FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo gledam nesto ovaj transfermarkt i vidim u mariboru najvise kostaju mertelj,tavares i beric po 750 000 dok kod nas zeba kosta milion,ali je drugi bogicevic od 550 000,a oni imaju 6 igraca skupljih od bogicevica :S
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nije to tolika razlika sad, mi smo digli na par transfera po skoro pola miliona u zadnje dvije godine, dok prije 3-4 godine za igrača nismo mogli dobiti ni 20 deka kafe. Ako ovako nastavimo možemo vrlo brzo doći na taj nivo.ovisnik je napisao/la:Sad sam pročitao da je ovaj Etijen Velikonja iz Maribora potpisao četvorogodišnji ugovor sa Cardifom, za ukupan iznos od 3,6 miliona eura, od toga Mariboru pripada 2 miliona, ne znam da li će ići prije ili posle utakmica sa željom, al kad vidim odštetu od 2 miliona eura za Maribor, onda je jasno gdje su oni, a gdje mi , bar kad je organizacija u pitanju.
velika je razlika kad igrač dolazi iz evropske unije jer ne zauzima mjesto stranca,to mu automatski diže cijenuNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nije to tolika razlika sad, mi smo digli na par transfera po skoro pola miliona u zadnje dvije godine, dok prije 3-4 godine za igrača nismo mogli dobiti ni 20 deka kafe. Ako ovako nastavimo možemo vrlo brzo doći na taj nivo.ovisnik je napisao/la:Sad sam pročitao da je ovaj Etijen Velikonja iz Maribora potpisao četvorogodišnji ugovor sa Cardifom, za ukupan iznos od 3,6 miliona eura, od toga Mariboru pripada 2 miliona, ne znam da li će ići prije ili posle utakmica sa željom, al kad vidim odštetu od 2 miliona eura za Maribor, onda je jasno gdje su oni, a gdje mi , bar kad je organizacija u pitanju.
[youtube][/youtube]
prejak video 

- bistrikboy
- Kontakt:
Ja sam pesimista teski al' haj nema veze samo nek' se tuku sa ovim dusmanima pa ako uspijemo svaka nam cast!Keenan.- je napisao/la:Gledajuci Borac i pitare pravo me zabrinula tekma protiv janeza.
Hocel' ta srijeda vise?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nažalost igraće protiv nas u obje utakmicenidi je napisao/la:velika je razlika kad igrač dolazi iz evropske unije jer ne zauzima mjesto stranca,to mu automatski diže cijenuNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nije to tolika razlika sad, mi smo digli na par transfera po skoro pola miliona u zadnje dvije godine, dok prije 3-4 godine za igrača nismo mogli dobiti ni 20 deka kafe. Ako ovako nastavimo možemo vrlo brzo doći na taj nivo.ovisnik je napisao/la:Sad sam pročitao da je ovaj Etijen Velikonja iz Maribora potpisao četvorogodišnji ugovor sa Cardifom, za ukupan iznos od 3,6 miliona eura, od toga Mariboru pripada 2 miliona, ne znam da li će ići prije ili posle utakmica sa željom, al kad vidim odštetu od 2 miliona eura za Maribor, onda je jasno gdje su oni, a gdje mi , bar kad je organizacija u pitanju.

Odlazi Safete.
Imal kakvih slika sa treninga, a da nisu one s prosle stranice??
Vrijeme sporo tece....
PS- http://www.bportal.ba/index.php?option= ... ce=message" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijeme sporo tece....
PS- http://www.bportal.ba/index.php?option= ... ce=message" onclick="window.open(this.href);return false;
Steta sto Nyema nije ostao barem dok je ova Evropa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ZlatnaDolina
Bez ikakve ljutnje reci cu ti ne s... kako mozes uporedjivati nas i njih ?? šta smo to mi? Osvojili smo duplu krunu !! prosetali se ligom, postavili rekorde i standarde o kojima oni mogu samo sanjati, ekipa nam je ostala na okupu, najorganizovaniji smo klub u drzavi sa najvecim budzetom, imamo pojedine igrace koji su prevazisli ovu ligu, u timu imamo jednog reprezentativca, imamo AMARA OSIMA, imamo sve sto oni nemaju i nikako nas nemozes uporedjivati sa njima, sve sto sam nabrojao kod njih je kontraKeenan.- je napisao/la:Gledajuci Borac i pitare pravo me zabrinula tekma protiv janeza.

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Znaj da uvijek bicu s tobom
kunem ti se svetim bogom
1921
kunem ti se svetim bogom
1921
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Gledam sad snimak utakmice Mura - Baku i stadion im je smijesan. Nista bolji od nase Grbavice, a oni igraju ..isto tako ekipa Celik iz Niksica. Stadion gori od naseg i oni igraju...
Mi moramo gore na ono smece..
Mi moramo gore na ono smece..
Zadnja izmjena: Trpkovic, dana/u 13 jul 2012, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Čuva Bog Želju svog !!
- corleone87
- Kontakt:
joj nikad docekati ovu utakmicu hajde Zemljo ubrzaj malo 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ova oprema sto Amar nosi je kriza, ovu sto igraci nose i nije toliko losa koliko se pricalo
FKŽ !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Glavna prepreka zašto europske utakmice ne igramo na Grbavici su svlačionice, sve dok se to ne popravi nemamo se čemu nadati.
Samo kad bi popravili zapadnu tribinu, dakle svlačionice, one sale za doping testove i novinarske lože ova prva i druga pretkola bi komotno mogli igrati na Grbavici.
Samo kad bi popravili zapadnu tribinu, dakle svlačionice, one sale za doping testove i novinarske lože ova prva i druga pretkola bi komotno mogli igrati na Grbavici.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
lista stvari koje trebamo da bi ista igrali je ogromna i malo boje po svlacionici nam nece pomoci, mi zadovoljavamo samo jedan uslov... a to je da imamo teren xD sve ostalo je upitno il nemamo XD

evo ga jug