FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prema ovoj snimci.
Za prvi gol je kriv Tatomirović(njegov igrač dao gol,a Tato nije ni skočio)
Drugi gol je Adilovićev(kroz ruke mu prolazi lagan šut,u njega...)
Treći gol je Gujićev (ponovo slab skok našeg igrača)
Četvrti gol mnogi golmani u našoj ligi ne bi odbranili,ali golman koji brani za FK Sa bi morao ovakve udarce odbraniti
Ono što se mora primjetiti je to da je svaki gol pao poslije probijanja naše lijeve strane na kojoj je igrao Beli,u drugom poluvremenu je lijevog beka igrao Zlatković i izgleda da je bolje bilo.
Četvrti gol mnogi golmani u našoj ligi ne bi odbranili,ali golman koji brani za FK Sa bi morao ovakve udarce odbraniti
Ono što se mora primjetiti je to da je svaki gol pao poslije probijanja naše lijeve strane na kojoj je igrao Beli,u drugom poluvremenu je lijevog beka igrao Zlatković i izgleda da je bolje bilo.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Čestitke komšijama na prolazu. Razlika u kvalitetu izmešu dvije ekipe je evidentna. Adilović je imao očajan dan a ljudi opet nisu mogli pobjediti. Imao je koliko vidim u ovom pregledu jedno 5 loših intervencija. Ima dosta i do opuštanja nakon visokog vodstva. Vidjet ćemo kako će to izgledati protiv ozbiljnijih protivnika pošto su ovi ribari sve sem ozbiljni.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja koliko vidim na ovom snimku prva tri gola preko beloseviceve strane a cetvrti je ovaj dobro zabioAlen1987 je napisao/la:Prema ovoj snimci.
Citam neke komentare nase raje, gdje kazu da je ovo sramota. Ne slazem se.
Samota je pravdati golove koje smo primili sa umorom i pogotovo namjestanjem. Ljudi su posteno dali golove i nama je bolje prihvatiti to i izvuci neke pouke iz toga umjesto smjesnih izgovora. Nismo realni kada govorimo o kvaliteti naseg tima i zato stalno bude scena i razocarenja kad uvezemo par losih rezultata.
Cinjenica je da se organizaciono polako popravljamo, da stvari idu na bolje ali daleko smo mi od Sarajeva kakvo trebamo biti. Trenutno odbrana je suplja i ostace ogromna rupa nakon Saida. Mijenjamo previse igraca svake godine i premalo promovisemo mlade. Lopovi su nam ostavili dug i nismo mi u situaciji da dovodimo ekstra pojacanja. To je nasa realnost.
Pogotovo ne znam otkud nam pravo da budem prepotentni i da mislimo da se moze "konobarima" uvaliti 10 komada i ne primiti ni jedan. Jovic lijepo rece ne smijemo ih potcijeniti i onda nasi nakon Koseva kazu malo smo ih potcjenili i "svako danas igra fudbal". Ako to nisu znali prije 7 dana nek nam je Bog na pomoci kakve kretene imamo. I nakon toga primimo jos 4 tamo. Opet iznenadjeni. Treba biti vise skroman i vise raditi a ne o sebi misliti kao da su Krojf ili Bekenbauer. Sjetimo se Goska i ostalih razocarenja.
Realno kvalitet nogometa nam je nizak s tim da komsije imaju malo bolji tim i organizaciju al i oni su daleko od dobrog. Na zalost za PL je to dovoljno. Manijaci se tjese ali to je njihov problem. Vidjecemo gdje su nam klubovi nakon iduceg kola.
Protiv Levskog, hrabro se boriti i izgarati na terenu. To mozemo i sve drugo bi bila sramota, a onda je svaki rezultat prihvatljiv.
Samota je pravdati golove koje smo primili sa umorom i pogotovo namjestanjem. Ljudi su posteno dali golove i nama je bolje prihvatiti to i izvuci neke pouke iz toga umjesto smjesnih izgovora. Nismo realni kada govorimo o kvaliteti naseg tima i zato stalno bude scena i razocarenja kad uvezemo par losih rezultata.
Cinjenica je da se organizaciono polako popravljamo, da stvari idu na bolje ali daleko smo mi od Sarajeva kakvo trebamo biti. Trenutno odbrana je suplja i ostace ogromna rupa nakon Saida. Mijenjamo previse igraca svake godine i premalo promovisemo mlade. Lopovi su nam ostavili dug i nismo mi u situaciji da dovodimo ekstra pojacanja. To je nasa realnost.
Pogotovo ne znam otkud nam pravo da budem prepotentni i da mislimo da se moze "konobarima" uvaliti 10 komada i ne primiti ni jedan. Jovic lijepo rece ne smijemo ih potcijeniti i onda nasi nakon Koseva kazu malo smo ih potcjenili i "svako danas igra fudbal". Ako to nisu znali prije 7 dana nek nam je Bog na pomoci kakve kretene imamo. I nakon toga primimo jos 4 tamo. Opet iznenadjeni. Treba biti vise skroman i vise raditi a ne o sebi misliti kao da su Krojf ili Bekenbauer. Sjetimo se Goska i ostalih razocarenja.
Realno kvalitet nogometa nam je nizak s tim da komsije imaju malo bolji tim i organizaciju al i oni su daleko od dobrog. Na zalost za PL je to dovoljno. Manijaci se tjese ali to je njihov problem. Vidjecemo gdje su nam klubovi nakon iduceg kola.
Protiv Levskog, hrabro se boriti i izgarati na terenu. To mozemo i sve drugo bi bila sramota, a onda je svaki rezultat prihvatljiv.
Treči gool je i Torlakov i Gujićev i Adijev lobovan na liniji cccccccAlen1987 je napisao/la:Prema ovoj snimci.
Sarajevo ljubavi moja!
U sustini, od 6 golova u 2 utakmice, pristojan golman bi odbranio 4 lopte, Alaim vjerovatno 2-3. To znaci da Sarajevo treba mijenjati nesto u odbrani, a iskreno bi trebalo krenuti od golmana.sekac je napisao/la:Treči gool je i Torlakov i Gujićev i Adijev lobovan na liniji cccccccAlen1987 je napisao/la:Prema ovoj snimci.
FKS❤️1946
Da li bih mi neko mogao reci nesto vise o vasem junioru po imenu Midhat Mujezinovic ??
znamo da ima 19 godina i evo dosao je na probu u Jedinstvu pa ako prodje ostace. To je treci igrac koji je dosao iz FK Sarajeva u Bihac . ako je dobar kao Handzic i Cizmic onda ce nam sigurno dobro doci!
ako neko moze da odgovori na pitanje o tom igracu ?? .. pozz
znamo da ima 19 godina i evo dosao je na probu u Jedinstvu pa ako prodje ostace. To je treci igrac koji je dosao iz FK Sarajeva u Bihac . ako je dobar kao Handzic i Cizmic onda ce nam sigurno dobro doci!
ako neko moze da odgovori na pitanje o tom igracu ?? .. pozz
Sve trojica su prosječni igrači. Nisu u Sarajevu jer klub ima velike ambicije i oni svojim partijama ne odgovaraju stručnom štabu za velike izazove. Ali, mislim da vama mogu biti od koristi. Pozdrav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
da primjetio sam da kod vas dosta igraca koji imaju oko 20-ak godina se nemogu izboriti za mjesto u prvom timu. sigurno je konkurencija prevelika ! hvala na odgovoru! pozzHigh je napisao/la:Sve trojica su prosječni igrači. Nisu u Sarajevu jer klub ima velike ambicije i oni svojim partijama ne odgovaraju stručnom štabu za velike izazove. Ali, mislim da vama mogu biti od koristi. Pozdrav.
Ko je gledao "konobare" na kosevu slozi ce se sa cinjenicom da znaju igrati lopte i da u ekipi imaju 4-5 igraca koji mogu igrati komotno u ozbiljnijim ligama.To sto smo mi umislili da svijet pocinje od nas i zavrsava snama pa po onoj nasoj (ma sta ce oni),e to nam se pokazalo u ove dvije utakmice.Dodaj jos na ove cinjenice i nasu rekonstrukciju ekipe sa 6-7 igraca i dobit ces to sto smo vidili u ove dvije utakmice.Slazem se da se mora poraditi na defanzivi,jer se ne smije primati ovoliko i na ovaj nacin golova.Idemo dalje za iste pare.........
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Smijesno mi kako kod prvog gola maltezana Adilovic krene na loptu pa onda na pola puta izmakne ruku nazad, totalno neprirodan pokret ruke. 
Komsije niko ovdje ne spominje da ste vi na strani dali 4 gola pa da je Radnik iz Hadzica nije danas nikom lako uvalit 4 komada na strani.Realno.
