Zar hoće?Saurman je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da će Real baciti 45 mil € na Modrića.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sumnjam da ce biti preko 40 miliona.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Real Madrid hope to complete a €44.4 million (£35m) deal for Luka Modric in the next week but Tottenham are facing difficulties in lining up a replacement for the playmaker.mandraX je napisao/la:Zar hoće?Saurman je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da će Real baciti 45 mil € na Modrića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ajde, došao im je onaj Sigurdsson kao zamjena za Modrića.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Spominje se Moutinho ali problem je velika odšteta koju traži Porto od 38 mil €.Toxicity je napisao/la:Ajde, došao im je onaj Sigurdsson kao zamjena za Modrića.
Modrić bi u Realu trebao zarađivati 152 000 € sedmično.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Namiks ima 20 i jos nesto godina a jos uvijek drka na Arbelou.
I sada jos poceo plakat sto Guti zavrsava karijeru
I sada jos poceo plakat sto Guti zavrsava karijeru
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Guti mu je najdraži igrač.
A ovo što se tiče cene Modrića, šta nas briga, nije iz našeg džepa, a hvala Bogu Don Florentino ima para. Pa i da plati Modrića 50 miliona koga briga.
A ovo što se tiče cene Modrića, šta nas briga, nije iz našeg džepa, a hvala Bogu Don Florentino ima para. Pa i da plati Modrića 50 miliona koga briga.
Daleko bilo.Modrić bi u Realu trebao zarađivati 152 000 € sedmično.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kad ce vam izaci novi dresovi za ligu sampiona
kontam da narucim jaranu ovaj novi sto je izasao al mislim da ce mu draze biti ako mu uzmem za CL
kontam da narucim jaranu ovaj novi sto je izasao al mislim da ce mu draze biti ako mu uzmem za CL
Thomas Müller - Fußballgott
Ne vjerujem da će biti razlike.Samo će na rukavu umjesto grba primere biti grb lige šampiona.Možda bude još treći dres govorkalo se zelen mada još uvijek nije ništa oficijelno.don_burza je napisao/la:kad ce vam izaci novi dresovi za ligu sampiona
Da je meni takvog jarana imat ti burza izgleda imaš para
FinoReal Madrid C. F. and Galatasaray SK have reached an agreement regarding the transfer of Hamit Altintop to the Turkish club.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma duga je prica oko tog dresa
Naime prije dvomeca Real vs Bayern dogovorili smo se da onaj ciji tim pobjedi za utjehu kupuje dres ovom drugom
Eh sad kontam uzet dres sa custom imenom npr Neuer ili Gomez
al zao mi da ga razocaram pa cu mu uzeti Ramosa
ionako mu je omiljen igrac trenutno
a sto se tice para nemam ja toliko koliko imam dobrih jarana i nije mi problem raditi po 6-7 dana za taj dres
Naime prije dvomeca Real vs Bayern dogovorili smo se da onaj ciji tim pobjedi za utjehu kupuje dres ovom drugom
Eh sad kontam uzet dres sa custom imenom npr Neuer ili Gomez
a sto se tice para nemam ja toliko koliko imam dobrih jarana i nije mi problem raditi po 6-7 dana za taj dres
Thomas Müller - Fußballgott
Aj vidi koliko će te izaći dres sa imenom pa mi javi?don_burza je napisao/la:Ma duga je prica oko tog dresa
Eh sad kontam uzet dres sa custom imenom npr Neuer ili Gomezal zao mi da ga razocaram pa cu mu uzeti Ramosa
ionako mu je omiljen igrac trenutno
Real Madrid
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
Modrić 40 milion, ugovor do 2017.
- raul-zakon
- Kontakt:
Izvor?anonymousHD je napisao/la:Modrić 40 milion, ugovor do 2017.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- anonymousHD
- Kontakt:
http://www.as.com/futbol/articulo/ultim ... ftb_17/Tes" onclick="window.open(this.href);return false; 
- raul-zakon
- Kontakt:
Na real madrid official website još nema ništa...tek kad se ovdje pojavi vijest, onda vjerujem...anonymousHD je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/ultim ... ftb_17/Tes
Vjerovao sam ja nekad davno medijima kada kažu da je neki transfer "gotova stvar", ali onda se desio slučaj Chivu. Naš teletext, sve španske i nešpanske novine objaviše da je naš novi igrač, ja ga na PES 6 već bio prebacio u Real, kad ono...
E otad ja ne vjerujem nikome, dok to klub ne potvrdi i dok ga e vidim da se slika s našim predsjednikom.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma sve vodi prema tome da će preći Luka u Madrid, očigledno je da ova odšteta pravi velik problem pa se predsjednik bori na sve načine da to spusti barem još malo.
Real Madrid
Real Madrid
Modrić je vrlo dobar igrac, nema šta - samo zacijenjen maximalno od strane Tottenhama. Razumljivo, ljudi žele izvuci što više love od Pereza, koji je uvijek bio široke ruke
Za Real bi to bio odlican transfer i pojacanje, samo ko ce u tom slucaju napustiti klub
neko ce morati pakovati kofere, a cini mi se Kaka najprije 
Za Real bi to bio odlican transfer i pojacanje, samo ko ce u tom slucaju napustiti klub
ma kaka ce se vratit u milan ko sto gledam ,a i nije se pokazo toliko zali boze 69 milona al ko je znao da nece bit ko u milanu jbg , prodacete ga za nekih 25 miliona uzet modrica za 40 i to je to ,jest da i taj modric nece bit u prvoj u vecini vaznih utakmica al et ,dobro ce docripper je napisao/la:Modrić je vrlo dobar igrac, nema šta - samo zacijenjen maximalno od strane Tottenhama. Razumljivo, ljudi žele izvuci što više love od Pereza, koji je uvijek bio široke ruke![]()
![]()
Za Real bi to bio odlican transfer i pojacanje, samo ko ce u tom slucaju napustiti klubneko ce morati pakovati kofere, a cini mi se Kaka najprije
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- raul-zakon
- Kontakt:
Vidjećemo, Modrić i ako bude doveden, biće doveden da zamijeni nekoga ko odlazi, a ko će to biti, da li Kaka, Sahin, Granero(čisto sumnjam) ili neko deseti, vidjećemo.
Kako bilo, mi i bez Lukice u sredini imamo dovoljno kvalitetnih igrača, ono što mene brine i što potenciram od završetka EURO-a je taj desni bočni. Hamit otišao u Galatasaray, Lass na izlaznim vratima, dakle ostali bi samo sa Arbeloom kao "čistim" desnim bekom i Ramosom koji može pokrti to(Kanarinca ne računam).
Na tržištu ih je, kao što rekoh, pun qrac: Debuchy, Van der Wiel, Walker(realne opcije), Ivanović, Maicon(nerealne opcije), ili J.Martinez, pa Ramos na bok(nisam baš za ovu opciju).
Kako bilo, mi i bez Lukice u sredini imamo dovoljno kvalitetnih igrača, ono što mene brine i što potenciram od završetka EURO-a je taj desni bočni. Hamit otišao u Galatasaray, Lass na izlaznim vratima, dakle ostali bi samo sa Arbeloom kao "čistim" desnim bekom i Ramosom koji može pokrti to(Kanarinca ne računam).
Na tržištu ih je, kao što rekoh, pun qrac: Debuchy, Van der Wiel, Walker(realne opcije), Ivanović, Maicon(nerealne opcije), ili J.Martinez, pa Ramos na bok(nisam baš za ovu opciju).
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.