Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma svi mi mećemo
Lukicu u Real, a on na plaži, pustite čovjeka da dobije boje malo, neće li se uklopiti s Špancima, previše mi je bijel k'a sir 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
hahahaha, ta ti je dobrazizu1991 je napisao/la:Ma svi mi mećemoLukicu u Real, a on na plaži, pustite čovjeka da dobije boje malo, neće li se uklopiti s Špancima, previše mi je bijel k'a sir
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jel nama treba doći Messi ili Luka nešto mi nije jasno
@anonymous jel ti želiš reći da je Luka,Luka Modrić bolji od Ozila,Mesuta Ozila
Blasfemija
@emir18 Coentrao,Granero,Benzema,Kaka i Sahin su meni dovoljni
Ma nikakva korist danas od srednje može se vrijeme i korisnije iskoristit
@anonymous jel ti želiš reći da je Luka,Luka Modrić bolji od Ozila,Mesuta Ozila
@emir18 Coentrao,Granero,Benzema,Kaka i Sahin su meni dovoljni
Bitno je da si ti završioM4kaveli je napisao/la:Djecijih fazona kod lika![]()
Vjerujem da neces ni srednju kako treba zavrsit ..
Ma nikakva korist danas od srednje može se vrijeme i korisnije iskoristit
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@LBJ MVP:daj kakav kanarinac,cuj Granero(Luka izmislo fudbal za njega),Sahin(ima potencijal tu se mogu slozit),Benzema(igra prvu postavu odkud on na klupi?) i Kaka(vraca se u Milan 100%)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kaka je davno iz forme ispao.
Mislim da je cak i Granero sada bolji od njega ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Daj ba nemoj tako,Kaka je imo fenomenalni poteza prosle sezone al jbg povreda i godine,jel ko pogledo kako granero igra ikad smjesno je staviti tog lika i Kaku u istu recenicu..M4kaveli je napisao/la:Kaka je davno iz forme ispao.
Ps:i vakav Kaka bi u bili kojoj drugoj momcadi igro u prvom timu
Prva pametna na ovoj temi.M4kaveli je napisao/la: Mislim da je cak i Granero sada bolji od njega ..
@emir18 nemoj tako o Graneru.Ne znam odakle ti da se Kaka vraća u Milan,al eto mjesta za Luku iako ne vjerujem u to.Kaka ostaje
Nije Kaka toliko loš koliko je Granero dobar btw
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Samo pametni klubovi kupuju ozlijeđene igrače, iako navijam za Real, to moram da istaknem kao činjenicu ;
Ne znam da li im se trećina od uloženog novca vratila za Kaku, a još uvijek nisu vratili sav novac banci od koje su uzeli kredit da ga si priušte, izvanredna financijska politika kluba, to moram da primjetim
I pitaju se ljudi što je Španija u financijskoj krizi, ubio ih Real
Ne znam da li im se trećina od uloženog novca vratila za Kaku, a još uvijek nisu vratili sav novac banci od koje su uzeli kredit da ga si priušte, izvanredna financijska politika kluba, to moram da primjetim
I pitaju se ljudi što je Španija u financijskoj krizi, ubio ih Real
samo pogledaj koliko je nasputa imao Granero prosle sezone i sve ce ti biti jasno...LBJ MVP je napisao/la:Prva pametna na ovoj temi.M4kaveli je napisao/la: Mislim da je cak i Granero sada bolji od njega ..
@emir18 nemoj tako o Graneru.Ne znam odakle ti da se Kaka vraća u Milan,al eto mjesta za Luku iako ne vjerujem u to.Kaka ostaje![]()
Nije Kaka toliko loš koliko je Granero dobar btw
31
Sasvim dosta kad igra na pozicijama gdje konkurišu Ozil,Kaka,Xabi i Khedira
Modrić ne bi ni 15 odigr'o 
Sasvim dosta kad igra na pozicijama gdje konkurišu Ozil,Kaka,Xabi i Khedira
ok budemo vidjeli ukoliko Luka dodje u Real...LBJ MVP je napisao/la:31
Sasvim dosta kad igra na pozicijama gdje konkurišu Ozil,Kaka,Xabi i KhediraModrić ne bi ni 15 odigr'o
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 15 jul 2012, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Delete, edit : ukoliko, daj te da se ne vraćamo opet na Luku, trenutni problem je financijska politika klubaemir18 je napisao/la: ok budemo vidjeli kad Luka dodje u Real...
Ma prijavi šta me je briga. Glup si i gotovo. Baš me boli kuurac hoćeš li me prijaviti ili ne kad ja znam registrovati novi nick.
Jel nam ovo neko poceo pisat nebuloze i mucat ?Hammer je napisao/la:Ma prijavi šta me je briga. Glup si i gotovo. Baš me boli kuurac hoćeš li me prijaviti ili ne kad ja znam registrovati novi nick.
Ma necu te prijavit. Hocu da se smijem kad pocnes o Arbeloi, Huntelaru i ostalim padobrancima.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Uuu kako mocan klip.anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]
A Ronaldo je jednostavno najveci fudbalski fanatik ..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
4,5 mil ojra neto godisnje plata za Modrica
A sad nesto malo veselije

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prolaze dani,a ništa od Modrića :smajlisiskeženimzubimakojijesretan:
- IlPrincipino
- Kontakt:
prema talijanskom Mediasetu Maicon u Real Madrid je gotova stvar...uskoro bi trebala biti i službena potvrda...
navodno je visina odštete osam milliona...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Čitao sam i toIlPrincipino je napisao/la:prema talijanskom Mediasetu Maicon u Real Madrid je gotova stvar...uskoro bi trebala biti i službena potvrda...![]()
Uglavnom dok ne vidim na našoj službenoj stranici nadaću se da nema ništa od toga.Koji će nam qrac Maicon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.