Pa ko je igrao, tim sastavljen od igraca PL. ili FKS ?? sad kada ne ide liga nam je smijesna, smijesni ste vi, jbt primiti 4.komada u dvije utakmice, da ste igralli protiv jaceg tima niko vam nista ne bi rekao, Borac sa drugoligasem vi sa materima, smijesni ste i jedni i drugiFederer je napisao/la:Liga nam je smece, drzava nam je u q i sta ocekivati?
Kazu amateri za ove sa Malte. A sta su to nasi? Sve sto nabrojali, od provoda do neozbiljnosti i jel to profesionalni fudbaler?
Liga je iz godine u godinu slabija, tu nema price. Sve manje raje, sve slabiji fudbal. Prije sam imo bar sta vidjeti kad odem na Kosevo i kad nije bilo titule, sad godinama patnju gledam, ni f od fudbala.
Na temi Borca, jos prije ove tekme sam najavio moguce brukanje i Sarajeva i Želje i svih nasih smijesnih klubova. Željo jeste puno organizovaniji od recimo Sarajeva i profesionalniji po svoj prilici, ali nas fudbal, nasa liga je **** i vidjecete protiv Maribora da je tako.
haj bar nismo izgubili
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ZlatnaDolina
Re: FK Sarajevo
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Semafor stadiona "Hibs ground" pokazaju da trenutna temperatura iznos + 43. Naši momci borave već nekoliko dana na Malti i imali su mogućnost da se postepeno naviknu na visoke temperature koje vladaju na ovom otoku.
OBAVEZNO jednog stopera dovesti + Šunjevarić od prve minute da igra.
Levski ce biti mjerilo za sve.
OBAVEZNO jednog stopera dovesti + Šunjevarić od prve minute da igra.
Levski ce biti mjerilo za sve.
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 12 jul 2012, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zabise ljudi 6 golova i opet ispadaju, moram priznati da mi ih je malo zao.
I valja im sad trk nazad na posao, masa gosti po kaficima cekaju da ih posluze a konobari nasli igrati lopte.
I valja im sad trk nazad na posao, masa gosti po kaficima cekaju da ih posluze a konobari nasli igrati lopte.
Imate pravo slavit, ali ukupno 6 golova primljenih od jednog malteskog prestavnika nije bas ohrabrujuca cinjenica, zar ne?
Mene bi bilo sramota da se izvlačim protiv ovakvih klubova u zadnjim minutama.
OK, 4 ukupnosekac je napisao/la:4 bodarodjak je napisao/la:haj fala k u r cu bar jedan bod za BiH.sekac je napisao/la:4-4
Zelim srecu Sarajevu protiv Levskog,nadam se boljoj partiji i jos koji bod na BiH saldu
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Da liga je sve jaca i bolja to pokazuju puni stadioni i rezultati klubova u evropi gdje obavezno nasi klubovi prolaze sa pet-sest komada u mrezi al upravu si liga nam je sve jaca i boljaZlatnaDolina je napisao/la:
Pa ko je igrao, tim sastavljen od igraca PL. ili FKS ?? sad kada ne ide liga nam je smijesna, smijesni ste vi, jbt primiti 4.komada u dvije utakmice, da ste igralli protiv jaceg tima niko vam nista ne bi rekao, Borac sa drugoligasem vi sa materima, smijesni ste i jedni i drugiočito da ste slabiji a nikako vam liga ne moze biti kriva, liga je sve jaca i bolja
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Nocas ce baksis biti veci nego inacecalcio je napisao/la:Zabise ljudi 6 golova i opet ispadaju, moram priznati da mi ih je malo zao.![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Najgore od svega je ,nakon ovoga,sutra pročitati izjavu Suljića ili nekog drugog kako je očito da su potcijenili ekipu sa Malte te da je očigledno kako je Sarajevo mnogo bolja ekipa.Ako su ih i potcijenili na Koševu,noćas nisu sasvim sigurno,ovo je dokaz da su tu negdje-u klip sa ribarima.
