BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Je l' gledao neko tekmu...opet poraz od prokletog Bruggea
Ko je igrao ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa dobro, pocnite se naviknjavati na poraze.adnan24 je napisao/la:Je l' gledao neko tekmu...opet poraz od prokletog Bruggea![]()
Ko je igrao ?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
BVB: Weidenfeller (46. Langerak) - Kirch (61. Günter), Subotic, Santana, Halstenberg - Bender, Kehl (65. Amini) - Bittencourt (83. Demirbag), Leitner, Großkreutz - Schieber
Igrao je solidan sastav, ali nismo uspjeli da izađemo neporaženi iz ovog meča. Kod njih za 2 sedmice počinje prvenstvo tako da su oni daleko odmakli što se priprema tiče, dok mi treniramo tek 10-ak dana. Jbg nema veze. Nisam gled'o meč, nisam im'o kad tako da ne znam detalje. Biće bolje.
Bilo je i nekih nereda prije utakmice zbog čega je kasnio početak tekme.
Javi se na PP ako hoćeš pa da razmijenimo brojeve pa da se nađemo u gradu.
Igrao je solidan sastav, ali nismo uspjeli da izađemo neporaženi iz ovog meča. Kod njih za 2 sedmice počinje prvenstvo tako da su oni daleko odmakli što se priprema tiče, dok mi treniramo tek 10-ak dana. Jbg nema veze. Nisam gled'o meč, nisam im'o kad tako da ne znam detalje. Biće bolje.
Bilo je i nekih nereda prije utakmice zbog čega je kasnio početak tekme.
Bit' će organizovano normalno.kraljttbvb je napisao/la:U utorak i srijedu sam poslom u Srebreniku, pa me interesuje hoce li biti kakav organizovani docek. Ipak u Srebreniku nemate svaki dan priliku da ugostite kralja
Javi se na PP ako hoćeš pa da razmijenimo brojeve pa da se nađemo u gradu.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Kloppo malo pecno ove ckapi ....
Očigledno je da se sve jače zaoštrava rivalstvo Bayerna i Borussije iz Dortmunda, koje je itekako žestoko bilo i u drugoj polovici devedesetih godina...
Posljednje dvije sezone je Borussia vladar zbivanja u njemačkom nogometu, pa je tako momčad Jürgena Kloppa prvak Bundeslige zadnje dvije sezone, s tim da je prošle Borussija osvojila i DFB Pokal.
Trener Borussije Klopp, pak, tvrdi da je njegova momčad pravo utočište njemačkog nogometa i da Borussia čuva i povećava kvalitetu njemačkog nogometa, a ne Bayern.
- Borili smo se, oni i mi, za neke nogometaše i tvrdim da su isti ti otišli u Bayern da bi kao igrači propali. Primjerice, Gündogan, koji je ostao kod nas i koji je sada reprezentativni kalibar. Da je otišao u Bayern vjerojatno bi isključivo sjedio na klupi - rekao je Klopp i nastavio:
- Stalno afrimiramo mlade igrače i od njih radimo ekstra-kvalitetne nogometaše. Bayern, pak, dovodi Gomeza ili Klosea. Tako se ne pojačava kvaliteta našeg nogometa.
Očigledno je da se sve jače zaoštrava rivalstvo Bayerna i Borussije iz Dortmunda, koje je itekako žestoko bilo i u drugoj polovici devedesetih godina...
Posljednje dvije sezone je Borussia vladar zbivanja u njemačkom nogometu, pa je tako momčad Jürgena Kloppa prvak Bundeslige zadnje dvije sezone, s tim da je prošle Borussija osvojila i DFB Pokal.
Trener Borussije Klopp, pak, tvrdi da je njegova momčad pravo utočište njemačkog nogometa i da Borussia čuva i povećava kvalitetu njemačkog nogometa, a ne Bayern.
