FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir18
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir18 » 16 jul 2012, 20:41

High je napisao/la:Gledam nešto golove koje je Kojašević davao za naš tim, ipak šteta što je otišao. Ne smijem ni zamisliti kakvu bi ekipu imali kad bi on bio sa većinom ovih fudbalera koji su trenutno u klubu. Da je sebičan bio-jeste, ali to se moglo srediti tako što bi trener njemu pojasnio šta smije raditi, a šta ne. Ni Plišek, a ni Jović nisu neki treneri sa autoritetom, i to je najžalosnije. Mi trebamo trenera kakav je Musemić, kod kojeg bukvalno nemaš pravo istu grešku ponoviti dva puta, kod kojeg znaš šta trebaš i moraš raditi. Što se mene tiče, Jović treba ići što prije, a s njim Čomor i Haskić. Da nam je ovaj neki kostur ekipe zadržati, okupiti što je više moguće kvalitetnijih igrača i ganjati titule, ovako ne može. A da ne pišem o tome kakvu je Levski statistiku imao što se tiče sezone u Bugarskoj, to je zastrašavajuće. Lično, pesimističan što se tiče oba duela protiv Bugara.
Eh kad bi uprava dovela Musemica to bi bilo najbolje pojacanje,covjek koji je ponikao u nasem klubu i drsi do tradicije ,covjek pitar a ne neke Pliseke i Jovice kakvi oni nama treba nas covjek... :roll:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

High

Post Postao/la High » 16 jul 2012, 20:54

95 % raje koja voli FK Sarajevo priželjkuje Husrefov povratak. Ne smije se zaboraviti šta je on uradio za ovaj klub.
Evo jedna slika kompletnog tima :

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jul 2012, 22:01

Utakmice drugog pretkola kvalifikacija za Ligu Evrope UEFA je ocijenila kao utakmice visokog rizika, tako da je za oba meča (19.07. u Sofiji i 26.07. u Sarajevu) dodijelila oficire za bezbjednost, koji će pratiti ponašanje navijača oba tima, ali i sigurnosne aspekte organizacije samih utakmica.

Tako će pored zvaničnog UEFA-inog delegata, sigurnosni aspekt u Sofiji nadgledati i Fernande Meese iz Belgije, kao zvanični oficir za bezbjednost ispred UEFA-e.

- "Proteklih dana imali smo dosta kontakata sa predstavnicima ambasade Bosne i Hercegovine u Sofiji, kao i ambasade Bugarske u Sarajevu, posebno kada je u pitanju bezbjednost naših navijača koji će putovati u Sofiju da bodre naš tim. Predstavnici UEFA-e, kao i domaćeg tima Levski, insistiraju na posebnim aktivnostima i informacijama u vezi putovanja naših navijača, kako bi sve proteklo u najboljem redu" - kazao je Sejfo Šehović, komesar za bezbjednost FK Sarajevo, dodaviši:

- "Mi od domaćina, kao i od bugarske policije, insistiramo da se prema našim navijačima ophodi sa poštovanjem. Uvjeravali smo ih da naši navijači neće praviti nikakve probleme, ukoliko ne budu isprovocirani, a vjerujemo i da će ponovo izostati upotreba pirotehničkih sredstava, na koje smo posebno upozoreni." -zaključio je Šehović.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 16 jul 2012, 22:09

High je napisao/la:95 % raje koja voli FK Sarajevo priželjkuje Husrefov povratak. Ne smije se zaboraviti šta je on uradio za ovaj klub.

slika
Sarajevo moraju voditi legende kluba a Husref Musemić je jedan od njih, čovjek ima autoritet jer je bio vrhunski igrač a dokazo se kao trener u voljenom klubu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jul 2012, 22:13

Ubjedjen sam da je iduci nas trener Musemic, a da ce dobiti priliku kad Jovic ispadne od Levskog sto je 99% sigurno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jul 2012, 22:50

Jedan od najvećih potencijala u BiH Adem Mešić pojačava Sarajevo

http://mojusk.ba/vijest/13582/specijal/ ... acava.html" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 17 jul 2012, 10:28

može li ko napisat nešto više o igraču Kenanu Handžiću ?

:D

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 17 jul 2012, 11:21

Musemic mi je najdrazi trener, ali smatram da smjena svakog trenera nakon jedne polusezone nema smisla. Kostur ekipe je tek napravljen, dobro izgleda, s obzirom koliko su zajedno, i da jos nisu uigrani. Naravno da bi vise volio vidjeti Musemica, kod kojeg nema - hoces, neces. Ali smjena trenera svakih pola godine nije rjesenje. Nek Jovic proba jos neko vrijeme..

Naravno, to je moje skromno misljenje.

Nego idel ko sa foruma na utakmicu :)
4.10.2009.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 jul 2012, 11:58

koalem je napisao/la:Musemic mi je najdrazi trener, ali smatram da smjena svakog trenera nakon jedne polusezone nema smisla. Kostur ekipe je tek napravljen, dobro izgleda, s obzirom koliko su zajedno, i da jos nisu uigrani. Naravno da bi vise volio vidjeti Musemica, kod kojeg nema - hoces, neces. Ali smjena trenera svakih pola godine nije rjesenje. Nek Jovic proba jos neko vrijeme..

Naravno, to je moje skromno misljenje.

