AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 16 jul 2012, 22:17

Taj Rafael ima Portugalski pasoš ;)

A za Pippa bi najvise volio da ode u Atalantu ..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jul 2012, 23:19

Dzeko-Milan: Contact!
Today's news that Galliani would have contacted the agent of Dzeko, expected in the coming hours in Italy.
8-)
-RIVALDO-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 16 jul 2012, 23:24

Napokon nesto vrijedno pomena.Dzeko u Milan! 8-) 8-)
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 jul 2012, 23:26

slika

:lol: me to... 8-)

vjerujem da će doći u Milan Tevez ili Džeko...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 16 jul 2012, 23:34

senad_flamin je napisao/la:Dzeko-Milan: Contact!
Today's news that Galliani would have contacted the agent of Dzeko, expected in the coming hours in Italy.
8-)
mozel izvor?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 16 jul 2012, 23:45

Raul7 je napisao/la:
8-)
mozel izvor?
Od izvora vode dva putića....

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 17 jul 2012, 00:02

Raul7 je napisao/la:
8-)
mozel izvor?
Alipašin izvor :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 17 jul 2012, 00:04

Milan were also in contact with Zenit regarding Bruno Alves, but they wanted Milan to surpass the €14m offer from QPR.

Sportitalia reports that Stuttgart want €12m for their central defender, Serdar Tasci.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 17 jul 2012, 09:24

Raul7 je napisao/la:
8-)
mozel izvor?

http://www.calciomercato.com/mercato/dz ... tto-727314

EDIT:

Tevez and Kaka, hot hours. Milan works and notes

Carlos Tevez and Kaka, hot hours for the two dreams for the Rossoneri attack. For Carlos Tevez has already been agreed between the parties on the basis of a four-year, 5 million per season, but soon you will start to work with the leadership of the City, upon adamant. AC Milan put on the plate 20 million euros for the Apache. Kaka knows his future, but today, with face to face with the leadership of the Real. The objective is the termination.
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jul 2012, 10:52

Corriere dello Sport reports that Milan could try to sign Fernando from FC Porto. The player is valued at €18m by the Portuguese club.

According to CdS, Rolando earns €1.1m per year. Milan are willing to offer him €1.4m for the 1st year and then a yearly increase.

Milan don't intend to spend more than €8-10 million for the defender who will replace Thiago Silva. (Corriere dello Sport).

Rolando: "I expect a call from Milan. I will only accept this destination in order to leave FC Porto".

Santos made an €8m offer for Robinho which Milan rejected. They want €10m. (Corriere dello Sport)

Galliani: "I've been offered at least 15 defenders".

Sky reports that it was Serdar Tasci's agent who offered the player to Milan. It wasn't Milan who decided to contact the player's agent.

Tanti Auguri per nostro mostro. Četrdeseta

slika

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 17 jul 2012, 12:46

Upravo sam procitao da se povezujemo i sa napadacem Borussie Dortmund : Robertom Lewandowski.
Ima li sta u ovome? :geek:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jul 2012, 13:06

Džaba će se za njega dat 25-30 miliona kad za Džeku koji je za 2 klase bolji od njega možeš dat 22 miliona u ratama, na posudbu, s mogućnošću otkupa ugovora :mrgreen: :lol:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jul 2012, 13:45

ja apsolutno ništa više neću da vjerujem bilo šta u vezi milana a da dolazi iz usta gallianija ili italijanskih medija. jednostavno toliko sam razočaran ovim novim dešavanjima. nije toliko ni problem što su prodali 2 najbolja igrača već laganje. produže silvin ugovor i kažu silva ostaje i nije na prodaju i onda se ovo desi. sramotan odnos uprave naspram navijača. milan je valjda jedini klub na planeti u kojem se apsolutno ništa ne zna do zadnje minute prelaznog roka ni ko će doći ni ko napušta klub.

u psg-u su spremni već na printanje dresova sa ibrinim brojem i imenom:

slika

deal bi trebao biti oficijelan u toku sutrašnjeg dana.

evo čovjek sve objasnio :cry:
Gattuso: "At Milan, if you don’t win anything then it’s not the same. Now Milan have to find other objectives".
"Even the achievement of getting a good placing in the CL can become an objective".
jedino ćelina remek djela sa malim i ograničenim budžetom može popraviti moja očekivanja za narednu sezonu.

dotada ciao grande milan! :(
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jul 2012, 13:55

Šta ja znam, što se tiče mene ja sam optimističan što se tiče predstojeće sezone.Siguran sam da se uz par pojačanja može igrati i bolje nego li prošle sezone.Sam primjer je Chelsea koji je osvojio CL i Jos nesto tamo a igrali su protiv mnogo jačih timova ;) Kolektiv je mnogo bitniji nego odluke Individualaca. Siguran sam da će se bez Ibrahimovića u timu Pato osjećati slobodnije i da će konačno "prelomiti" u svojoj karijeri i postati lider. Džeko-Pato mi se čini savršeno, a siguran sam da će ćelo pojačati odbranu i vezni red ne brinite se ;)

