NK Široki Brijeg

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 jul 2012, 09:24

Kevin je napisao/la:po sastavima u Vinjanima se vidi da su ispali: I.Džidić, Bajano i Jure iz prve postave, a upali D.Džidić, Bloudek i Zloma...

bravo za trenera!
Ovaj trener je veliki radnik, dobro radi. U četvrtak svi na Pecaru po pobjedu, St.Patrick je neugodan protivnik ali je prolazan, a to trebamo dokazati na terenu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 jul 2012, 11:57

Kevin je napisao/la:po sastavima u Vinjanima se vidi da su ispali: I.Džidić, Bajano i Jure iz prve postave, a upali D.Džidić, Bloudek i Zloma...

bravo za trenera!
To je odlično kad bi bilo tako,al nas vrli novinar Ćopo kaze da Bloudek odmara neke igrače!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 jul 2012, 12:05

ŠB.TRN je napisao/la:

bravo za trenera!
To je odlično kad bi bilo tako,al nas vrli novinar Ćopo kaze da Bloudek odmara neke igrače!!
kako ih odmara ako su igrali jučer protiv Splita?
koliko sam ja skuzio, prva postava protiv Vinjana je postava za St.Patrick's a prema njoj je ovako kako sam napisao
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 jul 2012, 12:08

Kevin je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:

bravo za trenera!
kako ih odmara ako su igrali jučer protiv Splita?
koliko sam ja skuzio, prva postava protiv Vinjana je postava za St.Patrick's a prema njoj je ovako kako sam napisao
Jedino je Zloma jucer igrao,i u petak.Kad su odigrali utakmicu protiv Vinjana pisao je da odmara ovu trojku za Irce,al sad vidim da su jucer igrali svi.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 jul 2012, 12:25

zloma more trčat! :D
to i govorim, rekao je protiv Vinjana sastav za Irce, a u finalu drugi sastav s tim što protiv Iraca nemože Šilić igrat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jul 2012, 15:05

Evo kvote protiv Iraca prema Bwinu. Dakle favoriti ste. Good luck. :)
Utakmicu u cetvrtak prenosi BHT?

NK Siroki Brijeg 1.50
X 3.75
St. Patricks Athletic 6.00
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 16 jul 2012, 15:10

Na teletekstu pise da ce biti,u 20.55
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jul 2012, 14:35

ŠIROKI BRIJEG„Nadam se da ćemo u četvrtak večer protiv St. Patricksa gledati najbolji Široki! Napadački i agresivan, tjelesno ravnopravan, a tehnički nadmoćan“, kazao je na konferenciji za novinare Marijan Bloudek, šef stručnog stožera NK Široki Brijeg. Dodao je kako su tijekom priprema „učinjene kapitalne stvari“ te kako momčad „spremna dočekuje Irce, sposobna odgovoriti na sve izazove, prezentirati kvalitetu i pobijediti“.

Kapetan Vedran Ješe također je bio optimističan u najavi, istaknuvši, između ostalog, kako je Široki Brijeg sposoban ne primiti zgoditak u prvoj utakmici, odnosno uz maksimalan angažman i provođenje trenerovih zamisli ostvariti što bolji rezultat. „Volio bih, naravno, kada bi bilo 5:0, ali ne bih sada prognozirao točan rezultat. Najbitnije je, uz potporu naših navijača s tribina, pružiti maksimum i, u konačnici, proći dalje. Nikoga ne potcjenjujemo, ali nikoga se i ne bojimo, St. Patrick's ne dolazi iz neke od Liga petice i mislim da imamo realne izglede za prolaz u treće pretkolo Europske lige“, kazao je Ješe.

Glasnogovornik Mario Marušić kazao je kako zajedno s momčadi St. Patricksa sutra u Široki Brijeg dolazi i klupsko vodstvo s 30-ak članova. Gostujuća ekspedicija bit će smještena u hotelu „Park“, a momčad će imati trening u srijedu navečer na stadionu Pecara. I domaći će, dodao je Marušić, u karantenu, i to u hotel „Royal“. „Plavo-bijeli“ će trenirati večeras (utorak) na Pecari, sutra u kampu „Musa-Karačić“, a za dvoboj sa St. Patrick'som ne konkuriraju Landeka (ozljeda) i Šilić (kazna).

