FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 jul 2012, 10:12

harishp je napisao/la:Ovi sto pametuju kao fol bruka nerijeseno protiv Maltezana itd,izgleda da veze nemaju da nam je i reprezentacija koja je imala mnogo vece zvijezde gubila i igrala nerijeseno protiv slicnih ribara sa Malte.
Isto tako najsmjesniji su kriticari i navijaci klubova koji se uopste nisu plasirali u Evropu ili nedao bog ni za PL jos nisu.
Nek svako svoje probleme rijesava a bogami i hamelja ispod praga pocisti.
Pa tek onda rasprdjava ovome ili onome.
bruka je! pa ti misli sta god hoces.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 13 jul 2012, 10:34

Ako se ista moze vidjeti iz ove 2 tekme je opet stara prica,divovi,titule i sve ostalo dok nekrene prica.Onda ide razocarenje,mjenjaj upravu trenera daj seika da uvali 100 miliona.Zasto nema realnosti,onda bi susret sa stvarnoscu bio laksi.
Evo kako ja to vidim prva tekma:go 1 minuta,go 46 minuta go 92 minuta,penal i crveni pa sa ovim redoslijedom dogadjaja bi i Real pao.Ovo pisem jer se ovako nesto idealno nedogadja svake godine,sta kad nebude ovako,kad neide lopta,zna se potop.Budite realni,pravite tim da lici na nesto a ne da zavisite od dobrog dana i loseg protivnika.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 13 jul 2012, 10:45

čamac je napisao/la:Ne pratim Sarajevo, ali sam gledao tekmu protiv nas na Koševu. Klasična ste mahalska ekipa. Sve mi je bilo jasno nakon te tekme. Prvi go, frajer sam puca iskosa (gdje i bolji igrači pogađaju jednu od 5 pokušaja), a vamo dvojica sami čekaju loptu. Drugi go, isto Said igra sam za sebe, ovamo suh frajer čeka da je prikuca, ali Saidu nije ni naumpalo da da povratnu. I more još primjera mahalske igre i mahalskog vođenja kluba. Kod nas (kod Amara) ta dvojica nikad ne bi više zaigrala, ustvari ne bi dobili ni priliku da igraju zvaničnu utakmicu jer mahalaštinu Amar odmah na treningu prepozna i kraj priče. Nije ćudo što ni Suljić, ni Haskić i još neki koji nisu više kod vas kod Amara ni probu nisu mogli proći. Ogromna je razlika između Amarovog vođenja kluba i vaše mahalaštine. Sve ovo napominjem da bih rekao da me ovo sa maltežanima nimalo ne ćudi. To su mahalski rezultati u skladu sa pristupom na terenu. Vama je Husref jedina šansa, inače vi titule nećete vidjeti više nikad.
haj ne rise bgt..

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 13 jul 2012, 10:47

dino94 je napisao/la:Ako se ista moze vidjeti iz ove 2 tekme je opet stara prica,divovi,titule i sve ostalo dok nekrene prica.Onda ide razocarenje,mjenjaj upravu trenera daj seika da uvali 100 miliona.Zasto nema realnosti,onda bi susret sa stvarnoscu bio laksi.
Evo kako ja to vidim prva tekma:go 1 minuta,go 46 minuta go 92 minuta,penal i crveni pa sa ovim redoslijedom dogadjaja bi i Real pao.Ovo pisem jer se ovako nesto idealno nedogadja svake godine,sta kad nebude ovako,kad neide lopta,zna se potop.Budite realni,pravite tim da lici na nesto a ne da zavisite od dobrog dana i loseg protivnika.
decko, mlad si ti jos da razmisljas

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 jul 2012, 11:00

theprodigy je napisao/la:
čamac je napisao/la:Ne pratim Sarajevo, ali sam gledao tekmu protiv nas na Koševu. Klasična ste mahalska ekipa. Sve mi je bilo jasno nakon te tekme. Prvi go, frajer sam puca iskosa (gdje i bolji igrači pogađaju jednu od 5 pokušaja), a vamo dvojica sami čekaju loptu. Drugi go, isto Said igra sam za sebe, ovamo suh frajer čeka da je prikuca, ali Saidu nije ni naumpalo da da povratnu. I more još primjera mahalske igre i mahalskog vođenja kluba. Kod nas (kod Amara) ta dvojica nikad ne bi više zaigrala, ustvari ne bi dobili ni priliku da igraju zvaničnu utakmicu jer mahalaštinu Amar odmah na treningu prepozna i kraj priče. Nije ćudo što ni Suljić, ni Haskić i još neki koji nisu više kod vas kod Amara ni probu nisu mogli proći. Ogromna je razlika između Amarovog vođenja kluba i vaše mahalaštine. Sve ovo napominjem da bih rekao da me ovo sa maltežanima nimalo ne ćudi. To su mahalski rezultati u skladu sa pristupom na terenu. Vama je Husref jedina šansa, inače vi titule nećete vidjeti više nikad.
haj ne rise bgt..
Ma nema veze, ako vama valja, nama još više samo se bojim da ako Željo ostane na okupu (poslije Evrope) da će prošlosezonskih 17 bodova zaostatka biti malo šta vas čeka ove godine. Nisam pristalica one Amarove jakom Želji treba jako Sarajevo zato me libo za vas jer ja sam stava jakom Želji ne treba niko, a pogotovo ne mahalske ekipe.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 13 jul 2012, 11:17

dino94 je napisao/la:Ako se ista moze vidjeti iz ove 2 tekme je opet stara prica,divovi,titule i sve ostalo dok nekrene prica.Onda ide razocarenje,mjenjaj upravu trenera daj seika da uvali 100 miliona.Zasto nema realnosti,onda bi susret sa stvarnoscu bio laksi.

