RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 14 jul 2012, 23:04

Borg je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Kajta osvanuo na stepenicama/nikola rokvić

"U jučerašnjoj utakmici nisu mogla nastupiti tri odbrambena igrača. Admir Kajtaz se već tri dana nalazi u Mostaru na terapijama i početkom sljedeće sedmice će se uključiti u trenažni proces."

Terapija pod nazivom heineken
Jesi to ti pio sa njim?
Ili čuo iz "provjerenih izvora"?
Koju je košulju nosio, dokad je ostao, ko je bio s njim, je li šta zguzio?
A ima i strina na ovom forumu pun k....!
Ako je na nekim terapijama, vjerovatno pije lijekove neke (ako ima bolove) onda ne bi trebao mješati alkohol što je radio, a mislim da je tako bilo jer da je u pitanju istegnuće mišića i da mu je potrebna masaža, koji klinac onda imamo stručni štab ako ne mogu osposobiti najstarijeg i najiskusnijeg igrača u ekipi...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jul 2012, 23:45

Ma kakv stručni štab, kada repka ne može da dobroga doktora obezbijedi sebi, a ne Velež, tu upadamo u apsurd, ja mislim da nema potrebe da dalje pišemo o tome :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 15 jul 2012, 15:44

Raja ide li se na festu na Musalu u Utorak :) ;)
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 15 jul 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 15 jul 2012, 15:47

Jel danas Velez igra s Bosnom ?

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 15 jul 2012, 16:07

ANTIFA ! je napisao/la:Raja ide li se na festu na Musalu u Utorak :) ;)
Naravno da se ide treba da se iskupimo u što većem broju kako navijači tako i građani Mostara da damo podršku ovim mladim fudbalerima da osjete da neko stoji izanjih. A što se tiče uprave nikad nebih otiišao.
Zato dragi moji Veležovci i građani Mostara UTORAK MUSALA...........PODRŽIMO OVE MLADE MOMKE.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 15 jul 2012, 17:32

Naravno 8-)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 15 jul 2012, 17:44

Bit ce valjda i dresova za kupiti. Upast ce mi ovaj 'hepokov' drama majke mi. :D
Who dares, wins !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 15 jul 2012, 17:52

novi dresovi su vec u prodaji

ima ih kupit u jednoj od prodavnica preko puta bosnjackog centra ,put prema cernici

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 jul 2012, 21:54

U drugoj utakmici turnira u Ilijašu, fudbaleri Veleža ubilježili su poraz. Visočani su se uspijeli odbraniti i u samom finišu poreko Mulića i uz pomoć stative zatresti mrežu Bandovića.

Odigrali su „Rođeni“ velikim dijelom utakmice dominatno i imali izrazit posjed lopte, ali izostala je završnica. U 9. minuti Kodro je ubacio, Hebibović glavom preslabo pokušao da prevari golmana Bekana. U 22. minuti Demić sjajno proigrava Ćemalovića, koji izlazi pred golmana Visočana, ali njegov šut golman Bekan krajnjim naporom izbacuje u korner. Iz kornera pokušao je Zvonić, ali je ponovo golman Visočana na mjestu i izbacuje loptu za novi korner. Desetak minuta kasnije, Demić je „raspalio“ sa 20-tak metara, ali golman Bosne izbacuje loptu u jedan od brojnih kornera za Velež.

U nastavku „Rođeni“ ponovo dominatni i rastrčani, ali ne konkretni u završnici. Serdarević je sjajno propustio loptu za Ćemalovića, koji izlazi sam pred golmana Visočana, ali u tom trenutku na opšte iznenađenje sudija pokazuje da je napadač „Rođenih“ bio u nedozvoljenoj situaciji.

U 87. minuti Visočani dolaze do pobjedonosnog pogotka. Bila je to dobra akcija u kojoj su sudjelovali Slepić i Ćesa, a Mulić šutirao. Lopta se od stative odbila u mrežu.

Utakmicu je obilježilo i dosta čudno suđenje Almira Kadića. U 75. minuti isključio je Nuhića iz samo njemu znanog razloga, iako je prethodno svirao prekršaj upravo na igraču Veleža. U 89. minuti čudan crveni karton dobio je i napadač Visočana Ćesa, a nakon što je poslije sudijskok zvižduka šutirao loptu. Za jednu prijateljsku utakmicu i previše događaja viđeno je danas u kojima je sudija bio „glavni na terenu“.

