AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jul 2012, 09:29

Igrači na posebnim pozicijama koji se spominju kao pojačanja ..

slika

Formacija igrača koji su otišli od nas

slika

slika

Leonardo: "We’re working on the deal. I’m neither optimistic nor pessimistic. We’re moving forward in the quest for reaching an agreement." ;) ;)

-Allegri wants Dzeko, but Galliani wants Tevez. Galliani has already planned a meeting in Manchester. (Gazzetta dello Sport).

PSG will try to lower Ibra's salary from the initial €13m to €11-11.5m during tomorrow's meeting with Raiola. (Sky).
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 jul 2012, 09:42

Ove sezone reprezentativac U-21 De Sciglio ce dobivati sve vise prilike na desnoj strani,konacno mlada odbrana, sigurno ne kvalitenta kao nekad prije,ali konacno mlada,i ima prostora za napredak.

De Sciglio je zaduzio broj 2 :!:

slika
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 jul 2012, 09:45

Izgleda da će Rolando biti taj koji će zamjeniti Silvu, trebao bi kostati oko 15 mil, e sad ne znam da li bi odlaskom Robinha se oslobodilo to jedno EU mjesto .
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jul 2012, 09:46

senad_flamin je napisao/la:Izgleda da će Rolando biti taj koji će zamjeniti Silvu, trebao bi kostati oko 15 mil, e sad ne znam da li bi odlaskom Robinha se oslobodilo to jedno EU mjesto .
Rolando je portugalac, on vec ima EU pasoš ako mislis na njega. Robinho gotovo 99% ide

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 jul 2012, 09:50

IlPrincipe je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Izgleda da će Rolando biti taj koji će zamjeniti Silvu, trebao bi kostati oko 15 mil, e sad ne znam da li bi odlaskom Robinha se oslobodilo to jedno EU mjesto .
Rolando je portugalac, on vec ima EU pasoš ako mislis na njega. Robinho gotovo 99% ide
Znam to, al kontam o tome da ako Robinho ode mozemo dovesti dva van EU.

EDIT: nisam ga bas puno gledao,ne znam karakteristike

slika
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jul 2012, 10:04

dobar je, posebno u skok igri. Zna pravit kardinalne greske kad je najmanje to potrebno ali eto, valjda se uozbilji :lol:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jul 2012, 11:13

Il nuovo Milan sa Dzeksonom :)

slika

Kako bi to moglo izgledati na terenu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 12:36

Jel ovo Dzeko na krilu ili .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 14 jul 2012, 12:39

Ma katastrofa, kada vidim lijevog beka, ospem se.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 jul 2012, 12:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:

slika

doci ce jedan igrac umjesto Ambrosinia ;)
-RIVALDO-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 jul 2012, 13:12

senad_flamin je napisao/la:Ove sezone reprezentativac U-21 De Sciglio ce dobivati sve vise prilike na desnoj strani,konacno mlada odbrana, sigurno ne kvalitenta kao nekad prije,ali konacno mlada,i ima prostora za napredak.

De Sciglio je zaduzio broj 2 :!:

slika
Potpuno sam smetnuo s uma kada je dvojka u pitanju. Ovaj momak zaslužuje prostor i šansu za dokazivanje.

senad_flamin je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:
Znam to, al kontam o tome da ako Robinho ode mozemo dovesti dva van EU.

EDIT: nisam ga bas puno gledao,ne znam karakteristike

slika
Definitivno da je dobro došao, a biće "oke" zamjena za Brazilca (ugl, osvojio je svašta s Portom). Inače, sličnog su mentaliteta a poznato je da i Portugalci znaju nekad napraviti fix greške, al' trenutno nema boljih na mercatu.

rio_Ferdy88 je napisao/la:Il nuovo Milan sa Dzeksonom :)

slika

slika
Ne izgleda loše, al' kad vidim formaciju i neke igrače na neprirodnim pozicijama... :lol: I da, može li neko prevesti ovo ispod i u kojem kontekstu spominju Pippa s PSG-om i Ancelottijem. Mislio sam da je to završena priča kada je Carlo rekao da su Inzaghiju jedini problem godine, te da bi ga inače doveo na Park prinčeva. :D

Umalo da zaboravim, Silvi i Ibrahimoviću sretno u novom klubu, a mi smo konačno na pragu podmlađivanja ekipe, a ukoliko dva mafiozosa ne dovedu barem tri vrhunska pojačanja za pare i uštede od ovih igrača što su napustili ekipu, ozbiljno ću se razočarati u njih. :mrgreen:

