Lik je izgleda rasturio na trening kampu repke. Sto kaze jedan reporter, Irving je "polomio sve zglobove koje je bilo moguce polomiti" u mecu izmedju Americke repke i NBA igraca koji nisu u repki. Isti lik kaze da je Irving radio stvari koje dugo niko nije radio na utakmicama, jedino je te poteze vidio gledajuci AND1. Takodjer misli kako je Irving sljedeci superstar te da je mnogo podcijenjen. Jucer je izgleda izvrnuo zglob i sjedio je na klupi, a u to vrijeme je probacivao loptu kroz noge i kao u ocima mu se vidi zelja da igra na tom trening mecu, te ovaj reporter koji je pun hvale za Irvinga, vidi "greatness in his eyes". GO CAVS GO!don_burza je napisao/la:LeBron on Kyrie Irving: "He's really impressed me. I see him being a Top 5 point guard in a couple years."
Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kyrie has been the talk of this camp. LeBron, Jerry Colangelo both singled him out today. Irving seemed surprised by the buzz. "I've always had that in my game. We're just not as nationally televised as everybody else. It's kind of weird that everybody is saying, 'I didn't know Kyrie Irving had handles like that.' It's always been part of my game, but no one has had the chance to see it."
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Syracuse's Jim Boeheim on Irving & Waiters: "I think they’ve got the possibility to have the best backcourt in the NBA fairly soon."
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
http://www.nba.com/cavaliers/video/2012 ... ov-2153640" onclick="window.open(this.href);return false;
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ti si vidio stvari koe je radio? ima lik spin move, k'o ringispil.. blake zakucava, a Irving nije normalan... strasnog igraca ce Cavsi imatiadriano_leite je napisao/la:Lik je izgleda rasturio na trening kampu repke. Sto kaze jedan reporter, Irving je "polomio sve zglobove koje je bilo moguce polomiti" u mecu izmedju Americke repke i NBA igraca koji nisu u repki. Isti lik kaze da je Irving radio stvari koje dugo niko nije radio na utakmicama, jedino je te poteze vidio gledajuci AND1. Takodjer misli kako je Irving sljedeci superstar te da je mnogo podcijenjen. Jucer je izgleda izvrnuo zglob i sjedio je na klupi, a u to vrijeme je probacivao loptu kroz noge i kao u ocima mu se vidi zelja da igra na tom trening mecu, te ovaj reporter koji je pun hvale za Irvinga, vidi "greatness in his eyes". GO CAVS GO!don_burza je napisao/la:LeBron on Kyrie Irving: "He's really impressed me. I see him being a Top 5 point guard in a couple years."
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma gledao sam ga 53 utakmice, zato i pisem da mnogo ocekujem od njega i da ce biti superstar, ali ovi ostali navijaci sa foruma misle da ga uzdizem jer igra za nas, dobro ne mogu toliko biti objektivan, ali nakon ovog sta je radio zvjezdama repke, privukao je mnogo vise paznje na sebe i pokazao o kakvom je igracu rijec, iako izlazi tek iz rookie sezone.sejo90 je napisao/la:ti si vidio stvari koe je radio? ima lik spin move, k'o ringispil.. blake zakucava, a Irving nije normalan... strasnog igraca ce Cavsi imatiadriano_leite je napisao/la:Lik je izgleda rasturio na trening kampu repke. Sto kaze jedan reporter, Irving je "polomio sve zglobove koje je bilo moguce polomiti" u mecu izmedju Americke repke i NBA igraca koji nisu u repki. Isti lik kaze da je Irving radio stvari koje dugo niko nije radio na utakmicama, jedino je te poteze vidio gledajuci AND1. Takodjer misli kako je Irving sljedeci superstar te da je mnogo podcijenjen. Jucer je izgleda izvrnuo zglob i sjedio je na klupi, a u to vrijeme je probacivao loptu kroz noge i kao u ocima mu se vidi zelja da igra na tom trening mecu, te ovaj reporter koji je pun hvale za Irvinga, vidi "greatness in his eyes". GO CAVS GO!don_burza je napisao/la:LeBron on Kyrie Irving: "He's really impressed me. I see him being a Top 5 point guard in a couple years."
