NK Zvijezda Gradačac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jul 2012, 16:23

Bosanski zmaj je napisao/la:Sta je ovo nema u ekipi nikako ovog Kojica iz Kozare i Lazarevica sta je sa njima?
Misliš na jučerašnju tekmu? :D .... vidiš da je odmarao igrače :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

redwhite

Post Postao/la redwhite » 16 jul 2012, 16:57

astra1922 je napisao/la:znaci nista od nas ispadamo u prvu federalnu :cry: :cry: :cry: :cry:
u ovim utakmicama na turniru u doboj istoku i poslije toga u modrici cemo svi imati priliku da vidimo jednu novu zvijezdu na djelu.moje subjektivno misljenje je da cemo ove sezone igrati jos vise napadacki ,po videnom pas igra dosta dobra
kad budes pogledao erica i vehabovica vidjeces da nista nismo izgubili u odnosu na proslu sezonu sta vise vjerujem da cemo cak i biti bolji na tim pozicijama.samo jos kad bi igrac na probi lazarevic potpisao mislim da bi bili puno jaci nego prosle sezone.ovo moze biti smijesno ali mnogi ce se uvjeriti u ovo

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 16 jul 2012, 17:20

redwhite je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:znaci nista od nas ispadamo u prvu federalnu :cry: :cry: :cry: :cry:
u ovim utakmicama na turniru u doboj istoku i poslije toga u modrici cemo svi imati priliku da vidimo jednu novu zvijezdu na djelu.moje subjektivno misljenje je da cemo ove sezone igrati jos vise napadacki ,po videnom pas igra dosta dobra
kad budes pogledao erica i vehabovica vidjeces da nista nismo izgubili u odnosu na proslu sezonu sta vise vjerujem da cemo cak i biti bolji na tim pozicijama.samo jos kad bi igrac na probi lazarevic potpisao mislim da bi bili puno jaci nego prosle sezone.ovo moze biti smijesno ali mnogi ce se uvjeriti u ovo
Ovo se zove cas u potok,cas na livadu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 jul 2012, 17:40

neznam sta me citirate ovdje sam ovaj post napisao sa jednom vecom dozom sarkazma na onaj post od sonija :) nije valjda mislite da sam na osnovu jedne testne utakmice okreenuo leda svojoj zvijezdi.to od mene nikad dozivit necete.i garantujem vam da cemo ove sezone igrat najljepsi fudbal odkad igramo premijer ligu.ekipi treba jos par utakmica da se sve poslozi i onda vjerujem da ce mnogima zacepiti usta ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 16 jul 2012, 17:49

astra1922 je napisao/la:neznam sta me citirate ovdje sam ovaj post napisao sa jednom vecom dozom sarkazma na onaj post od sonija :) nije valjda mislite da sam na osnovu jedne testne utakmice okreenuo leda svojoj zvijezdi.to od mene nikad dozivit necete.i garantujem vam da cemo ove sezone igrat najljepsi fudbal odkad igramo premijer ligu.ekipi treba jos par utakmica da se sve poslozi i onda vjerujem da ce mnogima zacepiti usta ;)
Ja za prvih 11 nisam napisao ništa, a da si bio jučer i pogledao ove što su na probi u prvom dijelu susreta protiv D.I. ne bi bio ni malo sarkastičan

Amidza1
Kontakt:

Post Postao/la Amidza1 » 16 jul 2012, 18:20

Imal sta o Saviću jel potpiso ? :)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 16 jul 2012, 19:02

Amidza1 je napisao/la:Imal sta o Saviću jel potpiso ? :)
za sada nije potpisao
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 jul 2012, 19:41

sony_91 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:neznam sta me citirate ovdje sam ovaj post napisao sa jednom vecom dozom sarkazma na onaj post od sonija :) nije valjda mislite da sam na osnovu jedne testne utakmice okreenuo leda svojoj zvijezdi.to od mene nikad dozivit necete.i garantujem vam da cemo ove sezone igrat najljepsi fudbal odkad igramo premijer ligu.ekipi treba jos par utakmica da se sve poslozi i onda vjerujem da ce mnogima zacepiti usta ;)
Ja za prvih 11 nisam napisao ništa, a da si bio jučer i pogledao ove što su na probi u prvom dijelu susreta protiv D.I. ne bi bio ni malo sarkastičan
PA NEZNAM STA SE MOGLO OCEKIVAT OD EKIPE KOJA NIKAD NIJE ZAJEDNO IGRALA I KOJU SU CINILI DOSTA IGRACA KOJI SU IGRALI U NIZELIGASKIM EKIPAMA.CILJ JE DA OD ONIH MLADIH IGRACA NA GODINU BUDE PAR IGRACA KOJI CE MOCI KONKURISATI ZA PRVI TIM. a i ako ne bude nisu skupo placeni ;)

