Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Newcastle United F.C.
Eto sad novi man city hahaaha
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem da će Ashley prodati klub, posebno ne za tako male pare. Ruku na srce, za njega su ovo male pare.
Da li bih volio da Newcastle postane City? Ne, niti će se to dogoditi. Da li bih volio da Newcastle postane konkurentniji u borbi za izlazak u Ligu Prvaka? Da. Kako je to moguće? Novcem koji će se konstantno ulagati u klub (akademija, pridošlice, povećanje plata, premija...). Ja bih bio najsretniji da se Ashley trgne i da on bude taj koji će od ovog Newcastlea napraviti nešto, al' male su šanse da se to desi. Uglavnom, čvrsto vjerujem da od ovog nema ništa. A, kakve je Njukaš sreće, ti Kuvajćani će kupiti Sunderland.
Nego, puno toga se piše o Njukašu. Prije svega, nakon što je definitivno otpao transfer De Jonga (16 miliona Eura su tražili), ponovo se aktualizirala priča o Hoilettu. Sam Pardew je izjavio da ga prate i da će učiniti sve što je u njihovoj moći da ga dovedu na St. James Park. Ukoliko bi se to desilo, onda bi to bio posao i po'. Također, Pardew je dao izjavu kako je obavio razgovor sa Dembom i da je uvjeren kako će Senegalac ostati. Nahvalio je žrtvovanje za tim, jer svi znamo da je Demba igrao lijevo krilo po dolasku njegovog sunarodnjaka Papissa Cissea. To dovoljno govori o tome kakav je igrač Demba.
No, činjenica je da je još uvijek na snazi klauzula prema kojoj bi Ba mogao napustiti klub za samo 7 miliona funti. Špekulacije u vezi Carrolla su samo špekulacije, jer je šef rekao kako u ovom trenutku ne razmišlja o Andyju, ali da je razumljivo kako će se on uvijek povezivati sa Newcastleom. No, teško da će doći, jer nije potreban.
Bravo. Govorio je da je sasvim normalna činjenica da igrače Newcastlea povezuju sa većim klubovima, ali da se sada politika u potpunosti promijenila, te da je Newcastle finansijski stabilan i da nema nikakve potrebe prodavati najbolje igrače. Štaviše, sa istim se produžavaju ugovori i povećavaju im se plate. Dobro, to već nije nešto što nismo znali. Radi se radi na St. James Parku.
Eh, nisam siguran, al' haman je Debuchy produžio ugovor sa Lilleom. Negdje sam naletio na taj podatak, ali nemam blage veze gdje. Ukoliko je to istina, automatski se "gubi" i ovaj igrač, jer je teško da će ga Ashley i Llambias platiti onoliko koliko traži Lille. Naime, kako sam do sada shvatio, Newcastle je spreman ići do 6, maksimalno 7 miliona funti, no predstavnici Lillea žele više. I, moram priznati da su u pravu. S obzirom na tržište, momak vrijedi više, ali teško da će to Newcastle platiti. Ne želi se već nakon jedne uspješne sezone pljunuti na sav mukotrpan rad.

Da li bih volio da Newcastle postane City? Ne, niti će se to dogoditi. Da li bih volio da Newcastle postane konkurentniji u borbi za izlazak u Ligu Prvaka? Da. Kako je to moguće? Novcem koji će se konstantno ulagati u klub (akademija, pridošlice, povećanje plata, premija...). Ja bih bio najsretniji da se Ashley trgne i da on bude taj koji će od ovog Newcastlea napraviti nešto, al' male su šanse da se to desi. Uglavnom, čvrsto vjerujem da od ovog nema ništa. A, kakve je Njukaš sreće, ti Kuvajćani će kupiti Sunderland.

Nego, puno toga se piše o Njukašu. Prije svega, nakon što je definitivno otpao transfer De Jonga (16 miliona Eura su tražili), ponovo se aktualizirala priča o Hoilettu. Sam Pardew je izjavio da ga prate i da će učiniti sve što je u njihovoj moći da ga dovedu na St. James Park. Ukoliko bi se to desilo, onda bi to bio posao i po'. Također, Pardew je dao izjavu kako je obavio razgovor sa Dembom i da je uvjeren kako će Senegalac ostati. Nahvalio je žrtvovanje za tim, jer svi znamo da je Demba igrao lijevo krilo po dolasku njegovog sunarodnjaka Papissa Cissea. To dovoljno govori o tome kakav je igrač Demba.

