Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 24 sep 2009, 00:31

mostar_mo je napisao/la:šta je to Džeko toliko promašio da pišete takve komentare ? nisam gledao pa me interesuje ...po onom što pišete bih zaključio da je promašio prazan gol s 2 metra ....,aj neka neko opiše tu šansu ko je gledao ???
Par sansi gdje lakse pogoditi nego promasiti a jednom je profulao i cjelu loptu iako je golman vec bio savladan.
Dovoljno da se na primjer grafitu da je tako ucinio nareda sve na kamaru na ovom forumu.
Medzutim napredovao je u drugim stvarima,nije vise onako nezainteresovan,borba,trka i druge stvari su mu u plusu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 sep 2009, 00:33

harishp je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:šta je to Džeko toliko promašio da pišete takve komentare ? nisam gledao pa me interesuje ...po onom što pišete bih zaključio da je promašio prazan gol s 2 metra ....,aj neka neko opiše tu šansu ko je gledao ???
Par sansi gdje lakse pogoditi nego promasiti a jednom je profulao i cjelu loptu iako je golaman vec bio savladan.
Dovoljno da se na primjer grafitu da je tako ucinio nareda sve na kamaru na ovom forumu.
Medzutim napredovao je u drugim stvarima,nije vise onako nezainteresovan,borba,trka i druge stvari su mu u plusu.

hvala na informaciji , ma ne treba mu zamjeriti ..dešava se i najboljim ...bitno je da ih je počeo krhati ...mi navikli po 2-3 da zabija , razmazio nas .. ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 sep 2009, 02:19

Džeko sada jeste pogoršao realizaciju, ali kako sam primijetio popravio je svoj "team work", tačnije bolje djeluje na terenu sa ostakom momčadi, slaže se sa suigračima, vraća se po lopte, borbeniji je, samo eto neće ga ti golovi. Zapravo, dao ih je dva Schalkeu, jedan Koelnu, to je za napadača sasvim prihvatljivo, zar ne?

Jedva čekam subotu i utakmice, samo još da Vedo proradi, a proradit će naš dijamant, samo mu treba vremena.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 sep 2009, 02:23

Ko je novi trener Zvjezde Gradacac?
Sta je prava istina u vezi sa Ratkom Ninkovicem?
Da li ima negde da se vidi vecerasnji gol Edina Dzeka?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 sep 2009, 02:27

cole-ch je napisao/la:Ko je novi trener Zvjezde Gradacac?
Pogrešna tema. No, odgovorit ću ti ovdje u nadi da će se sva daljna diskusija prebaciti u temi Zvijezde ili putem privatnih poruka. Ninković je odmah poslije poraza zajedno sa svojim asistenom Taletovićem dao ostavku, a trenutno klub vodi Amir Durguvotić (trenira omladinske pogone u Zvijezdi), te će mu asistirati Ivica Cvitkušić (bivši sportski direktor Zvijezde). Oni su privremeno, ako u narednih par kola nešto i naprave moguće da se duže zadrže na klupi.

Gol Džeke je sasvim običan, na drugu stativu postavio nogu i to je to. Sad ću link potražiti.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 24 sep 2009, 03:00

Jeli moguce da skoro svi daje te glavnu krivicu za wolfsburgovo ispadanje iz kupa Edinu?? posto je to utisak koji sam dobio citajuci zadnje postove..da li je normalno da vecina misli da je Edin kriv jer je fulio dvije super sanse pred kraj utakmice..a da se ignorise cinjenica da je Wolfsburg primio 3 gola od ekipe Kelna... Mislim da je krajnje bezsmisleno pokusati objasniti odredjenim individuama da kada bi, recimo napadaci barcelone ili manchestera realizovali sve svoje prilike da bi prosjek postignuti golova po utakmici bio 5-6 komada.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 sep 2009, 06:41

cole-ch je napisao/la:Ko je novi trener Zvjezde Gradacac?
gol dzeke

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=31724&Ln=
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

elvir75
Kontakt:

Post Postao/la elvir75 » 24 sep 2009, 09:36

e kad bi napadaci realizovali svaku šansu onda bi na kraju sezone imali preko sto golova

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 sep 2009, 09:48

najveća krivica za ispadanje iz kupa je na odbrani, uvijek im je po jedan igrač Kolna ostao slobodan, mislim da bi se Veh trebao pozabaviti sa odbranom, jer poznavajući napadače Munchestera tamo će biti golijada.
Džeki svaka čast borio se sinoć, ali jednostavno nije imao sreće, kako je samo stativu pogodio ja sam mislio izvali gol.

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 24 sep 2009, 12:08

hilmo je napisao/la:najveća krivica za ispadanje iz kupa je na odbrani, uvijek im je po jedan igrač Kolna ostao slobodan, mislim da bi se Veh trebao pozabaviti sa odbranom, jer poznavajući napadače Munchestera tamo će biti golijada.
Džeki svaka čast borio se sinoć, ali jednostavno nije imao sreće, kako je samo stativu pogodio ja sam mislio izvali gol.
Ja zaista ne mogu da vjerujem kako jedna odbrana koja je djelovala dosta sigurno u prosloj sezoni, sad izgleda kao svicarski sir, a onaj Barzagli ne bi ni moju nanu mogao stići, a on im najbolji, e sad vi zamislite kako ce se provesti dalje....
Onaj kloc Veh je morao pojačati odbranu ali nije, zato mislim da bi mogao nagrebati zbog toga.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2009, 12:47

