Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
kamo srece da ti imas par stecaka kod kuce...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Saurman je napisao/la:Mandrle zaleti se jednom u stečak bićeš pametniji.mandraX je napisao/la:Vidoviti Surlaš gleda u kante.Saurman je napisao/la:Ibrahimović je majstor kakav Džeko nikad neće biti.
Nazovite odmah!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
@muHmanicar vec se pocinjes supati,a to je znak da firauna Ibru mozes povesti da vidite kvalitet starog zeljeza.Taman je upao u pare,pa nece biti problema.muXmania je napisao/la:Ja zaista nisam mogo da vjerujem da ti možeš nešto pametno reći, al evo sad vidimSaurman je napisao/la:Ibrahimović je majstor kakav Džeko nikad neće biti.
Hare idi drkaj na Džeku, a to ko je šta osvojio s Ibrom ti je smiješno, Zlaja je bio dva puta šampion sa Ajax-om, dva puta s Juventusom, tri puta sa Interom, pojednom s Barcelonom i Milanom, kao što znamo tebi se sve mora crtati ali nisam u mogućnosti da crtam po forumu samo ću ti sabrati da je 9 (riječima: devet) puta bio nacionalni šampion sa 5 (pet) različitih Evropskih divova ( al ne ovih lokalnih divova za koje ti navijaš ).
Nesto mislim na ove sto se pale na ibru ili mu ga kako kaze @muHmanicar drkaju ali ne pojmove.
Da je kojim slucajem Dzeko otisao u irvase i Svedzane a Ibru zayebali sa nasim savezom i utopili ga u nasu repku.
Da bi prica bila okrenuta za 180 stepeni sto se ovih ljepotana na forumu tice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Cincinnatus
- Kontakt:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=85861" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan News site, Dzeko uskoro u Milan
Milan News site, Dzeko uskoro u Milan
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Cautinho
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad je obrnuto,Dzekson cita Kolarovu.Jesu jaka ekipa. I zanimljiva su pitanja,pa poslusajte
Sad je obrnuto,Dzekson cita Kolarovu.Jesu jaka ekipa. I zanimljiva su pitanja,pa poslusajte
Keep walking.
Jel' to Edin opet neigra?

Meni se cini da igra sad u drugom, poceo je.AzRimiRzA je napisao/la:Jel' to Edin opet neigra?
A igra i Subasic
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam siguran igra li i Dzeko, al vidim Subasica zato 
Nije Dzeko, neki napadac lici na njega. Evo 15 minuta je taj napadac u igri i lopta jos nije dosla do njega.
To je ovaj mali Jelavic.
Zajeban ovaj tim CITY
To je ovaj mali Jelavic.
Zajeban ovaj tim CITY
Zadnja izmjena: soko, dana/u 17 jul 2012, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jelavic,18 godina,dosao iz hajdukasoko je napisao/la:Nije Dzeko, neki napadac lici na njega. Evo 15 minuta je taj napadac u igri i lopta jos nije dosla do njega.
Zajeban ovaj tim CITY
Vidio sam sad.STBoys je napisao/la:Jelavic,18 godina,dosao iz hajdukasoko je napisao/la:Nije Dzeko, neki napadac lici na njega. Evo 15 minuta je taj napadac u igri i lopta jos nije dosla do njega.
Zajeban ovaj tim CITY
- Cincinnatus
- Kontakt:
Hahaha Subasic ubi Teveza 
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako ne bude igrao danas onda bi to mogao biti znak da odlazi u Milan, ili mozda u Arsenal (boje se da se ne povrijedi prije transfera?)
Cemu smijanje,ima Subasic kuveta za razliku od scare faceta.Valja mu haman opet golf ganjati po Argentini.Cincinnatus je napisao/la:Hahaha Subasic ubi Teveza
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 jul 2012, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Nesto mi cudno ovo sto ne igra. Aguero i Tevez dobili sansu, a on nije. Vidjecemo, ako ne bude igrao protiv Besiktasa, onda je moguce i da napusta City.
Goalgetter je napisao/la:Nesto mi cudno ovo sto ne igra. Aguero i Tevez dobili sansu, a on nije. Vidjecemo, ako ne bude igrao protiv Besiktasa, onda je moguce i da napusta City.
Upravu si evo sad izade i Tevez i jos neki igraci ude 5 novih igraca Citya al Dzeke nigdje znaci vjerovatno odlazi
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja slabo pratim sve to ali moze biti da si upravu. Jedini koji nisu jos zaigrali je Edin i stari od Mancinija.Goalgetter je napisao/la:Nesto mi cudno ovo sto ne igra. Aguero i Tevez dobili sansu, a on nije. Vidjecemo, ako ne bude igrao protiv Besiktasa, onda je moguce i da napusta City.
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo tako, ni ja ne pratim to toliko, ali mislim da jedini Edin jos nije igrao u ovim prijteljskim, osim onih sto su jos na odmoru (Balo, Silva, itd.).AzRimiRzA je napisao/la:Ja slabo pratim sve to ali moze biti da si upravu. Jedini koji nisu jos zaigrali je Edin i stari od Mancinija.Goalgetter je napisao/la:Nesto mi cudno ovo sto ne igra. Aguero i Tevez dobili sansu, a on nije. Vidjecemo, ako ne bude igrao protiv Besiktasa, onda je moguce i da napusta City.
Ako ne bude igrao protiv Besiktasa u petak, mislim da je transfer izvjesan, jer nema razloga da ga drzi na klupi u prijateljskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.