Eh, nisam siguran, al' haman je Debuchy produžio ugovor sa Lilleom. Negdje sam naletio na taj podatak, ali nemam blage veze gdje. Ukoliko je to istina, automatski se "gubi" i ovaj igrač, jer je teško da će ga Ashley i Llambias platiti onoliko koliko traži Lille. Naime, kako sam do sada shvatio, Newcastle je spreman ići do 6, maksimalno 7 miliona funti, no predstavnici Lillea žele više. I, moram priznati da su u pravu. S obzirom na tržište, momak vrijedi više, ali teško da će to Newcastle platiti. Ne želi se već nakon jedne uspješne sezone pljunuti na sav mukotrpan rad.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... on-Debuchy" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka čast Newcastleu, bit će oni zayebani ove godine

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, biće to odlična bekovska linija (Santon, Debuchy).
To znači da bi Simpson mogao put Readinga, a negdje se već spomenulo da je to skoro pa gotov deal. Uglavnom, ovih 7 miliona je pristojna cijena za Debuchyja, ako ćemo biti iskreni.
Počelo se trošiti na St. James Parku, a još nisu potrošene sve pare od prodaje Carrolla.
Evo, sad se spominje da je Hoilett na putu za Monchengladbach, al' i to su nepotvrđene informacije. Ako dođe Debuchy, onda mi neće biti krivo što je Hoilett "zaobišao" Njukaša. Ipak je prioritet zadnja linija, a Debonja je sigurno jedan od najtraženijih desnih bekova na tržištu.
Malo smijurije u ovim sparnim danima - priča se o Krkiću. U startu je to prekriženo, jer Bojan ima klauzulu po kojoj se može vratiti u Barcelonu za određenu svotu. Dakle, sumnjam da je ovo i s te strane "normalan" transfer. Ali, bitno je da se nešto piše, ipak se moraju zadovoljiti apetiti čitalaca.
Također, u pojedinim holandskim medijima se ponovo aktivirala priča glede Douglasa.
Eh, danas je prijateljska utakmica protiv Chemnitzera.

To znači da bi Simpson mogao put Readinga, a negdje se već spomenulo da je to skoro pa gotov deal. Uglavnom, ovih 7 miliona je pristojna cijena za Debuchyja, ako ćemo biti iskreni.

Evo, sad se spominje da je Hoilett na putu za Monchengladbach, al' i to su nepotvrđene informacije. Ako dođe Debuchy, onda mi neće biti krivo što je Hoilett "zaobišao" Njukaša. Ipak je prioritet zadnja linija, a Debonja je sigurno jedan od najtraženijih desnih bekova na tržištu.

Malo smijurije u ovim sparnim danima - priča se o Krkiću. U startu je to prekriženo, jer Bojan ima klauzulu po kojoj se može vratiti u Barcelonu za određenu svotu. Dakle, sumnjam da je ovo i s te strane "normalan" transfer. Ali, bitno je da se nešto piše, ipak se moraju zadovoljiti apetiti čitalaca.

Također, u pojedinim holandskim medijima se ponovo aktivirala priča glede Douglasa.

Eh, danas je prijateljska utakmica protiv Chemnitzera.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pošto je stream katastrofa, odlučio sam se za tekstualni prikaz meča kontra Chemnitzera. Na poluvremenu je 1:0 za domaće, al' Gosling, Abeid i Vučkić su imali prilike za Newcastle. Amalfitano je bukvalno nevidljiv, haman nije dodirnuo loptu.
Inače, po ovome što čitam, Abeid je jedan od najzapaženijih. Nadam se da će u 2. poluvremenu biti bolje, te da će priliku dobiti standardni prvotimci (Jonas, Santon i Ba) koji će preokrenuti rezultat.

Inače, po ovome što čitam, Abeid je jedan od najzapaženijih. Nadam se da će u 2. poluvremenu biti bolje, te da će priliku dobiti standardni prvotimci (Jonas, Santon i Ba) koji će preokrenuti rezultat.

- gloryhunter
- Kontakt:
80 haha pa ashley je prodavao klub za 100M i to kad smo ispali u 2.ligu i kad je bio pun dugova...sad klub sa stadionom, igracima i svom infrastrukturom vrijedi najmanje 400M...a Ashley kakav je trgovac ga nece dat ispod 500 cak kad bi ga i prodavao...
svake godine su zayebani, samo sto svake ima neko zayebanijifrankqqqqq je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... on-Debuchy

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Debuchy na twitteru objavio da je prešao u Newcastle. 

