FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la johnnyHZ » 24 sep 2009, 11:51

BrigateBL je napisao/la:Aj pustite politiku

Stvarno ne kontam da ljudi koji su gledali Borac makar jednu utakmicu ove sezone sumnjaju da je ovdje nesto namjesteno. Bilo je onda namjesteno i u prosloj polusezoni kad su bili najbolji u drugom dijelu sezone. Ekipa je veoma dobra i zasluzeno je prva
ja prvi necu da kazem da je namjesteno,al pogledj sa realne strane,u laktasima dvica,u I srajevu dvica....celik je los njih je i zeljo uzeo,zvijezda se zalila na sudjenje al se vidi da su van forme,dakle meni su sumljive ove dvije dvice,jer realno hajmo....koliko god kvalitetan bio,nemozes od ove dvije ekipe vise od dva boda maksimalno 3....
ev da citiram izjavvu od strane jedne uprave(NASE)iz cini mi se 2003,kada je PASIC trazio od uprave 1 000 000 km za pripreme ekipe,a odgovor je bio: PA MI ZA TE PARE MOZEMO KUPITI PRVENSTVO
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 11:58

johnnyHZ je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:
123456 je napisao/la:Nemam obicaj pisati po tucem djelu foruma ali Sipatizer trazi odgovor.

Parola noz zica...................i urlanje sa trebine ubi srbina je tebi isto?Nije to ni u kom slucaju isto,naravno da nije uredu ni ono ubi srbina ali to je masa ljudi koja se lahko zapali.Dok parolu neko prvo smisli pa napise pa donese na stadion i postavi.Sve to znaci nicim izazvan uradi hladne glave i sa predumisljajem.Dok masa sa trebina je nesto sasvim drugo.Ako nisi pratio utakmicu BiH-Turska mogu ti reci da se sa trebina u jednom momentu prolamalo ubi turcina.Da to je masa to je momenat zanos i to donekle mogu razumjeti.Parole su nesto sasvim drugo.

I necu da ulazim u politiku ovdje samo moram reci da je Borac BiH klub koliko god ti to bilo nemoguce svatiti
Kao prvo- Simpatizer ne trazi odgovor, Simpatizer vas je vise puta opominjao da od.ebete sa ovog foruma ako necete o sportu! Isti taj Simpatizer nece trpiti idiotske provokacije koje cine 90% postova onih koji dolaze na ovu temu a koji ne navijaju za Borac!

Kao drugo- Simpatizer nije nosio taj transparent i nije ga ni vidio dok nije prelistao novine. Taj ko je donio transparent sigurno ga nije uradio "hladne glave" i on moze da vas (Bosnjake) mrzi iz bilo kog razloga, mene to ne zanima. Mozda mu je neki Alijin vojnik ubio oca, brata ili mater. Trebao bi da znas da trecinu stanovnistva u BL cine izbjeglice protjerane iz Federacije i Hrvatske i da vas ti ljudi mrze za sva vremena. Svako neka odgovara za svoje postupke i postoji sud na nivou BiH pa neka se isti bavi tim stvarima. Ni ja, kom je jedan clan porodice tesko ranjen, vas ne mirisem a kamoli onaj koji je izgubio nekoga, ko je protjeran itd. Tako je i sa vasim zrtvama i onima koji su protjerani iz RS-a.
Ipak, to sto vas ne mirisem, ne sprijecava me da pricamo o sportu. A ako necete o sportu to je vas problem, ne moj. Ako cemo o poltici uvijek cemo se na kraju dobro zakaciti jer i sami znate da nikada necemo imati iste stavove!

Kao trece- Ovo sto si napisao za skandiranja u masi je tacno ali forumas nikad_izvini mi ovdje prosipa lazni moral. To nece proci posto te parole i skandiranja pozivaju na isto!

