Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jedini način ozdravljenja italijanskog fudbala je nova insfrastruktura i popratni sadržaji, koji će privući gledaoce, a igrače Bgm i donijeti prihode. Juve je primjer.
Italijanski fudbal je dotakao dno u svakom smislu. To ko ne vidi, laže sam sebe.
Italijanski fudbal je dotakao dno u svakom smislu. To ko ne vidi, laže sam sebe.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Talijanima trebalo neko prvenstvo ali ništa od toga nije bilo medjutim polahko svi pomalo ulažu u infrastrukturu...
dosta klubova ima i planove da gradnju novih stadiona medjutim pitanje je kada će se to i ostvariti...
mislim da će Roma vrlo brzo to odraditi sa ovim novim vlasnicima..vjerujem da će oni biti prvi klub nakon Juventusa koji će imati svoj stadion...
dosta klubova ima i planove da gradnju novih stadiona medjutim pitanje je kada će se to i ostvariti...
mislim da će Roma vrlo brzo to odraditi sa ovim novim vlasnicima..vjerujem da će oni biti prvi klub nakon Juventusa koji će imati svoj stadion...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
**** od Platinia je dao svojim francuzima Euro 2016 kad je najvise trebalo talijanima. Svi su ocekivali da ce biti u Italiji, al smrad je naravno dao svojima...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- IlPrincipino
- Kontakt:

novo pojačanje za Romu...Zvanično je..platili su ga 3.75 milliona plus Stoiana...
dobro pojačanje za Romu..mlad igrač, kvalitetan i sigurno će u veznom redu dati svoj doprinos...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Silva, Lavezzi, Borini, Veloso, Aquilani, a vrlo moguće i Ibrahimović i Ramires. Ovo nije nikako dobro, jer se iz godine u godinu ponavlja isto.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sto brojis Aquamana on je vec ranije otisao... A sto se tice Borinia i nije neka steta, lik je obicna hodajuca krampa...Henderson je napisao/la:Silva, Lavezzi, Borini, Veloso, Aquilani, a vrlo moguće i Ibrahimović i Ramires. Ovo nije nikako dobro, jer se iz godine u godinu ponavlja isto.
Ramirez i Veloso i nisu neka svjetska klasa vec obicni igraci koji se malo izdizu iznad svojih prosjecnih suigraca... Takodjer nije steta... Samo su Ibra, Silva i Lavezzi gubici...
Predvidjam da do kraja prelaznog roka vise nijedna klasa nece napustiti Seriu A...
Hypnose je napisao/la:Predvidjam da do kraja prelaznog roka vise nijedna klasa nece napustiti Seriu A...

Hoces da se kladimo ?MaGiCa je napisao/la:Hypnose je napisao/la:Predvidjam da do kraja prelaznog roka vise nijedna klasa nece napustiti Seriu A...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Sneijder ce otici samo ako dodje ponuda koja se ne moze odbiti, a to je 30+ mil, jer je on igrac koji ima najvece povjerenje kod Strame od svih, a i receno je da moze otici samo ako dodje ponuda slicna ono za TS i Ibru...
Yuto je napisao/la:
Hoces da se kladimo ?
To je vise bila zelja. Red je da milanski blizanci pate zajedno ovog leta.
Inter je patio 
Da. Zaboravio sam.Huska je napisao/la:Inter je patio
Otisli vam Lucio i Forlan, a kazu da ce i Maicon.
Kakve to ima veze, bitno je da se promijenio pogleda MM i Brance na ekipu i da vise nema povlastenih...MaGiCa je napisao/la:Da. Zaboravio sam.Huska je napisao/la:Inter je patio
Otisli vam Lucio i Forlan, a kazu da ce i Maicon.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Prema SKY-u Poli je postigao dogovor sa Napolijem medjutim on čeka Milan da napravi ponudu..
nije mi jasan Inter u ovoj situaciji ni sekunde..
@Huska
Ma zezam se.
@IlPrincipino
Samo nek milanski klubovi ostaju i dalje nejasni....
Ma zezam se.
@IlPrincipino
Samo nek milanski klubovi ostaju i dalje nejasni....
Prema nekim informacijama transfer je stopirao novi trener-Ciro Ferrara jer nije htio da se Inter pojača "njegovim" igračem iako je odšteta već ranije bila dogovorena,mislim da se radilo o 5M,a onda je Sampdorija krenula sa konstantnim dizanjem cijene da bi došli do preko 7,8M što našima nije bilo ni na kraj pameti da plate,jer zašto bi se cjenkali.IlPrincipino je napisao/la:Prema SKY-u Poli je postigao dogovor sa Napolijem medjutim on čeka Milan da napravi ponudu..
A na kraju će otić za 5M u neki drugi klub,to je jasno.
I u pravu su,zašto bi se cjenkali ako je već ranije bila utvrđena cijena po kojoj se igrača moglo otkupiti.
- senad_flamin
- Kontakt:
- delpiero20
- Kontakt:
ciganluk ba
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta to hajd sto Marota je.e Inter za svaki moguci transfer vec se strateski rasporedjuju i po drugim klubovima pa ih sad i Ciro uhvatio 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:sta to hajd sto Marota je.e Inter za svaki moguci transfer vec se strateski rasporedjuju i po drugim klubovima pa ih sad i Ciro uhvatio
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.