Kraj utakmice
Monaco - Newcastle United 0-1
33 minuta Demba Ba
Monaco - Newcastle United 0-1
33 minuta Demba Ba
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu, al' sad haman je Monaco bio mnogo bolja ekipa. Njukaš je imao samo 2 prilike (mada je ona Dembina plod greške protivničkog golmana) i zabio 1 gol. S druge strane, Monaco je imao nekoliko prilika, al' nisu imali sreće ni znanja da zabiju.
Bigirimana bi mogao biti dobitak i po'.
Nego, danas (konačno) bi Debuchy trebao biti na ljekarskom pregledu, a pojavila se vijest da je Njukaš spreman ponuditi 13 miliona funti za Carrolla. Po ko zna koji put govorim da je ovo bacanje para, te se nadam da će biti nešto od Hoiletta (Monchengladbach dig'o ruke) koji bi baš rasteretio tu ofanzivnu liniju Newcastlea.

Bigirimana bi mogao biti dobitak i po'.

Nego, danas (konačno) bi Debuchy trebao biti na ljekarskom pregledu, a pojavila se vijest da je Njukaš spreman ponuditi 13 miliona funti za Carrolla. Po ko zna koji put govorim da je ovo bacanje para, te se nadam da će biti nešto od Hoiletta (Monchengladbach dig'o ruke) koji bi baš rasteretio tu ofanzivnu liniju Newcastlea.
Kakvih 13 miliona funti
, i jos kazes da bi bilo bacanje para 

Walk on, with hope in your hearts.
Malo je reci da bi bilo bacanje para.... Ona krampa ne vrijedi ni 5m al' ne funti nego nasih KM-ova.....artemis77 je napisao/la:Kakvih 13 miliona funti, i jos kazes da bi bilo bacanje para
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa normalno da je bacanje para. Zašto dati tolike novce za igrača koji će biti na klupi i koji je otišao iz kluba?artemis77 je napisao/la:Kakvih 13 miliona funti, i jos kazes da bi bilo bacanje para

Moji izvori kažu da je odbijena ponuda Newcastla u vrijednosti jednogodišnje posudbe gdje bi Newcastle plaćao punu platu Carrolu a onda ga naredne sezone otkupio za 13 miliona funti.
Liverpoola traži sada 10 miliona funti i Demba Ba ili jednogodišnja posudba i otkupnina naredne sezone od 17 miliona funti.
Ako oni lažu, lažem i ja.
Liverpoola traži sada 10 miliona funti i Demba Ba ili jednogodišnja posudba i otkupnina naredne sezone od 17 miliona funti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Cuj Dembu i jos para
Demba je bolji igrac od Carrola bar duplo.

Demba je bolji igrac od Carrola bar duplo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne moze nikako Carroll biti vrijedniji od njega. Jedino da im Newcastle da pola dembe za Carrolla

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Recimo da sam nešto slično i ja pročitao. Inače, to je čisto zbog Dembine klauzule po kojoj može napustiti klub za samo 7 miliona funti. No, vremenski je to ograničeno, pa će na kraju ovog mjeseca ista prestati da važi. Šta onda?Henderson je napisao/la:Moji izvori kažu da je odbijena ponuda Newcastla u vrijednosti jednogodišnje posudbe gdje bi Newcastle plaćao punu platu Carrolu a onda ga naredne sezone otkupio za 13 miliona funti.

- harebianconero
- Kontakt:
Respekt!

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pojedini mediji u Francuskoj su napisali da bi Moussa Sissoko mogao doći u Newcastle.
Ako se ovo obistini, onda će to biti i više nego dobar transfer. Mada, s obzirom na to da se Llambias i Ashley mogu cjenkati do prekosutra, onda ovaj transfer (ukoliko uopće dođe do njega) možemo očekivati krajem avgusta.
Haman se predstavnici Newcastlea sastaju sa Douglasovim agentom sljedeće sedmice. Šta će biti - ne'am blage. Mada, s obzirom na njegovu izjavu da bi volio ostati u Twenteu, ne bih se smio kladiti u njegov dolazak. Sa Anitom se škrtari (istina, Ajax traži previše), valjda je Debuchy završen (nema službene potvrde), tako da...

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.