Gde ćeš ovo stavljati,dve noći sam plakao nakon te utakmice.
Vermez istakao kako ovaj Partizan ima snagu,ima širinu,te kako i sam još uvek ne zna kojim momcima će se zahvaliti.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Svesni su oni sigurno da nama fali stoper ali vidis da Djuric dovodi igrace a ne Tumbakovic, zbog toga je Tumba pizdeo pre par dana po novinama. Mutavi kroji ekipu.underPFC je napisao/la:Pred utakmicu sa Valetom, naša famozna uprava se setila da su potrebni i određeni sertifikati za Zabiju,a njegov klub navodno kasni sa dostavljanjem istih.
Po svemu sudeći Partizan će biti slabiji za ovog igrača u prvoj tekmi.
Tumba najavio da će bit pojačanja do 3. kola (verovatno svestan da nam fali jedan dobar štoper).
Mislis Falji?NukeR_G1970 je napisao/la: Svesni su oni sigurno da nama fali stoper ali vidis da Djuric dovodi igrace a ne Tumbakovic, zbog toga je Tumba pizdeo pre par dana po novinama. Mutavi kroji ekipu.
Imal na RTS SAT-u.... Mislim na ovom kablovskom....underPFC je napisao/la:Stadion Valete neverovatno da ispunjava osnovne UEFA uslove,obična poljana sa 1500 sedećih mesta, bolje stadione imaju neki bg zonaši.....
Direktan prenos RTS 20:45
Ma jesam iz BiH... Uvijek bude na SAT-u utakmice Partizana pa vjerovatno ce biti i ove god....underPFC je napisao/la:Komp mi šteka braćala....ukucaj u pretraživač RTS sajt i pregled programa tamo ćeš videti,mislim da neće biti na RTS sat,ali bi moglo biti na RTS kablovskim kanalima (RTS 1)Verovatno si iz Bosne,a ja nisam upućen kako kod vas idu te šeme
Kog štoperaunderPFC je napisao/la:Vermez rekao da smo imali svega 15-ak minuta nakon 3-0 slabih u igri,kazao da je to normalno. Šćepke čapri da je nebitno ko će biti rival u narednoj rundi i da smo mi Partizan.
Jedan pajtos s Čubure, danas mi veli kako je transfer jednog štopera završen i kako se samo čeka overa u FSB....Ako me slagao i ja sam vas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.