FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Bulkin
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Bulkin » 14 jul 2012, 02:25

Tuzla950 je napisao/la: Luka Modrić je navijač Barcelone i to je priznao u nekoliko navrata dok je nastupao za zagrebački Dinamo! No, kako sada stvari stoje, mogao bi krenuti stopama Mesuta Özila (također je bio navijač Barçe).

slika

I ako pređe u Real nema veze,za njega će da igra,za Barçu će da navija i da ju voli :mrgreen: :mrgreen:
Svasta.. :lol:
FORZA NAPOLI

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 12:14

Ma vazno je za koga ce igrat.
Mislim da ce Modric pravit dosta problema Barsi ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 14 jul 2012, 12:29

M4kaveli je napisao/la:Ma vazno je za koga ce igrat.
Mislim da ce Modric pravit dosta problema Barsi ..
Svašta i ti misliš :lol: :mrgreen: i ja mislim da ce Afellay praviti ogromne probleme Realu ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 12:41

Ako ga ne prodaju i ako ne bude stalno po bolnicama, mogao bi napravit dosta problema.
A za Modrica to kazem jer sam vidio kako je odigrao protiv Spanije. Njemu izgleda pravo odgovara taj stil igre, kratki pasovi, trka, igra mozgom .. Pa kad god je primio loptu, bila je neka opasna akcija.
Onako mal, lagan, agilan .. bas kao oni iz Barse.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jul 2012, 13:26

Ima još utakmica tokom sezone, nije samo Real - Barca.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 jul 2012, 14:02

Javier Mascherano: "Argentina ne bi trebala pokušavati kopirati Barçu. Nema vremena za to, oni na taj način rade već godinama."

"Želio bih nastaviti igrati na poziciji štopera, tu se osjećam najugodnije."

I ja se nadam da ce nastavit igrat na stoperu,bolje igra na stoperu neg zadnjeg veznog,bar za ovo vrijeme dok je u barci
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 jul 2012, 15:36

jos uvijek nikakvih naznaka oko dovodjenja stopera, sve isto, pominje se nekoliko imena, najvise martinez, ali nista konkretno, lijepo bi to bilo rijesiti ubrzo i da se mirno udje u pripreme i da taj novi igrac se uhoda dobro s ekipom

affelay bi mogao otici, i mozda je i bolje i za njega i za klub, nekako previse je pehova imao kod nas, bolje da ode negdje i da srecu potrazi u nekom drugom klub, gdje god da ode zelim mu puno srece

mladi deulofeo briljira,cini mi se kako i on opasno kuca na vrata prvog tima, vrlo moguce da ode na posudbu tello, a da deulofeu zajedno s cuencom bude u kadru za prvi tim,da i on dobija cesto priliku kao tello u prosloj sezoni, dakle napad messi, vilja, alexis, pedro, cuenca i deulofeu , taman potaman, 4 vec provjerena igraca, i dvojica koji ce tu uskakati, mada se moze reci i da je cuenca provjeren jer je igrao neke vazne i velike utakmice vec

najzanimljivije ce biti vidjeti kako ce se tito snaci u ovome poslu, igracke promjene nisu velike, ostaje da vidimo kako ce se odraziti ova trenerska promjena, na nama je da se nadamo da ce tito samo nastaviti ono sto je pep radio, nije ni njemu lako jer ce biti u sjeni pepovoj, al dugo je on tu i vjerujem da ce se dobro snaci i da se nece nista bitno ni mijenjati ni osjetiti u igri da pep vise nije tu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 20:52

Romario koga bi sad vise volio za beka ... Bale-a ili Albu ? :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 22:07

Pa ovaj M.Šljivak stvarno nije normalan ..

Messi: Fabregas i Pique su mislili da sam glup

Valjda gluh :roll:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 14 jul 2012, 22:17

hahaha :lol: :lol: šta rade covjeku :lol: . Cuj glup :lol: valjda gluh/nijem

Messi: Fabregas je mislio da sam nijem

"Nedavno mi je Cesc rekao da je tada mislio da sam nijem. Sada sam ipak daleko otvoreniji, imam mnogo više samopouzdanja. Nisam više toliko sramežljiv u svlačionici, kao što sam bio u La Masiji", rekao je Messi.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 22:19

Ma ovi nasi novinari ne razmisljaju uopste.
A i bas bi Messi rekao kako je Fabregas mislio da je glup, pa i Pique i ko zna ko jos :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jul 2012, 22:29

Pišu njegov intervju u kojem stoji da su mislili Pique i Cesc da je mutav, zato što je slabo komunicirao s ostalima, i da je gluh
A u njih naslov kolumne ;
Pique i Cesc su mislili da sam glup

