FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 19:51

Covjeku dodje da pomisli da su zato i doveli Perica. A u p.cku materinu! Sto nije ona konjina Janjetovic dobio secer?! :evil:

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 24 sep 2009, 19:52

Simpatizer je napisao/la:Covjeku dodje da pomisli da su zato i doveli Perica. A u p.cku materinu! Sto nije ona konjina Janjetovic dobila secer?! :evil:
ma sto dodik nije dobije secer :mrgreen:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 sep 2009, 19:53

Simpatizer je napisao/la:Covjeku dodje da pomisli da su zato i doveli Perica. A u p.cku materinu! Sto nije ona konjina Janjetovic dobila secer?! :evil:
E znas kad sam i ja to pomislio majke mi!Taman sto su doveli Perica,ta vijest za Bilbiju!Nek se on oporavi sto prije...
Treci put castimo

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 sep 2009, 19:54

subzero81 je napisao/la:NA moju veliku zalsto istina je drugari. Bilbija je vec dva dana u bolnici
Ma ne vjerujem da je nesto ozbiljno inace bi na svim mogucim portalima to bila udarna vijest..mi samo mozemo nagadjat sta je..ima 1000 razloga zbog kojih se moze ostat u bolnici..daj Boze da nije nesto ozbiljno :(
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 sep 2009, 19:54

aa nemogu da vjeruujem....tako mlad i sportista jos velik da dobije secer??????? jel postoji mogucnost da je to onaj prolazni tj da je izazvan necim,jer mi bas nema smisla to sve.......jbg najveci talenat bh fudbala sigurno u ovom trenutku.... :cry:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 19:55

Phill Jackson je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:stvarno sam se šokirao kada sam čuo to za Bilbiju , ovih dana se toliko toga pozitivnog pisalo o njemu ...

nemojte očajavati , možda je samo u pitanju trenutni šećer izazvan nečim .....možda nije u pitanju bolest ...optimizma malo ljudi ;)
Potpis..uostalom kad Klasnic poslje presadjivanja bubrega moze igrat ne znam sto i Bilbija poslje ovoga ne bi mogo ;)
Ne znam da li se to moze bas tako posmatrati. Klasnic sad ima zdrav bubreg a seceras se postaje jednom i ostaje do kraja. Seceras a da bude sportista na nekom visem nivou, mislim da je to veoma tesko.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 sep 2009, 19:58

Simpatizer je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:stvarno sam se šokirao kada sam čuo to za Bilbiju , ovih dana se toliko toga pozitivnog pisalo o njemu ...

nemojte očajavati , možda je samo u pitanju trenutni šećer izazvan nečim .....možda nije u pitanju bolest ...optimizma malo ljudi ;)
Potpis..uostalom kad Klasnic poslje presadjivanja bubrega moze igrat ne znam sto i Bilbija poslje ovoga ne bi mogo ;)
Ne znam da li se to moze bas tako posmatrati. Klasnic sad ima zdrav bubreg a seceras se postaje jednom i ostaje do kraja. Seceras a da bude sportista na nekom visem nivou, mislim da je to veoma tesko.
Ne razumijem se u secer i medicinu al ko sto @mostar_mo rece nadat se da je samo trenutni
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 24 sep 2009, 20:05

Osobe sa šećernom bolešću svakako treba da uključe fizičke aktivnosti u svoj dnenvi plan aktivnosti. Bolja kondicija i veća mišićna masa povećava osjetljivost tkiva na insulin i smanjuje šećer u krvi koji je glavni uzor komplikacija šećerne bolesti.

mislim damu nece secer smetat prema ovome sto sam naso o secernoj bolesti

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 24 sep 2009, 20:08

au...bas mi je zao.. :shock:

