zato sto Savic jos nije potpisao,strah me je da ga ne izgubimo jer ocito ga neko ne zeli u klubu.astra1922 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/nk-zv ... 14621.html
evo vec su igraci koji su potpisali postavljeni na transfermarkt zvijezde,bas zanimljivo nema savica
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
- raul-zakon
- Kontakt:
@bosanski zmaj i @astra
Ma šala ljudi moji, šta se palite odmah k'o šibice, jbt...

Ma šala ljudi moji, šta se palite odmah k'o šibice, jbt...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ja sam rekao da bi od Jahica trebao biti dobar igrac,i da ga dole nije imao ko nauciti osnovama kulture i da u Srebreniku ce doci do njegove potpune slobode u igri i tu ce pokazati sta zna ,e sada neznam sta ce poslije kada vidi da zna da igra tu sada igru igra kultura i odgoj.Prljaca nije jos formiran tako da ga jos niko nije napravio a za mene je od Nezica igraca napravio njegov babo s lovom.Treneri u mladjim selekcijama dole ne valjaju i to je istina oko koje se nas vecina slaze.Tkanton je napisao/la:Tebi samo nek je popljuvat nas trenerski kadar, pa eto ako su toliko losi, kako napravise omkija, nezica,prljacu, sad ovu dvojicu novih sto treba da potpisu, a ja kako znam trener neme nikakve veze sa tim hoceli nek igrac ostat u klubu ili ne, valjda imaju neki ljudi koji se brinu o finansijamazmajevac je napisao/la:Slozio bi se u potpunosti sa tobom prije svega u zrelom razmisljanju.Svi znamo da nam je trenerski kadar koji radi sa mladima izuzetno los pa kad se pojavi iole dobar igrac nekako ga olako izgubimo.Meni se licno nesvidja sto polako kod pojedini nasih navijaca vec unaprijed se osjeti doza odbojnosti prema nasoj djeci.Nebi sad da nabrajam te nase igrace jer ih licno ne poznajem,ali smatram da zasluzuju isti tretman kao i igraci koji dolaze sa strane,a u cije kvalitete nismo sigurni.Ovakvim odnosom saljemo losu poruku buducim generacijama koje dolaze,a treniraju u Zvijezdi,a pogotovo ako se zna da tu ima djece slabog imovnog stanja.Ovo navodim iz razloga sto po necijoj logici ce nase djete zaigrat samo ako bude od bogatih roditelja pa moze igrat i dzabe,a po prici roditelja takva djeca imaju bolji tretman u skoli fudbala bez obzira na talenat drugih.Tako da u obzir uzmemo i ove cinjenice koje nedonose nista dobro.realinjo1 je napisao/la:Mislim da smo napravili gresku sto se tice Jahica,mlad igrac i kada god je usao s klupe bio je primjecen i vidjela se razlika u kompletnoj igri ,ja ipak neznam koliko je trazio ali mislim da vrijedi vise od recimo onog sto je igro Mesija i od Husica,nismo realni, mi smo svi s s tribina prepoznali kvalitet tog dijeta,i ne mozemo govoriti sada e nije vrijedan i ne smjemo tako dozvoljavati da nam u Zvijezdi kazu trazio mnogo novca i mi odmah zamrzimo tog igraca,da smo mi pravi klub kosto nismo ali se nadam da ce mo biti i mislim to naravno ,bilo bi realno na portalu, zvjezdinom, objasniti pravu istinu u vezi tog momka.Ja mislim licno da ce taj momak daleko dogurati igracki naravno, ali iskreno ne smijem garantovati iz razloga njegovog mentalnog sklopa jer ga ne poznajem ,a s obzirom da je kod nas stasao znam da ga nije imao ko nauciti kulturi ponasanja sto mu moze biti i prepreka u daljnjem radu!!!
Cuo sam da ovih dana JAHIC treba da dodje u Gradacac na razgovor jer su iz Zvijezde stopirali ugovor u Gradinu nesto se "MUTI"....... kako saznajem od nekih Srebrnicana sad Zvijezda kao nece dati da Gradina igra u Gradačcu, pogadjamo zasto....?????
CHELSEA U SRCU
pa kada dode u gradacac potpisat ce sa namagracanica je napisao/la:Cuo sam da ovih dana JAHIC treba da dodje u Gradacac na razgovor jer su iz Zvijezde stopirali ugovor u Gradinu nesto se "MUTI"....... kako saznajem od nekih Srebrnicana sad Zvijezda kao nece dati da Gradina igra u Gradačcu, pogadjamo zasto....?????

a za stadion se dzabe glupiras ugovor je potpisan i ovjerit tako da ti to ne pije vode.hoces samo da posvadas nas forumase sa komsijama
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 12 jul 2012, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Daj pustite šuplje priče, neće dati lol. Čuj neće dati, pa zašto ne? Znate li da sve pare od ulaznica idu na Zvijezdin račun? 
Jahić nije trenirao kod nas danas, vjerovatno se gore vraća.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
dzaba je moracemo napasti evropu ove sezone sve ispod ne prihvatam 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
auu, bit će sigurno prodano svaki meč po 200-300 kartiBenjo_AFC86 je napisao/la:Daj pustite šuplje priče, neće dati lol. Čuj neće dati, pa zašto ne? Znate li da sve pare od ulaznica idu na Zvijezdin račun?

