ma nemoj se ti nama sekirati vidjeces u srijedu dali ce biti samo 600 nasih ili pak viseiskratel je napisao/la:Evo opet pričate bajke ljudima. Neznam koja svrha. Personalizacija, če biti 100%, sa obelježima kluba neče se pustit na stadion, osim tamo na sever. I pojoš neznam koliki put, da NE MOŽE niko kupit karto za nekog, ako nema Slovenskog pasoša. Al vi ono stvarno skroz zid, da se može i hoče. NE MOŽE.damirfile je napisao/la:Slobodno krenite na tekmu ako imate nekoga sa slovenskim pasosem da vam kupi kartu. Obuces se normalno sto morass imati sal pa da bude problema nekih na ulazu. Nece trebati pasos na ulazu u stadion fino pokazes kartu udjes i to je to. Dzaba komplikujete.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad bosanac nije zajebao slovenca! 
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Bit če vas puno, tu nema dvojbe. A na ovakav način sigurno ne, znači ono što sam objasnio. Ne, na ovakav način. Ali ne govorim, da ne postoju drugi načini.bob je napisao/la:ma nemoj se ti nama sekirati vidjeces u srijedu dali ce biti samo 600 nasih ili pak viseiskratel je napisao/la:Evo opet pričate bajke ljudima. Neznam koja svrha. Personalizacija, če biti 100%, sa obelježima kluba neče se pustit na stadion, osim tamo na sever. I pojoš neznam koliki put, da NE MOŽE niko kupit karto za nekog, ako nema Slovenskog pasoša. Al vi ono stvarno skroz zid, da se može i hoče. NE MOŽE.damirfile je napisao/la:Slobodno krenite na tekmu ako imate nekoga sa slovenskim pasosem da vam kupi kartu. Obuces se normalno sto morass imati sal pa da bude problema nekih na ulazu. Nece trebati pasos na ulazu u stadion fino pokazes kartu udjes i to je to. Dzaba komplikujete.... imali kakvih vijesti oko tima ?
- ZlatnaDolina
iskratel je napisao/la:Evo opet pričate bajke ljudima. Neznam koja svrha. Personalizacija, če biti 100%, sa obelježima kluba neče se pustit na stadion, osim tamo na sever. I pojoš neznam koliki put, da NE MOŽE niko kupit karto za nekog, ako nema Slovenskog pasoša. Al vi ono stvarno skroz zid, da se može i hoče. NE MOŽE.damirfile je napisao/la:Slobodno krenite na tekmu ako imate nekoga sa slovenskim pasosem da vam kupi kartu. Obuces se normalno sto morass imati sal pa da bude problema nekih na ulazu. Nece trebati pasos na ulazu u stadion fino pokazes kartu udjes i to je to. Dzaba komplikujete.

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Pa i ti meni, ali jbg, znaš kako kažu, i takvi trebaju da žive.ZlatnaDolina je napisao/la:iskratel je napisao/la:Evo opet pričate bajke ljudima. Neznam koja svrha. Personalizacija, če biti 100%, sa obelježima kluba neče se pustit na stadion, osim tamo na sever. I pojoš neznam koliki put, da NE MOŽE niko kupit karto za nekog, ako nema Slovenskog pasoša. Al vi ono stvarno skroz zid, da se može i hoče. NE MOŽE.damirfile je napisao/la:Slobodno krenite na tekmu ako imate nekoga sa slovenskim pasosem da vam kupi kartu. Obuces se normalno sto morass imati sal pa da bude problema nekih na ulazu. Nece trebati pasos na ulazu u stadion fino pokazes kartu udjes i to je to. Dzaba komplikujete.
Da ne kažem zašto si se registrovao ovdje. I kada vidim datum i kakve stvari pišeš i kome pišeš, ja bi reko, da ti se dopadnem. Ali srce, žao mi je, nisam takav "tip" čovjeka.
Decko kad ti budes volio Maribor ko mi Zelju onda ces shvatit neke stvari u zivotu.Mi smo za Zelju i zivot spremni dat i ja cu ic na tekmu pa makar negledo utakmicu ali cu bit uz nase to je poenta price decko.
Koliko vidim nece biti prenosa Maribor-Zeljo ?
biće na FACE TV-u, šta ste se svi prepali ?juveboy je napisao/la:Koliko vidim nece biti prenosa Maribor-Zeljo ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ukucaj facetv ba pa ces vidjetijuveboy je napisao/la:Koliko vidim nece biti prenosa Maribor-Zeljo ?
http://www.facetv.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
ja koliko vidim ljudi fino objavili.
ja koliko vidim ljudi fino objavili.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kakva je sad ovo televizija ?

dobra
televizija Senada Hadžifejzovića, imaš je valjda na svojoj kablovskoj (ako je imaš), a ima i na satelitu, dakle, ne boj se, gledaćeš utakmicu sigurno 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Majke mi prvi put cujem za ovu TV kucu, ne znam tek sam dosao sa odmora, idem prelistat kanale, mozda su je ubacili u medjuvremenu. . . Kod nas u Zepcu, kablovska je velika nula, a BH telecom i njegove ponude opstruiraju i nedaju im uci u grad. . .
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nadam se da će utakmica biti na streamu, jer nit imam kablovsku nit imam satelit 
Hayley <3
bice najvjerovatnijebadblueboylivno je napisao/la:Nadam se da će utakmica biti na streamu, jer nit imam kablovsku nit imam satelit
Kod mene na kablovskoj nema te Televizije, interesantno. . .
- ZlatnaDolina
Da se naježiš !!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
ma biće stream garant, i ja sam je tek neki dan našao kod sebejuveboy je napisao/la:Kod mene na kablovskoj nema te Televizije, interesantno. . .
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
juveboy je napisao/la:Kod mene na kablovskoj nema te Televizije, interesantno. . .
Loša televizija, čim je nema kod tebe. Ima opcija da potražiš program, nije teško, pokušaj...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
al' on je u Žepču, samim tim su manje šanse da je nađe nego nama, sigurno...exbabilon je napisao/la:juveboy je napisao/la:Kod mene na kablovskoj nema te Televizije, interesantno. . .
Loša televizija, čim je nema kod tebe. Ima opcija da potražiš program, nije teško, pokušaj...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina