NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sve je to uredu imate stadion i sve to,nisam nista rekao lose za zvijezdu,svaka cast za sve to,hvala vam isto ste nam ustupili stadion da igramo..al samo mi niej jasno sta bi to to trebo meni objasnit sto ja ne razumijem???Ja volim kad mi neko nek stvari objasni koje ja ne razumijem,bio bi ti zahvalan..
MOdric..MOdric..MOdric..
pa ako nije toliko tesko napravit tribinu sto je nenapravite pa neigrate u srebreniku? sto dolazite vamo igrat?Brcko87 je napisao/la:u kakvim putnim troskovima??ja kako sam skontao taj momak je od gračanice neko selo,blize mu dodje srebrenik..a sigurno da nebi putovao vec bi stanovao..Bosanski zmaj je napisao/la:Pa u Zvijezdi igraju samo oni igraci koji prihvate uslove koje postavi uprava kluba.Svi oni koji su mislili da mogu postavlajti uslove upravi zna se kako su zavrsili- dobili su nogu.Luka je napisao/la:Jahic kad je vidio da je izgubio mjesto u gradini dovodjenjem husica i dzafica,podvio rep i vratio se...mada ja da sam u upavi zvijezde sad bi ga bas namucio,i sad bi uvjeti bili za igranje postavljhani od uprave zvijezde..treba tako te balavce koji us tek krocili u svijet fudbala malo spustit na zelju,jbt dignu se po gradu sa oni msportsim torbama glume neke zvijezde ..
A ti ako mislis da je Jahic pobjegao u Zvijezdu zato sto misli da mu je ovdje slabija konkurencija i da ce prije zaigrati,onda si u velikoj zabludi.Omki igra na poziciji lijevog krila na kojoj je suvereni vladar Emir Halilovic, sigurno u ovom trenutku najbolji ljevorilni igrac u BiH.
Nego Omki se skontao da taj eventualno veci novac koji mu je ponudila Gradina, ce potrositi u putnim troskovima.
Druga stvar ovdje mu je trener Kuntic, trener koji ima hrabrosti dati priliku za igru mladim igracima.
Treca stvar Zvijezda je u ovom trenutku klub koji je u svim segmentima ispred Grdaine.
Ne moj se ljutiti ali to je realnost.aa sad da ste vi toliko veca ekipa od gradine ,neznam po cemu..
ja pratim gradinu evo 20godina i uvijek je bila najmanje jedan rang ispred zvijezde..izuzev ove zadnje 4god.. a sad to toliko da se dižeš za stadion,nije toliko tesko napravit jednu tribinu i imat stadion kao i kod vas,nemate nou camp pa da se toliko fališ..
napravit ce mo nemoj da brines..mirza_rd je napisao/la:pa ako nije toliko tesko napravit tribinu sto je nenapravite pa neigrate u srebreniku? sto dolazite vamo igrat?Brcko87 je napisao/la:u kakvim putnim troskovima??ja kako sam skontao taj momak je od gračanice neko selo,blize mu dodje srebrenik..a sigurno da nebi putovao vec bi stanovao..Bosanski zmaj je napisao/la: A ti ako mislis da je Jahic pobjegao u Zvijezdu zato sto misli da mu je ovdje slabija konkurencija i da ce prije zaigrati,onda si u velikoj zabludi.Omki igra na poziciji lijevog krila na kojoj je suvereni vladar Emir Halilovic, sigurno u ovom trenutku najbolji ljevorilni igrac u BiH.
Nego Omki se skontao da taj eventualno veci novac koji mu je ponudila Gradina, ce potrositi u putnim troskovima.
Druga stvar ovdje mu je trener Kuntic, trener koji ima hrabrosti dati priliku za igru mladim igracima.
Treca stvar Zvijezda je u ovom trenutku klub koji je u svim segmentima ispred Grdaine.
Ne moj se ljutiti ali to je realnost.aa sad da ste vi toliko veca ekipa od gradine ,neznam po cemu..
ja pratim gradinu evo 20godina i uvijek je bila najmanje jedan rang ispred zvijezde..izuzev ove zadnje 4god.. a sad to toliko da se dižeš za stadion,nije toliko tesko napravit jednu tribinu i imat stadion kao i kod vas,nemate nou camp pa da se toliko fališ..