ja o zvijezdi necu vise ni pisati jer stvarno su pojedinci jadni sto se tice zvijezde.mole boga da zvijezda izgubi pa da se mogu nasladivat..sada sve pametnjakovici ko fol trebao hamza ostat a prosle sezone hamza odigrao lose par utakmica svi govore da hamza treba u penziju.

nakon jedne utakmice mnogi vec digli ruke od ekipe.koja je tek u pocetnoj fazi priprema.nas klub ako i zavrsi u donjem dijelu tabele ja ih necu pljuvati.trenutno imamo jedan od najjeftinijih igrackih kadara i ja pozdravljam taj potez uprave.VOLIM TE ZVIJEZDO

Nova sezona nova nafaka

redwhite

Post Postao/la redwhite » 16 jul 2012, 19:46

Ogromna je razlika izmedju pisanja gluposti i ljubavi prema klubu.Svrsavat nad igracima koji nemaju mjesta u Bosna(M) nije ni ljubav ni optimizam.
Pojedinci koji se nadju u postu neka se ne ljute. Ko se nadje,do njega je

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 jul 2012, 19:55

bas zanimljiv post.evo ja sam se nasao u njemu.ja hvalim mlade neafirmisane igrace koji nasa uprava na celu sa trenerom dovodi.ljudi pokusavaju da ustede sto vise para i da probaju nekog mladog igraca prodati i da na mladim igracima prave ekipu.medutim vidim ima onih koji bi dovodili polovnjake da nam uzimaju pare i da opet zavrsimo u sredini tabele

bravo crveno bijeli izgleda da je i tebe neko najurio iz zvijezde ;) pusa

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 16 jul 2012, 20:07

@astra1922 neznam uopste sta se raspravljas sa njima sumnjam ja da je ovdje ikad iko otiso na utakmicu mozda i jeste 1-2 a ovo ostalo citaju izvjestaje sa raznih stranica a pojedinci su dobili nogu u klubu pa im je cilj samo da popljuju to jest ko sto i sam kazes mole boga da izgubimo pa da poljuju cast izuzecima......nego da opet pitam znali neko ukolko je utakmica u Modrici

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jul 2012, 21:32

Turnir neki igrate u Modriči ili sa Maximom? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 16 jul 2012, 21:35

Imal neko neku inf o Adnanu Suljicu,ja sam cuo da ponovo nije zadovoljio u svom maticnom klub :?:

elemental
Kontakt:

Post Postao/la elemental » 16 jul 2012, 22:41

Benjo_AFC86 je napisao/la:Turnir neki igrate u Modriči ili sa Maximom? :D
ako nemas nista pametno napisati razguli sa teme
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 16 jul 2012, 23:01

astra1922 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
PA NEZNAM STA SE MOGLO OCEKIVAT OD EKIPE KOJA NIKAD NIJE ZAJEDNO IGRALA I KOJU SU CINILI DOSTA IGRACA KOJI SU IGRALI U NIZELIGASKIM EKIPAMA.CILJ JE DA OD ONIH MLADIH IGRACA NA GODINU BUDE PAR IGRACA KOJI CE MOCI KONKURISATI ZA PRVI TIM. a i ako ne bude nisu skupo placeni ;)

ja o zvijezdi necu vise ni pisati jer stvarno su pojedinci jadni sto se tice zvijezde.mole boga da zvijezda izgubi pa da se mogu nasladivat..sada sve pametnjakovici ko fol trebao hamza ostat a prosle sezone hamza odigrao lose par utakmica svi govore da hamza treba u penziju.

pratim ovaj forum i vidim da dosta clanova dozivljava na razlicite nacine klubove o kojima komentarise. morate znat da je velika kriza i da nijedan klub nema para za bacanje. evo i zvijezda pokusava da sto jeftinije napravi ekipu jer steko sam dojam da je zvijezdi ove sezone cilj sto jeftinije zavrsit sezonu i da se izbori opstanak. ne treba odma dizat frku zato sto se izgubilo od gradine jer oni su napravili dosta dobru ekipu ali opet je zvijezda u boljem polozaju jer imaju kvalitetnije rijesene finansije.