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ja vidio ove highlighte sa priprema, izgleda da mu odgovaraju ove egzibicione tekme, dobar je bio i na all star weekendu
- adriano_leite
- Kontakt:
Cavsi se nalaze u Las Vegasu gdje marljivo treniraju i cekaju sutrasnju utakmicu ljetne lige. Byron Scott je odradio kratki intervju gdje je iznio svoje vidjenje ovogodisnjih Cavsa. Samo rijeci hvale ima za Diona Waitersa, kaze da je fizicki jak igrac na oba kraja terena i da ide na svakog igraca, u svakoj akciji, kao da ima nesto da dokaze. Pred pocetak ovog predsezonskog perioda, Byron je rekao da ga planira pustiti na Irvinga, jer na taj nacin misli da ce i Irving i Waiters postati bolji igraci, a ja se nadam da ga Dion nece povrijediti
. Byron takodjer kaze da je do ovog momenta, Dion pokazao sve ono sto su se Cavsi nadali da ce biti ako ga draftuju,te za njega kazu kako je drugi najbolji igrac sa drafta
. Na pitanje o napretku Irvinga, Scott je rekao da do kraja sezone Irving moze biti najbolji play u ligi, da je toliko napredovao, pomalo zvuci nerealno ovo sto Scott kaze, ali ocigledno da Scott mnogo vjeruje u njega, iako mu govori svo vrijeme kako je tek 15-ti ili 20-ti play lige
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Go Cavs !
Jedva cekam da vidim na djelu Waitersa i Irvinga. U kolko je tekma?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja necu moci gledati, malo mi fali da odgodim put na more kako bih mogao da gledam tekmuBIHfan je napisao/la:Go Cavs !![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Hhahahah samo nemoj u Makarsku rivijeru i u Crnu Goru to ti predlazem. O Neumu da ne pricam.adriano_leite je napisao/la:Ja necu moci gledati, malo mi fali da odgodim put na more kako bih mogao da gledam tekmuBIHfan je napisao/la:Go Cavs !![]()
Jedva cekam da vidim na djelu Waitersa i Irvinga. U kolko je tekma?. Tekma je 15. jula u 8 i 30 po njihovom vremenu, to je 2 30 iza ponoci po nasem (tako ja barem mislim da bi trebalo biti. ako nisu sta promijenili). CP3 za Irvinga kaze da ce ubiti na ljetnoj ligi
.
Cavsi i Bobcatsi najace ekipe u Summer Ligi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Guilty as chargedBIHfan je napisao/la:Hhahahah samo nemoj u Makarsku rivijeru i u Crnu Goru to ti predlazem. O Neumu da ne pricam.adriano_leite je napisao/la:Ja necu moci gledati, malo mi fali da odgodim put na more kako bih mogao da gledam tekmuBIHfan je napisao/la:Go Cavs !![]()
Jedva cekam da vidim na djelu Waitersa i Irvinga. U kolko je tekma?. Tekma je 15. jula u 8 i 30 po njihovom vremenu, to je 2 30 iza ponoci po nasem (tako ja barem mislim da bi trebalo biti. ako nisu sta promijenili). CP3 za Irvinga kaze da ce ubiti na ljetnoj ligi
.
![]()
Cavsi i Bobcatsi najace ekipe u Summer Ligi.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- delpiero20
- Kontakt:
Nemojte ljudi za Makarsku dobra je valjda...tamo idem 
Idite tamo gdje je manje nasih a vise Ceha i Poljaka. Vise ce te se odmorit vjeruj, a i Cehinje ce prije dati. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
http://www.****/sport/kosarka/ ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- adriano_leite
- Kontakt:
Irving ima muda nema staneno#4 je napisao/la:http://www.****/sport/kosarka/ ... video.html
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Mozda, ali u nekom drugom zivotu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- adriano_leite
- Kontakt:
A sta ako ga naguzi jos u ovom zivotu?neno#4 je napisao/la:Mozda, ali u nekom drugom zivotu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kobea će bolit guzica.adriano_leite je napisao/la:A sta ako ga naguzi jos u ovom zivotu?neno#4 je napisao/la:Mozda, ali u nekom drugom zivotu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sigurno hoce.adriano_leite je napisao/la:A sta ako ga naguzi jos u ovom zivotu?neno#4 je napisao/la:Mozda, ali u nekom drugom zivotu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.