Ako su potpisali ugovor o ustupanju stadiona za utakmice Gradine onda tu nema šta da sada ne dozvole. Fer i korektno treba biti, ipak smo komšije i trebamo pazit jedni na druge.
Dragon Town
-
- Moderator
- Kontakt:
Heh. Vidjeti ćemo koliko će biti protiv GOŠK-azmaj_Bosne je napisao/la:auu, bit će sigurno prodano svaki meč po 200-300 kartiBenjo_AFC86 je napisao/la:Daj pustite šuplje priče, neće dati lol. Čuj neće dati, pa zašto ne? Znate li da sve pare od ulaznica idu na Zvijezdin račun?
Jahić nije trenirao kod nas danas, vjerovatno se gore vraća.![]()
![]()
Ako su potpisali ugovor o ustupanju stadiona za utakmice Gradine onda tu nema šta da sada ne dozvole. Fer i korektno treba biti, ipak smo komšije i trebamo pazit jedni na druge.

i nas 200 karti, hiljadarku zarade lagano

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Gradina nema ništa sa organizacijom utakmice, sve je Zvijezdino, tako sam ja čuo, tako da hiljada treba da se pokrije pripremanje terena, da se plati redarska služba, da se dovede auto hitne pomoći,....Benjo_AFC86 je napisao/la:
Heh. Vidjeti ćemo koliko će biti protiv GOŠK-a.
i nas 200 karti, hiljadarku zarade lagano
mnogi neznaju koliko kosta organizacija jedne utakmice premijer lige tako da srebrenicani potrudite se da vas bar dode 1000 inace necemo se moci pokriti 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zar te troskove sad ne placa BH Telecom??? mislim za organizaciju utakmice domicinu
placa sudije ostalo ne
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Svaki klub ce dobiti po 56 000 KM, s tim sto klubovima taj novac nece biti uplacen na racun nego ce klubovi biti oslobodjeni kotizacije i troskova sluzbenih lica (sudije,delegat,kontrolor).Tako da klubovi vise nemaju tih troskova sto je odlicna stvar.
Dejan Kojić, nekadašnji Kozare iz Gradiške danas se pojavio na pripremama "ZMAJEVA" za narednu sezonu. Dejan se nalazi na probnom radu i ako zadovolji obuće crveno-bijeli dres. Ovaj brzonogi napadač nastupao je za Banjalučki Borac te Kozaru iz Gradiške, a upisao je i nekoliko nastupa za reprezentaciju BiH do 21 godine.
-
- Kontakt:
DEJAN KOJIC!
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/dejan-ko ... 90817.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije klasicni napadac, vise igra desno krilo i poluspica.Odlican igrac.Sa Halilom bi cinio ubitacan tandem krilnih igraca.
Po meni dosta bolji igrac od Djelmica, ima bolju tehniku i sut, sjajnu brzinu.Najbolji igrac Kozare.
Sjetimo se samo da smo prosle sezone doveli takodjer iz ekipe koja je ispala Buducnosti Halila a on postao nas najbolji igrac.Zazelimo i Kojicu istu buducnost u nasem dresu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/dejan-ko ... 90817.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije klasicni napadac, vise igra desno krilo i poluspica.Odlican igrac.Sa Halilom bi cinio ubitacan tandem krilnih igraca.
Po meni dosta bolji igrac od Djelmica, ima bolju tehniku i sut, sjajnu brzinu.Najbolji igrac Kozare.
Sjetimo se samo da smo prosle sezone doveli takodjer iz ekipe koja je ispala Buducnosti Halila a on postao nas najbolji igrac.Zazelimo i Kojicu istu buducnost u nasem dresu.
jedno je jasno kuntic ce sigurno sloziti bolju ekipu nego prosle sezone.on pravi roster da svi igraju a ne da neki igraci cijelu polusezonu ne udu u igru nikako.bitna stvar je kada imas siroku klupu kada se neko povrijedi ili ima kartone uvijek imas spremne zamjene sa kojim se nece nista osjetiti na igri.
bicemo jedna od najmladih ekipa u ligi i to me pravo raduje,a igru necu hvaliti dok ne odigraju koju prijateljsku utakmicu
bicemo jedna od najmladih ekipa u ligi i to me pravo raduje,a igru necu hvaliti dok ne odigraju koju prijateljsku utakmicu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ima li neko info o jahicu izgleda da se nesto muti,mogao bi se vratiti
izgleda

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Evo pričao sam snjim na chatu.astra1922 je napisao/la:ima li neko info o jahicu izgleda da se nesto muti,mogao bi se vratitiizgleda
Pitao sam ga je li se vratio u Zvijezdu, .. neće ostati u Gradini i odgovorio mi:
''zezancija je oko mene.. ovi iz gradacca malo zezaju nesto, pa danas il sutra cu rijesit to zato ne treniram reko mi trener da ne dolazim dok to ne rijesim znas da se ne trosm jbg valja s autom svaki dan putovat''
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Nema tu nikakve zezancije, Omer Jahić je još uvijek igrač Zvijezde

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"