Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Hoces reci da sam ja subjektivan ili ovi ''tvoji'' ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
haha ima nam ko reci ajde arbeloa dobro jeHammer je napisao/la:Kako ste svi subjektivni, smiješni i nemate pojma o nogometu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
To bi bila najbolja varijanta, prodat' ga i jos uzet' dobre pare. Khedira jeste vise nego dobro odigrao u reprezentaciji, ja sam se cak i iznenadio, ali on po meni u Realu nema neku bitnu ulogu na terenu. U napadu smeta, u defanzivi istina zna razbiti protivnicki napad ali opet to moze i skoro svaki drugi prosjecan igrac na njegovoj poziciji, pogotovo u Realu. Bljesnuo jeste par puta otkad je kod nas ali ni blizu toga da budem ocaran ili slicno. Ostajem pri tome da bespotrebno zauzima mjesto u prvih 11 uzimajuci u obzir koliko nudi i smatram da bi se ona pozicija mogla popuniti igracem koji ima vise kvaliteta.LBJ MVP je napisao/la: Što se tebe tiče može on i u Bayern jelde![]()
Nevjerovatno koliko je podcijenjen igrač mislim svi naši igrači su trenutno podcijenjeni,ali Khedira posebno.Sreća pa imaju tekme reprezentacija i tamo se zapravo vidi njihov kvalitet
Druga stvar, pricas o nekoj podcijenjenosti Khedire a ti se "satra" da popljujes Modrica koji brat bratu nije ni upola los koliko ti to pokusavas da prikazes.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Šta će biti loš, Modrić je ekstra igrač.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
LBJ MVP je napisao/la:Što se tebe tiče može on i u Bayern jelde- Khedira je igrač kakav treba Bayernu. Svjetska je klasa, što je potvrdio i na Euru. U Realu je izrastao u istinskog lidera. Danas je vrlo malo igrača njegovih karakteristika - rekao je Beckenbauer za TZ.
- Bayern ima kvalitetne igrače, ali oni katkad na terenu daju samo 70, 80 posto svojih mogućnosti, što nije dovoljno. Navijače žele gledati igrače koji daju sto posto, a Khedira je jedan od takvih. No, nije lako doći do takvih igrača. Jasno je da navijači vole i Messija, ali samo je jedan Messi. A Khedira je prototip igrača spremnog žrtvovati se za momčad. Koliko danas ima takvih - zaključio je Beckenbauer retoričkim pitanjem.![]()
Nevjerovatno koliko je podcijenjen igrač mislim svi naši igrači su trenutno podcijenjeni,ali Khedira posebno.Sreća pa imaju tekme reprezentacija i tamo se zapravo vidi njihov kvalitet
U Bayernu bi rado vidjeli Khediru možda se tako nešto i desi s obzirom na očigledan dolazak Lukice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ti si debil, a oni su subjektivni.M4kaveli je napisao/la:Hoces reci da sam ja subjektivan ili ovi ''tvoji'' ?
Da te prijavim ili ne, pitanje je sada ..
Vjerovatno si bolestan dok sa 20+ godina drkas na Arbelou i svaki dan pokusavas biti simpatican.
Tako da te necu prijaviti jer se ne valja rugat bolesnom.
Vjerovatno si bolestan dok sa 20+ godina drkas na Arbelou i svaki dan pokusavas biti simpatican.
Tako da te necu prijaviti jer se ne valja rugat bolesnom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa u čemu je pogriješio bogati, šta i da ga prijaviš, kad je čovjek u pravu
, sve postova što si ostavio ovdje su isti i samo veličanje Barce, a o LBJMVP ili Darku mi sve znamo bolan, ne trebaš nas upućivati, ti ne kontaš da oni tebe provociraju
Haj sad fino reci koji si ako si Izo/mandrak onda uredu, iako ja sumnjam na Romaria i bparenu jedino su oni ovako bili dosadni, Izo je znao svašta o Španskom fudbalu

Ipak si brenarena ja mislim
Haj sad fino reci koji si ako si Izo/mandrak onda uredu, iako ja sumnjam na Romaria i bparenu jedino su oni ovako bili dosadni, Izo je znao svašta o Španskom fudbalu
Ipak si brenarena ja mislim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nisam jarane nijedan od njih, novi sam ovdje
A sta sam to ja napisao sto nije tacno ?
