Inat je cudoemir_dj je napisao/la:Gradina - Zvijezda 2-0 (D.Smajlović, A.Hamzić)
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
idemo momci ima jos poluvrijeme nada zadnja umire 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pa tako ce i u prvenstvu biti, jer politika mladjih igraca nece nigdje dovesti......iskustvo je jedno od kljucnih stvari, a takvih se zvijezda rjesavaastra1922 je napisao/la:ubiste nas benjo ,nasi nista negativno sam iznenadenBenjo_AFC86 je napisao/la:opsada bivših igrača xDemir_dj je napisao/la:Gradina - Zvijezda 2-0 (D.Smajlović, A.Hamzić)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne treba nama Hamza covijek vise ne moze igrati... Nabijem na rac cijelu upravu
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
pocinje drugo poluvrijeme.u igru su usli omki savic prutina i ristanic ako ne padne gol za deset minuta poraz nam ne gine.
vidim nakon 45 minuta vecina je vec digla ruke od zvijezde

vidim nakon 45 minuta vecina je vec digla ruke od zvijezde
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
SempreJuve
- Kontakt:
Jel izasao Vehabovic???Znal neko kakav je???
- husein veličanstveni
- Kontakt:
U ovom sastavu samo dva nova igrača, znači ne može se reći da je neuigranost. Jedino što na Milanovića ne može se računati a ne znam kakav je ovaj Vehabović.astra1922 je napisao/la:zvijezda danas igra u satavu KOVACEVIC
JAKOVLJEVIC JUSIC MORANJKIC A.HALILOVIC
DELIC STANIC MASIC E.HALILOVIC
MILANOVIC VEHABOVIC
SRETNO MOMCI jahic se opet izgleda vraca u gradinu
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
nemoj te ljudi osudjivat ni upravu ni ove mlade momke ima u njima buducnosti samo treba malo vremena da se sve to dodje na svoje. ja vjerujem da ce Kuntic dobro vodit ove momke
zar ti ne rece da je jahic ide u gradinu ponovo
ma neznam ni ja sta se sve muti,valjda je na hajremir_dj je napisao/la:zar ti ne rece da je jahic ide u gradinu ponovo
15 minuta u drugom poluvremenu jalova igra i jedne i druge ekipe zvijezda napada a gradina zadovoljna rez se uspjesno brani.eto odo na svadbu puuu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo sta znace u gradini novi provjereni i kvalitetni igraci za razliku od prosle tekme...svaka cast komsijama
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
daj pisi opsirnije kakva je tekma bila???Benjo_AFC86 je napisao/la:Kraj. 2-0
Bijelo-crvena polja zvijezdina
U polufinalu turnira u Doboj Istoku nogometaši Gradine iz Srebrenika, novog premijerligaša, su nadigrali Zvijezdu iz Gradačca sa 2:0. Strijelci su bili Damir Smajlović i Amir Hamzić, zanimljivo, nekadašnji igrači Zvijezde. I dok je Smajlović prije nekoliko sezona nosio dres Gradačačana, Hamzić je prošlu sezonu okončao sa kapitenskom trakom oko ruke.
Međutim, trener Zoran Kuntić se odlučio na podmlađivanje tima, a u takvoj koncepciji za Hamzića nije bilo mjesta. No, Samir Adanalić ga je sa radošću prihvatio i nema sumnje da će Hamzić mnogo značiti timu iz Srebrenika.
U drugom polufinalnom dvoboju snage su odmjerili domaći Doboj Istok i prvoligaš Bratstvo iz Gračanice.
Međutim, trener Zoran Kuntić se odlučio na podmlađivanje tima, a u takvoj koncepciji za Hamzića nije bilo mjesta. No, Samir Adanalić ga je sa radošću prihvatio i nema sumnje da će Hamzić mnogo značiti timu iz Srebrenika.
U drugom polufinalnom dvoboju snage su odmjerili domaći Doboj Istok i prvoligaš Bratstvo iz Gračanice.
Nista posebno ni jedna ni druga ekipa vidi se da je zvijezdi prva utakmica Zvijezda primila dva gola zbog gresaka golmana ...dosta smo bolje stajali na terenu i vidi se da smo kvalitetnij od njih tako da nema brige zbog ovog poraza.
Meni je drago kad u prijateljskim utakmica pred pocetak sezone gubimo, mada je ovo komsijski pa malo pecka jbg. Kad pobjedju igraci se opuste i olako udju u pocetak sezone i tamo se svasta desava, ovako ce biti pod pritiskom i imperativom ozbiljnosti, prva je utakmica i ovo treba da im bude opomena da ozbiljnije rade u nastavku
znali neko dali se 100% igra utakmica protiv Modrice u Srijedu i ukolko je sati?
Nisam gledao utakmicu pa nebi ni osudjivo igrace,a pogotovo trenera za poraz koji je po meni dosta dobar i treba mu dati sad jos vecu podrsku.Iako me malo kopka kad cujem ko je dao golove,pogotovo Hamza koji dokazuje da sa svojim fudbalskim znanjem moze u ovoj nasoj ligi igrat do 50-te.Kako cujem golman nam je bio nesiguran valjda se popravi,iako je on dosao u Zvijezdu kao cetvrti golman Spartaka,mislim malo vise nego sto treba podcjenjuje se nasa liga,a i mozda su bolja ova nasa dva juniora kojim bi ja porucio da idu trazit sebi selameta i da negdje brane jer kako stoje stvari Smajic ce zajedno sa babom u penziju.Gradinu nebi komentariso to sam uradio na njihovoj temi,imaju oni svoji aduta i prednosti.
pozzz. drustvo kako vidim astra je bio na turniru pa kako je odigrao Omky, ja stvarno nisam mogao doci privatni razlozi a vec sam bio dog. jel ima traga od nolike pometnje sta ce, kud ce........ jel se makar borio kako treba.... i sta bi jel sinoc potpisa taj ugovor....
CHELSEA U SRCU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.