Pa da, ali niko se od nas ne zali na nasu ofanzivnu igru. Tu zaista ima dobrog materijala, i ovo ne govorim jer sam navijac Sarajeva. Svakoj ekipi(naravno ne mislim o ligi5Alipasino je napisao/la:Komsije niko ovdje ne spominje da ste vi na strani dali 4 gola pa da je Radnik iz Hadzica nije danas nikom lako uvalit 4 komada na strani.Realno.
Kamo srece da nam je barem priblizno ujednacena odbrana ovom ofanzivnom dijelu ekipe...uhhhhhhhh
Pa treažili smo da igramo za gol više. Evo igramo 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
E bravo,Alipasino je napisao/la:Komsije niko ovdje ne spominje da ste vi na strani dali 4 gola pa da je Radnik iz Hadzica nije danas nikom lako uvalit 4 komada na strani.Realno.
Primaju se golovi i od ekipa 10-puta lošijih od Hiberniansa pa se niko ne buni...bitno je da nam klubovi prodju dalje...
Sve neke teorije zavjera,kladionicari,strucnjaci .... ma nema sve sami fergusoni,murinje
Druga stvar nas mentalitet
svi ovdje kontaju ma hajd malta sta oni znaju sta je fudbal al da su ljudi pogledali tekmu na AFH garantujem da bi imali drugacije misljenje i ovo nije opravdanje za nas nego fakat su ljudi i mene iznenadili dobrom igrom jedino sto im fali kondicije i ovdje stoji da smo mi losi , i da je 6-7 novih igraca doslo, da je tek pocetak priprema ipak treba i jednom realu,barci da uigraju ekipu a kamoli nama al jok to ovdje "strucnjaci" imaju svoje teorije i misljenja .
Sve u svemu moje vidjenje je da napravljena velika greska uprave il Jovica koga god a to je pustanje Zrnanovica i ne dovodjenje adekvatnog stopera a kako stvari stoje i Adilovic postaje sve gori i nesigurniji tako da protiv levskog moli Boga da ne prodjemo ko komsinice sa liteksom
Druga stvar nas mentalitet
Sve u svemu moje vidjenje je da napravljena velika greska uprave il Jovica koga god a to je pustanje Zrnanovica i ne dovodjenje adekvatnog stopera a kako stvari stoje i Adilovic postaje sve gori i nesigurniji tako da protiv levskog moli Boga da ne prodjemo ko komsinice sa liteksom
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nek si nas ti prosvijetlio... Dvije utakmice ,dva u najmanju ruku sumnjiva rezultata , nekoliko GOL kikseva ponajboljeg golman PL prosle godine. Da **** rak raka ne moze me niko ubjediti da ovo nema nikakve veze sa kladionicom !adnanhz je napisao/la:Sve neke teorije zavjera,kladionicari,strucnjaci .... ma nema sve sami fergusoni,murinje![]()
Druga stvar nas mentalitetsvi ovdje kontaju ma hajd malta sta oni znaju sta je fudbal al da su ljudi pogledali tekmu na AFH garantujem da bi imali drugacije misljenje i ovo nije opravdanje za nas nego fakat su ljudi i mene iznenadili dobrom igrom jedino sto im fali kondicije i ovdje stoji da smo mi losi , i da je 6-7 novih igraca doslo, da je tek pocetak priprema ipak treba i jednom realu,barci da uigraju ekipu a kamoli nama al jok to ovdje "strucnjaci" imaju svoje teorije i misljenja .
Pa kad ti si tako znao sto nisi sta uplatio na kladionici i nesto zaradioHZ_ilidzaa je napisao/la: Nek si nas ti prosvijetlio... Dvije utakmice ,dva u najmanju ruku sumnjiva rezultata , nekoliko GOL kikseva ponajboljeg golman PL prosle godine. Da **** rak raka ne moze me niko ubjediti da ovo nema nikakve veze sa kladionicom !
Mi se ne furamo mi smo furka.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nisam znao vec govorim cinjenice. Mogao si kakvo pametnije pitanje postaviti , cuj ako sam znaoadnanhz je napisao/la:Pa kad ti si tako znao sto nisi sta uplatio na kladionici i nesto zaradioHZ_ilidzaa je napisao/la: Nek si nas ti prosvijetlio... Dvije utakmice ,dva u najmanju ruku sumnjiva rezultata , nekoliko GOL kikseva ponajboljeg golman PL prosle godine. Da **** rak raka ne moze me niko ubjediti da ovo nema nikakve veze sa kladionicom !
Uprava, vi ste na potezu zbog ove blamaže, poslije vas Jović.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.