ne da mi se bas cesto postati na forumu, al eto kad naletim, onda da vas i upoznajem... nesto sam dosta citao ovih dana, pa da vam prenesem ukratko:
Ganso: previše je iskreno 30 miliona funti, da bi Arsenal izdvojio za njega, tako da toga što se tiče mislim da otpada, bez obzira na ovo što je neko objavio na twitteru, twitter je nepouzdan zato što levati hoće nekom ekskluzivom da sakupe što više sljedbenika
Vela: Potpisuje veceras kako sam upoznat sa ekipom Sosiedada, a iz Arsenala su ga spremni prodat.. Kako sam naletio cijena mu je 6 miliona eura, a izgleda da ce Sosiedad da ga plati 4 miliona.
Walcot: Danas sam procitao da je odbijena ponuda od Chelzija na 25 miliona funit, tako da bi i ova Liverpulova mogla da otpadne, sad nisam siguran koliko su tacne informacije.
Kosinly: Barsa je spremna izgleda da ponudi čak 14 miliona funti da otkupi 2 godine ugovora ovog igrača, mada ima slabo informacija kada je ovo u pitanju...
Paulinho: Izgleda da je Arsenal ponudio 9 miliona funti za Paulinha, sjajnog igrača Korintiansa. Ovaj ne želi da se vrati nazad u Korintians zato što su ga navijači vrijeđali na rasnoj osnovi pred kraj sezone, a izgleda da je Arsenal zagrizao pravo za njeg. Ukoliko njega ne dovedu mogli bi se okrenuti Šalkeovom Lewisu Holtbyu, kojem je ostala još godina dana ugovora.
Afobe: Je, izgleda, nastavio tradiciju prelazaka u Birmingem na posudbe pa bi tako nakon Bendtnera, Larssona, Muambe, mogao put Birmingema na kaljenje.
I za kraj, ovo na sta sam danas naletio, a to je da
Arsenal nece prodati RVP-a. Ipak nekako sve više sumnjam da ovim samo napucavaju vrijednost RVP-ju... Al eto nada zadnja umire, i volio bi da ga zadrže, jer ako ga puste klinac cemo kad moci zadrzati kakvog normalnog igraca...
eto za sad od mene toliko..

))
Arsenal, Profa i Titi zakletva...