FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
9-6...mjera
steta sto nije bilo na tv-u 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
AjdBosnaVodi je napisao/la:Ovo je SVE do mentaliteta
Da imamo profesoinalizam, i da nasi mladi igraci ne idu 3 ujutro po carsiji i napiju se i **** se s curama, fudbal je broj 2 za nasi fudbaleri, prvo je seks i pivo
haj fala k u r cu bar jedan bod za BiH.sekac je napisao/la:4-4
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
sta sam vam rekao da ce biti x 100% namjesten mec daj boze da ne bude kakvih provjera ako su kladionice onako naglo oborile quote na 1 x a podiglo na 2 znalo se odma da nesta nestima isto kao i danasnja utakmica metalurg skoplje x

Ovo govori u ime svog kluba.Federer je napisao/la:Liga nam je smece, drzava nam je u q i sta ocekivati?
Kazu amateri za ove sa Malte. A sta su to nasi? Sve sto nabrojali, od provoda do neozbiljnosti i jel to profesionalni fudbaler?
Liga je iz godine u godinu slabija, tu nema price. Sve manje raje, sve slabiji fudbal. Prije sam imo bar sta vidjeti kad odem na Kosevo i kad nije bilo titule, sad godinama patnju gledam, ni f od fudbala.
Na temi Borca, jos prije ove tekme sam najavio moguce brukanje i Sarajeva i Želje i svih nasih smijesnih klubova. Željo jeste puno organizovaniji od recimo Sarajeva i profesionalniji po svoj prilici, ali nas fudbal, nasa liga je **** i vidjecete protiv Maribora da je tako.
haj bar nismo izgubili
Sto se tica Mribora, svi znamo da su oni 10 godina ispred nas i da bi sve osim njihove pobjede tamo bilo iznenađenje
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 12 jul 2012, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Hajde falim te boze izjednacise konacno...
A opravdanja nema kakva bolan presjedanja, kakvih bolan 40 stepeni i potcjenjivanja sta vam je, smjesan rezultat koji ne prilici jednom fudbalskom klubu kakav je Sarajevo
A mani te se te price o namjestanju, znam da je lakse tako svariti ovaj rezultat ali please
A opravdanja nema kakva bolan presjedanja, kakvih bolan 40 stepeni i potcjenjivanja sta vam je, smjesan rezultat koji ne prilici jednom fudbalskom klubu kakav je Sarajevo
A mani te se te price o namjestanju, znam da je lakse tako svariti ovaj rezultat ali please
Zadnja izmjena: aless, dana/u 12 jul 2012, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Eto prodje i ovo,bilo je zanimljivo ako nista 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo bold ko da sam ja pisaoFederer je napisao/la:Liga nam je smece, drzava nam je u q i sta ocekivati?
Kazu amateri za ove sa Malte. A sta su to nasi? Sve sto nabrojali, od provoda do neozbiljnosti i jel to profesionalni fudbaler?
Liga je iz godine u godinu slabija, tu nema price. Sve manje raje, sve slabiji fudbal. Prije sam imo bar sta vidjeti kad odem na Kosevo i kad nije bilo titule, sad godinama patnju gledam, ni f od fudbala.
Na temi Borca, jos prije ove tekme sam najavio moguce brukanje i Sarajeva i Želje i svih nasih smijesnih klubova. Željo jeste puno organizovaniji od recimo Sarajeva i profesionalniji po svoj prilici, ali nas fudbal, nasa liga je **** i vidjecete protiv Maribora da je tako.
haj bar nismo izgubili
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
4 bodarodjak je napisao/la:haj fala k u r cu bar jedan bod za BiH.sekac je napisao/la:4-4
Sarajevo ljubavi moja!
- plava grbavica
- Kontakt:
Hoče li biti dočeka igrača na aerodromu. Ipak nije mala stvar pa ribari- ribari al divovi su divovi.
- ZlatnaDolina
Pa ko je igrao, tim sastavljen od igraca PL. ili FKS ?? sad kada ne ide liga nam je smijesna, smijesni ste vi, jbt primiti 4.komada u dvije utakmice, da ste igralli protiv jaceg tima niko vam nista ne bi rekao, Borac sa drugoligasem vi sa materima, smijesni ste i jedni i drugiFederer je napisao/la:Liga nam je smece, drzava nam je u q i sta ocekivati?
haj bar nismo izgubili
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Semafor stadiona "Hibs ground" pokazaju da trenutna temperatura iznos + 43. Naši momci borave već nekoliko dana na Malti i imali su mogućnost da se postepeno naviknu na visoke temperature koje vladaju na ovom otoku.
OBAVEZNO jednog stopera dovesti + Šunjevarić od prve minute da igra.
Levski ce biti mjerilo za sve.
OBAVEZNO jednog stopera dovesti + Šunjevarić od prve minute da igra.
Levski ce biti mjerilo za sve.
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 12 jul 2012, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zabise ljudi 6 golova i opet ispadaju, moram priznati da mi ih je malo zao.
I valja im sad trk nazad na posao, masa gosti po kaficima cekaju da ih posluze a konobari nasli igrati lopte.
I valja im sad trk nazad na posao, masa gosti po kaficima cekaju da ih posluze a konobari nasli igrati lopte.
Imate pravo slavit, ali ukupno 6 golova primljenih od jednog malteskog prestavnika nije bas ohrabrujuca cinjenica, zar ne?
Mene bi bilo sramota da se izvlačim protiv ovakvih klubova u zadnjim minutama.
OK, 4 ukupnosekac je napisao/la:4 bodarodjak je napisao/la:haj fala k u r cu bar jedan bod za BiH.sekac je napisao/la:4-4
Zelim srecu Sarajevu protiv Levskog,nadam se boljoj partiji i jos koji bod na BiH saldu
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Da liga je sve jaca i bolja to pokazuju puni stadioni i rezultati klubova u evropi gdje obavezno nasi klubovi prolaze sa pet-sest komada u mrezi al upravu si liga nam je sve jaca i boljaZlatnaDolina je napisao/la:
Pa ko je igrao, tim sastavljen od igraca PL. ili FKS ?? sad kada ne ide liga nam je smijesna, smijesni ste vi, jbt primiti 4.komada u dvije utakmice, da ste igralli protiv jaceg tima niko vam nista ne bi rekao, Borac sa drugoligasem vi sa materima, smijesni ste i jedni i drugiočito da ste slabiji a nikako vam liga ne moze biti kriva, liga je sve jaca i bolja
Mi se ne furamo mi smo furka.
Nocas ce baksis biti veci nego inacecalcio je napisao/la:Zabise ljudi 6 golova i opet ispadaju, moram priznati da mi ih je malo zao.![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Najgore od svega je ,nakon ovoga,sutra pročitati izjavu Suljića ili nekog drugog kako je očito da su potcijenili ekipu sa Malte te da je očigledno kako je Sarajevo mnogo bolja ekipa.Ako su ih i potcijenili na Koševu,noćas nisu sasvim sigurno,ovo je dokaz da su tu negdje-u klip sa ribarima.