nakon jedne utakmice mnogi vec digli ruke od ekipe.koja je tek u pocetnoj fazi priprema.nas klub ako i zavrsi u donjem dijelu tabele ja ih necu pljuvati.trenutno imamo jedan od najjeftinijih igrackih kadara i ja pozdravljam taj potez uprave.VOLIM TE ZVIJEZDO

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 16 jul 2012, 23:15

zuka_TM je napisao/la:Imal neko neku inf o Adnanu Suljicu,ja sam cuo da ponovo nije zadovoljio u svom maticnom klub :?:
Adnan Suljic u Mionica Bosna........
CHELSEA U SRCU

10doro10
Kontakt:

Post Postao/la 10doro10 » 17 jul 2012, 09:56

ljudi upišite se za školovanje za trenera ili menadžera ili manadžment zvijezdi svega toga treba,još ako ko zna šutnuti loptu a da pritom zna koja mu je jača noga odmah kod Zorana na trening...čast nekim pojedincima ali većina vas je dosta solidnog znanja o svemu tak da možete konkurisati za ovih nekoliko pozicija samo vam trebaju ćage...pustite ba ljude nek rade svoj posao,i vi radite nešto i siguran sam da ne volite da vam se neko miješa u to vaše...samo blebećete de malo se organizujte vezano za navijače ako ste neki fanovi kluba dajte podršku RD-u a ne da njih 10-15 te istih stalno navijaju,otiđite među njih pa navijajte,otiđite kupite sezonsku ulaznicu,stavite reklamu na stadion pomozite nekako a ne trlababala samo...jos iza tih nekakvih imena se skrivate,smiješno...a usput komšije naše pronaći će se sami,vodite ba brigu o svom klubu i pustite nas mi znamo šta radimo samo polako vrijeme će pokazati,jedni bolje nek se brinu kad će zaigrati na svom stadionu,a drugi da pokrenu klub kojeg su uništili...trenutno Zvijezda je najjači brend na kantonu sad se širimo dalje vi ste samo slučajni prolaznici...ZVIJEZDA U VENAMA i kao što piše ne ovaj ili onaj nego Nermin Huseinbašić Doro pozzz dobroj raji :)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 17 jul 2012, 10:09

10doro10 je napisao/la:ljudi upišite se za školovanje za trenera ili menadžera ili manadžment zvijezdi svega toga treba,još ako ko zna šutnuti loptu a da pritom zna koja mu je jača noga odmah kod Zorana na trening...čast nekim pojedincima ali većina vas je dosta solidnog znanja o svemu tak da možete konkurisati za ovih nekoliko pozicija samo vam trebaju ćage...pustite ba ljude nek rade svoj posao,i vi radite nešto i siguran sam da ne volite da vam se neko miješa u to vaše...samo blebećete de malo se organizujte vezano za navijače ako ste neki fanovi kluba dajte podršku RD-u a ne da njih 10-15 te istih stalno navijaju,otiđite među njih pa navijajte,otiđite kupite sezonsku ulaznicu,stavite reklamu na stadion pomozite nekako a ne trlababala samo...jos iza tih nekakvih imena se skrivate,smiješno...a usput komšije naše pronaći će se sami,vodite ba brigu o svom klubu i pustite nas mi znamo šta radimo samo polako vrijeme će pokazati,jedni bolje nek se brinu kad će zaigrati na svom stadionu,a drugi da pokrenu klub kojeg su uništili...trenutno Zvijezda je najjači brend na kantonu sad se širimo dalje vi ste samo slučajni prolaznici...ZVIJEZDA U VENAMA i kao što piše ne ovaj ili onaj nego Nermin Huseinbašić Doro pozzz dobroj raji :)
BRAVO KAPITENU

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 17 jul 2012, 13:50

Kada je utakmica sa modricom?

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 17 jul 2012, 13:55

[quote="10doro10 pa de kad vec uzimas u svoje rijeci Gradinu pogledaj malo ko pise na cijem forumu,i ko komentarise upravu ,trenere , igrace gradine,i ko zapocinje neke rasprave na nasem forumu..ja et nisam mislio pisat na ovom forumu vise, al et kad vec trazis da ti neko odgovori..
MOdric..MOdric..MOdric..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.