Utakmica Široki Brijeg – St. Patrick's igra se na stadionu Pecara u četvrtak, 19. srpnja u 21 sat uz izravan prijenos BHT 1, Radija Široki Brijeg i portala hercegovina live.
Ulaznice su za odrasle 10 KM, a za djecu 2 KM, a očekuje se posjet oko 4.000 gledatelja.

-----------------------

Ocekujem i zadovoljila bi me pobjeda od dva razlike bez primljenog pogotka, no to treba pokazati na terenu i izboriti, nitko danas nije levat.

Nevezano za susret, nadam se da se Landeka sto prije vraca treningu i utakmicama, smatram da ce biti kapitalno pojacanje u sredini terena.
...Život za Široki...

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 19 jul 2012, 10:59

Široko Briježani sretno vam vcrs msm da ste jedina nada da BiH ima predstavnika u 3.pretkolu
samo nesh zanima jesulli isad kod vas Vagner i Varela jer cini mi se da su to vasi najbolji igraci
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jul 2012, 11:03

sretno siroki
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 19 jul 2012, 11:24

Rosas7 je napisao/la:sretno siroki

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 jul 2012, 11:33

Ubijte ih Siroki, makar 3-0. Sretno!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 19 jul 2012, 11:42

gradinaARNEL je napisao/la:Široko Briježani sretno vam vcrs msm da ste jedina nada da BiH ima predstavnika u 3.pretkolu
samo nesh zanima jesulli isad kod vas Vagner i Varela jer cini mi se da su to vasi najbolji igraci
Wagner je Varea otišao
Audere est Facere

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jul 2012, 11:56

Kladionički poklon, 1,85.

Očekujem golijadu, 4-0 pobjeda Širokog.
Hayley <3

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 19 jul 2012, 12:00

badblueboylivno je napisao/la:Kladionički poklon, 1,85.

Nadam se da si u pravu ali nešto nisam baš prevelik optimista.Iz svega ovoga što se piše i radi oko Širokog nekako mi atmosfera nije na nivou kako zna biti.Možda su i kladioničari to nanjušili ali ponavljam nadam se da griješim i da će Široki proći dalje.Sretno škripari!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 19 jul 2012, 12:14

Sretno momci, samo vi u ovom trenutku mozete izvuci nesto iz ove smrdljive lige.
FK Željezničar
Chelsea FC

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jul 2012, 12:18

acovic1 je napisao/la:

Nadam se da si u pravu ali nešto nisam baš prevelik optimista.Iz svega ovoga što se piše i radi oko Širokog nekako mi atmosfera nije na nivou kako zna biti.Možda su i kladioničari to nanjušili ali ponavljam nadam se da griješim i da će Široki proći dalje.Sretno škripari!
Meni inače dragi St. Patricks je očajan, muke Isusove protiv onih ribara u prošlom kolu, i najviše tu njihovu nekvalitetu vidim kao prednost Širokog.
Hayley <3

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 jul 2012, 12:25

Sta reci koju posluku porati... :D
Ljudi sretno vam. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 19 jul 2012, 12:40

Principatus je napisao/la:Sta reci koju posluku porati... :D
Ljudi sretno vam. :mrgreen:
Hvala prijatelju
A za kladionicare na Široki poklon kvota 1,85 ,skoro pa sigura

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 19 jul 2012, 12:41

badblueboylivno je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:

Meni inače dragi St. Patricks je očajan, muke Isusove protiv onih ribara u prošlom kolu, i najviše tu njihovu nekvalitetu vidim kao prednost Širokog.

E onda ako su tako loši ja ću probati 1 na Široki pa šta bude jer dobra je kvota , valjda nas neće iznevjeriti.Meni ovo nekako liči na tekmu koja će završiti 2-1 ili 3-1.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.