AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
nema opravdanja za prodaju 2 najbolja igrača. ako se desi ova prodaja milan postaje arsenal 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ova promjena se morala desit,prije ili kasnije.Bolje da je samo jedan otisao,ako vec mora al' sta je,tu je.Ovo je bas rekonstrukcija ekipe,iz korijena.Otislo je dosta igraca,malo doslo.Sad da se te praznine popune i prosiri roster igraca.Sad se ima novca pa bi bilo dobro da rijese tu poziciju LB.Sad se ima para za Armera..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Baš ovo tužno ispade, da sad s ovim istim parama odeš kod Fergusona ili Mančinija ili bilo kojeg ozbiljnog trenera (kluba) i tražiš njihove najbolje igrače ( Vidić-Rooney/ Kompany,Aguero) ljudi bi se samo nasmijali.
U šta se pretvara Milan i Calcio generalno? Ovako više ne može, katastrofa!
U šta se pretvara Milan i Calcio generalno? Ovako više ne može, katastrofa!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Milan's primary targets are Rolando (Porto) and Tevez, according to Gazzetta dello Sport.
Dzeko is the alternative.
Oj boze , sta ce nam Rolando
.
Dzeko is the alternative.
Oj boze , sta ce nam Rolando
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Silva nece iz Milana bla bla bla...
Uglavnom, proteklih mjesec dana nisi mogao spomenuti da ce Silva iz Milana (da li u Barcu ili u PSG), a da se neki delegat ne pojavi i ne citira te (i uvjerava u suprotno). Naravno, cast izuzecima.
Uglavnom, proteklih mjesec dana nisi mogao spomenuti da ce Silva iz Milana (da li u Barcu ili u PSG), a da se neki delegat ne pojavi i ne citira te (i uvjerava u suprotno). Naravno, cast izuzecima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
da se malo oraspoložimo, ja barem jesam
http://lulubao.com/game/jokes/perdenti_inter.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lulubao.com/game/jokes/perdenti_inter.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:da se malo oraspoložimo, ja barem jesam![]()
EDIT:
The Corriere dello Sport makes clear figures. AC Milan will dress in red and black with a check for Carlos Tevez nearly 20 million euros and an engagement to play about 6 million per year. The annual figures engagement dell'Apache are very close to those already planned in January in the deal then sank to the no of Berlusconi.
-RIVALDO-
i staa bi jesu li uspjeli postici sinoc dogovor
Raiola:Milan je prošlost,Psg je budućnost sve je rekao ovom izajvom
Raiola:Milan je prošlost,Psg je budućnost sve je rekao ovom izajvom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kada vec voli da prodaje najbolje igrace iz ekipe, najbolje bi' mu bilo da proda citav klub.
Berlusconi je vec jednom spasio milan, neka to uradi i ovaj put, znaci prodaj klub stoko jedna, prodaj i spasi Ac Milan.
Berlusconi je vec jednom spasio milan, neka to uradi i ovaj put, znaci prodaj klub stoko jedna, prodaj i spasi Ac Milan.
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
- senad_flamin
- Kontakt:
Raiola : Vrlo smo daleko od dogovora !
Milan poslao sluzbenu ponudu za Teveza !!

Milan poslao sluzbenu ponudu za Teveza !!
j'ebo lud zbunjenog- According to reports from Sky Sports News, Milan would have made an official offer for Carlos Tevez.
-RIVALDO-
- francobaresi
- Kontakt:
Ovi koji govore o nekoj rekonstrukciji ekipe očito žive u zabludi .
Kakva je to rekonstrukcija ako prodaješ dva ubjedljivo najbolja igrača , a ne dovodiš ni izbliza toliko kvalitetne zamjene !?
Budimo realni ako odu Ibra i Silva ( a vjerovatno hoće ) Milan postaje prosječna ekipa sa prosječnima igračima ( uz 4-5 ) izuzetaka !
