Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Zenga
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Zenga » 24 sep 2009, 03:26

Sto ste se to svi nalozili, kakav crni Bilbija, niste vi dobri sekunde ociju mi ! ! !
Odlucujuce tekme, a vi bi' zvali ne iskusnog lika iz domace kozije lige ? :!:

Zaboravite Medunjane i Biblije sto se tice oktobarskog termina, ta nije debil Ciro da sad prokocka baraz u 5 do 12...
Jedina promjena u Tallinu u odnosu na prethodnu protiv Turaka ce biti Begovic na golu i to je to.

Dzeko, Ibis, Muslimaga, Topic i Custovic su svi daleko kvalitetniji i iskusniji od Nemanje barem sad za sad, budimo realni...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 sep 2009, 03:46

Zenga je napisao/la:Sto ste se to svi nalozili, kakav crni Bilbija, niste vi dobri sekunde ociju mi ! ! !
Odlucujuce tekme, a vi bi' zvali ne iskusnog lika iz domace kozije lige ? :!:

Zaboravite Medunjane i Biblije sto se tice oktobarskog termina, ta nije debil Ciro da sad prokocka baraz u 5 do 12...
Jedina promjena u Tallinu u odnosu na prethodnu protiv Turaka ce biti Begovic na golu i to je to.

Dzeko, Ibis, Muslimaga, Topic i Custovic su svi daleko kvalitetniji i iskusniji od Nemanje barem sad za sad, budimo realni...
Zenga mislim da, uz dužno poštovanje prema navedenim Topiću i Čustoviću, nisu ništa bolji od Bilbije. Iskusniji jesu, ali potencijala mali ima a i snage. Topić je u godinama, Čustović tu i tamo se i ne primjećuje, a poenta priče bila je da se Bilbija pozove i da mu se ukaže koji minut kako bih ga se pridobilo u reprezentaciji. Vjeruj, treba misliti i na budućnost (Holandija, Italija...)

Znači, pri eventualnom sigurnom vodstvu protiv Estonaca (ako Bog da) ubaciti momka tek toliko da ga, kao što gore već napisah, preuzmemo k sebi i zalupimo vrata svim drugim reprezentacijama. Da nije još za velike izazove, to stoji, ali njegovo vrijeme tek dolazi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 24 sep 2009, 05:32

Šta je vama ?? Dečko je odrastao u post-dejtonskoj Banja Luci, nema sumnje da bi dečko zaigrao radije za Srbiju. Ipak povjerenje se mora graditi na svim frontovima i ukoliko izabere BiH neće se pokajati, tim prije što će prije dobiti poziv od BiH! Ako ne zaigra neće mi teško pasti!

I da, DIALIBA DIALIBA DIALIBA DIALIBA DIALIBA!!!!!!!!

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 24 sep 2009, 09:51

mislim da ce puno lakse biti standardan u srbiji nego u bih...u napadu smo jaci od njih duplo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 sep 2009, 12:35

Momka pozvati, za nas rezervisati i to je to. Naravno da ima i drugih igraca koji cak i vise zasluzuju poziv, jer bih kao realne zamjene za nasa prva 3 spica bili bitniji. Ipak svi znamo da je inkorporacija Bilbije u reprezentaciju i sa politicke strane jedan bitan, lijep i dobar signal. Mnogi ce reci da za to nema mjesta u sportu, ali svi znamo da je realnost u nasoj zemlji jedna druga i da se to mora uzimati u obzir. Momak nam treba u buducnosti ako ima stvarno perspektivu kao sto ga svi hvale, necemo se sigurno ostetiti ako ga pozovemo i dopustimo mu nekoliko minuta da igra u jednoj utakmici gdje se rezultat vise nemoze promijeniti (u Estoniji ako im utrpamo nekoliko) ili protiv Spanije koja nam bih trebala biti prijateljska utakmica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2009, 15:07