- Borili smo se, oni i mi, za neke nogometaše i tvrdim da su isti ti otišli u Bayern da bi kao igrači propali. Primjerice, Gündogan, koji je ostao kod nas i koji je sada reprezentativni kalibar. Da je otišao u Bayern vjerojatno bi isključivo sjedio na klupi - rekao je Klopp i nastavio:
- Stalno afrimiramo mlade igrače i od njih radimo ekstra-kvalitetne nogometaše. Bayern, pak, dovodi Gomeza ili Klosea. Tako se ne pojačava kvaliteta našeg nogometa.
Nema ih na euro sceni 20 godina i Borrusia čuva kvalitetu njemačkog nogometa
Je li na način tako što ispadne od Olympiakosa u grupama CL.
Bayern i još par timova među kojim nije BvB drži Bundesligu na poziciji br 3 u Europi.
Klopp - Borili smo se, oni i mi, za neke nogometaše i tvrdim da su isti ti otišli u Bayern da bi kao igrači propali. Primjerice, Gündogan, koji je ostao kod nas i koji je sada reprezentativni kalibar.
Why so serious.
Je li na način tako što ispadne od Olympiakosa u grupama CL.
Bayern i još par timova među kojim nije BvB drži Bundesligu na poziciji br 3 u Europi.
Klopp - Borili smo se, oni i mi, za neke nogometaše i tvrdim da su isti ti otišli u Bayern da bi kao igrači propali. Primjerice, Gündogan, koji je ostao kod nas i koji je sada reprezentativni kalibar.
Why so serious.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Da je Zorc pametan iste sekunde bi ga prodao. Sa svojim glupim izjavama samo remeti atmosferu u ekipi...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Da je Zorc pametan iste sekunde bi ga prodao. Sa svojim glupim izjavama samo remeti atmosferu u ekipi...
I njega i Subotica u paketu pa nek' uzivaju u Engleskoj...uzeli bi ogromne novce...staviti Santanu u prvih 11 i ne bi bukvalno nista izgubili na kvaliteti.
Da su bar tako razmisljali i doveli nekog napadaca koji je kvalitetan a ne glumi zvijezdu kao Robert...npr.Mandzukic
+1 tako je 10000% ste upravu .adnan24 je napisao/la:amerosm je napisao/la:Da je Zorc pametan iste sekunde bi ga prodao. Sa svojim glupim izjavama samo remeti atmosferu u ekipi...
I njega i Subotica u paketu pa nek' uzivaju u Engleskoj...uzeli bi ogromne novce...staviti Santanu u prvih 11 i ne bi bukvalno nista izgubili na kvaliteti.
Da su bar tako razmisljali i doveli nekog napadaca koji je kvalitetan a ne glumi zvijezdu kao Robert...npr.Mandzukic
BvB Echte Liebe !!!
aBd jos malo i da se isfiltrira kadar od ovih smetljara....Damir_BvB je napisao/la:+1 tako je 10000% ste upravu .adnan24 je napisao/la:amerosm je napisao/la:Da je Zorc pametan iste sekunde bi ga prodao. Sa svojim glupim izjavama samo remeti atmosferu u ekipi...
Pa j.ebo mu ja mater prvu sezonu nije mogo more s mola pogodit...a i sad nije nista bolji bio !
Sad nesto gledam ove sesire za grupnu fazu lige prvaka...u trecem sesiru Juventus i najvjerovatnije PSG dok je u drugom City
Mogla bi se sastaviti jedna fina grupica
Večeras u 19h igramo pripremnu utakmicu protiv RW Erfurta. Očekujemo pobjedu.
Treningu se od jučer priključio poljski trio i Perišić. Hrvat je čak došao 2 dana ranije (sam sebi skratio odmor) da bi se priključio pripremama. Klopp ga mnogo hvali i kaže da će Ivan biti naša sljedeća Granatte.
U nedjelju bi se trebali priključit' ostali učesnici Eura (Reus, Gotze, Hummels, Gundo, Schmelle) kada putujemo na drugi dio priprema u Bad Ragaz.