To što Galliani i Pedofil govore o nekih 150 miliona koliko će uštedjeti ako odu ova dvojica gore navedenih ( Silva i Ibra ) je apsurd , jer i ostali evropski velikani imaju dugove( npr. Juventus koji nije igrao LP 3 god. i ima manji budžet od MIlana ) pa ne prodaju najbolje igrače .
Ovdje se radi o ličnim interesima Pedofila ( Berlusconia ) koji je prošle godine platio kaznu od 500 mil. Eura pa sad to ovako pokušava da sanira prodavanjem IBRE i SILVE !
Ako Bog da očekujem bojkot navijača i prazan SAN SIRO sljedeće sezone pa da vidimo kako će onda da razmišljaju dva najveća LOPOVA i LAŽOVA u svijetu fudbala ..
Kakva je to rekonstrukcija ako prodaješ dva ubjedljivo najbolja igrača , a ne dovodiš ni izbliza toliko kvalitetne zamjene !?
Budimo realni ako odu Ibra i Silva ( a vjerovatno hoće ) Milan postaje prosječna ekipa sa prosječnima igračima ( uz 4-5 ) izuzetaka !
To što Galliani i Pedofil govore o nekih 150 miliona koliko će uštedjeti ako odu ova dvojica gore navedenih ( Silva i Ibra ) je apsurd , jer i ostali evropski velikani imaju dugove( npr. Juventus koji nije igrao LP 3 god. i ima manji budžet od MIlana ) pa ne prodaju najbolje igrače .
Ovdje se radi o ličnim interesima Pedofila ( Berlusconia ) koji je prošle godine platio kaznu od 500 mil. Eura pa sad to ovako pokušava da sanira prodavanjem IBRE i SILVE !
Ako Bog da očekujem bojkot navijača i prazan SAN SIRO sljedeće sezone pa da vidimo kako će onda da razmišljaju dva najveća LOPOVA i LAŽOVA u svijetu fudbala ..
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Od Teveza ili Džeke nema ništa jer City ih neće pustiti ispod minimalno 30 mil plus tu je i velika plata.
Kad sam govorio da će Silva i Ibra napustiti Milan mnogi su se smijali i govorili kako Silvio i Galliani to neće dopustiti ali ko se zadnji smije najslađe se smije.
Neminovno je da Milan sa ovom politikom kluba ide u prosječnost.
Kad sam govorio da će Silva i Ibra napustiti Milan mnogi su se smijali i govorili kako Silvio i Galliani to neće dopustiti ali ko se zadnji smije najslađe se smije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neminovno je da ti najvise sere.s na ovom PDF a neminovno je i to da moderacija ne radi svoj posao cim je tebi dopustila da neprestano unistavas sve teme ovog PDF-a, nekada najkvalitetnijeg....Saurman je napisao/la:Od Teveza ili Džeke nema ništa jer City ih neće pustiti ispod minimalno 30 mil plus tu je i velika plata.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
prema glasinama koje stizu iz Francuske , Ibra i T.Silva bi trebali doci danas u Pariz razlog poznat medicinski pregled i potpis ugovora
valjda sam dobro preveo : - Secondo indiscrezioni e voci diffusesi in Francia, Zlatan Ibrahimovic e Thiago Silva sarebbero attesi nella capitale già nelle prossime ore. Nonostante la distanza tra le parti (domanda-offerta riguardante lo svedese), negli ambienti vicini al PSG l'affare viene caldeggiato con un deciso otimismo.
i ako neko moze ovo prevesti :
Secondo quanto riporta il sito della Gazzetta, Ibrahimovic è atteso a Parigi per sostenere le visite mediche col Psg: possibile che arrivi nella capitale francese già in giornata. Per Thiago Silva tempi naturalmente più lunghi, perchè è impegnato in questo periodo con la nazionale olimpica del Brasile.
novija jevijest ona gore prva dok je ova druga starija 25 minuta
valjda sam dobro preveo : - Secondo indiscrezioni e voci diffusesi in Francia, Zlatan Ibrahimovic e Thiago Silva sarebbero attesi nella capitale già nelle prossime ore. Nonostante la distanza tra le parti (domanda-offerta riguardante lo svedese), negli ambienti vicini al PSG l'affare viene caldeggiato con un deciso otimismo.
