senad_flamin je napisao/la:Ove sezone reprezentativac U-21 De Sciglio ce dobivati sve vise prilike na desnoj strani,konacno mlada odbrana, sigurno ne kvalitenta kao nekad prije,ali konacno mlada,i ima prostora za napredak.
De Sciglio je zaduzio broj
2

Potpuno sam smetnuo s uma kada je dvojka u pitanju. Ovaj momak zaslužuje prostor i šansu za dokazivanje.
senad_flamin je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:Izgleda da će Rolando biti taj koji će zamjeniti Silvu, trebao bi kostati oko 15 mil, e sad ne znam da li bi odlaskom Robinha se oslobodilo to jedno EU mjesto .
Rolando je portugalac, on vec ima EU pasoš ako mislis na njega. Robinho gotovo 99% ide
Znam to, al kontam o tome da ako Robinho ode mozemo dovesti dva van EU.
EDIT: nisam ga bas puno gledao,ne znam karakteristike

Definitivno da je dobro došao, a biće "oke" zamjena za Brazilca (ugl, osvojio je svašta s Portom). Inače, sličnog su mentaliteta a poznato je da i Portugalci znaju nekad napraviti fix greške, al' trenutno nema boljih na mercatu.
Ne izgleda loše, al' kad vidim formaciju i neke igrače na neprirodnim pozicijama...

I da, može li neko prevesti ovo ispod i u kojem kontekstu spominju Pippa s PSG-om i Ancelottijem. Mislio sam da je to završena priča kada je Carlo rekao da su Inzaghiju jedini problem godine, te da bi ga inače doveo na Park prinčeva.
Umalo da zaboravim, Silvi i Ibrahimoviću sretno u novom klubu, a mi smo konačno na pragu podmlađivanja ekipe, a ukoliko
dva mafiozosa ne dovedu barem tri vrhunska pojačanja za pare i uštede od ovih igrača što su napustili ekipu, ozbiljno ću se razočarati u njih.