Kako ovaj Goraždanin provocira,@Bulkin zamolio bih te da izbjegavaš citiranje dotičnog
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Povećaj tu kvotu na cenera bagrcavi
Kako ovaj Goraždanin provocira,@Bulkin zamolio bih te da izbjegavaš citiranje dotičnog
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@LBJ, hajmo mi u potpis stavit' podrška Edi, ha

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@anonimni u mene već stoji nešto nalik na podršku ipak je ovaj potpis bio njegova želja i neću ga mijenjati u četvrtak kad mi prođe kazna za poraz u bilijaru
Ti se snađi već nekako
Ti se snađi već nekako
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Eh da je neki covjek mozda bi i dobio podrsku,cak i pomoc al do tad samo ovo
ajd neko haxa http://www.haxball.com/?roomid=771eca78 ... b3c&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;
pass : 1312
ajd neko haxa http://www.haxball.com/?roomid=771eca78 ... b3c&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;
pass : 1312
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
@LBJ, jbg, ja im'o i njegov potpis i ispod podrška, kad jutros izbrisan potpis čitav i vratih samo ovo, al' naći ću ja i njegov potpis i ovo ću stavit'
podrška Edinu !!!
podrška Edinu !!!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@Bulkin ljegenda je prešao na tamnu stranu
@anonimni jesi vidio mafije

@anonimni jesi vidio mafije
pokušavaju da se otarase @anonimnog, al' to će teško ići, budite sigurni !!!
p.s. vratio sam potpis

p.s. vratio sam potpis
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Šta vam je ba nije lik pao u muriju, dobio ban na 7 dana malo da mozak odmori i eto.
Vratiće se Edo i pomiriće se sa Legendom

Vratiće se Edo i pomiriće se sa Legendom
DRUG NEBI TI PUNCA
nisam znao da je bio 7-dnevni
bilo bi bolje da je u muriji, bar bih znao gdje je
ACAB !!
podrška Edinu !!!
ACAB !!
podrška Edinu !!!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma logično da je sedmodnevni neće niko zbog legende dobit permaban
Da ga vidite kako se skriva pod nekim nikom na haxu sad
Da ga vidite kako se skriva pod nekim nikom na haxu sad
ako još igrate i ako skontaš ko je, pozdravi ga

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Obraca vam se, reci cu za pocetak EdinTM87 preko jednog od brojinih multinickova na ovom forumu. Ovo je sve iluzija, međuinternetska, tako da vi ovo necete shvatiti, osim vas rijetkih, mnogi ce biti u bunilu...
Polahko se ulazi u srz ovog foruma, srce njegovo se otvara, odbrana pada, cinjenice iskakaju – borba se nastavlja, nakon mnogo istrazivanja rijetki nickovi nisu nasi, al' polahko postaju, svi su upleteni... Pa da lakse shvatite, pocevsi od legende reala – taj covjek se ne zove Amel i nije iz Gorazda. On je Vojislav Komadec, jedan od najboljih hackera u Parizu, srpskog porijekla, jedan od najpametnijih i najstrpljivijih ljudi u cijeloj organizaciji. Njegov rad nam je dosta pomogao, njegov posao je spam, upoznavanje sa ljudima, koji ipak ne postoje – glavni uspjeh je rat sa nickom EdinTM87 koji zamazuje oci prisutnima, ni EdinTM87 nije onaj koga smatrate, nije onaj s kim ste igrali bilijara proteklih dana, nije onaj s kojim komunicirate, nije onaj na kog mislite, morate se upitati između sebe, ko ste vi? Sta zelite? No, moram istaci da je EdinTM87 jedna od glavnih marioneta u borbi protiv rijetkih, EdinTM87 je citav sistem ljudi. Toliko za sada, zelio bih cestitati na podrsci nekima, al' da li podrzavate onoga koga mislite da podrzavate?
Pozdrav do otkrivanja.
by edintm87
Polahko se ulazi u srz ovog foruma, srce njegovo se otvara, odbrana pada, cinjenice iskakaju – borba se nastavlja, nakon mnogo istrazivanja rijetki nickovi nisu nasi, al' polahko postaju, svi su upleteni... Pa da lakse shvatite, pocevsi od legende reala – taj covjek se ne zove Amel i nije iz Gorazda. On je Vojislav Komadec, jedan od najboljih hackera u Parizu, srpskog porijekla, jedan od najpametnijih i najstrpljivijih ljudi u cijeloj organizaciji. Njegov rad nam je dosta pomogao, njegov posao je spam, upoznavanje sa ljudima, koji ipak ne postoje – glavni uspjeh je rat sa nickom EdinTM87 koji zamazuje oci prisutnima, ni EdinTM87 nije onaj koga smatrate, nije onaj s kim ste igrali bilijara proteklih dana, nije onaj s kojim komunicirate, nije onaj na kog mislite, morate se upitati između sebe, ko ste vi? Sta zelite? No, moram istaci da je EdinTM87 jedna od glavnih marioneta u borbi protiv rijetkih, EdinTM87 je citav sistem ljudi. Toliko za sada, zelio bih cestitati na podrsci nekima, al' da li podrzavate onoga koga mislite da podrzavate?
Pozdrav do otkrivanja.
by edintm87
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Zenichanin
- Kontakt:
Ni CIA te nece otkriti 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
De nek neko prebaci na temu najsmjesniji postovi ,valjda je do zabune doslo
Volim te Celik ! ! !
- Zenichanin
- Kontakt:
izbrisani neki postovi koliko vidimEmir ZENICA je napisao/la:De nek neko prebaci na temu najsmjesniji postovi ,valjda je do zabune doslo
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Izbaci me nesto,**** im misa
Ajd dobro je bilo

Volim te Celik ! ! !
nikad nije dosta !!
podrška Edinu za kojeg ne znamo ni ko je

podrška Edinu za kojeg ne znamo ni ko je
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.