Beca-25 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:najveća krivica za ispadanje iz kupa je na odbrani, uvijek im je po jedan igrač Kolna ostao slobodan, mislim da bi se Veh trebao pozabaviti sa odbranom, jer poznavajući napadače Munchestera tamo će biti golijada.
Ja zaista ne mogu da vjerujem kako jedna odbrana koja je djelovala dosta sigurno u prosloj sezoni, sad izgleda kao svicarski sir, a onaj Barzagli ne bi ni moju nanu mogao stići, a on im najbolji, e sad vi zamislite kako ce se provesti dalje....
Onaj kloc Veh je morao pojačati odbranu ali nije, zato mislim da bi mogao nagrebati zbog toga.
trebali su dovesti Spahica dok su imali priliku, sad neka se slikaju :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 sep 2009, 12:51

Uh da je Spahic sad u Wolfsburgu. Kamo srece i za njih i za njega. Stvarno schei..steta...steta. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 24 sep 2009, 12:55

jucer je veh pohvalio dzeku, stim sto je rekao : on je danas bio nas najlbolji igrac, onu priliku on inace realizuje, ali nemogu mu zamjerit odigrao je super tekmu.."

ja mislim da ce veh grafite-a na klupu jucer nije nista pokazao osim tog famoznog dodavanja glavom gjde je dzeko fulio loptu u 90-toj.;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 sep 2009, 13:00

definitivno se dijamant vratio golovima 8-) opet je onaj stari
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 sep 2009, 14:39

Nesto sad razmisljam,i bas me zanima vase misljenje o tome. Sir Alex Ferguson nije bas zadovoljan ucinkom Berbatova. On cijeni njegovu borbenost,al jbg,njegovo je da zabija,a to mu ne ide. SAF sigurno cijeni Dzeku, i scauti manchestera govore o njemu samo u superlativima,al nemislim da ce on dati za njega puno para. Zato bi se mogla desiti zamjena Berbatov-Dzeko i jos malo milioncica. Dimitar se proslavio u njemackoj,uprava vukova zeli dobrog napadaca,a mogu ga i dobro platiti,a s druge strane Dzeko zeli nove izazove....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 24 sep 2009, 14:45

Napisi pismo SIF-u pa mzoda i uvazi

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 24 sep 2009, 15:54

majestic24 je napisao/la:Nesto sad razmisljam,i bas me zanima vase misljenje o tome. Sir Alex Ferguson nije bas zadovoljan ucinkom Berbatova. On cijeni njegovu borbenost,al jbg,njegovo je da zabija,a to mu ne ide. SAF sigurno cijeni Dzeku, i scauti manchestera govore o njemu samo u superlativima,al nemislim da ce on dati za njega puno para. Zato bi se mogla desiti zamjena Berbatov-Dzeko i jos malo milioncica. Dimitar se proslavio u njemackoj,uprava vukova zeli dobrog napadaca,a mogu ga i dobro platiti,a s druge strane Dzeko zeli nove izazove....
Zato bi za Dzeku bilo jako vazno da se dokaze i pokaze svoj kvalitet protiv Man Utd-a + eventualno ako bi uspio zabiti bilo bi super za njega. 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 24 sep 2009, 16:07

dzeko ima mjesta u man utd pa berbatov je mala maca za njega uz rooneya bili bi dobar tandem jer rooney nije sebican ko onaj iz WLF :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 sep 2009, 16:59

Bosanskohercegovački reprezentativni napadač nedavno se spominjao kao Sevillino eventualno pojačanje, no trener Vukova Armin Veh ističe da "dijamant" ima cijenu, ali ona uopšte nije niska.
Ne treba ni pominjati kakva je potražnja bila za Džekom ovog ljeta, ponajviše ga je želio Milan u svojim redovima, a kako je ta mogućnost propala, početkom nove sezone u red klubova koji žele "dijamanta" svrstala se i španska Sevilla.

Edin Džeko nije imao bajan start u Bundesligi, bar ne onakav kakvog svi priželjkujemo, no onda je naš napadač proradio sa dva gola protiv Schalkea, a jedan je ubilježio i u sinoćnjem eliminiranju Wolfsburga kod Koelna. Trener Wolfsburga, Armin Veh, tvrdi da Džeko ima svoju cijenu, no ta cijena i nije baš tako niska.

"Uvijek postoji mogućnost da igrač koji posjeduje Edinove kvalitete probudi interes drugih timova. Mi moramo biti spremni na to, no jasno je da igrač poput Džeke nije nimalo jeftin", izjavio je bivši trener Stuttgarta.

Cijena prvog napadača naše reprezentacije po njemačkoj stranici transfermarkt.de iznosi 18 miliona eura, a kako je "dijamant" ugovorom za grad automobila vezan do 2013. godine jasno je kako će Nijemci tražiti znatno više. U svakom slučaju, Wolfsburg će inkasirati, a u zimskom prelaznom roku, ko zna, možda Edin preseli na San Siro, u klub njegovih snova - AC Milan.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 sep 2009, 17:27

Po meni je Dzeko jedan od boljih napadaca danasnjice, sigurno ne TOP 5 ali u samom vrhu. Dzeko je jako mlad i ima prostora za napredak.
Ako ga Wolfsburg proda ispod 30 milki funti na gubitku je.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 43 gosta.