sto ga lik zabiZlatnaDolina je napisao/la:radi sto ne bi radiobagrcavi je napisao/la:Radi li vama ovaj stream ? Meni otvori i nema nikakve utakmice, ništa, samo crno![]()
100% šansa za Goricu, vec tri puta u kontri Gorice samo dva igraca Maribora ostaju u odbrani, totalno tanki kad je kontra
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jbt imaju stvarno sjajne sutere,treba se ovoga maksimalno cuvat.ovaj isto ko Zeba u BL zabi 
ZELJEZNICAR 1921!
- ZlatnaDolina
Zabi ga bas kad ja napisah
praktikuje Maribor puno ove šuteve iz daljine
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
ma evo gledam 10 min. kad god krenuo malo ozbiljnije sansa za go imali maloprije 100 % ma realno ko i mi u BIH ova gorica bi bila od 5 do 10 kod nashamzaTM87 je napisao/la:Jbt imaju stvarno sjajne sutere,treba se ovoga maksimalno cuvat.ovaj isto ko Zeba u BL zabi
Zapalise Viole baklju,dodjose fino ljudi s kantom,uzese baklju i iznesose je

ZELJEZNICAR 1921!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ne zna se čijih navijača ima manje. 
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- ZlatnaDolina
Penal za Goricu, Handanovic u 16.ercu oborio nekoga
.... i na kraju odbrani
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
brojnija Gerila Travnik nego obje grupe na ovoj tekmi.hamzaTM87 je napisao/la:Velika sansa za Goricu,svih 7 navijaca je u transu!
Odbrani ovaj mamlaz Handanović penal
DRUG NEBI TI PUNCA
Ali kakve su im ove dvije "tribine" gdje su domaci i gostujuci tifozi
Boze sacuvaj. SA nama kao postavljaju neke uslove za posebne tribine za goste, za stolice, WC i slicno..a vidi evropskih stadiona. Pa mi ovako loseg stadiona nemamo u PL.
Boze sacuvaj. SA nama kao postavljaju neke uslove za posebne tribine za goste, za stolice, WC i slicno..a vidi evropskih stadiona. Pa mi ovako loseg stadiona nemamo u PL.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,nemamo,ali pogledaj im ono najbitnije,a to je teren....Vamos je napisao/la:Ali kakve su im ove dvije "tribine" gdje su domaci i gostujuci tifozi![]()
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ovi mariborcani su strasno tanki u odbrani al ih vadi golman dobro
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ne znam da li je ovaj Maribor igrao pod ručnom ili punom snagom, ali po ovom što su prikazali protiv njih se itekako može igrati. Zeba i Bekrić će da prave pravi mali dar-mar. 
Željezničar ale!
On je obicna rinaka vec ga danas uhvatila neka luda pa sve vadi... Uostalom bolje da se danas razbrani pa da u Srijedu prima onakve kakve obicno prima a to su klasicni kiks golovi....ZELJO MOJA je napisao/la:ovi mariborcani su strasno tanki u odbrani al ih vadi golman dobro
- corleone87
- Kontakt:
hahaha vjerovatnoNK/RK Krivaja je napisao/la:Pretpostavljam da trebaju lični dokumenti te dokaz da si Slovenac.bagrcavi je napisao/la:Radi li vama ovaj stream ? Meni otvori i nema nikakve utakmice, ništa, samo crno![]()
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Čuj njega. Vidi ovaj postor gdje su smiješteni navijači i kaže da ovakvog lošeg stadiona nema u PL.Vamos je napisao/la:Ali kakve su im ove dvije "tribine" gdje su domaci i gostujuci tifozi![]()
A onda kada pogledaš glavnu tribinu i sve što nudi i travnjak, onda se zamisli čovječe. Kod vas 3/4 stadiona ni nema krova, polovica stadiona bez stolica, katastrofalne slačionice etc.
E sta necu sve ovdje procitat, svega ima osim price o najdrazem klubu.iskratel je napisao/la:Čuj njega. Vidi ovaj postor gdje su smiješteni navijači i kaže da ovakvog lošeg stadiona nema u PL.Vamos je napisao/la:Ali kakve su im ove dvije "tribine" gdje su domaci i gostujuci tifozi![]()
Boze sacuvaj. SA nama kao postavljaju neke uslove za posebne tribine za goste, za stolice, WC i slicno..a vidi evropskih stadiona. Pa mi ovako loseg stadiona nemamo u PL.![]()
A onda kada pogledaš glavnu tribinu i sve što nudi i travnjak, onda se zamisli čovječe. Kod vas 3/4 stadiona ni nema krova, polovica stadiona bez stolica, katastrofalne slačionice etc.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Neminovno je to da je u slo infrastuktura bolja nego kod nas, al brate kod nas svaki stadion mora imati najmanje 3 000 sjedecih mjesta, jedino sto vecina stadiona nema krova, al i to ce biti ne sikiraj, a i svlacionicama se daleko otislo do toga da na pjedinim stadionima imaju i jakuzzi i ostale kerefekepropuh je napisao/la:E sta necu sve ovdje procitat, svega ima osim price o najdrazem klubu.iskratel je napisao/la:Čuj njega. Vidi ovaj postor gdje su smiješteni navijači i kaže da ovakvog lošeg stadiona nema u PL.Vamos je napisao/la:Ali kakve su im ove dvije "tribine" gdje su domaci i gostujuci tifozi![]()
Boze sacuvaj. SA nama kao postavljaju neke uslove za posebne tribine za goste, za stolice, WC i slicno..a vidi evropskih stadiona. Pa mi ovako loseg stadiona nemamo u PL.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.