OFK Gradina Srebrenik
jarane obali ga i odsetaj sa ovog forumu pun mi vas je qurac vise
Interesantna je statistika zadnje tri utaknice Zvijezde i Gradine ( 7-0, 2-0 i 4-0) u sva tri utaknice Hamzic zabijao za nas... ovaj puta je igra protiv nas, bice zanimljivo gledati....
nemojte vi sa gradininog foruma ovdje narusavati prijateljske odnose.sto je prije bilo treba zaboraviti idu nova vremena oba kluba u premijer ligi sto je veliki uspjeh za dva mala grada kao sto su grdacac i srebrenik.i nemojte molim vas da se svadate i prepirete po forumu.niko od vas nezna zasto se omki vratio u zvijezdu i ne pisite lazi.ja znam uglavnom i gradina je ispala fer uvezi jahica i gotovo.i vama i nama sve najbolje...
a ti luka primijetio sam da dosta vrijedas po forumu .ovo je kulturno mjesto gdje se razmijenjuju misljenja i molim te pridrzaji se toga.sve najbolje
a ti luka primijetio sam da dosta vrijedas po forumu .ovo je kulturno mjesto gdje se razmijenjuju misljenja i molim te pridrzaji se toga.sve najbolje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ovako drustvo.. vijesti o Jahicu....
Danas potpisao za Zvijezdu ugovor na 3 god... kako sam cuo Nurda il vec kako se zove vi ga bolje znate koji ste iz gradacca najvise angazovao za Jahica... a mehic ili mesic nezz vec fin.direktor je bez Nurde tzv ucijenio Omkya i "najurio".. danas su Nurda i Kuntic objasnili lijepo Jahicu sta misle sa njim i lijepo sve dog na obostrano zadovoljstvo a kako sam cuo tog Mehica ILI Mesica nije bilo pa je se i Nurda korektno ispricao Jahicevom ocu .... a kako saznajem Nurda je za svo vrijeme dok se sve desavalo oko Jahica bio u Turskoj cim se vratio obavijestio upravu Gradine da zeli Jahica odmah nazad i hvala bogu on se vratio.... sutra ponovo u ekipi na turniru u Doboj Istoku i to protiv Gradine
Danas potpisao za Zvijezdu ugovor na 3 god... kako sam cuo Nurda il vec kako se zove vi ga bolje znate koji ste iz gradacca najvise angazovao za Jahica... a mehic ili mesic nezz vec fin.direktor je bez Nurde tzv ucijenio Omkya i "najurio".. danas su Nurda i Kuntic objasnili lijepo Jahicu sta misle sa njim i lijepo sve dog na obostrano zadovoljstvo a kako sam cuo tog Mehica ILI Mesica nije bilo pa je se i Nurda korektno ispricao Jahicevom ocu .... a kako saznajem Nurda je za svo vrijeme dok se sve desavalo oko Jahica bio u Turskoj cim se vratio obavijestio upravu Gradine da zeli Jahica odmah nazad i hvala bogu on se vratio.... sutra ponovo u ekipi na turniru u Doboj Istoku i to protiv Gradine
CHELSEA U SRCU
to je ta prica.to si ti omki jesil.hvala bogu nek se vratio ja ga vec bio halalio.nurdo tito si to smo znali ali vidi se da si uzeo stvari u svoje ruke..idemo ugovori samo 2+ nista ispodgracanica je napisao/la:ovako drustvo.. vijesti o Jahicu....

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
NISAM OMKY... poznajem ga veoma dobro a to sam dans cuo od njegovog oca i prijatelja..... nezzz treba da je danas bio na treningu dole... omky ne posjecuje forum 100%..... to mi je on pricao... jel idemo astra sutra u doboj istok..astra1922 je napisao/la:to je ta prica.to si ti omki jesil.hvala bogu nek se vratio ja ga vec bio halalio.nurdo tito si to smo znali ali vidi se da si uzeo stvari u svoje ruke..idemo ugovori samo 2+ nista ispodgracanica je napisao/la:ovako drustvo.. vijesti o Jahicu....
CHELSEA U SRCU
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ma nije to Omki, to je njegova strina. Dobar potez Zvijezde a Omkiju puno srećeastra1922 je napisao/la:to je ta prica.to si ti omki jesil.hvala bogu nek se vratio ja ga vec bio halalio.nurdo tito si to smo znali ali vidi se da si uzeo stvari u svoje ruke..idemo ugovori samo 2+ nista ispodgracanica je napisao/la:ovako drustvo.. vijesti o Jahicu....
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
Jel istina da je Ermin Vehabovic potpisao na 2 godine za vas??I kakav je ako neko zna nek javi..
mislim da ce sutra dosta raje posjetiti doboj istok.idemo dati zvijezdi podrsku

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Imate li sutra organizovano prevoz za Klokotnicu, za tekmu.. RD ?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
istina je druze,ermin je ugovor zasluzio svojim radom na treninzima i zalaganjem.dobar je igrac i nadam se da ce nam biti dobro pojacanjeSempreJuve je napisao/la:Jel istina da je Ermin Vehabovic potpisao na 2 godine za vas??I kakav je ako neko zna nek javi..
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
e legenda si stvarno.... cijelo vrijeme pisem u muskom rodu a ti "strina".... eto cak nismo ni rod 100 %...husein veličanstveni je napisao/la:Ma nije to Omki, to je njegova strina. Dobar potez Zvijezde a Omkiju puno srećeastra1922 je napisao/la:to je ta prica.to si ti omki jesil.hvala bogu nek se vratio ja ga vec bio halalio.nurdo tito si to smo znali ali vidi se da si uzeo stvari u svoje ruke..idemo ugovori samo 2+ nista ispodgracanica je napisao/la:ovako drustvo.. vijesti o Jahicu....
CHELSEA U SRCU
-
- Kontakt:
Hvala drug bas mi je drago sto je ostao jer to mi je veliki prijatelj,nadam se da ce vam bit od koristi..astra1922 je napisao/la:istina je druze,ermin je ugovor zasluzio svojim radom na treninzima i zalaganjem.dobar je igrac i nadam se da ce nam biti dobro pojacanjeSempreJuve je napisao/la:Jel istina da je Ermin Vehabovic potpisao na 2 godine za vas??I kakav je ako neko zna nek javi..
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
U koliko ono bješe tekma?astra1922 je napisao/la:mislim da ce sutra dosta raje posjetiti doboj istok.idemo dati zvijezdi podrsku![]()
![]()
![]()
Dragon Town
e drustvo jel se ko obazirao na to al je Jahic potpisao ugovor NA PETAK 13-TI.... dali ce da bude baksuzan vidjecemo...

CHELSEA U SRCU
jbg ja necu moc na tekmu...privatne obaveze..zmaj_Bosne je napisao/la:U koliko ono bješe tekma?astra1922 je napisao/la:mislim da ce sutra dosta raje posjetiti doboj istok.idemo dati zvijezdi podrsku![]()
![]()
![]()

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.