Nego idel ko sa foruma na utakmicu :)
Potpuno te podržavam i ja se slažem da stalne smjene ne donose ništa dobro.Pustiti ih da igraju i to je to valjda če izaći na dobro ne treba sad skidati glavu Joviću ili bilo kome ako te Levski nabuši ipak smo mi autsajderi. Vidim mnogi bi odma glave skidali, e pa to nije u redu i poraz je sastavni dio igre ali najbitnije je da ostave srce na terenu pa i poraz onda neče teško pasti.Ali kakav bi ja bio navijač da se ne nadam jer kako kažu "nada zadnja umire" ali Boga mi bit če extra teško.
Sarajevo ljubavi moja!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jul 2012, 12:18

Denga ideš u Sofiju :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jul 2012, 12:21

BILAKRV1950 je napisao/la:može li ko napisat nešto više o igraču Kenanu Handžiću ?

:D
Jel to kod vas na probi?
Bio najtalentovaniji junior šampionske generacije. Međutim osim debitantske sezone, nije ispunio očekivanja. Većina misli da je za to kriv nestručan rad, odnosno stavljanje na teret kapitenske trake sa samo 19 godina. Nakon toga se polahko počeo gubiti i stagnirati. Talenat sigurno nije nestao, nadam seda će mu promjena kluba goditi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jul 2012, 13:50

Karamatić:"Neosporan je kvalitet naše ekipe."

Večerašnjim treningom igrači FK Sarajevo završiti će male pripreme za utakmicu drugog pretkola kvalifikacija za ligu Europe, u kojoj će bordo tim odmjeriti snage sa ekipom iz Bugarske PFC Levski Sofia. Među igračima vlada dobra atmosfera i svi veoma optimistično ulaze u ovaj susret.

"Neosporan je kvalitet naše ekipe. Siguran sam da možemo napraviti dobar razultat. Istina, za to nam je potrebno maksimalno zalaganje i vrhunska koncentracija tokom svih 90. minuta, ali dobro smo spremni i vjerujem u nas. Ekipa Levskog je jedna odlična ekipa, međutim, uz dobar rezultat u Sofiji mislim da možemo obezbijediti prolaz dalje na Koševu.", kazao je Žarko Karamatić.

"Vjerujem u naš kvalitet i zaista se nema puno toga za reći. Kratko i jasno, očekujem dobru utakmicu i našu pobjedu.", kazao je Said Husejinović.

PFC Levski Sofija, uz CSKA Sofija, je jedan od najuspješnijih klubova u Bugarskoj. U svojoj bogatoj historiji osvojili su 26 titula prvaka Bugarske i tri puta osvojili kup. Svoje utakmice igraju na stadionu "Georgi Asparuhov", čiji je kapacitet 29.200 sjedećih mjesta. Ponajbolji igrači Levskog su reprezentativac Vladimir Gadzev i bivši reprezentativac Stanislav Angelov.

Prva utakmica drugog pretkola kvalifikacija za ligu Europe se igra u četvrtak, sa početkom u 20h po lokalnom vremenu, odnosno 19h po srednjoeuropskom vremenu.
fcsarajevo.ba

High

Post Postao/la High » 17 jul 2012, 14:30

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 jul 2012, 14:40

legenda reala je napisao/la:Denga ideš u Sofiju :?: :?:
ne može i da hoće, mora imat' bar 16 godina ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 jul 2012, 15:46

legenda reala je napisao/la:Denga ideš u Sofiju :?: :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jedino ako ima neku drugaricu koja se zove Sofija
DRUG NEBI TI PUNCA

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 jul 2012, 16:13

maksi je napisao/la:
High je napisao/la:95 % raje koja voli FK Sarajevo priželjkuje Husrefov povratak. Ne smije se zaboraviti šta je on uradio za ovaj klub.

slika
Sarajevo moraju voditi legende kluba a Husref Musemić je jedan od njih, čovjek ima autoritet jer je bio vrhunski igrač a dokazo se kao trener u voljenom klubu.

Ma kakve legende ba.Sto se trenera i Husrefa tice, slazem se, sto se mene tice dobro je doso ALI nemoj majke ti "legendi" u i oko kluba.Mladi i skolovani ljudi nam trebaju.Fudbal nije sto je bio nekad, nekad kad su te legende igrale.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 jul 2012, 17:41

Vasi igraci uvijek istu pricu sloze, i na kraju razocaraju. I onda ide izvlakusa.
NO PYRO NO PARTY

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 jul 2012, 17:55

Neko je ranije napisao da ce krenuti 7 autobusa prema Sofiji, sad imam info da ce krenuti ipak 4...zna li neko od raje tacno koliko ide nasih buseva?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jul 2012, 18:02

Povodom teksta koji je SportSport.ba prenio iz Bugarskog "Standarda" ovim putem rukovodstvo FK Sarajevo želi da demantuje da se "ogradilo od Hordi zla".

Također, nikakva "razmjena 200 besplatnih ulaznica" nije zvanično dogovorena, te s tim želimo upoznati sve naše navijače koji putuju u Sofiju na prvu utakmicu drugog pretkola kvalifikacija za UEFA Europa League koja se igra 26.07.2012. godine.

Ovim putem pozivamo sve naše navijače da posredstvom turističkih agencija koje organizuju putovanja, budu u kontaktu sa zvaničnim predstavnicima FK Sarajevo, kada su u pitanju ulaznice, ali i svi ostali detalji u vezi putovanja.

Rukovodstvo FK Sarajevo

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 17 jul 2012, 18:26

ado-hz je napisao/la:Neko je ranije napisao da ce krenuti 7 autobusa prema Sofiji, sad imam info da ce krenuti ipak 4...zna li neko od raje tacno koliko ide nasih buseva?
5 buseva ide preko organizacije sa udruzenjem, a idu jos dva sa centrom...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.