Kao cetvrto- Borac je klub iz Banjaluke, RS i BiH i to ovim redoslijedom. To je realnost a to sto ti to neces da shvatis mene uopste ne zanima. ;)
Evo kad si ti to sve ovako fino napisao da je tebe nesto pitam....unaprijed da ti kazem da je moj otac PRAVOSLAVAC ili kako vi kazete srbin :roll: .........za tebe je normalno je da sse dize parola NOZ ZICA SREBRENICA?? kazes to poziva na isto kao i skandiranje UBI SRBINA???... vidi jednu stvar....u toj srebrenici je ubijano sve od 3 mjeseca do 90 godina,samo su neke starije zene ostajale zive,i onaj ko je imao vezu u umproforu(ovo samo da objasnim,nista politicki)....i vi se izrugujete tome...pazi za mene to je BOLESNO...ismijavati smrt nevinih ljudi je BOLESNO!!!!!!....e sada ako je isto ismijavati smrt 10 000 nevinih ljudi i skandiranje ubi srbina,onda je ovdje neko lud...
ja,kao i 98% moje tribine smo bili u sarajevu...kratki opis....4 godine opsade,500 000 granata,preko 3000 djece ubijene....u moju kucu 4 granate udarile....NIKADA,AMA BAS NIKADA NISAM NI POMISLIO NA TRIBINI RECI,GAZI SRBINA,UBI SRBINA....ili slicno...za mene tome nije mjesto na tribini....isto tako nevidim razlog da ikada uradimo ista protiv nekoga ko kaze da je srbin....iako je za mene srbin covjek koji se rodio u srbiji,a ovdje je srbin ustvari pravoslavac po vjeroispovjessti....Dali se tebi gadi to sto je 80% stanovnistva u Banjaluci doslo sa strane sa sela okolnih i iz drugih dijelova bih?????Znas,meni moj otac kada prica kakv je bio grad Banjaluka,nebi povjerovao....isto to se desilo sa mojim sarajevom,bezbroj opanaka po gradu....i upravo takvi i prave ovo sto prave...za mene jedino sto vrijedi na onoj tribini u BL jesu lesinari kao navijacka skupina ,ali u navijackom smislz,bakljade,korea koja imaju veze samo sa sportom ili gradom,bez cetnistva,domace gostujuce,tu ide kapa dole...e sada skontaj ko je u pravu ovdje....netreba se prozivati niko zbog ucinjenog,trba pokusati potisnuti,nikad zaboraviti,ali nastadionu tome nije mjesto...mene licno nijedna parola,upucena nama Bosancima,kao provokacija iz rata nepogadja,jer shvatam da to mogu uraditi primitivci,ada te pogode rijeci primitivca moras biti JOS VECI PRIMITIVAC....vi u BL skandirate SRBIJA,SRBIJA, mi otpjevamo jedna si jedina...ok,naboj utakmice itd,al npr skandiranje NOZ ZICA....to je vec VECI OBLIK PRIMITIVIZMA,jer koliko ja idem na utakmice,a vjeruj beskonacno dugo,na svojoj a ni na vecini tribina nikada nisam cuo da federalni dio navijaca(da se tako izrazim)da pljuju poginule srbe...ispravi me ako grijesim
Ja sad tebi da odgovaram a ti meni osporavas da se zovem i osjecam Srbinom i smatras da se trebam zvati pravoslavcem? Budalo, ja sam ATEISTA i ne mogu se nikako zvati pravoslavcem! More, nemoj da ti se sad na.bem svega zivog! Moze li tvoj mozak shvatiti da postoje Srbi pravoslavci i Srbi ateisti? Boli mene k.rac kako se tvoj caca osjeca, ja se osjecam Srbinom i ateistom i ne zanima me misljenje nekog iz Sarajeva! Mozes li to sebi utuviti u glavu?

U Banjaluci je TRECINA izbjeglicke populacije a to sto vama sarajevski mediji trpaju u glavu je drugo pitanje. To je pitanje za vas a ne za mene.

To sto mi Srbi volimo Srbiju je nasa stvar i potpuno mi je irelevantno sta ti i slicni tebi mislite o tome!

Dalje, u Srebrenici je pobijeno i civila ali i Naserovih vojnika koji su svako malo upadali u srpska sela oko Srebrenice i klali koga su stigli. Jedno je sigurno- nisu svi ubijeni u Sreb. bili nevini. Mada, i ubistvo nenaoruzanih vojnika je zlocin.To sto ti potenciras bosnjacke zrtve a nijednom rijecju ne spomenes tudje na istom podrucju govori sa kim ja imam posla.