Fali ti jedna nula...TeaM87 je napisao/la:Ovo govori u ime svog kluba.Federer je napisao/la:Liga nam je smece, drzava nam je u q i sta ocekivati?
Kazu amateri za ove sa Malte. A sta su to nasi? Sve sto nabrojali, od provoda do neozbiljnosti i jel to profesionalni fudbaler?
Liga je iz godine u godinu slabija, tu nema price. Sve manje raje, sve slabiji fudbal. Prije sam imo bar sta vidjeti kad odem na Kosevo i kad nije bilo titule, sad godinama patnju gledam, ni f od fudbala.
Na temi Borca, jos prije ove tekme sam najavio moguce brukanje i Sarajeva i Želje i svih nasih smijesnih klubova. Željo jeste puno organizovaniji od recimo Sarajeva i profesionalniji po svoj prilici, ali nas fudbal, nasa liga je **** i vidjecete protiv Maribora da je tako.
haj bar nismo izgubili
Sto se tica Mribora, svi znamo da su oni 10 godina ispred nas i da bi sve osim njihove pobjede tamo bilo iznenađenje
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
-
hordas_Bec
- Kontakt:
idemo poderati gu*ove bugarima hihihihihi 
Pa bezveze mi post izbrisase ccc
Dupla kruna, prosjek 4000. Znaš šta bi onaj Željo iz 2002. uradio ovome i kolko je tad prosjek bio na Grbavici?
Zato što se imalo šta vidjeti, koliko toliko.
Ne govorim ja o Sarajevu, ni o Želji pojedninačno, dovoljno je uporedit sad i nekad.
Evo, o tome govorim.Da liga je sve jaca i bolja to pokazuju puni stadioni i rezultati klubova u evropi gdje obavezno nasi klubovi prolaze sa pet-sest komada u mrezi al upravu si liga nam je sve jaca i bolj
Dupla kruna, prosjek 4000. Znaš šta bi onaj Željo iz 2002. uradio ovome i kolko je tad prosjek bio na Grbavici?
Zato što se imalo šta vidjeti, koliko toliko.
Ne govorim ja o Sarajevu, ni o Želji pojedninačno, dovoljno je uporedit sad i nekad.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma vec su ih i sire narodne mase pocele pravdati od namjestene utakmice, preko presjedanja autobusa i umora pa do 40 stepeni, mislim smjesno je opet ce se nastaviti ko da nista nije bilo i kao da je ovaj rezultat sasvim OKmanijakdv je napisao/la:Najgore od svega je ,nakon ovoga,sutra pročitati izjavu Suljića ili nekog drugog kako je očito da su potcijenili ekipu sa Malte te da je očigledno kako je Sarajevo mnogo bolja ekipa.Ako su ih i potcijenili na Koševu,noćas nisu sasvim sigurno,ovo je dokaz da su tu negdje-u klip sa ribarima.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
Nekontam, u kojem je onda Željo klipu, pa jedva izvukao bobu na Koševu?!?! Šta ako nas Maribor natrpa, onda će ovi što se naslađuju pojesti sve ove stranice na forumu. Nekontam , ako nevoliš Sarajevo brate idi do grada popi kaficu opusti se malo ne klepetaj po forumu gluposti.manijakdv je napisao/la:Najgore od svega je ,nakon ovoga,sutra pročitati izjavu Suljića ili nekog drugog kako je očito da su potcijenili ekipu sa Malte te da je očigledno kako je Sarajevo mnogo bolja ekipa.Ako su ih i potcijenili na Koševu,noćas nisu sasvim sigurno,ovo je dokaz da su tu negdje-u klip sa ribarima.
U novi boj...