„Rođeni“ će sutra u utakmici za 3. mjesto igrati sa Ilijašem, dok će u finalu igrati Rudar i Bosna.

Velež – Bosna 0:1 (0:0)

Ilijaš. Gradski stadion. Gledalaca 300. Vrijeme toplo, teren neravan za igru. Glavni sudija: Almir Kadić (Ilidža). Pomoćnici: Adnan Osmanković (Sarajevo), Almir Alić (Ilijaš). Žuti kartoni: Mahinić, Zvonić, Škaljić (Velež) Alijagić, Ćesa (Bosna). Crveni kartoni: Nuhić (Velež), Ćesa (Bosna).

VELEŽ: Bandović, Hebibović, Mahinić, Merzić, Kodro, Nuhić, Zvonić (od 46. Serdarević), Demić, Ćemalović (od 75. Ćurić), Mace (od 46. Škaljić), Okić (od 46. Jaganjac).

BOSNA: Bekan, Mujezinović, Krajišnik, Hodžić (od 62. Rljak), Džananoić (od 46. Alijagić), Hodžurda, Puščul (of 46. Slepić), Fočić (od 71. Mulić), Agić (od 39. Lendić), Ćabaravdić (od 70. Džafić), Mujić (od 46. Ćesa).

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jul 2012, 22:42

U koliko je sati to okupljanje ?

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 15 jul 2012, 23:02

:D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jul 2012, 23:04

Ma šta se smiješ, bem' ti, jesi čuo ikada za ne informisanost ? :lol:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 jul 2012, 23:24

Danas sam bio u Ilijasu.Igraci su dosli sa novim busom,vec je u upotrebi.A sto se tice igre :oops: :oops: :oops:
Ajde sve moze nekako proci,ali napad nikako.Ukoliko se Mace i Cemalovic ne poprave pod hitno,njih dvojica nece dati 5 golova zajedno za cijelu sezonu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 jul 2012, 00:14

zizu1991 je napisao/la:
U koliko je sati to okupljanje ?
slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 16 jul 2012, 00:16

Ja sam cuo da je prvo Velez bolje igrao, drugo Bosna ?!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 jul 2012, 00:35

samo_lijevo je napisao/la:Danas sam bio u Ilijasu.Igraci su dosli sa novim busom,vec je u upotrebi.A sto se tice igre :oops: :oops: :oops:
Ajde sve moze nekako proci,ali napad nikako.Ukoliko se Mace i Cemalovic ne poprave pod hitno,njih dvojica nece dati 5 golova zajedno za cijelu sezonu.
ma nismo imali izgleda srece,da se lopta odbila od stative vani ,sada bi bili neporazeni protiv mocne ekipe iz Visokog koja se ove godine ponovo plasirala u Federalnu ligu :lol:
Nadam se, sutra protiv velikog tima iz Ilijasa :o da ce mo bar postici pocasni zgoditak :D

:evil: :oops: :roll:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 16 jul 2012, 00:39

rodjak je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Danas sam bio u Ilijasu.Igraci su dosli sa novim busom,vec je u upotrebi.A sto se tice igre :oops: :oops: :oops:
ma nismo imali izgleda srece,da se lopta odbila od stative vani ,sada bi bili neporazeni protiv mocne ekipe iz Visokog koja se ove godine ponovo plasirala u Federalnu ligu :lol:
Nadam se, sutra protiv velikog tima iz Ilijasa :o da ce mo bar postici pocasni zgoditak :D

FORZA VELEZ
Taj tim je nekad bio mocan ;) ;)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 jul 2012, 01:17

dexteron je napisao/la:
rodjak je napisao/la:

FORZA VELEZ
Taj tim je nekad bio mocan ;) ;)
i ovaj je bio jos mocniji,nekad :(
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 16 jul 2012, 01:24

Ekstra su vam dresovi, narocito mi se svidja SoleMio pozadi. :D Ne bi bilo lose ni da je naprijed, da malo popularizuju pice, ali to nije tema ovdje. :mrgreen:

slika
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 16 jul 2012, 01:35

FORZA VELEZ[/quote]

Taj tim je nekad bio mocan ;) ;)[/quote]

i ovaj je bio jos mocniji,nekad :([/quote]

Nasa i vasa vremena su davno prosla, jbgaa :);)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []