adnan24 je napisao/la:Nash ljudina...vidi se da je "na zemlji" 100%...steta samo sto nije ranije dosao u Lakerse,dosad bi sigurno imao prsten![]()
BIHfan je napisao/la:Ja bi stvarno volio kad Bullsi ne mogu da Bryant i Nash uzmu prsten u 2013-toj.
To se trazi![]()
@amerosm
Ma Gasol ostaje u Lakersima 99%...mislim da od velikih trejdova jedino postoji opcija sa Howardom i Bynumom tako da je Gasol siguran.Vjerujem da to nije ni lose s obzirom da je Gasol odlican pick and roll igrac a ako je neko dobar u tom segmentu onda je to Nash.
Ima i dio na ovom videu sto si postavio u kojem kazu Nashu da nikad nisu skontali kako braniti njegov p'n'r tako da je ovaj trejd mozda jedina opcija
Ja iskreno nevidim neki prevelik napredak u tome sto bi Howard dosao kod nas umjesto Bynuma. Isti je to qrac. Jedina razlika je u koljenima igraca. Howard nam nece unaprijediti igru.
Gasol mi je onako drag igrac,al nadam se da bi njega trade-ali. Treba nam jedan trkac u ekipi koji bi se dobro slagao s Nashom. Ja sam i dalje ubjedjen da bi sa Josh Smithom bili 99% prvaci iduce sezone (naravno da nebude nekih povreda u play offu).
Zamislite samo ovu petorku
PG Nash
SG Bryant
SF MWP
PF SMith
C Bynum
Klupa: Hill,Blake,Goudelock,McRoberts,neki od ove dvojice rookiea ako se pokazu i dovesti za minimalac onog hajvana sta je igra u Cavsima...Jamisona