALI AKO IMA BOGA PAMTI SE SVE POLAKO
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
nemogu da vjerujem da se ovo desava koje opustanje ako se moze reci ili neprofesionalizam blamaza gledam sad ovi konobari itd napadaju okupirali Adilovica , ako Sarajevo prodze ovo se mora pod hitno nesta raditi netreba nam bruka ako se primi 6 golova od ribara sta se nadati sa "malo" profesionalnijim klubovima ....
I kad smo gubili od Besiktasa i od Basela osjecao sam se nekako ponosan al danas se osjecam jadno, ponizeno i prvi put u zivotu me je stid kluba, igraca, stid me je samog sebe, stid me je reci za koga navijam, za koga mi srce kuca, koga volim svim srcem. Ovakvu sramotu nisam nikad dozivio od kluba, sram ih bilo sve do jednog od golmana do clanova kluba, bordo prijatelja svakog ko ima bilo kakve veze sa klubom i ko se bilo sta pita. Igraju se sa imenom kojeg su pravili ljudi koji su volili klub svim srce, blate ime kluba koji je pronio slavu citavom bivsom drzavom i cijelim svijetom....stid ih bilo svih nasih velikana od Mehe brozovica do Haseta.....sjeme vam se zametnulo hebem li vam majke vase koje su vas okotile i nama dovele, dabogda ispali 

-
- Kontakt:
ma prijatelju,neprofesionalizam je cudo..ljudi rado do 4 i poslije treniraju..a ovi moji fol profesionalci..kao 2 treninga na dan,sportski zivot,misle od toga vile graditi i limuzine vozati..
dohakace njima jez,pub itd itd...
mislim brukas klub,brukas drzavu realno..ko kaze da ovo nije bruka,taj je previse subjektivan..
[/quote]
SLazem se ja sa tobom,zato treba celicna ruka.Koliko sam ja puta govorio,da se stvari iz temelja moraju postaviti kako treba.Evo mi malo nesto ozbiljnije izgledamo sada,ali im atu jos dosta da se guzovi oznoje.Ja samo kad se sjetim Stanica,Jamaka i kompanije,u jedan, pola 2 po gradu a sutradan imaju pravo bitne tekme,derbi izmedju ostalog.Lumpuju ,dernece i onda ti od takvih ocekujes da te predstavlja ,pa se onda cudis 5-cama koje primas.Sad je to malo bolje,ali nas brate ubi najvise nas mentalitet.Od nicega smo sposobni napraviti euforiju,a raditi mukotrpno,nemoj slucajno da bi to neko od nas.Na kraju kazu ,nema ko da ulaze u njih inace bi oni letili.[/quote]
Ne moze se promjeniti mentalitet, jel tako

mislim brukas klub,brukas drzavu realno..ko kaze da ovo nije bruka,taj je previse subjektivan..

SLazem se ja sa tobom,zato treba celicna ruka.Koliko sam ja puta govorio,da se stvari iz temelja moraju postaviti kako treba.Evo mi malo nesto ozbiljnije izgledamo sada,ali im atu jos dosta da se guzovi oznoje.Ja samo kad se sjetim Stanica,Jamaka i kompanije,u jedan, pola 2 po gradu a sutradan imaju pravo bitne tekme,derbi izmedju ostalog.Lumpuju ,dernece i onda ti od takvih ocekujes da te predstavlja ,pa se onda cudis 5-cama koje primas.Sad je to malo bolje,ali nas brate ubi najvise nas mentalitet.Od nicega smo sposobni napraviti euforiju,a raditi mukotrpno,nemoj slucajno da bi to neko od nas.Na kraju kazu ,nema ko da ulaze u njih inace bi oni letili.[/quote]
Ne moze se promjeniti mentalitet, jel tako
sreca pa vas ne zapade Čelik Nikšić...

hebo majku ne mogu ovo nikako da skontam,i dalje traju uraganski napadaju ovih Malltezana u drugom poluvremenu
Ako nije stela ovo je stvarno bruka
Ne zelim se rugati nikome(pogotovu kad znam kakav je moj tim) ali moram reci bruka.Sve kontam sad ce im Sarajevo zabiti jos koji gol-dva i gotovo,ali izgleda na terenu je drugacije
Haj valjda ce se do kraja utakmice malo iskupiti i osvojiti barem koji bod za BiH 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Niti sam hordas nit manijak, ali ovo je sramota za BH fudbal. Ovi igraci nisu ni za kantonalnih liga, po profesionalizmu nisu nista odmakli od ovih Maltezana, cak nisu ni na njihovom nivou!
Zadnja izmjena: lolcina, dana/u 12 jul 2012, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Parkiralo Sarajevo izgleda autobus u 16m
da spase sto se spasit da
Stvarno nam ovo nije trebalo

Stvarno nam ovo nije trebalo
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
-
- Kontakt:
sramota, šta onda očekivati protiv Levskog, Borac ispao, Sarajevo se obrukalo, liga nam je sve gora
-
- Kontakt:
Ovo je SVE do mentaliteta
Da imamo profesoinalizam, i da nasi mladi igraci ne idu 3 ujutro po carsiji i napiju se i **** se s curama, fudbal je broj 2 za nasi fudbaleri, prvo je seks i pivo
Da imamo profesoinalizam, i da nasi mladi igraci ne idu 3 ujutro po carsiji i napiju se i **** se s curama, fudbal je broj 2 za nasi fudbaleri, prvo je seks i pivo
bolje ce sarajevo igrati protiv levskog vjerujte mi svi