Prvo nije opravdanje reko sam 37 je previše za sve naše igrače a kakvo presjedanje i kladionice , bruka je ali za vas koji ste očekivali ili da Sarajevo natrpa 10 komada ili da ispadne. A ja koji sam ljude gledao na Koševu tvrdim da smo mi veći amateri svi naši timovi nego oni tim ima 5-6 Brazilaca i amateri. Danas svi igraju fudbal a nešto mi se ćini da Malta nije siromašnija od BH a da ulažu više vidi se , a mi se oslanjamo na talent i ako još nemaš para a Sarajevo nema onda se sve vidi na terenu. Ja tvrdim a rekao sam i poslije utakmice u Sarajevu da smo više sretno nego spretno dobili prvu utakmicu.Bilo je Sarajevo bolje ali ljudi su igrali otvoreno i pošteno i odavno nisam vidio bolje "amatere" a nama u odbrani dobro škripi i za nadat se da če popraviti igru u tom segmentu.Volim te Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Možda će izgledati kao provokacija ali Željo sa Amarom na čelu je institucija za ovakve pitare.powerplay je napisao/la:Nekontam, u kojem je onda Željo klipu, pa jedva izvukao bobu na Koševu?!?! Šta ako nas Maribor natrpa, onda će ovi što se naslađuju pojesti sve ove stranice na forumu. Nekontam , ako nevoliš Sarajevo brate idi do grada popi kaficu opusti se malo ne klepetaj po forumu gluposti.manijakdv je napisao/la:Najgore od svega je ,nakon ovoga,sutra pročitati izjavu Suljića ili nekog drugog kako je očito da su potcijenili ekipu sa Malte te da je očigledno kako je Sarajevo mnogo bolja ekipa.Ako su ih i potcijenili na Koševu,noćas nisu sasvim sigurno,ovo je dokaz da su tu negdje-u klip sa ribarima.
- storm_raider
- Kontakt:
Kako bi vama dobro dosao Husref. U njemu samo vidim lika koji moze Sarajevo da vrati. Nesto slicno kao Osim kod nas. Ne znas sta je gore, da bude blamaza protiv Levskog, ili da ispadnete sa 2-3 gola razlike pa da bude prica da se ekipa uigrava, da ste dobro igrali, da nije sramota. Opet ce ista garnitura sibicanera ostati u i oko kluba. Automatski ce se zaboraviti na ove meceve sa ekipom sa Malte. Sretno komsije, znamo mi vrlo dobro kako je. Zelim vam da se izvucete pa da napokon igramo derbije za prvo mjesto.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nije poenta da neko mrzi klub Želju ili Sarajevo šta vam je ljudi nego govorimo to da je ovo sramotan rezultat a vi igrate na tu kartu da je neko hejter i na taj način se pokrivaju NEUSPJESI i SRAMOTE dokle vise stvarno ne kontam.powerplay je napisao/la:Nekontam, u kojem je onda Željo klipu, pa jedva izvukao bobu na Koševu?!?! Šta ako nas Maribor natrpa, onda će ovi što se naslađuju pojesti sve ove stranice na forumu. Nekontam , ako nevoliš Sarajevo brate idi do grada popi kaficu opusti se malo ne klepetaj po forumu gluposti.manijakdv je napisao/la:Najgore od svega je ,nakon ovoga,sutra pročitati izjavu Suljića ili nekog drugog kako je očito da su potcijenili ekipu sa Malte te da je očigledno kako je Sarajevo mnogo bolja ekipa.Ako su ih i potcijenili na Koševu,noćas nisu sasvim sigurno,ovo je dokaz da su tu negdje-u klip sa ribarima.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
- dr.van nostrand
- Kontakt:
To ce biti opravdanje za lose partije u prvih 6-7 kola, ut. protiv amatera sa Maltealess je napisao/la:
Ma vec su ih i sire narodne mase pocele pravdati od namjestene utakmice, preko presjedanja autobusa i umora pa do 40 stepeni, mislim smjesno je opet ce se nastaviti ko da nista nije bilo i kao da je ovaj rezultat sasvim OK
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.