znaci i narkoman jesef_mafije je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:od tvog komsije je on..onog mrsavog,plavog..mindjusara, ne znam jel i narkomansef_mafije je napisao/la:Moram uslikat ispred zgrade FIAT punto ima ofarban u zeleno - crne bojepa cu ubacit, nezz ciji je
sve si pogodio
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
1947!
-
SilaNebeska96
- Kontakt:
Jel napadate vi tu Premier Ligu.Kazu nam da ste glavni favoriti vi i Sloboda. Pa za Slobodnu nešto ne vjerujem,pa da vidim hoće Jedinstvo imati jake konkurente ili ostaju ovi bezveze klubovi. xD
Kad nas otpišu prije vremena tad smo najjači. Vidim mnogi nas smatraju kao favorite, a gdje i ne bi kad smo uvijek pri vrhu. I ja mislim da bi mogli biti tu negdje u top 5, no od Premijer lige vjerovatno nema ništa. Bit će kao i prošle sezone da Uprava kluba nije spremna za viši nivo takmičenja. Već su bila 3 odlaska, a dolazaka nema barem što se zvučnijih imena tiče, a nevjerujem da će ih i biti. Ako bude dolazaka to će biti igrači iz Druge lige iz klubova kao što su Bosna Kalesija, Priluk, Sloga Tojšići i sl. ili iz ovih lokalnih klubova.
Volio bih da nisam upravu i niko ne bi bio sretniji od mene, ali teško veoma teško mi možemo u Premijer ligu.
Volio bih da nisam upravu i niko ne bi bio sretniji od mene, ali teško veoma teško mi možemo u Premijer ligu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
SilaNebeska96
- Kontakt:
Aha. Sretno vam,ali uvijek ste pri vrhu tako da vam sreća i neće trebati.
A onda Jedinstvo Sloboda za PL. AKo se ne bi još ko ubacio.
A onda Jedinstvo Sloboda za PL. AKo se ne bi još ko ubacio.
Iz Bosne Kalesije, Serica, Tojsica,.. dobiva li smo mi dobre igrace ali ih nismo mogli zadrzati.LjumanM95 je napisao/la:Kad nas otpišu prije vremena tad smo najjači. Vidim mnogi nas smatraju kao favorite, a gdje i ne bi kad smo uvijek pri vrhu. I ja mislim da bi mogli biti tu negdje u top 5, no od Premijer lige vjerovatno nema ništa. Bit će kao i prošle sezone da Uprava kluba nije spremna za viši nivo takmičenja. Već su bila 3 odlaska, a dolazaka nema barem što se zvučnijih imena tiče, a nevjerujem da će ih i biti. Ako bude dolazaka to će biti igrači iz Druge lige iz klubova kao što su Bosna Kalesija, Priluk, Sloga Tojšići i sl. ili iz ovih lokalnih klubova.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Na probi je 5-6 igraca ... poznat mi je samo jedan iz Dizdaruše, Ramo ga zovu 
1947!
- sef_mafije
- Kontakt:
volio bih da slobodu namazemo 5:0, jer smo prije sve ispadali iz PL zbog njihSilaNebeska96 je napisao/la:Jel napadate vi tu Premier Ligu.Kazu nam da ste glavni favoriti vi i Sloboda. Pa za Slobodnu nešto ne vjerujem,pa da vidim hoće Jedinstvo imati jake konkurente ili ostaju ovi bezveze klubovi. xD
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Moze li mi neko napisati zbog cega ste se odrekli Hadzica? Momak je u ove dvije kontrolne utakmice koje smo odigrali briljirao i ne mogu da vjerujem da ste ga tako lako pustili da ode 
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma ne trebaju nama takvi igraciZoom088 je napisao/la:Moze li mi neko napisati zbog cega ste se odrekli Hadzica? Momak je u ove dvije kontrolne utakmice koje smo odigrali briljirao i ne mogu da vjerujem da ste ga tako lako pustili da ode
1947!
- sef_mafije
- Kontakt:
u Subotu memorijalna tekma u 6 sati na nasem stadionu - protiv Bratstva
za Čari-ja
za Čari-ja
Zar to nije nekada kasnije?sef_mafije je napisao/la:u Subotu memorijalna tekma u 6 sati na nasem stadionu - protiv Bratstva
za Čari-ja
@Zoom088
Ma vjerovatno su kontali imamo dovoljno napadača, ali evo već su otišla 2 Hadžić i Muminhodžić.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- sef_mafije
- Kontakt:
ima plakata zaljepljena u centru. ulaz je besplatan. et
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Fikret Karavdic novo pojacanje.. dosao iz Famos Sask Napredka ..
(ne znam 100% da li je potpisao ili je jos uvijek na probi)
(ne znam 100% da li je potpisao ili je jos uvijek na probi)
1947!
Generalka protiv Slobode 04. augusta. Odlična provjera pred početak prvenstva, baš ćemo vidjeti na čemu smo.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
pa jesu li vaši odigrali i jednu probnu tekmu do sadLjumanM95 je napisao/la:Generalka protiv Slobode 04. augusta. Odlična provjera pred početak prvenstva, baš ćemo vidjeti na čemu smo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hmmm...a ja sam cuo da s nama igrate generalku 4. ili 5. avgusta 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
bili su na turniru u Jelahu..ali te informacije su potpuno nedostupne, igraci su totalno izolovani..niko nikog ne vidja..nesto se tu suti i mutiBenjo_AFC86 je napisao/la:pa jesu li vaši odigrali i jednu probnu tekmu do sadLjumanM95 je napisao/la:Generalka protiv Slobode 04. augusta. Odlična provjera pred početak prvenstva, baš ćemo vidjeti na čemu smo.
1947!
Pa normalno da jesu. I ti znaš glupo pitanje postavit.Benjo_AFC86 je napisao/la:pa jesu li vaši odigrali i jednu probnu tekmu do sadLjumanM95 je napisao/la:Generalka protiv Slobode 04. augusta. Odlična provjera pred početak prvenstva, baš ćemo vidjeti na čemu smo.
@Zoom088
Ja jučer čuo na radiju da je sa Slobodom 4. augusta... Možda su i pogriješili.
A dobro je, provjerio sam danas.
Mi ipak igramo sa Proleterom iz Teslića tog dana, a valjda ćemo se sa vama susresti na turniru u Tojšićima vikend ranije.
Pozz.
Mi ipak igramo sa Proleterom iz Teslića tog dana, a valjda ćemo se sa vama susresti na turniru u Tojšićima vikend ranije.
Pozz.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pa nigdje ništa ne pišeteLjumanM95 je napisao/la:Pa normalno da jesu. I ti znaš glupo pitanje postavit.Benjo_AFC86 je napisao/la:pa jesu li vaši odigrali i jednu probnu tekmu do sadLjumanM95 je napisao/la:Generalka protiv Slobode 04. augusta. Odlična provjera pred početak prvenstva, baš ćemo vidjeti na čemu smo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 9 gostiju.