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 24 sep 2009, 20:18

johnnyHZ je napisao/la:aa nemogu da vjeruujem....tako mlad i sportista jos velik da dobije secer??????? jel postoji mogucnost da je to onaj prolazni tj da je izazvan necim,jer mi bas nema smisla to sve.......jbg najveci talenat bh fudbala sigurno u ovom trenutku.... :cry:

Krivo mi je za lika stvarno dobro igra....steta al brate mili i tebi bi dobro doslo lijecenje ako smatras da je on veci talenat od Pjanica il Mahmutovica
..Siamo l'armata Rossonera..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 sep 2009, 20:20

Stvarno ako je istina jbga a u p.m ccc nadam se da ce majstor brzo da ozdravi i da ce se sto prije vratiti na fudbalske terene .. Podrska i sportski pozdrav iz Tuzle
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 24 sep 2009, 20:24

Jeste li vi sigurni da momak ima dijabetes. Nevidim negdje da je potvrdjeno a bilo bi i pravo cudo s obzirom da je vrlo mlad i jos sportista. Za svoje godine cak i ako je naslijedio gene dijabetesa mora da ima teske tjeslesne predispozicije (da bude predebeo) da bi mu se pojavili i blazi simptomi dijabetesa.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 24 sep 2009, 20:29

Nabijem na k.u.rrrra.c sve nase medije, sad gledam dnevnike javljaju da je pobjedio real,inter pa kao da zivimo u 19. vijeku .

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 24 sep 2009, 20:41

taman nam krenulo i evo sjeba odma,i to bas na najboljeg igraca a jos tako mlad.kao sto jedan rece gdje ona debela svinja Janjetovic nije dobio.a u PM ne mozes vjerovati

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 sep 2009, 20:44

leonardo je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:aa nemogu da vjeruujem....tako mlad i sportista jos velik da dobije secer??????? jel postoji mogucnost da je to onaj prolazni tj da je izazvan necim,jer mi bas nema smisla to sve.......jbg najveci talenat bh fudbala sigurno u ovom trenutku.... :cry:

Krivo mi je za lika stvarno dobro igra....steta al brate mili i tebi bi dobro doslo lijecenje ako smatras da je on veci talenat od Pjanica il Mahmutovica
mislio sam na ovu nasu premier ligu.....a nije iskljuceno kako je krenuo da kree stopama ppjanica misimovica dzeke....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 24 sep 2009, 21:00

Netko pise kako seceras se moze vratiti profesionalno nogometu,pa ljudi moji sto vam je,treba MOLITI Boga da nije secer jer ako jeste secer pod velikim fizickim naporima moze izazvati infrakt,mozdani udar,prestanak rada srca ,ponavljam nedao Bog da decko ima secer!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 24 sep 2009, 21:06

Sjeb'o sam se totalno kad sam cuo za Bilbiju, nadati se da nije nista ozbiljno... :cry:
Treba njemu posvetiti pobjedu u subotu, zato ocekujem da igraci Borca izginu na terenu za pobjedu...
Ako ne bude u kombinaciji za mec ocekivati je Perica sto je dosao...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 sep 2009, 21:53

Nemanja Bilbija završio u bolnici zbog visokog šećera?!

Nemanja Bilbija, najbolji igrač Borca i Premijer lige BiH, teško je bolestan. Super talentiran i ofanzivni veznjak, moderni napadač završio je u bolnici. U Borcu i Banja Luci je mobilno stanje......

našao sam ovo na san.ba u rubrici sport ali će tekst tek biti dostupan nocas od 2h...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 sep 2009, 22:16

stvarno niste normalni , šprdate se s nečijom mukom , taj Nemanja je prije svega dijete čiji je život tek počeo .., to što je fudbaler sada uopće nije bitno , poželimo mu da ozdravi što prije ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 sep 2009, 22:21

Stvarno mi je zao Bilbije jer je on velika nada BH fudbala koji ce ako ga zdravlje posluzi biti veliki igrac.Ovi gore sto pricaju ove nebuloze nisu normalni.
AMAR OSIM!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.