A sta sam to ja napisao sto nije tacno ?
Nego, imal' ko informaciju, jel se Lukica vratio s mora ?
Šta čeka više, jedva čekam da ga vidim na klupi
Šta čeka više, jedva čekam da ga vidim na klupi
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa jel i ti stvarno mislis da ce igrac od 35-40 miliona sjediti na klupi ?
I to WC igrac ..
I to WC igrac ..
a, Luka je predobar igrac.a i pomoce nam da Barcu malo sitgnemo po toj igri u veziM4kaveli je napisao/la:Pa jel i ti stvarno mislis da ce igrac od 35-40 miliona sjediti na klupi ?
I to WC igrac ..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Pa kada se umori Khedira, ili Xabi Alonso, možda uskoči, da upiše nastup 
Casillas: Zaslužujem Zlatnu loptu
aBd Kapitenu aBd
aBd Kapitenu aBd
- anonymousHD
- Kontakt:
"Zlatnu loptu treba osvojiti igrač koji to najviše zaslužuje. Sada mnogi govore da sam i ja jedan od tih, ali uistinu nisam opterećen time. Jasno je da golmani nisu dovoljno cijenjeni u odabiru za ovakve nagrade, ali smatram da jednako ZASLUŽUJEMO dobiti je kao i svaki drugi igrač."
Ustvari šta je izjavio. Ovaj ss.ba samo izmišlja neke izjave, presmešni...
Ustvari šta je izjavio. Ovaj ss.ba samo izmišlja neke izjave, presmešni...
Ma prave boom od kolumne, prave budale od sebe, za jedan klik više, preoblikuju naslov zarad više pažnje posvećene kolumni ;
Samo pročitaj te još naslov kolumne u kojoj je Messi davao intervju i sadržinu teksta, i sve će vam biti jasno
Samo pročitaj te još naslov kolumne u kojoj je Messi davao intervju i sadržinu teksta, i sve će vam biti jasno
Mogli bi pregovarat za jedno 40 miliona+Lahm,Alaba i RiberySaurman je napisao/la:
U Bayernu bi rado vidjeli Khediru možda se tako nešto i desi s obzirom na očigledan dolazak Lukice.
M4kaveli je napisao/la:Pa jel i ti stvarno mislis da ce igrac od 35-40 miliona sjediti na klupi ?
I to WC igrac ..
Imamo jedno 4-5 igrača na klupi koji su bolji od Luke.
Ovo WC se uz Luku može jedino koristit kad ode u WC
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Djecijih fazona kod lika
Vjerujem da neces ni srednju kako treba zavrsit ..
Vjerujem da neces ni srednju kako treba zavrsit ..
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedini bolji od Luke je Alonso, ovi ostali Luki nisu ni do koljena. Khedira je dobar defanzivac, ali on je mutav, ne zna dodati loptu. Ove ostale neću ni da spominjem, jer su levati. Luka će igrat u prvoj! 
svi kad se saberu sa klupe nisu ni blizu Luke izuzev Kake...LBJ MVP je napisao/la:Mogli bi pregovarat za jedno 40 miliona+Lahm,Alaba i RiberySaurman je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Pa jel i ti stvarno mislis da ce igrac od 35-40 miliona sjediti na klupi ?
I to WC igrac ..
Imamo jedno 4-5 igrača na klupi koji su bolji od Luke.
Ovo WC se uz Luku može jedino koristit kad ode u WC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.