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 14 jul 2012, 13:15

senad_flamin je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

slika

doci ce jedan igrac umjesto Ambrosinia ;)
Ako to bude ovako izgledalo 3.mjesto bi bilo i vise nego dobro a moja prognoza je EL iduce sezone. Jednostavno slabija odbrana, slabiji napad (mada jos uvijek prilicno dobar) a vezni red manje vise isti. U svakom slucaju sa ovim sastavom cak i ako se dovedu Dzeko ili Tevez borba za titulu je pusti san. To je bar moje misljenje...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jul 2012, 13:18

pretanko je ovo za LP, usudio bih se reci pretanko i za Juve, ali daleko od toga da je bezopasno...problem je manjak sirine u timu, ako ih zaobidju povrede mogu bit opasni, ako bude kao ove sezone bice to sezona za zaborav..nema vise Ibre da rjesava utakmice protiv malih timova sam i tako donosi bodove.. Ibra je nevjerovatna prevaga u ligi kao sto je serija A i drago mi je sto ga vise nema...sad cete utakimice morati dobivati vise timski, a ovaj tim ne ulijeva previse sigurnosti- ali opet kazem daleko od toga da su bezopasni, Milan je to...

nezz sto se ne kockaju sa Bosingwom-ako bude zdrav dobro i jest, dovedu Astorija , jos se cudim kako im je Veloso pobjegao...sto se tice Kake, takav kalibar igraca im treba kao oci u glavi ali to ne bi trebao biti Kaka( cini se kao istrosen) ili Ganso(preskup) vec neko treci..ovom timu fale (ako dodju Tevez i Rolando), jedan polivalentan bek , backup stoper, fantazista i mozda jedan veznjak..s tim sto bih ja prodao i Pata i Robinja, ne znam sta cekaju s tim, cijena im moze samo past, a da ce bit neka prevaga kad nema Ibre- da bog da...jos sumnjam da ce ostat zdravi

Kasano, Tevez, El Saravi, recimo Destro i jedan na posudbu bi bilo bolje i jeftnije, a u buducnosti i potentnije od Pata i Robinja...Pato je dobar igrac al precesto povrijedjen, Robinjo je precesto povrijedjen a i kad igra kanta od igraca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 14 jul 2012, 13:42

Na poziciji zadnjeg veznog imamo Traorea , veoma dobar igrac , ima precizan pas i jak sut , ali isto tako je snazan i moze povuci loptu prema naprijed.
Sloboda Tuzla !!!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 14 jul 2012, 14:56

L'Equipe reports that Thiago Silva hasn't reached an agreement with PSG yet. He wants more than the €7.5m that they've offered him.

Gazzetta dello Sport reports that Davide Astori has agreed to sign a contract extension with Cagliari (from 2014 to 2015).

Milan are considering to sign the Catania midfielder, Francesco Lodi, according to Corriere dello Sport.

Gazzetta dello Sport reports that Galliani could try to sign Van Persie as the replacement for Ibra.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jul 2012, 15:04

pesmaster je napisao/la:Na poziciji zadnjeg veznog imamo Traorea , veoma dobar igrac , ima precizan pas i jak sut , ali isto tako je snazan i moze povuci loptu prema naprijed.
po meni veoma je upitna kvaliteta ovog igrača. loše iskustvo imao je milan sa igračima iz francuske zadnjih godina. ali možda nisam u pravu vidjet ćemo.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 14 jul 2012, 15:56

kad bi dzeko dos`o bio bi pravi pogodak ;)

da opet bezze ne izgubimo titulu od ovih pesina
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 14 jul 2012, 16:08

Santos' vice-president: "We need reinforcements, but there is nothing going on with regard to Robinho. He feels well at Milan." :cry:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 14 jul 2012, 16:19

Samo nam ostaje nada da ce mozda Malaga kupiti Robinha al' daj boze. :cry: :cry:
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 14 jul 2012, 16:22

Ezio7 je napisao/la:Samo nam ostaje nada da ce mozda Malaga kupiti Robinha al' daj boze. :cry: :cry:
Atletico Mineiro je isto zainteresovan za Robinha , ali mislim da oni ne mogu poslati bolju ponudu od Malage.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.