FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

underPFC
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la underPFC » 12 jul 2012, 12:39

Nuker čoveče,pa jesi li ti looood. :)
Gde ćeš ovo stavljati,dve noći sam plakao nakon te utakmice.

Vermez istakao kako ovaj Partizan ima snagu,ima širinu,te kako i sam još uvek ne zna kojim momcima će se zahvaliti.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 14 jul 2012, 12:17

Pred utakmicu sa Valetom, naša famozna uprava se setila da su potrebni i određeni sertifikati za Zabiju,a njegov klub navodno kasni sa dostavljanjem istih.
Po svemu sudeći Partizan će biti slabiji za ovog igrača u prvoj tekmi.

Tumba najavio da će bit pojačanja do 3. kola (verovatno svestan da nam fali jedan dobar štoper).

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 14 jul 2012, 21:31

underPFC je napisao/la:Pred utakmicu sa Valetom, naša famozna uprava se setila da su potrebni i određeni sertifikati za Zabiju,a njegov klub navodno kasni sa dostavljanjem istih.
Po svemu sudeći Partizan će biti slabiji za ovog igrača u prvoj tekmi.

Tumba najavio da će bit pojačanja do 3. kola (verovatno svestan da nam fali jedan dobar štoper).
Svesni su oni sigurno da nama fali stoper ali vidis da Djuric dovodi igrace a ne Tumbakovic, zbog toga je Tumba pizdeo pre par dana po novinama. Mutavi kroji ekipu.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 jul 2012, 21:35

NukeR_G1970 je napisao/la: Svesni su oni sigurno da nama fali stoper ali vidis da Djuric dovodi igrace a ne Tumbakovic, zbog toga je Tumba pizdeo pre par dana po novinama. Mutavi kroji ekipu.
Mislis Falji? :)

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 jul 2012, 20:27

Falji je najveće zlo u srpskom fudbalu....
Što se Djure tiče, ne mislim baš da se i on pita za sve kada je o transferima reč, ima tu fina klapica Ružić and co.
Sve u svemu ako se misli na uspeh u evro kvalifikacijama mora se podhitno dovesti neko dobro rešenje,ali ne po svaku cenu,kao prošle godine sa Rankovićem,Rnićem....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2012, 18:36

slika

Valleta-Partizan

Kazu da je Valleta klub sa najbrojnijom i najboljom podrskom navijaca na Malti.Posto nisam upoznat sa time verovacu sta kazu ljudi sa Malte na internetu.Ali ono sto sa sigurnoscu mogu reci je da su najjaca fudbalska ekipa na tome ostrvu.Ipak to bas i nije nesta od cega bi nasi klubovi trebali da strahuju.Partizan je veliki favorit.Jeste Valleta dala kamaru golova timu iz Andore ali koliko god smo mi pobegli timovi sa Malte,toliko su oni pobegli timovima iz Andore.Ulazu Maltezani dosta u fudbal ali jednostavno nemaju talenta da se izbore za nesta vise.U ekipi Vallete je glavni igrac Mifsud.Veliki Michael Mifsud,uvek sam gotivio tog igraca ne znam sto,da li zbog toga sto je jedan od retkih ljudi sa Malte za koga sam cuo,a jos relativno uspesan ili zbog necega drugog i meni je samom nejasno.Ali momak je i protiv tima sa Andore pokazao kako treba da igra profesionalac.Osim njega tu je i za Maltezane legendardni Gilbert Aguis,a tu je i pet Brazilaca,poprilicno placenih.Partizan je veliki favorit,Vermezovic je svesan toga ali itekako oprezan.Partizan ce ovo rutinski da prodje,mozda vec sutra overi plasman dalje ali ne treba se igrati sa sudbinom i nesta kalkulisati,u obe utakmice jako i natrpati Maltezane.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 16 jul 2012, 19:12

Fudbaleri Partizana doputovali u Maltu. Zabija je takođe doputovao,jer su stigli papiri.
Uveren sam sutra u pobedu,ali i u jedan novi, konkretniji Partizan. Videćemo da li će se formacija igrat ona koju je Vermez forsirao 4-3-2-1,ili će ipak Lazo biti u paru sa Šćepketom.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 jul 2012, 11:52

Stadion Valete neverovatno da ispunjava osnovne UEFA uslove,obična poljana sa 1500 sedećih mesta, bolje stadione imaju neki bg zonaši.....