i ako neko moze ovo prevesti :
Secondo quanto riporta il sito della Gazzetta, Ibrahimovic è atteso a Parigi per sostenere le visite mediche col Psg: possibile che arrivi nella capitale francese già in giornata. Per Thiago Silva tempi naturalmente più lunghi, perchè è impegnato in questo periodo con la nazionale olimpica del Brasile.
novija jevijest ona gore prva dok je ova druga starija 25 minuta
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Još jedna reinkarnacija govori o ugroženosti na forumu koji ti je ovo account 17?Hypnose je napisao/la:Neminovno je da ti najvise sere.s na ovom PDF a neminovno je i to da moderacija ne radi svoj posao cim je tebi dopustila da neprestano unistavas sve teme ovog PDF-a, nekada najkvalitetnijeg....Saurman je napisao/la:Od Teveza ili Džeke nema ništa jer City ih neće pustiti ispod minimalno 30 mil plus tu je i velika plata.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja sam dobijao banove i to trajne uvijek uglavnom zbog rasprava sa moderacijom zato sto svasta dopusta na ovom PDF-u a pogotovo na temi Juventusa... Ja jos nigdje nisam dobio ban zbog trollovanja a to je ono zbog cega bi ti trebao dobiti barem 30-tak dosad i to permanentnih a ne onih od 7 dana kojih si se nadobijao a koji ocigledno ne pomazu....Saurman je napisao/la:Još jedna reinkarnacija govori o ugroženosti na forumu koji ti je ovo account 17?Hypnose je napisao/la:Neminovno je da ti najvise sere.s na ovom PDF a neminovno je i to da moderacija ne radi svoj posao cim je tebi dopustila da neprestano unistavas sve teme ovog PDF-a, nekada najkvalitetnijeg....Saurman je napisao/la:Od Teveza ili Džeke nema ništa jer City ih neće pustiti ispod minimalno 30 mil plus tu je i velika plata.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Prema izaslanik u Parizu na "Sky Sport 24" , danas sastanak između Raiola i Leonardo limerà razliku između potražnje i ponude. Agent Švedski bi potrebno tri milijuna bonus. U međuvremenu, francuski tisak je optimističan, ali svjesni onoga što se već dogodilo u pregovorima Pato i Thiago Silva, čeka do zadnje minute na pretjeranost. U međuvremenu, brazilski branič ne bi puštanje bilo kakvih razgovora na medijske Alpa. - Secondo quanto riportato dall'inviato a Parigi a "Sky Sport 24", nell'incontro di oggi tra Raiola e Leonardo si limerà la differenza tra domanda e offerta. L'agente dello svedese avrebbe richiesto tre milioni di bonus. Intanto la stampa francese è ottimista ma, memore di quanto già accaduto nelle trattative Pato e Thiago Silva, aspetta fino all'ultimo per sbilanciarsi. Intanto il difensore brasiliano non ha voluto rilasciare alcuna intervista ai media transalpini.
znaaci uskoro ponovo sastanak RAiole i Leonarda ,sve bi se trebalo znati u narednim satima
znaaci uskoro ponovo sastanak RAiole i Leonarda ,sve bi se trebalo znati u narednim satima
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Dobro nema nista od njih dvojice. Al ako Milan dovede jednog od njih dvojice ajd ti ucini svima uslugu i idi s foruma ?Saurman je napisao/la:Od Teveza ili Džeke nema ništa jer City ih neće pustiti ispod minimalno 30 mil plus tu je i velika plata.
Taj dan bi se slavio vise nego prolazak repke na neko veliko takmicenje. Smoru !
@Meho
I jedno i drugo ti je isto, odnosno da bi Ibra mogo vec danas biti u Parizu na medicinskom. Pod uslovom da se dogovore oko plate, naravno.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
@Yuto hvala,nego evo Raiola je stigao na Park Princeva i pocinje novi sastanak izmedju njega i Leonarda 
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.