A sto to tebi pada toliko tesko sto je Sarajvo proslo dalje...

alibi

Post Postao/la alibi » 13 jul 2012, 11:32

Sta ima strucnjak......Idite ba lijecite svoje komplekse na hrasnom brdu curice.Gledate vise u nasu "avliju" vec svoju.Haj znam da nas pratite al bas ovoliko ne mogu da vjerujem.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.

alibi

Post Postao/la alibi » 13 jul 2012, 11:38

Shvatam da "vecina" nam zeli "lose" i to se vidi iz mase postova od sinoc(cast izuzetcima)ali zar vas toliko BOLI nas prolaz.Bolje vam je da se sobom pozabavite,pogotovo oni sto se spremaju na put za Maribor.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 jul 2012, 11:43

[youtube][/youtube]

Pogledajte četvrti pogodak maltežana, da li sam ja ovo loše vidio ili je Adilović stvarno raširio ruke kada je lopta bila blizu njega :?:

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 13 jul 2012, 11:58

čamac je napisao/la: Ma nema veze, ako vama valja, nama još više samo se bojim da ako Željo ostane na okupu (poslije Evrope) da će prošlosezonskih 17 bodova zaostatka biti malo šta vas čeka ove godine. Nisam pristalica one Amarove jakom Želji treba jako Sarajevo zato me libo za vas jer ja sam stava jakom Želji ne treba niko, a pogotovo ne mahalske ekipe.
zaboravljas gdje ste vi bili do prije par godina i kakva je kod vas bila ekipa, sjeti se onog vaseg trenera demira i priprema u njemackoj, prvo pogledaj u svoju avliju pa pricaj o nekom drugom..

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 jul 2012, 11:59

sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pogledajte četvrti pogodak maltežana, da li sam ja ovo loše vidio ili je Adilović stvarno raširio ruke kada je lopta bila blizu njega :?:
Davno sam ja pisao na forumu,kako sam zamrzio bio ovog Adilovica dok je kod nas bio ,jer je stvarno bio ocajan.Poslije je bio ok kod vas na pocetku,a i kao covjek je dobar,medjutim evo opet stare boljke,mogao je fasovati svojom krivicom jos koji gol.Stvarno nije toliko odbrana kriva koliko je on imao lose reakcije.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 13 jul 2012, 12:00

sony_91 je napisao/la:
Ma nije, rasirio je kad je lopta prosla, da bi se bolje docekao na zemlju. I kakva je ovo boja dresova? Gdje je bordo? :?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 jul 2012, 12:03

Ispravna dijagnoza je pola lijeka, ali vi očito ne vidite. Bitno je sad spominjati Hrasno brdo i Demira, to će vam pomoći pravo. Nema veze. Od mene dosta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 13 jul 2012, 12:15

Adilovic nije nista mogao kod 4 ola za njih. odlican je ono sut bio. Taman da je i skupio ruke, jer neki ga prozivaju sto su mu rasirene a to nema nikakve veze, ona lopta je vec bila iza njega.

Ova prva 3 gola su greske, to stoji, sto odbrane sto njega.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 13 jul 2012, 12:27

haloo, halooo, primiti cetri gola od tima sa Malte, ne treba nam nikakv strumf ili neki treci da analizira situaciju, haloooooo 6 golovaa u dvije tekme protiv ...

:( :(
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 13 jul 2012, 12:44

Ne kontam sto kone nesto previse komentarisu,treba sacekati srijedu,ko zna da se kasnije ne usute. ;) Sve me strah da posle Borca,ne izlete i ostali klubovi i da Sarajevo jedino predstavlja BiH. :oops: Zivi bili pa vidjeli, jedno je Premijer liga,a drugo Evropa. ;)[/b]
Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 13 jul 2012, 13:00, ukupno mijenjano 2 puta.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 jul 2012, 12:49

Kao sto rekoh sumnjivo skroz na skroz... Pa vecinu 3 od 4 gola bi 90% foruma odbranilo.

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 13 jul 2012, 14:55

HZ_ilidzaa je napisao/la:

Kao sto rekoh sumnjivo skroz na skroz... Pa vecinu 3 od 4 gola bi 90% foruma odbranilo.
Odbrana vam je suplja ko sir. Ovdje ja nista ne vidim sumnjivo, ljudi vam zabili regularno cetiri komada. Opet neke teorije zavjere, neka namjestanje. A onaj ko ne poznaje fudbal zna da se u evropi za svaku pobijedu dobija novac, za svaki remi dobija novac.

Valjda vam je u koristi da vise zaradite od evrope, kakva crna namjestanje.

Priznajte vise sami sebi da ste losi, nemojte samo traziti neki alibi za neuspjehe. Amateri vam dali sest komada, treba se malo zapitati ..
Čuva Bog Želju svog !!

High

Post Postao/la High » 13 jul 2012, 14:59

Aldine, jesi to ti opet ? Bezveze nas atakuješ svojim kompleksaškim postovima, poštedi nas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 13 jul 2012, 15:04

High je napisao/la:Aldine, jesi to ti opet ? Bezveze nas atakuješ svojim kompleksaškim postovima, poštedi nas.
Kakav crni Aldin Bog vas ne ubio haha :D
Čuva Bog Želju svog !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 95 gostiju.