Pa naravno da Ciro vise ide zbog politicke strane.Sto je u stvari i pozitiva.
Ali trenutno da je kapacitet nije,pa njega su vrsnjaci iz ,,velikog,,luxemburga zatvorili ko u tor.
Nije se sa loptom mogao sastaviti u 40 minuta igre.
A u Premijer ligi je jedan Jelic onomad zabio 18 golova iako ga nema ni na mapi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 24 sep 2009, 20:16

momak ima potencijal ali ne i kvalitet za repku, prema tome neka ga gdje i jest, naravno da bi za njega bilo najbolje da ode negdje vani i da se razvija i dalje inace u nasoj ligi samo moze propast... a sta ce odlucit ako i kad ga pozovu to je njegova stvar, za repku se igra srcem... a ako njegovo kuca za neku drugu zemlju, onda nista od njega...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 24 sep 2009, 20:20

Virtu4l je napisao/la:
Posavina je napisao/la:Matej Delač potpiše za Chelsea a naši to poprate kao da se radi o igracu iz Gane. Ljudi moji opet će nam pred nosom pobjeći dijamant. Mali je najveći golmanski talenat u BiH u zadnjih ko zna koliko godina. Ja sam sa njim pričao i rekao mi je da hoće igrati za BiH, ali da ga niko ne zove i onda nako tri dana čitam da ga Bilić zove. Ja bi zamolio i ljude sa ovog portala da na svoj način probaju doći do ljudi iz saveza jer ovo je strasno.
Malom je šahovnica tetovirana na dupetu, da se tako izrazim. U njegovoj glavi nikad nije postojala dilema za koga će braniti. Šteta, bit će dobar golman, ali ne žalim nešto pretjerano za njim, golmana nam ne nedostaje.

Više bih volio da za nas zaigra onaj dečko iz Rumunije, Ersin Mehmedovic, njegov tim Unirea je sad igrao protiv Seville. Dobar igrač, a igra na poziciji gdje smo u deficitu.

Ako mu se igra za BiH neka odbije Bilica, i neka ceka poziv, mlad je ne zuri mu se nigdje, a eto i potpiso je i ugovor sa Chelsijem..
Meni je onaj Mehmedovic isto zapeo za oko, poslije sam gledo, rodjen je u Srbiji, pored vidica, subotica i ostalih nece zaigrat, nebi bilo lose da ga pozovu...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 sep 2009, 20:30

ma kakav Bilbija kakvi bakraci moze igrat u ovoj nasoj fildzan ligi. Vidjeli smo ga protiv luxemburga kad je igro za mlade nidje ga nije bilo. I jos nesto jel Dialiba jos povrijedjen?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2009, 20:35

A_d_0 je napisao/la:ma kakav Bilbija kakvi bakraci moze igrat u ovoj nasoj fildzan ligi. Vidjeli smo ga protiv luxemburga kad je igro za mlade nidje ga nije bilo. I jos nesto jel Dialiba jos povrijedjen?
Jeste tesko,obje mu noge u zraku kad legne na krevet :lol:
Jucer cova zabi gol u Belgijskom prvenstvu i svi o tom pisu a ti pitas jel jos povrjedzen :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 sep 2009, 21:22

A_d_0 je napisao/la:ma kakav Bilbija kakvi bakraci moze igrat u ovoj nasoj fildzan ligi. Vidjeli smo ga protiv luxemburga kad je igro za mlade nidje ga nije bilo. I jos nesto jel Dialiba jos povrijedjen?

Nije ga nigdje bilo? Normalno. Tulić ga je ostavio na klupi... Dao je vrijeme onim ostalim majstorima...