57 % članova "Menadžerskog udruženja" su rekli da će BVB osovojit' treću titulu u nizu. Bayern je dobio 38 % glasova, a S04 3 %.
NUR DER BVB
Treningu se od jučer priključio poljski trio i Perišić. Hrvat je čak došao 2 dana ranije (sam sebi skratio odmor) da bi se priključio pripremama. Klopp ga mnogo hvali i kaže da će Ivan biti naša sljedeća Granatte.
U nedjelju bi se trebali priključit' ostali učesnici Eura (Reus, Gotze, Hummels, Gundo, Schmelle) kada putujemo na drugi dio priprema u Bad Ragaz.
57 % članova "Menadžerskog udruženja" su rekli da će BVB osovojit' treću titulu u nizu. Bayern je dobio 38 % glasova, a S04 3 %.
NUR DER BVB

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Prvo poluvrijeme pri kraju. Vodimo 1:0. Strijelac Schieber iz 14. min.Semir bvb je napisao/la:Večeras u 19h igramo pripremnu utakmicu protiv RW Erfurta. Očekujemo pobjedu.![]()
NUR DER BVB
Amini zbog povrede izasao...valjda nije nista strasno.
BVB 1. Halbzeit:
Langerak - Kirch, Günter, Subotic, Löwe - Kehl, Amini (39. Leitner) - Bittencourt, Demirbay, Großkreutz - Schieber
BVB 2. Halbzeit:
Weidenfeller - Hornschuh, Santana, Meißner, Halstenberg - Leitner, Bender - Hofmann, Benatelli, Bakalorz - Durm
Tore: 0:1 Schieber (14.), 0:2 Durm (53.), 0:3 Santana (72.), 0:4 Leitner (76., Foulelfmeter)
Langerak - Kirch, Günter, Subotic, Löwe - Kehl, Amini (39. Leitner) - Bittencourt, Demirbay, Großkreutz - Schieber
BVB 2. Halbzeit:
Weidenfeller - Hornschuh, Santana, Meißner, Halstenberg - Leitner, Bender - Hofmann, Benatelli, Bakalorz - Durm
Tore: 0:1 Schieber (14.), 0:2 Durm (53.), 0:3 Santana (72.), 0:4 Leitner (76., Foulelfmeter)
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
gdje su goetze i reus

schwarcgelbfantom je napisao/la:gdje su goetze i reus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nema ni jednog igraca koji je igrao u Poljskoj i Ukrajini: Gotze,Reus,Gundogan,Schmelzer,Hummels,Kuba,Pisczek,Lewandowski.
Tek u nedelju će se priključit' treningu.schwarcgelbfantom je napisao/la:gdje su goetze i reus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
____________________________________________________________________________________________
Kuba spreman da produži ugovor
____________________________________________________________________________________________
Izgleda da ćemo potpisat' sponzorski ugovor s Opelom. Neće biti reklama na dresu, nego samo na stadionu i u BVB magazinu, te će igrači i uprava morati voziti Opel.

Još novca....
To je to!Semir bvb je napisao/la: Izgleda da ćemo potpisat' sponzorski ugovor s Opelom. Neće biti reklama na dresu, nego samo na stadionu i u BVB magazinu, te će igrači i uprava morati voziti Opel.![]()

Nakon 10-ak dana ponovo sam tu!
Vidio sam rezultate...pa dobro,ne mozemo suditi po ovome,ali neki igraci koliko vidim po komentarima vec su se izdvojili...FINO FINO!
Jos kad se tu prikljuce ostali...bice to sex,vidjet cete
OPEL-jos repa za nase pulene
Vidio sam rezultate...pa dobro,ne mozemo suditi po ovome,ali neki igraci koliko vidim po komentarima vec su se izdvojili...FINO FINO!
OPEL-jos repa za nase pulene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.