Direktan prenos RTS 20:45

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 17 jul 2012, 11:58

underPFC je napisao/la:Stadion Valete neverovatno da ispunjava osnovne UEFA uslove,obična poljana sa 1500 sedećih mesta, bolje stadione imaju neki bg zonaši.....

Direktan prenos RTS 20:45
Imal na RTS SAT-u.... Mislim na ovom kablovskom....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 jul 2012, 12:07

Komp mi šteka braćala....ukucaj u pretraživač RTS sajt i pregled programa tamo ćeš videti,mislim da neće biti na RTS sat,ali bi moglo biti na RTS kablovskim kanalima (RTS 1) ;) Verovatno si iz Bosne,a ja nisam upućen kako kod vas idu te šeme ;)

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 17 jul 2012, 12:12

underPFC je napisao/la:Komp mi šteka braćala....ukucaj u pretraživač RTS sajt i pregled programa tamo ćeš videti,mislim da neće biti na RTS sat,ali bi moglo biti na RTS kablovskim kanalima (RTS 1) ;) Verovatno si iz Bosne,a ja nisam upućen kako kod vas idu te šeme ;)
Ma jesam iz BiH... Uvijek bude na SAT-u utakmice Partizana pa vjerovatno ce biti i ove god....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 jul 2012, 12:19

Kažem ti ne znam koje kanale imate, verovatno onda će biti tekma na RTS sat.... ne ide mi u glavu imate RTS sat,a nemate RTS 1 i RTS 2?!

Uglavnom biće garant streamova ;) predlažem da kucaš sportuživo i tu ćeš naći odličan stream RTS 1 ;) kada utakmica počne (inače na sportuživo možeš gledat maltene sve od sporta što ide na kanalima iz SRB) ;)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 17 jul 2012, 20:10

slika

MALTA JE CELA CRNO-BELA!

Srecno momcima veceras i da trijumfom zapocnu novu sezonu.

PARNI VALJAK NEKA MELJE...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 jul 2012, 23:15

Lagana pobeda i treće kolo na vidiku.

Ne bi hteo da dajem ocene igre,ali i snage tima u odnosu na prošlu godinu. Jasno je da je Vermez na pravi način video čime raspolaže,ako se po jutru dan poznaje, igraće Partizan puno bolje ove sezone u Evropi.
Škripi u zadnjoj liniji, Ostojić je još mlad i neiskusan, evidentno štoper treba.... Aksentije popravio defanzivu, Volkov dobar u napadu,slab u odbrani,verovatno zbog toga je Lazevski bio u prednosti.
Saša Marković verovatno najveće otkrovenje sezone do sada.
Zabiji treba treninga i utakmica,kad dođe sve na svoje i Partizan će dobiti.

Šteta je što su se i Lovre i Lazar žalili na povrede :(

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 17 jul 2012, 23:54

Sad objavise razni portali da je Stojketova majka izvrsila samoubistvo! Daleko bilo. Sta sve nece snaci tog decka.

Saucesce Stojketu.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jul 2012, 00:24

Većina navijača Partizana nije bila na tribinama.....
Uprava valete karte navijačima PFC cenila 45 eura,što je 3 puta više nego domaćim.

Stojketu saučešće :(

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jul 2012, 11:55

Vermez i momci zadovoljni zalaganjem i pobedom na Malti,ali i svesni određenih propusta kojih je bilo....
Uveliko se već govori o potencijalnim rivalima u trećem kolu.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 18 jul 2012, 12:02

Stojke saucesce!! :(
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jul 2012, 22:42

Vermez rekao da smo imali svega 15-ak minuta nakon 3-0 slabih u igri,kazao da je to normalno. Šćepke čapri da je nebitno ko će biti rival u narednoj rundi i da smo mi Partizan. :)

Jedan pajtos s Čubure, danas mi veli kako je transfer jednog štopera završen i kako se samo čeka overa u FSB....Ako me slagao i ja sam vas.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jul 2012, 12:26

underPFC je napisao/la:Vermez rekao da smo imali svega 15-ak minuta nakon 3-0 slabih u igri,kazao da je to normalno. Šćepke čapri da je nebitno ko će biti rival u narednoj rundi i da smo mi Partizan. :)

Jedan pajtos s Čubure, danas mi veli kako je transfer jednog štopera završen i kako se samo čeka overa u FSB....Ako me slagao i ja sam vas.
Kog štopera
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.