NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
Pat White
Also in NBA Free Agency The New York Knicks to sign former Trailblazer PG Raymond Felton, which means that Jeremy Lin will be headed to the Houston Rockets.
Jos ako se doda Asik, eto Houstonu problema, jer nece moci potpisati Howarda. Sta Lin uradi haha.
Also in NBA Free Agency The New York Knicks to sign former Trailblazer PG Raymond Felton, which means that Jeremy Lin will be headed to the Houston Rockets.
Jos ako se doda Asik, eto Houstonu problema, jer nece moci potpisati Howarda. Sta Lin uradi haha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
A sto nebi mogli potpisati Howarda?adriano_leite je napisao/la:Pat White
Zbog 8 miliona godisnje?
Eto nama i Lina i Howarda

Bravo Morey
Kina nas ne izdaje

P.S. Ukoliko Bullsi ne matchiraju Omera, mozemo ponistiti taj ugovor
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj kako ti zivis u nekoj euforijiZeljovac_1921 je napisao/la:A sto nebi mogli potpisati Howarda?adriano_leite je napisao/la:Pat White
Zbog 8 miliona godisnje?
Eto nama i Lina i Howarda![]()
Bravo Morey
Kina nas ne izdaje
P.S. Ukoliko Bullsi ne matchiraju Omera, mozemo ponistiti taj ugovor

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
pa ne zivim u euforiji, nista nije sigurno ali isto tako nije ni ne moguce, nadati se najboljem. Trenutno sto se Howarda tice u najboljoj smo poziciji da ga dovedemo, i manje vise je u nasim rukama, jer Orlandu ponestaje opcija, a s nama bi imali perfektan scenario, gdje bi ocistili neke lose ugovore, dobili par finih pickova i plus mlade igrace, sto im se apsolutno poklapa u planu za rebuilding. Ukoliko i to ne prodje nama opet dobro, zadrzavamo mlade igrace, pikove i nastavljamo. Sad hoce li Howard potpisati ugovor ili ne, to niko ne moze garantovati, ali ko zna. A pikove svoje cemo imati, i ako damo Orlandu, sto cisto sumnjam, sigurno ce biti top 10 protected, Orlando ce dobiti Dallasov i Torontov pik najvjerovatnije.adriano_leite je napisao/la: Joj kako ti zivis u nekoj euforiji. Imam i ja slicnih faza sa Cavsima, ali se na kraju ipak dozovem i skontam da nije sve tako ruzicasto, ali ti ne, ti si ubijedjen da ce Houston zadrzati Howarda, da ce Lin biti reinkarnacija Magica i da ce Houston napraviti sampionsku ekipu
. Vrlo lako se ovaj san moze pretvoriti u brutalnu realnost, Howard otici (ako uopste dodje), Lin postati samo ruzan ugovor, a Asik takodjer, a da situacija bude brutalnija, necete imati pickova naredne 2 godine.
Za Lina kakv god da bude, bit' cemo na espnu

Plus Kina paznja vamo tamo, extra ukoliko dodje.
Za Asika cemo vidjeti, mozda taj ugovor i ponistimo.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo ovog scenarija o kojem se bruji:
Magic center Dwight Howard would be traded to the Los Angeles Lakers, while the 7-foot, 285-pound Bynum would come to the Cavs.
Orlando might receive forward/center Anderson Varejao, possibly power forward Tristan Thompson and draft picks from the Cavs. Neither of the Cavs' first-round picks in 2012, Waiters nor center Tyler Zeller, can be traded for the next 30 days.
Vjerovatno bi nam utrpali jos i Hedu i Jasona Richardsona ili neki drugi ugovor kojim nisu zadovoljni.
Bem ti groma, Kyrie se povrijedio, 6 do 8 sedmica van parketa, sutra se vraca u Cleveland. Cim se neke lijepe vijesti oko Cavsa vrte, tu je onaj odozgo da zakuha sve i povrijedi nam se Kyrie
.
Magic center Dwight Howard would be traded to the Los Angeles Lakers, while the 7-foot, 285-pound Bynum would come to the Cavs.
Orlando might receive forward/center Anderson Varejao, possibly power forward Tristan Thompson and draft picks from the Cavs. Neither of the Cavs' first-round picks in 2012, Waiters nor center Tyler Zeller, can be traded for the next 30 days.
Vjerovatno bi nam utrpali jos i Hedu i Jasona Richardsona ili neki drugi ugovor kojim nisu zadovoljni.
Bem ti groma, Kyrie se povrijedio, 6 do 8 sedmica van parketa, sutra se vraca u Cleveland. Cim se neke lijepe vijesti oko Cavsa vrte, tu je onaj odozgo da zakuha sve i povrijedi nam se Kyrie

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ta ponuda ne moze nikako biti bolja od nase, jedino da im date Irvinga onda uredu.
Za Omera :
Even if Bulls/Knicks don't match and Rockets get Asik/Lin, Rockets would still have the capspace to make the Howard trade due to the amnesty of Scola.
Sve u dure...
Za Omera :
Even if Bulls/Knicks don't match and Rockets get Asik/Lin, Rockets would still have the capspace to make the Howard trade due to the amnesty of Scola.
Sve u dure...
Je li ti mislis da je Howardu u cilju igrati u Houstonu gdje sa tom ekipom koja bi ostala nakon svih silnih razmjena ne bi mogao do playoffa? On ce sigurno traziti ekipu gdje ce da se bori za titulu. Zato su Netsi bili idealni.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Vjerovatno nece ostati al nikad ne znas.
no,s ovom ekipom si imao zagarantovanu prosjecnost 1,2 mjesta van playoffa a pikovi redovno 13,14 i slicni.
daj navijacima playoff,Kobia u Houstonu..pune dvorane jer ce sigurno vise ljudi doci da pogleda Howarda nego Scolu..
dresove i slicna zarada.
na kraju da ih ispali mogu krenuti u rebulding sa ogromnim prostorom u salariu.
a i taj rebulding je bolji nego ova prosjecnost,ni gore ni dole.
a mozda cak i ostane sto znaci da imas fransiz player igraca(i to najboljeg visokog daleko) oko kojeg mozes u narednih 7,8 sezona graditi sampionsku ekipu.
Mislim da se isplati pokusati a nesumnjam da ce treneri,vlasnik i navijaci pokusati razmaziti Howarda na svaki moguci nacin i "natjerati" ga da ostane.
no,s ovom ekipom si imao zagarantovanu prosjecnost 1,2 mjesta van playoffa a pikovi redovno 13,14 i slicni.
daj navijacima playoff,Kobia u Houstonu..pune dvorane jer ce sigurno vise ljudi doci da pogleda Howarda nego Scolu..
dresove i slicna zarada.
na kraju da ih ispali mogu krenuti u rebulding sa ogromnim prostorom u salariu.
a i taj rebulding je bolji nego ova prosjecnost,ni gore ni dole.
a mozda cak i ostane sto znaci da imas fransiz player igraca(i to najboljeg visokog daleko) oko kojeg mozes u narednih 7,8 sezona graditi sampionsku ekipu.
Mislim da se isplati pokusati a nesumnjam da ce treneri,vlasnik i navijaci pokusati razmaziti Howarda na svaki moguci nacin i "natjerati" ga da ostane.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
zahuktava se, zahuktava...
Knicksi su dobili offer sheet HOUa, u narednih 72 sati ćemo saznati budućnost Lina 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Adriano nema to veze sa Bogom
Junak malo hlupo bokserom od zid
Junak malo hlupo bokserom od zid

Thomas Müller - Fußballgott
Dovođenjem Feltona, meni se čini da će mu budućnost ipak biti daleko od NY.Carlo je napisao/la:zahuktava se, zahuktava...Knicksi su dobili offer sheet HOUa, u narednih 72 sati ćemo saznati budućnost Lina
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ne mora značiti. kao što već rekoh Felton, Kidd i Lin mogu igrati i na 1 i 2 tako da neće biti problema oko igranja sve trojice jer će vjerovatno u tom slučaju Lin i Kidd igrati 1 i 2, a JR i Felton uletiti s klupe.jose je napisao/la:Dovođenjem Feltona, meni se čini da će mu budućnost ipak biti daleko od NY.Carlo je napisao/la:zahuktava se, zahuktava...Knicksi su dobili offer sheet HOUa, u narednih 72 sati ćemo saznati budućnost Lina
Ja samo ne vjerujem da ce ga pustiti zbog marketinga, mada kao igrac, Felton je klasa za njega..Carlo je napisao/la:ne mora značiti. kao što već rekoh Felton, Kidd i Lin mogu igrati i na 1 i 2 tako da neće biti problema oko igranja sve trojice jer će vjerovatno u tom slučaju Lin i Kidd igrati 1 i 2, a JR i Felton uletiti s klupe.jose je napisao/la:Dovođenjem Feltona, meni se čini da će mu budućnost ipak biti daleko od NY.Carlo je napisao/la:zahuktava se, zahuktava...Knicksi su dobili offer sheet HOUa, u narednih 72 sati ćemo saznati budućnost Lina
Felton jeste dobar igrač, ali nije klasa za Lina.sejo90 je napisao/la: Ja samo ne vjerujem da ce ga pustiti zbog marketinga, mada kao igrac, Felton je klasa za njega..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Trenutno je primoran, ukoliko se trade desi, da dodje u Houston, a onda cemo vidjeti sta mu je u cilju.neno#4 je napisao/la:Je li ti mislis da je Howardu u cilju igrati u Houstonu gdje sa tom ekipom koja bi ostala nakon svih silnih razmjena ne bi mogao do playoffa? On ce sigurno traziti ekipu gdje ce da se bori za titulu. Zato su Netsi bili idealni.

@Raul
Upravo, nea se sta izgubiti, sta god da se desi na dobro je.
@sejo
Linu je prosle godine bila tek prva godina da igra.
Da se razumijemo, ja navijam za Knickse(barem jesam, bojim se da ce doci do change of hartCarlo je napisao/la:Felton jeste dobar igrač, ali nije klasa za Lina.sejo90 je napisao/la: Ja samo ne vjerujem da ce ga pustiti zbog marketinga, mada kao igrac, Felton je klasa za njega..

ali da li ce Lin ikada vise postici vise od 10 poena ostaje da se vidi.. nakon sto samo jednom ponovi partiju kao protiv
LAL, mozes slobodno reci da je Lin klasa za Feltona
misliš prestati navijati za Knickse? zar se tako mjenjaju timovi za koje se navija?sejo90 je napisao/la:Da se razumijemo, ja navijam za Knickse(barem jesam, bojim se da ce doci do change of hartCarlo je napisao/la:Felton jeste dobar igrač, ali nije klasa za Lina.sejo90 je napisao/la: Ja samo ne vjerujem da ce ga pustiti zbog marketinga, mada kao igrac, Felton je klasa za njega..
ali da li ce Lin ikada vise postici vise od 10 poena ostaje da se vidi.. nakon sto samo jednom ponovi partiju kao protiv
LAL, mozes slobodno reci da je Lin klasa za Feltona

Da se razumijemo, ja navijam za Knickse(barem jesam, bojim se da ce doci do change of hart 
LAL, mozes slobodno reci da je Lin klasa za Feltona[/quote]
misliš prestati navijati za Knickse? zar se tako mjenjaju timovi za koje se navija?
[/quote]
Ma jbga, dovoljno je reci da kad budu igrali u isto vrijeme ja cu pratit Netse, osim ako Mirza ne bude igrac tipa Reinaldo Balkman

LAL, mozes slobodno reci da je Lin klasa za Feltona[/quote]
misliš prestati navijati za Knickse? zar se tako mjenjaju timovi za koje se navija?

Ma jbga, dovoljno je reci da kad budu igrali u isto vrijeme ja cu pratit Netse, osim ako Mirza ne bude igrac tipa Reinaldo Balkman
Navodno bi i Darko Miličić mogao potpisat za Lakerse ili Netse u narednim danima....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Dobro bi dosao i jednim i drugim kao back-up na centru,doduse Lakersi imaju Hilla koji je pokazao potencijal dok Netsi nemaju kime odmoriti Lopeza..underPFC je napisao/la:Navodno bi i Darko Miličić mogao potpisat za Lakerse ili Netse u narednim danima....
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.