Sačuvaj me Bože, njene ljubavi... :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 jul 2012, 15:29

slika

Valja cekati jos 9 dana do 1 utakmice :(
Velika steta sto nece Jordi Alba igrati,a dok bi Villa ubrzo mogao dobiti zeleno svjetlo :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 jul 2012, 15:34

M4kaveli je napisao/la:Romario koga bi sad vise volio za beka ... Bale-a ili Albu ? :D
Bale-a druze, al jbg, sta je tu je, sad cemo se nadati da ce alba briljirati i da ce biti barem priblizno na nivou Bale-a, dobro se pokazao na euru, vidjet cemo kako ce u klubu jer to je ipak dosta drugacije,steta sto nece provesti pripreme s ekipom, ne znam otkud da ide na tu olimpijadu kad je odigrao kompletan euro, dok vecina igraca odmara, alba ovog ljeta ce odraditi dva turnira, al valjda bude sve ok i vec od pocetka sezona pocne sa dobrim igrama

ajd nije mi toliko ni zao sto nece doci bale, najvise mi je nekako krivo sto ne dovedosmo vertongena, al hajd, moguce da dodje martinez ili neki drugi mocan stoper, bilo ko, mozda ne bi bilo lose napraviti i neki rizik pa dovesti nekog jeftinog ne toliko afirmisanog stopera pa od njega napraviti igracinu, ako odmah ne zadovolji opet su tu puyol pike i maskerano s kojima se moze barem polusezona izgurati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 jul 2012, 15:49

Ma Bale-u bi trebala godina dana da se uklopi i nauci jezik.
Ovako imas vec uigranog i odlicnog igraca koji veoma dobro poznaje sistem Barse.
Tako da je*o Bejla, Alba i Adriano zakon :D

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 15 jul 2012, 15:55

slika

Kakav crni Bale, ovo je pravo pojacanje koje ce poderati lijevu stranu ;)

A Tottenham zacijeni svoje igrace po 40-50 miliona :lol: , ko da je neko lud da se razbacuje sa parama u ovom vremenu krize. Evo i Modrića zacijenili maximalno Realu, pa nije ni Perez tolika ovca jbg

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 jul 2012, 16:07

ripper je napisao/la:slika

Kakav crni Bale, ovo je pravo pojacanje koje ce poderati lijevu stranu ;)

A Tottenham zacijeni svoje igrace po 40-50 miliona :lol: , ko da je neko lud da se razbacuje sa parama u ovom vremenu krize. Evo i Modrića zacijenili maximalno Realu, pa nije ni Perez tolika ovca jbg
ma sve ja to znam ljudi, bale je puno skuplji, al treba biti i realan ,a realna je cinjenica da je bolji igrac od albe i da bi se ukloopio bez nekih vecih problema

al zaboli nas, dobili smo fantastasticnog igraca, fantasticniji nam i ne treba toliko, ne treba sad istina ni dizati albu u nebo toliko, vidjecemo kako ce se snaci, narocito u defanzivi, u ofanzivi se ne brinem ni sekunde, ostaje da vidimo kako igra odbranu, ono sto smo vidjeli na euru je sasvim zadovoljavajuce, sad treba alba da dokaze svoju vrhunsku klasu u vrhunskomklubu kad treba pokazati jedan veliki kontinuitet tokom cijele sezone, mada sve su prilike da ce on biti nasa uzdanica u naredoj deceniji, samo da ne bude povreda nekih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 jul 2012, 16:20

Ne vjerujem ja da je Bale uopste kvalitetniji od Albe ( nakon EURA ).
A i ovog je Barsa dobila skoro pa dzabe :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 jul 2012, 16:47

M4kaveli je napisao/la:Ne vjerujem ja da je Bale uopste kvalitetniji od Albe ( nakon EURA ).
A i ovog je Barsa dobila skoro pa dzabe :D

ovo s albom je jedan od najboljih poslova s transferima, tesko je danas uopste naci dobrog beka za bilo kakve pare, a kamoli da je mlad, da se savrseno uklapa u igru, i sve to za manje od 15 miliona, sta ja znam, poslije dovodjenja pikea za 5 miliona, mozda i najbolji posao koji pamtim, al opet obojica su prosla nasu skolu i to je bila olaksavajuca okolnost

dobra je inace ova politika da nasa djeca stasaju u drugim klubovima, pa da ih onda vratimo jos uvijek mlade, tesko da bi alba ili recimo fabregas ikad izrasli u igracine da nisu otisli u druge klubove, kod nas nema bas toliko mjesta jer igra se na visokom nivou i ne moze se bas puno experimentisati s omladinom, mada se ionako dosta experimentise i mladji igraci svake sezone dobijaju priliku i skoro svake sezone i tako dobijemo igracine, kao npr tiago, pedro, sergio itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 jul 2012, 23:06

Asistencija Deulofeu-a noćas:
[youtube][/youtube]
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.