E sad cu ti napisati sta sam ja dozivio prije sest godina na Kosevu. Tvoj klub je igrao protiv Sartida iz Srbije 1-1 a ja sam bio na zapadu sa jednim kolegom iz Smedereva(nase firme saradjuju) koji mi je predlozio da idemo u SA na utakmicu. Normalno, bilo me prpa, prvi put idem u SA poslije rata. I ajde nekako sam prelomio, otisli smo, sjeli na zapad i gledali tekmu. Bilo je onih klasicnih sa Sjevera tipa "Ubij Srbina" i sl. Da je prijatno nije- svaka cast preostalim Srb... ovaj pravoslavcima da to mogu trpiti! Elem, u jednom trenutku u drugom pol. trener Sartida mijenja Pantelica koji prilazi klupi i tri puta se krsti(to radi i u reprezentaciji Srbije). Odjednom, one zvijeri oko mene pocese sa urlicima sljedece sadzrine: "J.bem li ti srpsko dijete, da ti ****", "Majku ti j.bem srpsku , odsjecu ti ta tri prsta" i one klasicne "Cetnicku ti mater", "Djubre srpsko", "Vidi cete sto se krsti"....
Malo je reci da mi se **** zaledilo. Hej, na zapadu da cujes takvo lajanje!

Znate vi da pljujete po Srbima samo tako, ako lazes sebe nemoj nas! Mi tacno znamo na cemu smo sa vama.

Predlozi mi neki politicki forum da vise ne idemo van teme....
HAJ FAJV

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 24 sep 2009, 12:26

Naša selekcija u nedjelju u jutarnjim satima avionom Sarajevo - Beograd - London putuje na kvalifikacioni turnir u Vels. Od Londona treba još dva sata vožnje prema Port Talbotu krajnjoj destinaciji. Prvi protivniik izabranicima Velimira Stojnića je Rusije 28.09, dva dana kasnije igramo sa domaćinom Velsom i na kraju 3.10. protiv Islanda. U nedjlju navečer 4.10 ekspedicija dolazi u Sarajevo.
dakle po ovome stojnic sedam dana u autu. ne kontam, kako to da covjek nije odma prelomio .
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 sep 2009, 12:30

aBd Zeljo dobija.. Nadam se da ce te pasti pod pritiskom.. :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 sep 2009, 12:32

I u mojim ocima ce Stojnic pasti i to mnogo ako brzo nesto ne presjece....ne mozes imati i jare i pare,tj biti faca kao trener Borca koji je sada in a sa druge strane uzimati pare roditeljima i managerima u kadetskoj reprezentacije....narodski receno,ne mozes se **** a da ti ne udje....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 sep 2009, 12:32

Schlager je napisao/la:I u mojim ocima ce pasti i to mnogo ako brzo nesto ne presjece....ne mozes imati i jare i pare,tj biti faca kao trener Borca koji je sada in a sa druge strane uzimati pare roditeljima i managerima u kadetskoj reprezentacije....narodski receno,ne mozes se **** a da ti ne udje....
On izgleda hoce,i jare,i pare,i cobana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Treci put castimo

lešinar

Post Postao/la lešinar » 24 sep 2009, 12:35

Ja bi rekao da i on spada medžu sitnu boraniju smečar jedan :twisted:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 sep 2009, 12:37

koji vam je bola vise , idite na politicki forum pa tamo raspravljajte o politici ili pisite jedni drugima privatne poruke...

ma sve ću vas na Goli otok poslati DA tučete kamen bando šahlabajzerska neradnička :D ..

JOSIP BROZ DOBAR SKROZ :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 sep 2009, 12:41

Boze dragi ovdje ne dodjes malo isto ti ga dodje sranje veliko vi momci iz BL pustite ove papane da je namjesteno neka sami sa sobom pisu ovdje smo da pisemo o Borcu i svaka dobronamjerna kritika sto se tice Borca i igre je dobro dosla a ovo politicka sranja i pamflete bezveze pustite neka administracija rijesi svoje .. Dokle vise ovako :evil: :evil:
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 24 sep 2009, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 12:45

Vidim da je Susac odbranio tri penala u kupu RS protiv Zeravica junajteda :lol: . Dobro je da imamo i rezervnog golmana na kog mozemo racunati.
HAJ FAJV

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 sep 2009, 12:49

Simpatizer je napisao/la:Vidim da je Susac odbranio tri penala u kupu RS protiv Zeravica junajteda :lol: . Dobro je da imamo i rezervnog golmana na kog mozemo racunati.

