simpatizer@
ovako prvo to sto psujes je odraz nekulture i nevaspitanja...drugo procitaj moj post,i vidi imal ijedne psovke......trece pogrijesio sam ono za pravoslavce i srbe,ok,a da te pitam sta si ti onda,rodjen si u Bosni,zivis u Bosni,zaradjujes hljeb u Bosni,KORISTIS eURE I konvertibilne marke,zdravstveno osiguran od strane BIH,platu i penziju primas iz bih....ateista si,ok,al sta si???kako si srbin kada si rodjen bih,kako si srbin kada zivis u bih,kako si srbin,kada radis u bih??'....
dalje,da ti pojasnim nekontam nikako to sto si se ti prepao na kosevu na zapadu????sta mislis kako su se prepali ljudi koji su otisli na tekmu srbija bosna i hercegovina, na marakani kada ih e pola krvavih doslo kuci,bilo ih je i bez prstiju i bez oka itd i td.....to je lakse jel da nego kad cujes da neko psuje majku nekome???
u mom timu ima i hrvata i srba i muslimana...meni najdrazi igrac je MILAN MUMINOVIC...legenda covjek,dosta momaka sa tribine se zove marko,zoran,zlatko....i svi su mi jednaki,kao i adis,haris....shvati da nepumpaju nas mediji,jer ovdje u mom gradu se negleda jesi li ovaj ili onaj,vjjeruj meni,dodji u grad pa vidi...sigurno se neces odjecati drugacijim....a za BL vidi,moja strina se udala u BL prije rata,i sad zivi tamo...evo ti primjer odlican,u zgradi u kojoj zivi ona je jedina od prije rata,sve ostalo su doseljenici,isto tako kaze i okolne zgrade,pa nadalje...i opet,odem navece u banjaluku,izadjem u grad,i to sto sam musliman,niko mi nezamjeri,niti me krivo pogleda,i momak kako ti kazes SRBIN mi kaze ovako.....ovdje je sve normalno dok neuletis u drustvo onih koji su sa sela okolnih,jer se u njih jos uvijek ratuje......jer budi realan GRADSKA RAJA JE GRADSKA RAJA....
sve u svemu niti cu ja tebe uvjerti da nikada neces na kosevu cuti protiv srba i srbije...niti ces ti mene uvjeriti da kada dodjem u BL necu vidjeti noz zica....i slusati cetnicke pjesme......ja bih volio vjerovati u to....
i naravno opet mozes psovati koliko hoces...mene to nevrijedja.....ja samo argumentovano iznosim cinjenice...bez politike bez uvrede.....
bdw jes to cuo od MILETA DODIKA da je NASEROVIH vojnika bilo???naser brate moj zbrisao prvi helikopterom UN-a sa svom familijom,a vojnici se predali...i naravno sve do jednog strijeljani....i negirati GENOCIT pa cak ga ismijavati je NOVI GENOCID....al nije to za ovog foruma....to je jasno i meni al vrijedja nacin na koji razmisljas,da si jednom u zivotu vidjeo bebu bez obadvije noge,zenu sa mrtvim djetetom u rukama,da ti je NEDAJ BOZE ubijeno tvoje dijete bez obzira na vjeru naciju,vidiobi sta to znaci i shvatio bi da to sto vrijedjas je nesto sto je ravno majmunskom ponasanju
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić