Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko danas neigra. Hmmmm
Mozda bi igrao da nije kasnio na pripreme.AzRimiRzA je napisao/la:Dzeko danas neigra. Hmmmm
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo je pripremna utakmica i moguce je da ce u drugom poluvremenu biti potpuno drugi sastav (sa Dzekom).Cartman je napisao/la:Mozda bi igrao da nije kasnio na pripreme.AzRimiRzA je napisao/la:Dzeko danas neigra. Hmmmm
Ne ma razloga za to "hmmmm" sve da nikako ne zaigra u ovoj tekmi.
Ne igraju mnogi.
The team starting the first half is: Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Rekik, Biton, Yaya, Lopes, Johnson, Tevez, Scapuzzi
Edit: garant ne igra zbog kasnjenja na pripreme....
Igraju igraci koji su tu od pocetka priprema jer su najspremniji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao sto rekoh pocelo je. Citam na goal.com, ''Milan krenuo po Dzeku'' .
Nece igrat, napisao je na twitteru.SamoZeljo je napisao/la:Ovo je pripremna utakmica i moguce je da ce u drugom poluvremenu biti potpuno drugi sastav (sa Dzekom).Cartman je napisao/la:Mozda bi igrao da nije kasnio na pripreme.AzRimiRzA je napisao/la:Dzeko danas neigra. Hmmmm
Ne ma razloga za to "hmmmm" sve da nikako ne zaigra u ovoj tekmi.
Ne igraju mnogi.
The team starting the first half is: Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Rekik, Biton, Yaya, Lopes, Johnson, Tevez, Scapuzzi
Edit: garant ne igra zbog kasnjenja na pripreme....![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Izgleda da su jos u Medjugorju,ove Dzekine mrmonje iz M.C gube od Arapa
.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Al Hilal, koji je prije neki dan izgubio od Cluja 5:0, pobjedio City 1:0harishp je napisao/la:Izgleda da su jos u Medjugorju,ove Dzekine mrmonje iz M.C gube od Arapa.
Kvota na njih bila oko 13-15, kud ne stavih makar cenera.....
Zalila im ga Halil 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko je igrac Milana 99% sve ukazuje na to
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Dzeko je igrac Milana 99% sve ukazuje na to
I ja sam ubjeđen u to iz sljedećih par razloga:
1. U Cityju je višak
2. Milan mu je nadraži klub za koji bi pristao igrati čak i za manju platu (al mislim da ne bi pristao da mu je previše smanje ali svakako će i kao sadašnja biti manja od Ibrahimovićeve skoro duplo)
3. Ibrahimović otišo koji je vrlo sličan tip napadača kao Džeko
4. Milan sad ima para da ponudi tačno koliko i City traži za njega
5. Tevez ne želi ići iz Citija pa Milanu preostaje samo Džeko a moraju kupiti bar jednog dokazanog napadača da smire navijače
🔵⚪
Džeko ukoliko pređe u Milan biće mu to veliki korak nazad u karijeri.Ovo je loš trenutak, iz Milana odlaze ključni igrači sad su već jedan prosječan tim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- calcio
- Kontakt:
Dosta si u pravu ali imam neke manje primjedbe0oo0 je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Dzeko je igrac Milana 99% sve ukazuje na to
1. U Cityju je višak
2. Milan mu je nadraži klub za koji bi pristao igrati čak i za manju platu (al mislim da ne bi pristao da mu je previše smanje ali svakako će i kao sadašnja biti manja od Ibrahimovićeve skoro duplo)
5. Tevez ne želi ići iz Citija pa Milanu preostaje samo Džeko a moraju kupiti bar jednog dokazanog napadača da smire navijače
1. Nije visak nego drugi najbolji strijelac, na pocetku prosle sezone njihov prvi napadac i sigurno ga nece tako lako pustiti kao sto neki misle, da jedva cekaju da ga se otarase. Smijesno je i pomisliti nesto tako.
2. Zavisi o kojoj se sumi radi, niko nije budala da gubi milion eura po sezoni.
@Saurman, pa pojacace ih Dzeko + jos par igraca i nece vise biti prosjecan tim
calcio je napisao/la:Dosta si u pravu ali imam neke manje primjedbe0oo0 je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Dzeko je igrac Milana 99% sve ukazuje na to
1. U Cityju je višak
1. Nije visak nego drugi najbolji strijelac, na pocetku prosle sezone njihov prvi napadac i sigurno ga nece tako lako pustiti kao sto neki misle, da jedva cekaju da ga se otarase. Smijesno je i pomisliti nesto tako.
2. Zavisi o kojoj se sumi radi, niko nije budala da gubi milion eura po sezoni.
@Saurman, pa pojacace ih Dzeko + jos par igraca i nece vise biti prosjecan tim
U to ne vjeruju ni navijači Milana a ne ja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- calcio
- Kontakt:
Gazzeta dello sport u petak (juce) na naslovnici imala Teveza a evo im naslovnice za subotu
Alegri izabrao Dzeku

Galliani je kao vise za Teveza a Allegri za Dzeksona, da vidimo kome ce biti po volji. Onaj cija je rijec najvaznija je Berlusconi, mozda je on vise za Balotellija?
Alegri izabrao Dzeku

Galliani je kao vise za Teveza a Allegri za Dzeksona, da vidimo kome ce biti po volji. Onaj cija je rijec najvaznija je Berlusconi, mozda je on vise za Balotellija?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma Berlusconi je vise za par kurvi, ima vise koristi od njih nego od Bale, Dzeke i Tevezacalcio je napisao/la:Gazzeta dello sport u petak (juce) na naslovnici imala Teveza a evo im naslovnice za subotu![]()
Alegri izabrao Dzeku
A bice interesantno, prije da ce Dzeko doci na posudbu, nego Tevez, ako vec mozemo birati izmedju njih 2. Vidjecemo.
- calcio
- Kontakt:
I to sto velis za Silvia.Goalgetter je napisao/la:
Ma Berlusconi je vise za par kurvi, ima vise koristi od njih nego od Bale, Dzeke i Teveza![]()
A bice interesantno, prije da ce Dzeko doci na posudbu, nego Tevez, ako vec mozemo birati izmedju njih 2. Vidjecemo.
Mislim da on dosta slusa Gallianija, sta mu ovaj predlozi u vezi Milana on ce to podrzati. Logicno bi bilo da i trenera nesto upitaju jer ipak je on taj koji je zaduzen za sportsku stranu, dok je Galliani uglavnom zaduzen za biznis, ali mislim da Silvio nema veliko povjerenja u Allegrija. Tako da meni vise naginje na Teveza, mada se nadam da nisam u pravu. Volio bih da Dzeko dodje u Milan.
Ne bih nešto volio kad bi Edin otišao iz City-a, taman se navikao na fudbal u Engleskoj. Predugo se pričalo kako njemu treba vremena da se navikne na taj stil igre, nakon dolaska iz Njemačke. Međutim, to je prevaziđeno, i sad je sve do njega, odnosno trenera kad ga odluči uvesti u igru. Uostalom, ne vidim zašto bi ga se odrekli, dao je neke jako važne golove za City u prethodnoj sezoni, pogotovo onaj u zadnjem kolu za 2:2. Navijači ga vole, i više nego dobar je fudbaler, dobra osoba, nije neka pjandura i ne pravi propuste što se tiče samog treninga, ne pravi kakve gluposti u ekipi, to je to. A sad, druga je priča što trener žabar vidi Maria u napadu, a ne Edina. Do njega je da iskoristi svaku moguću minutu na terenu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
kaže anketa da bi Džeku trebali dovesti kao zamjenu za Ibru..
http://www.calciomercato.it/news/166146 ... Dzeko.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.calciomercato.it/news/166146 ... Dzeko.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Goalgetter
- Kontakt:
Milan ako trazi zamjenu za Ibrahimoivca, onda to samo moze biti Dzeko. Slicni su tipovi napadaca, samo sto se razlikuju u nekim segmentima igre, kao npr. kod tehnike, ali svakako, obojica su jako robustni napadaci, i takav jedan treba Milanu.
Tevez, ali i Destro, su potpuno drugaciji tipovi napadaca od Ibre/Dzeke, kad jos uzmemo u obzir, da Milan ima Pata, Cassana i Robinha (kojeg navodno zele prodati), trebace im sigurno jedan visoki napadac poput Dzeke.
Tevez, ali i Destro, su potpuno drugaciji tipovi napadaca od Ibre/Dzeke, kad jos uzmemo u obzir, da Milan ima Pata, Cassana i Robinha (kojeg navodno zele prodati), trebace im sigurno jedan visoki napadac poput Dzeke.
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 24 gosta.