Target, jos nam samo treba da pocnemo pisati o Norcu. :twisted: :mrgreen:

ispravio sam se greska u pisanju a ne prijatelju stvarno me nervira ovo sranje ovdje ....da izvines na izrazu umjesto da smo svi prijatelji i sve tako a ne ove glupsoti mi sebi zivce kidamo napadamo jedni druge c c c ja sve smatram prijateljima i postujem .. P.S Kako se spremate za utakmicu sa Zeljom imali jos karti u prodaji ? :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 sep 2009, 12:55

simpatizer@
ovako prvo to sto psujes je odraz nekulture i nevaspitanja...drugo procitaj moj post,i vidi imal ijedne psovke......trece pogrijesio sam ono za pravoslavce i srbe,ok,a da te pitam sta si ti onda,rodjen si u Bosni,zivis u Bosni,zaradjujes hljeb u Bosni,KORISTIS eURE I konvertibilne marke,zdravstveno osiguran od strane BIH,platu i penziju primas iz bih....ateista si,ok,al sta si???kako si srbin kada si rodjen bih,kako si srbin kada zivis u bih,kako si srbin,kada radis u bih??'....
dalje,da ti pojasnim nekontam nikako to sto si se ti prepao na kosevu na zapadu????sta mislis kako su se prepali ljudi koji su otisli na tekmu srbija bosna i hercegovina, na marakani kada ih e pola krvavih doslo kuci,bilo ih je i bez prstiju i bez oka itd i td.....to je lakse jel da nego kad cujes da neko psuje majku nekome???
u mom timu ima i hrvata i srba i muslimana...meni najdrazi igrac je MILAN MUMINOVIC...legenda covjek,dosta momaka sa tribine se zove marko,zoran,zlatko....i svi su mi jednaki,kao i adis,haris....shvati da nepumpaju nas mediji,jer ovdje u mom gradu se negleda jesi li ovaj ili onaj,vjjeruj meni,dodji u grad pa vidi...sigurno se neces odjecati drugacijim....a za BL vidi,moja strina se udala u BL prije rata,i sad zivi tamo...evo ti primjer odlican,u zgradi u kojoj zivi ona je jedina od prije rata,sve ostalo su doseljenici,isto tako kaze i okolne zgrade,pa nadalje...i opet,odem navece u banjaluku,izadjem u grad,i to sto sam musliman,niko mi nezamjeri,niti me krivo pogleda,i momak kako ti kazes SRBIN mi kaze ovako.....ovdje je sve normalno dok neuletis u drustvo onih koji su sa sela okolnih,jer se u njih jos uvijek ratuje......jer budi realan GRADSKA RAJA JE GRADSKA RAJA....
sve u svemu niti cu ja tebe uvjerti da nikada neces na kosevu cuti protiv srba i srbije...niti ces ti mene uvjeriti da kada dodjem u BL necu vidjeti noz zica....i slusati cetnicke pjesme......ja bih volio vjerovati u to....
i naravno opet mozes psovati koliko hoces...mene to nevrijedja.....ja samo argumentovano iznosim cinjenice...bez politike bez uvrede.....
bdw jes to cuo od MILETA DODIKA da je NASEROVIH vojnika bilo???naser brate moj zbrisao prvi helikopterom UN-a sa svom familijom,a vojnici se predali...i naravno sve do jednog strijeljani....i negirati GENOCIT pa cak ga ismijavati je NOVI GENOCID....al nije to za ovog foruma....to je jasno i meni al vrijedja nacin na koji razmisljas,da si jednom u zivotu vidjeo bebu bez obadvije noge,zenu sa mrtvim djetetom u rukama,da ti je NEDAJ BOZE ubijeno tvoje dijete bez obzira na vjeru naciju,vidiobi sta to znaci i shvatio bi da to sto vrijedjas je nesto sto je ravno majmunskom ponasanju
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 sep 2009, 13:03

Simpatizer je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Vidim da je Susac odbranio tri penala u kupu RS protiv Zeravica junajteda :lol: . Dobro je da imamo i rezervnog golmana na kog mozemo racunati.

