Btw :

ACERBINHO
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ezio7 je napisao/la:Ja samo kazem da u ovoj situaciji i nije tako lose kao sto svi misle da jeste, milan je uradio ono sto je morao, sigurno da nije bas za pohvalu kada klub proda svog najboljeg igraca al' u ovoj situaciji to je moralo biti tako, sada su financiski problemi rijeseni, klubska kasa je rasterecena, moze se dovesti igrac koji ce fino zamijeniti silvu.

Ne bi sam isao vjeruj miIlPrincipe je napisao/la:Evo na nekoj Milanovoj fan stranici na fb pise da P$G želi i Boatenga![]()
![]()
![]()
pa to bi im zadnje bilo. Kad bi i njega kupili ja bi lično sam tamo otišo ko Punisher u Pariz i cijeli tim i upravu im pobio .
![]()
![]()
ali preko noci ce se i vratiti na vrhHzBvB je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovo desava Milanu....Nikad nisam tim nesto previse gotivio ali sam ih respektovao...
Izgleda da se ova "recesija" na njih najvise odrazili...najvjerovatnije zbog povezansosti AC Milana i Italije...preko znamo svi koga....
Moram ponovit jos jednom ovo mi zvuci nevjerovatno.....Milan postade prosjecan preko noci ! hmmm...

Oni su 2 velika igraca vec izgubili.Milan je njihovim odlaskom izgubio 80% ekipe .Silva ce se nekako i nadomjestiti ali Zlatana...nikad .IlPrincipino je napisao/la:Da li ste čitali Preziosiev intervju?![]()
priča o Milanu..kaže da će Milan većinu novca od prodaje uložiti u novu ekipu..kaže da za te pare mogu dovesti dva velika igrača...kaže da će barem jedan veliki igrač doći..kaže kada dobijete pare da će porazgovarati sa vama da vidi imal on u Genovi šta interesantno za vas...i navodno je Preziosi zainteresovan za Dedea iz Vasca..![]()
volio bih ih vidjeti u Serie B..
Saurman je napisao/la:-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.