FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 14 jul 2012, 00:18

Pa dobro BATE je sad strasna ekipa (ko bi prije rekao :lol: ) al to je primjer kako sve ekipe i iz kojih drzava napreduju i finansijski i organizacioni samo mi stagniramo i onda se neko cudi ovakvim rezultatima u evropi :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 jul 2012, 00:21

O kakvom vi namjestanju pricate,sta vam je,uozbiljite se malo ili prestanite konzumirati alkohol.

Hibernians je solidna ekipa sa nekoliko vrlo dobrih igraca,mi smo ih podcjenili,ne znam zasto..
pored toga nismo uspjeli konsolidovati odbranu,sto je uticalo na konacan rezultat.

Bez obzira na sve,ja ipak vjerujem u prolaz u trece pretkolo.

Naprijed bordo bijeli
F.K.SARAJEVO

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 14 jul 2012, 00:32

molotovljev je napisao/la:O kakvom vi namjestanju pricate,sta vam je,uozbiljite se malo ili prestanite konzumirati alkohol.

Hibernians je solidna ekipa sa nekoliko vrlo dobrih igraca,mi smo ih podcjenili,ne znam zasto..
pored toga nismo uspjeli konsolidovati odbranu,sto je uticalo na konacan rezultat.

Naprijed bordo bijeli
Neki vjeruju u Djed Mraza pa to ne znači da je spomenuti realan :mrgreen: Doduše, nada umire zadnja ili barem u Sofiji :mrgreen:

Za vas će uskoro i ekipe iz Andore i San Marina postati solidne. Čuj kuhari, kelneri i ribari solidna ekipa :lol:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 jul 2012, 00:50

hoshtapler je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:O kakvom vi namjestanju pricate,sta vam je,uozbiljite se malo ili prestanite konzumirati alkohol.

Naprijed bordo bijeli
Neki vjeruju u Djed Mraza pa to ne znači da je spomenuti realan :mrgreen: Doduše, nada umire zadnja ili barem u Sofiji :mrgreen:

Za vas će uskoro i ekipe iz Andore i San Marina postati solidne. Čuj kuhari, kelneri i ribari solidna ekipa :lol:
Ti si navijac FK Sarajevo? Ako jesi,ok.prihvatam tvoje misljenje,ako nisi prosetaj,nemamo ja i ti o cemu pricati.
Shvatas,nismo na istom nivou,ti si u suterenu,dok sam ja na krovu.Aj sad zdravo.
F.K.SARAJEVO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jul 2012, 00:58

Primiti 6 golova od konobara sa Malte i nije baš dobra uvertira za susret sa Levskim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jul 2012, 01:03

Ako nam je utjeha neka prosle godine je Malmo jedva prosao HB Torsavn, pa su igrali europa ligu na kraju :mrgreen: Treba biti optimista
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 14 jul 2012, 07:53

Saurman je napisao/la:Primiti 6 golova od konobara sa Malte i nije baš dobra uvertira za susret sa Levskim.
OK primili smo 6 golova od konobara koji su noć prije radili treću smjenu ali zato nikada od Veleža u dvije utakmice nismo primili 6 golova i hajde sada ćao...
Mi nikada odustati necemo...

High

Post Postao/la High » 14 jul 2012, 09:01

@ Saurman, ne tjeraj me, Boga ti, da mijenjam mišljenje o Mostarcima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 14 jul 2012, 09:23

Kakav Mostar Boga vam... Taj sa Mostarom ima veze kao i ja sa Derventom....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 14 jul 2012, 10:55

Sarajlijc@ je napisao/la:Ako nam je utjeha neka prosle godine je Malmo jedva prosao HB Torsavn, pa su igrali europa ligu na kraju :mrgreen: Treba biti optimista
Tek sada kada sam vidio golove koje je primilo Sarajevo teško je biti optimista..pa tri komada je golman trebao skinuti....ući u kvalifikacije sa ovakom odbranom ovom rupom od golmana...... :oops:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jul 2012, 11:10