And the story goes on .. :D

slika

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jul 2012, 14:08

po prirodi sam optimista ali kako biti optimista kad je milan u pitanju kada prodaju 2 najbolja igrača? a upitno je itekako šta će od tih para biti i kakvi će igrači doći. sve i da dođu tevez i džeko oni su klasa ili dvije ispod ibrake to je jasno ko dan. a i da dođe džeko on je sidraš ko će mu servirati lopte? ne može montolivo sam nositi igru i to u prvoj sezoni. ako dođe tevez on sam šanse stvara ali onda nema tog sidraša da ih trpa jer pato nije baš čista 9-ka radi građe. znači ako dođe đekson obavezno (i ovako treba ali..) treba doći i taj famozni ofanzivni vezni a na mapi ga nema trenutno. bekovi su tanki totalno, odbrana je sad desetkovana sa samo mexesom, bonerom, acerbijem itd. slabo je to za borbu za 1. mjesto a da ne govorim ligu prvaka. najgore je što će dovesti te neke igrače da zamjene ibru i silvu ali 5 do 12 pa neće ni pripreme odraditi sa milanom odmah će ih ubaciti u vatru nespremne i onda ide belaj. tu su još povrijeđeni strasser i muntari pa će zadnji vezni biti ili ambro ili constant...

mada je interesantno to za pata što si spomenuo. nadam se da si u pravu i moguće je to ako momak ostane zdrav. odlaskom sheve kaka je stasao. kada je sheva otišao došla su neka nova imena i ciklus ide dalje.

kako god ovih manje od mjesec i po dana pokazat će jasno koji su planovi i namjere uprave i u kojem će smijeru ići klub.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jul 2012, 14:17

IlPrincipe je napisao/la:Šta ja znam, što se tiče mene ja sam optimističan što se tiče predstojeće sezone.Siguran sam da se uz par pojačanja može igrati i bolje nego li prošle sezone.Sam primjer je Chelsea koji je osvojio CL i Jos nesto tamo a igrali su protiv mnogo jačih timova ;) Kolektiv je mnogo bitniji nego odluke Individualaca. Siguran sam da će se bez Ibrahimovića u timu Pato osjećati slobodnije i da će konačno "prelomiti" u svojoj karijeri i postati lider. Džeko-Pato mi se čini savršeno, a siguran sam da će ćelo pojačati odbranu i vezni red ne brinite se ;)

And the story goes on .. :D

slika

Nije to optimizam, nego laganje samog sebe.
Optimizam se gradi na dobrim vijestima, a u Milanu ih nema na vidjelu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jul 2012, 14:22

Doći će, ima vremena ..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 jul 2012, 14:25

-------Dzeko----Pato----
------------Kaka-----
----Sahin-------Princ---
--------------Monotolivo----
--Taiwo--Accerbi---Mexes---Abate--
-------Fasista-------

Ovo bi po meni bio konkurentan tim za scudeto i 1/4 lp.... :) Kak vec dolazi, Sahin je isto otpisan, Dzeko ce svakako doci on ili Tevez, po meni nebi bilo lose dovesti i Carvalha je da ima 34 godine, ali moze pomoci Milanu makar na godinu dana, jer ga je Mou otpisao !!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 17 jul 2012, 14:33

meskalin je napisao/la:-------Dzeko----Pato----
------------Kaka-----
----Sahin-------Princ---
-------Fasista-------

Ovo bi po meni bio konkurentan tim za scudeto i 1/4 lp.... :) Kak vec dolazi, Sahin je isto otpisan, Dzeko ce svakako doci on ili Tevez, po meni nebi bilo lose dovesti i Carvalha je da ima 34 godine, ali moze pomoci Milanu makar na godinu dana, jer ga je Mou otpisao !!
Pa ovaj sastav bi bio izuzetno jak ali problem je sto je tu trenutno umjesto Kake jedan Constan i umjesto Sahina jedan Traore za kojeg ja nisam cuo dok nije presao u Milan.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 jul 2012, 15:00

10DelPiero je napisao/la:
meskalin je napisao/la:-------Dzeko----Pato----
------------Kaka-----
----Sahin-------Princ---
-------Fasista-------

Pa ovaj sastav bi bio izuzetno jak ali problem je sto je tu trenutno umjesto Kake jedan Constan i umjesto Sahina jedan Traore za kojeg ja nisam cuo dok nije presao u Milan.

Ma morat ce oni dovesti, ako budu mislili da Princ moze igrati iza napadaca **** su jeza, jer prvo nema Seedorfa da odigra pass, drugo nema Ibre da pogodi kad je najteze... ovi se igraci mogu dovesti za cca 45 milja

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.