AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jul 2012, 15:56

Ne idite u OFFTOPIC, ignorišite ZLATNU KANTU !

Btw : 8-) 8-) drago mi je što konačno imamo igrače koji srcem vole Milan i za njega navijaju.To je sigurnost da će makar ginuti na terenu i uvijek ostavljati 120% sebe. Acerbi,Abate,Boateng,El-Shaarawy,Pato,Nocerino još ako dođe Džeko 8-) pa nekad tamo i Balotelli :P

slika

ACERBINHO 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 jul 2012, 16:04

Ezio7 je napisao/la:Ja samo kazem da u ovoj situaciji i nije tako lose kao sto svi misle da jeste, milan je uradio ono sto je morao, sigurno da nije bas za pohvalu kada klub proda svog najboljeg igraca al' u ovoj situaciji to je moralo biti tako, sada su financiski problemi rijeseni, klubska kasa je rasterecena, moze se dovesti igrac koji ce fino zamijeniti silvu.

Mozda nisi primjetio ali takvi se finansijski problemi desavaju svake 3 ili 4 godine 8-)

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 15 jul 2012, 16:12

slika

Samo da još bude problematičan, valjalo bi. :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jul 2012, 16:26

Evo na nekoj Milanovoj fan stranici na fb pise da P$G želi i Boatenga :o :o :o :o pa to bi im zadnje bilo. Kad bi i njega kupili ja bi lično sam tamo otišo ko Punisher u Pariz i cijeli tim i upravu im pobio . :evil: :evil: :lol:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 15 jul 2012, 16:27

IlPrincipe je napisao/la:Evo na nekoj Milanovoj fan stranici na fb pise da P$G želi i Boatenga :o :o :o :o pa to bi im zadnje bilo. Kad bi i njega kupili ja bi lično sam tamo otišo ko Punisher u Pariz i cijeli tim i upravu im pobio . :evil: :evil: :lol:
Ne bi sam isao vjeruj mi :lol: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 jul 2012, 16:53

Ne mogu da vjerujem da se ovo desava Milanu....Nikad nisam tim nesto previse gotivio ali sam ih respektovao...
Izgleda da se ova "recesija" na njih najvise odrazili...najvjerovatnije zbog povezansosti AC Milana i Italije...preko znamo svi koga....
Moram ponovit jos jednom ovo mi zvuci nevjerovatno.....Milan postade prosjecan preko noci ! hmmm...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jul 2012, 16:58

HzBvB je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovo desava Milanu....Nikad nisam tim nesto previse gotivio ali sam ih respektovao...
Izgleda da se ova "recesija" na njih najvise odrazili...najvjerovatnije zbog povezansosti AC Milana i Italije...preko znamo svi koga....
Moram ponovit jos jednom ovo mi zvuci nevjerovatno.....Milan postade prosjecan preko noci ! hmmm...
ali preko noci ce se i vratiti na vrh ;) ne zaboravi da je i Arsenal odlaskom Cesca i Nasrija bio čak i ispod prosjeka pa su uz par pojačanja se vratili u vrah Premiershipa ;) nemoj mislit da ovi silni milioni koje smo dobili od P$G-a se nece iskoristiti za dovođenje novih igrača ;)

KEEP CALM AND TRUST G&B

Danas Gennaro imao prvi nastup za Sion gdje su pobijedili sa 2:0 ... Gattuso sta drugo nego li kapiten 8-)

slika

BTW 8-)

slika

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 jul 2012, 17:01

Ih bila bi odlična stvar za ostale klubove u Italiji kad bi Milan bio kao Arsenal, barem kad je u pitanju osvajanje titula i trofeja. :mrgreen:

Biti u vrhu i konstantno osvajati trofeje nije ista stvar, to je razlika između Arsenala i ostalih klubova iz vrha Premiershipa.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jul 2012, 17:06

Milan je uvijek kandidat za titulu ;) pa makar igrali i propaliteti. Na to sam mislio, a Arsenal je samo tim koji daje veći otpor Chelseu,ManUDT,City i ko se jos vec nađe ;)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 15 jul 2012, 17:37

Milan je Milan, veliki tim, ali u današnjem fudbalu reputacija tima i ponos da igraju za velike timove znaci sve manje ... pare preuzimaju i taj faktor ... prije 10ak godina su igraci tipa Figa, Ronalda prelazili za pare ali u REAL, sad prelaze za pare ali u PSG ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 15 jul 2012, 17:47

Ma nije uopste problem sto su oni otisli za parama ili sto idu u PSG. Problem je sto Milan sada ima priliku da ujednaci ekipu i ima 3-4 odlicna igraca na svakoj poziciji jer se za ove pare mogu dovesti medutim ta pojacanja ce biti kao sto su i dosada bila u vidu besplatnih igraca i polovnjaka. Da sve ove pare od Silve i Ibre odu Gallianiju u budzet za pojacanja ja sam siguran da bi Milan bio i vise nego konkurentan ali tesko da ce do toga doci.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 jul 2012, 18:06

Upravo tako, danas je ponuda mnogo manja od potražnje. A i za one igrače što valjaju gazde klubova traže mnogo više nego što ti igrači zaista vrijede. To će biti glavni problem za Gallianija.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 15 jul 2012, 18:43

Seedorf , Nesta , Bommel , Inzaghi , Gattuso , Mesbah , Merkel , Lopez , Ibra , Silva , Roma .. Otišlo je mnogo igrača , u Milanu je potpuna revolucija , tu su sad neki novi momci : Traore ( koji je jučer bio fantastičan u prvoj probnoj utakmici ) zatim Constant , Gabriel (GK ) Montolivo ( svi smo vidjeli na Euru da je odličan igrač ) ..
Sigurno je da će doći još minimalno 2 igrača da zamjene Ibru i Silvu te moguće je da dovedemo i jednod defanzivnog veznog i to je to !
Od 70 miliona koliko će Milan dobiti od transfera Ibre i Silve će možda nekih 40 -ak miliona biti potrošeno na kupovinu igrača , to je dosta za 2-3 mlada i perspektivna igrača , koji će naravno igrati i za mnogo manje plate od onih koje su imali Ibra i Silva pa tako da to neće ni puno da utiče na Milanov budget!
Mišljenja sam da ćemo imati dosta dobru ekipu i u ovoj sezoni ! Iako puno vas misli suprotno.
FORZA MILAN !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jul 2012, 18:55

8-)

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 15 jul 2012, 21:18

slika :D
The Old Lady is back on TOP...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 15 jul 2012, 21:19

Da li ste čitali Preziosiev intervju? :mrgreen:

priča o Milanu..kaže da će Milan većinu novca od prodaje uložiti u novu ekipu..kaže da za te pare mogu dovesti dva velika igrača...kaže da će barem jedan veliki igrač doći..kaže kada dobijete pare da će porazgovarati sa vama da vidi imal on u Genovi šta interesantno za vas...i navodno je Preziosi zainteresovan za Dedea iz Vasca.. :lol:

volio bih ih vidjeti u Serie B..
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jul 2012, 22:32

slika

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 15 jul 2012, 23:42

IlPrincipino je napisao/la:Da li ste čitali Preziosiev intervju? :mrgreen:

priča o Milanu..kaže da će Milan većinu novca od prodaje uložiti u novu ekipu..kaže da za te pare mogu dovesti dva velika igrača...kaže da će barem jedan veliki igrač doći..kaže kada dobijete pare da će porazgovarati sa vama da vidi imal on u Genovi šta interesantno za vas...i navodno je Preziosi zainteresovan za Dedea iz Vasca.. :lol:

volio bih ih vidjeti u Serie B..
Oni su 2 velika igraca vec izgubili.Milan je njihovim odlaskom izgubio 80% ekipe .Silva ce se nekako i nadomjestiti ali Zlatana...nikad .
12.9.2009.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 jul 2012, 03:16

Saurman je napisao/la:-

Kada ces prestati da budes kanta ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 16 jul 2012, 03:48

Ako cemo realno ne treba vama napadac neke extra klase sada imate Pata ako ga zaobidju povrede moze biti najbolji vas igrac u narednoj sezoni,vama trebaju 1 do 2 igraca sredine terena,desno krilo i neki napadc da zamjeni Pata
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.