Ja sam optimista.Ove godine se obara rekord.
DRUG NEBI TI PUNCA

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jul 2012, 11:17

Ma bice svakako razlika u pristupu u tekmi protiv Levskog.Sarajevo u utakmicama protiv Hiberniansa vjerovatno nije toliko obracalo paznju na defanzivu,gledajuci prije na ofanzivan dio i kao favorizovana ekipa odigrala furajuci prema naprijed.To naprijed je dobro islo i dalo je lijepu efikasnost,pa se i to mora pohvaliti ako ista.
Jeste lose primiti 6 golova u dvije utakmice protiv protivnika koji je bio proglasen autsajderom u ovim mecevima.To je prilicno nedopustiv podatak,medjutim misljenja sam da ce utakmice protiv Levskog imati potpuno drugaciji pristup,od taktike do glava igraca.
Zgusnutiji zadnji vezni red sa vise trke prema defanzivno,trebao bi da pospjesi boljoj odbrani.Ovaj put je jaci protivnik i ovaj put je Levski favorit,sto u glavama igraca dodaje oprez za igru prema nazad.Svakako ce onda malo vise patiti ofanzivni dio tima,ali sve sto bi trebalo uraditi je napraviti puno vise trke.Nema tu neke filozofije,puno vise trcanja znaci manje prostora za manevar protivnika.Ako to uspiju,igraci Sarajeva ce imati sansu da mozda iznenade protivnika pristupom,jer Levski je pazljivo posmatrao Sarajevo u ovim utakmicama i napravili su svoje analize,a to je sansa da drugacijom utakmicom i pristupom oni budu ti koji ce biti iznenadjeni,bas nesto kao sto je Hibernians prilicno iznenadio Sarajevo.
Mislim da Sarajevo moze da promijeni stvari u svoju korist.Problem je malo puno novih igraca koji moraju doci do sebe a za takvo nesto treba vise vremena nego sto ga ima,pa je to kolektivni minus,ali imali su pripreme koje moraju pokazati bar onaj fizicki dio u utakmici
Ne treba razmisljati u varijanti da ako se protiv ovih primilo 6 golova,kao sta ce nam tek ovi sad napraviti.Mozda bas nece uspjeti napraviti nista.Mislim da je ovde sada najvise Jovic na potezu i da ce se kroz ove dvije utakmice vidjeti prava slika,sta je on to napravio na pripremama i koliko moze takticki zrelo da pripremi ekipu.U prve dvije utakmice on je sasvim sigurno pao na ispitu,ali meni to i nije toliko nerazumljivo s obzirom da je Hibernians naravio iznenadjenje dobrom igrom u ofanzivi,sto niko nije ocekivao.Sada je momenat za Jovica najvise.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2012, 13:18

Ekipa je trenutno u Sloveniji i ukoro kreće u Staru Pazovu gdje će se pripremati do polaska u Sofiju.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 14 jul 2012, 14:01

Sva prica kona se svodi,igrate sa ribarima,konobarima,amaterima. :idea: Pa valja to ljudi zasluziti :D ( Sigma,S.Trnava ,Helsingborg,Orebro,Genk,sad amateri Hibernians,slijedi Levski itd.), ipak smo mi najbolje rangirana Premijer ekipa u Evropi.Malo je ekipa u Premijer ligi imalo tu cast igrati uopste Evropske utamice,a jos manje je Premijer ekipa koje su dale 5-6 golova bilo kome ,pa makar i amaterima. ;)

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 14 jul 2012, 14:41

Primili smo koliko smo primili, ali najbitnije je da smo prošli i sada gledamo naprijed.

Želim reći da sam ja u čudu kako se dozvolilo da ekipa ovoliko dugo putuje. Znam odmaraju oni, ali ovo je prevršilo sve mjere.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2012, 15:41

Biće da si išlo da se uštedi šta love kontajući da revanš s Maltežanima i nije toliko značajan. A da se ekipi obezbjedi karantin i priprema za Levski d 5-6 dana u Staroj Pazovi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 14 jul 2012, 16:26

Fina brojka za Sofiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 14 jul 2012, 16:55

Inace navijaci Levskog svrsavaju na nase klipove ,odusevljeni su Hordama.Mada im neko protura lazne informacije da smo huligani i sl.Ne mogu da vjeruju da je Hordi doslo onoliki broj u Prag.Bilo kako bilo mi smo im glavna okupacija na forumu. :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jul 2012, 17:00

senci-071 je napisao/la:Inace navijaci Levskog svrsavaju na nase klipove ,odusevljeni su Hordama.Mada im neko protura lazne informacije da smo huligani i sl.Ne mogu da vjeruju da je Hordi doslo onoliki broj u Prag.Bilo kako bilo mi smo im glavna okupacija na forumu. :D
ma nemaš ti pojma buraz ;) Svršavati mogu samo oni na lijevim forumuma, t.j. simpatizeri i djeca.Levski ima pravo dobru navijačku grupu, ne zavaravaj se šta se piše po forumima ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 jul 2012, 17:02

senci-071 je napisao/la:Sva prica kona se svodi,igrate sa ribarima,konobarima,amaterima. :idea: Pa valja to ljudi zasluziti :D ( Sigma,S.Trnava ,Helsingborg,Orebro,Genk,sad amateri Hibernians,slijedi Levski itd.), ipak smo mi najbolje rangirana Premijer ekipa u Evropi.Malo je ekipa u Premijer ligi imalo tu cast igrati uopste Evropske utamice,a jos manje je Premijer ekipa koje su dale 5-6 golova bilo kome ,pa makar i amaterima. ;)
Ovo je najgluplja izvlakusa ikada.
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, Samba71 i 15 gostiju.