Imaš li jos koju majstore? :P
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 sep 2009, 21:27

jbg za dijalibu nisam znao a ti pirke za tvoju inf bilbija je igrao...znas...i nigdje ga nije bilo...mozda ne u prvoj al je igrao...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 sep 2009, 11:48

ti bas nisi gledao tekmu cim kazes igao je la koliko.....
igrao je udrugom poluvrmenu,usao u mjesto igraca (neznam mu ime) koji nezna voditi loptu,ja i stari smo gledali tekmu OPLAKALI SMO,jedino kada bilbija i zec prime loptu vidi se da igrau FUDBAL,ovo ostalo,cirkus,a najjaci je onaj kapite...ako neko zna kako se zove,pa MAJKE MI MOJE JA GA NEBI NA TERMIN ZVAO.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

dzenoo
Kontakt:

Post Postao/la dzenoo » 25 sep 2009, 12:07

sta je sa mahmutovicem,njega treba zvati,momak trpa li ga trpa,stalno daje golove

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 25 sep 2009, 12:16

johnnyHZ je napisao/la:ti bas nisi gledao tekmu cim kazes igao je la koliko.....
igrao je udrugom poluvrmenu,usao u mjesto igraca (neznam mu ime) koji nezna voditi loptu,ja i stari smo gledali tekmu OPLAKALI SMO,jedino kada bilbija i zec prime loptu vidi se da igrau FUDBAL,ovo ostalo,cirkus,a najjaci je onaj kapite...ako neko zna kako se zove,pa MAJKE MI MOJE JA GA NEBI NA TERMIN ZVAO.....
Džafić iz Veleža i ja sam ovo isto pomislio.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 sep 2009, 12:25

nije et bgm nisam znao ni odakle je ,nista,al momak je MRTVI ANTITALENAT......pa ono je sramota,jos kapiten na tosve!!!!!a najjaci su mu potezi ono kad krene da dribla...hahha...il mu lopta ode u aut,il ostane iza njega,a u najboljem slucaju nabije loptu pored igraca i ovaj mu je samo uzme onako kulturno....pa se pitam sta ce im uraditi talijani??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 sep 2009, 21:26

čovjek je lijepo rekao da jedva čeka Ćirin poziv i po meni je ta priča završena.a i Ćiro je sam rekao da ga želi pozvati u repku.a kada zaigra makar i 1 sekundu onda da ga zove i Brazil ne može mjenjati.ja bi pozvao njega i medunjanina i onda ako bi imali vodstvo od 2-3 razlike u estoniji.Ubacio bi obojicu zadnje 3 minute.nismo toliki baxuzi da primimo od estonije 2-3 gola za 2 minute,a onda iduću tekmu koja bude.mislim na prijateljsku i nakon što čekiramo vizu za JAR onda bi pozvao još Dialibu i još par igrača.da i na njih stavimo pečat samo.JER IPAK OD VIŠKA GLAVA NE BOLO
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 26 sep 2009, 11:34

TMovac je napisao/la:čovjek je lijepo rekao da jedva čeka Ćirin poziv i po meni je ta priča završena.a i Ćiro je sam rekao da ga želi pozvati u repku.a kada zaigra makar i 1 sekundu onda da ga zove i Brazil ne može mjenjati.ja bi pozvao njega i medunjanina i onda ako bi imali vodstvo od 2-3 razlike u estoniji.Ubacio bi obojicu zadnje 3 minute.nismo toliki baxuzi da primimo od estonije 2-3 gola za 2 minute,a onda iduću tekmu koja bude.mislim na prijateljsku i nakon što čekiramo vizu za JAR onda bi pozvao još Dialibu i još par igrača.da i na njih stavimo pečat samo.JER IPAK OD VIŠKA GLAVA NE BOLO
pa ne igramo protiv brazila pa da primimo 2 3 gola u 2 min , a vjeruj mi mozda su bolji ovi nasi reprezentativci , al nisu ni medunjanin ni ovaj drugi toliko losiji ima razlike al ne puno pa neubacuje petogodisnjake pa da primis tri gola :D cuj rezervisat oni ako nemogu sad cuvat 2 min rezultat onda nek pucaju sebi u koljena ha ya
>>No body likes us but we dont care<<

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 sep 2009, 13:59

poslije zadnje na kosevu nista vise nieje nemoguce :D :D :D :D :D :D :D :D

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 26 sep 2009, 15:36

Zlatan Bajramovic u prvih 11 Frankfurta, takav nam Zlatan puno vise moze pomoci kada igra u prvih 11. Sretno Zlatane
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.