Target, jos nam samo treba da pocnemo pisati o Norcu. :twisted: :mrgreen:

ispravio sam se greska u pisanju a ne prijatelju stvarno me nervira ovo sranje ovdje ....da izvines na izrazu umjesto da smo svi prijatelji i sve tako a ne ove glupsoti mi sebi zivce kidamo napadamo jedni druge c c c ja sve smatram prijateljima i postujem .. P.S Kako se spremate za utakmicu sa Zeljom imali jos karti u prodaji ? :D
Salim se. J.bes ga, nervira me kada neko krene o politici a ne mogu izdrzati da ne odgovorim. Malo sam otanjio sa zivcima jos iz ratnog perioda. Mora da je PTSP, bem li ga. :mrgreen:

Ja sam i dosao ovdje da pisemo o sportskim temama. Razumijem da neko malo pecka ako nije zlonamjerno i to mi ne smeta, cak mi je simpaticno. Isto tako razumijem da je Borac trenutno mnogima trn u oku i da mnogi ne mogu vjerovati da je ovako usao u prvenstvo. Da ga j.bes, ne vjerujem ni ja. :mrgreen:

Za utakmicu se jos ne spremamo, posto ovi nasi puste karte na dan utakmice pa mi navalimo k'o stoka. Organizacija kluba definitvno ne prati rezultate ekipe, ali valjda ce nauciti vremenom. Pozdrav

Aha pa moguce da je od rata ali sta ces ne mozes dokazati ovim tako bolje ignorisati pa neka pisu sami sa sobom :D A kako vidim Zeljo bolje igra u gostima nego dali ce se prenositi utakmica na BHT ili RTRS , da se moze pogledati ipak je to ovaj bice derbi a i da gledam svog omiljenog igraca Bilbiju ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

lešinar

Post Postao/la lešinar » 24 sep 2009, 13:05

Johny ti prvo napisa da si srbin pa sad da si musliman kako to sam sebi skačeš u stomak što ti to treba? :)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 sep 2009, 13:07

lešinar je napisao/la:Johny ti prvo napisa da si srbin pa sad da si musliman kako to sam sebi skačeš u stomak što ti to treba? :)

PRvo pozdrav mom velikom prijatelju :) a drugo lik je napisao da mu je tata Srbin tako nemoj da zezas :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 24 sep 2009, 13:08

johnny sta ti pokusavas da ovde objasnis? koja je tvoja poenta na kraju?
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

lešinar

Post Postao/la lešinar » 24 sep 2009, 13:12

Pozdrav i tebi druže ;) Znam šta je on napisao zato sam i reagovao onako. :) Ne znam kod nas je to onda drugačije,kod nas ako ti je tata srbin a mama i da ti je kojim slučajem šiptarka, ti si srbin. :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 sep 2009, 13:14

lešinar je napisao/la:Pozdrav i tebi druže ;) Znam šta je on napisao zato sam i reagovao onako. :) Ne znam kod nas je to onda drugačije,kod nas ako ti je tata srbin a mama i da ti je kojim slučajem šiptarka, ti si srbin. :D

Zanimljivo nego de mi reci spremas se za tekmu sa Zeljom , hoce li biti prenosa imali povrijedzenih i tako to .. 8-)
Ocekujem dobru utakmicu zbog toga sto Zeljo bolje igra u gostima nego kuci ..
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 24 sep 2009, 13:17

E ljudi ajde svi od.**** odavde, al ono lagano. J.ebo vas rat sve u usta.

TEMA JE BORAC - BANJALUKA

Koji vam je vise ku.rac

Slozite se da se necete sloziti i idemo dalje

lešinar

Post Postao/la lešinar » 24 sep 2009, 13:21

TaRgEt_ je napisao/la:
lešinar je napisao/la:Pozdrav i tebi druže ;) Znam šta je on napisao zato sam i reagovao onako. :) Ne znam kod nas je to onda drugačije,kod nas ako ti je tata srbin a mama i da ti je kojim slučajem šiptarka, ti si srbin. :D

Zanimljivo nego de mi reci spremas se za tekmu sa Zeljom , hoce li biti prenosa imali povrijedzenih i tako to .. 8-)
Ocekujem dobru utakmicu zbog toga sto Zeljo bolje igra u gostima nego kuci ..
Spreman sam ja već kao i uvijek. ;) Evo upravo čitam dobili smo konačno elektronski semafor ha ha i odštampano je 10 000 ulaznica za sad toliko :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.