Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: Houston Rockets
Jeremy Lamb 16 poena juce:
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ovaj Litvanac bi mogao vrlo lako biti TOP centar.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kako mekan sut,doduse to mu je genetski..
A Lamb floteri,jumperi iz trka sve ulazi...flashbacka T-maca..
ja bi se drz´o njih al ajd.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Litvanac D-MO ostaje, ne moze on ni biti tradeovan do Augusta 3-eg (takvo pravilo) jedino ako Orlando bude bas radi njega cekalo, sto sumnjam.Raul_64 je napisao/la:Kako mekan sut,doduse to mu je genetski..
A Lamba, vjerovatno ce ga htjeti.
Obojica ce biti jaki igraci
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- SaltCityAttack
- Kontakt:
aleme brate ja tebi kazem vi cete biti doljnji ako budete pravili trade...ebo Howarda moras dat pola ekipe i sto je jos gore mladih igraca...da ste samo ostavili Daragica ili Lowrya(barem jednog).. bili bi beton ..pogrijesili ste ebiga..znam da treba super star i nama treba, ali tesko je dati 3 najbolja igraca..Netsi nemaju nikog dati uticajnog kako treba njima je lahko boli ih qurac ..Lakersi imaju dat ono taman sto ce i dobit, dok Bullsi, Rocketsi i td moraju citavu ekipu rasformirat zbog jednog igraca ebiga
Jos uz to nece on ostat u Houstonu sto je najgore
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma jarane koga dajemo? Assete i prosjecni talent, jedino Lamb ili Jones sto se moze reci. Pickove svoje necemo dati (i ako damo bit ce top 10 protected sigurno), dat cemo im Torontov i Dallasov. Najveci je fazon sto Rocketsi mogu uzeti dosta njihovih losih ugovora kojih hoce da se rijese, zato smo i najblizi da dovedemo Howarda, ni jedan drugi tim u ligi trenutno, koji je u prici, to ne moze.SaltCityAttack je napisao/la:aleme brate ja tebi kazem vi cete biti doljnji ako budete pravili trade...ebo Howarda moras dat pola ekipe i sto je jos gore mladih igraca...da ste samo ostavili Daragica ili Lowrya(barem jednog).. bili bi beton ..pogrijesili ste ebiga..znam da treba super star i nama treba, ali tesko je dati 3 najbolja igraca..Netsi nemaju nikog dati uticajnog kako treba njima je lahko boli ih qurac ..Lakersi imaju dat ono taman sto ce i dobit, dok Bullsi, Rocketsi i td moraju citavu ekipu rasformirat zbog jednog igraca ebiga
A Howard nek dodje, jedva cekam tu naglu promjenu, kakve ba pole ekipe, 2 godine zaredom 9-o mijesto 14 pick, pa ne dajemo Minga i T-Maca za Howarda nego Martina i Morrisa

D12 welcome
još ako dođe, pa Hakeem popriča sa njim 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Pasha je napisao/la:još ako dođe, pa Hakeem popriča sa njim

Rek'o je da hoce, covjek iz Jordana dolazi ukoliko trade prodje.

Ma nek dovedu Howarda pa makar i osto samo godinu dana....
ma ostao bi on i duže od godine kad bi vidio da stvari idu u pravom smjeru. Houston jeste čudno tržište, ali je ipak četvrti grad po veličini u SAD-u...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
I ja mislim isto, jos bi mu dali 30 miliona zagarantovano, sto mu ni jedan od contendera ne moze ponuditi, ali vidjet cemo. Plus bi mogli dovesti jos jednog jer ce slijedece ljeto biti jakih FA ( CP3, Curry, Ellis, Harden, J. smith, Millsap, Ibaka) itd.Pasha je napisao/la:ma ostao bi on i duže od godine kad bi vidio da stvari idu u pravom smjeru. Houston jeste čudno tržište, ali je ipak četvrti grad po veličini u SAD-u...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:

- SaltCityAttack
- Kontakt:
imali ste Lina i sad ga opet hocete?...za mene je Lowry bolji a vi kako hocete ...volio bi ja da Leen bude ono sto je bio prosle sezone, jer zaist aje bio fenomenalan..dace bog da je takav, ali dok to ne dokaze ja cu govoriti drugacije...bolje nego da ga odmah hvalimo jer mislim da treba on jos da pokaze koliko zapravo vrijedi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
lagano brate, još uvijek ništa nije odlučenoZeljovac_1921 je napisao/la:

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Pa nije ali po pisanju medija tesko da ce te ga matchirati radi te 3-e godine ali eto vidjet cemo.Carlo je napisao/la: lagano brate, još uvijek ništa nije odlučeno
Interesatno je da je Lin javio Rocketsima da promjene ponudu kad su mu Knicksi rekli da ce odma matchirati, i tu je Morey napravio poison pill u trecoj godini.
ne znam je li to istina obzirom da izvor ESPN NYa je rekao da će Lin ostati razočaran ako se ne bude vratio u NYC, ali na kraju sve su to špekulacije.Zeljovac_1921 je napisao/la:Pa nije ali po pisanju medija tesko da ce te ga matchirati radi te 3-e godine ali eto vidjet cemo.Carlo je napisao/la: lagano brate, još uvijek ništa nije odlučeno
Interesatno je da je Lin javio Rocketsima da promjene ponudu kad su mu Knicksi rekli da ce odma matchirati, i tu je Morey napravio poison pill u trecoj godini.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ne znam Newyorske novine su to napisale:Carlo je napisao/la: ne znam je li to istina obzirom da izvor ESPN NYa je rekao da će Lin ostati razočaran ako se ne bude vratio u NYC, ali na kraju sve su to špekulacije.
http://newyorkpost.com/p/sports/knicks/ ... 07zzt3ynxK" onclick="window.open(this.href);return false;
The Post reported on its back page Saturday the Knicks were furious the Rockets changed the offer sheet for Lin and upgraded it to a $25 million guarantee over three years, according to a ****. The Knicks were bitter because they told Lin immediately the club would match the original offer and Lin apparently shared the information with the Rockets. Lin and Houston then plotted to redo it.
može biti da je istina, ali hajde nikad se ne zna... evo svježeg infa:Zeljovac_1921 je napisao/la:Ne znam Newyorske novine su to napisale:Carlo je napisao/la: ne znam je li to istina obzirom da izvor ESPN NYa je rekao da će Lin ostati razočaran ako se ne bude vratio u NYC, ali na kraju sve su to špekulacije.
http://newyorkpost.com/p/sports/knicks/****" onclick="window.open(this.href);return false;
The Post reported on its back page Saturday the Knicks were furious the Rockets changed the offer sheet for Lin and upgraded it to a $25 million guarantee over three years, according to a ****. The Knicks were bitter because they told Lin immediately the club would match the original offer and Lin apparently shared the information with the Rockets. Lin and Houston then plotted to redo it.
Jared Zwerling @JaredZwerling
On a positive note, Jeremy Lin's longtime trainer thinks the Knicks will match. Growing suspense entering the next couple of days.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Haj vidjet cemo
Stephen A Smith rece da Knicksi nece matchirati, da su mu to direktno rekli iz kluba, ali eto ima jos do utorka
Stephen A Smith rece da Knicksi nece matchirati, da su mu to direktno rekli iz kluba, ali eto ima jos do utorka
vjeruj mi ako bih igdje volio da ode Lin osim Knicksa onda je to HOU jer ste mi veoma drag tim kao što rekoh jedini tim na uz Knickse čiji me rezultati interesuju, a nadam se da će Knicksi mečirati, ali ako baš ne planiraju onda neka ode u Rocketse...Zeljovac_1921 je napisao/la:Haj vidjet cemo
Zanimljiva kombinacija Howard-Linsanity.. ako Lin nije zaboravio da igra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.