Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

BelminM23
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BelminM23 » 17 jul 2012, 21:40

[youtube][/youtube]
Evo zamolio me prijatelj da postavim video koji je on napravio na ovaj forum jer on nije regan na forum :P

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jul 2012, 21:41

Neki od tih igraca nisu ni njihovi igraci nego su tu na probi, a mislim da su svi igrali. Osim onih koji su igrali Euro, oni su dobili slobodno par sedmica.

Rios

Post Postao/la Rios » 17 jul 2012, 21:50

Cartman je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ja nisam pratio ove dvije pripremne utakmice City-a,pa me zanima jel jedino Dzeko od svih igraca nije dobio ni minute?? Zna li neko?
Prva utakmica: City (first half): Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Rekik, Biton, Yaya Toure, Lopes, Johnson, Tevez and Scapuzzi.

(second half): Johansen, Boyata, Kolo Toure, Savic, Helan, Elabdellaoui, Razak, Bunn, Jelavic (Mancini 76mins), Weiss, and Scapuzzi (Evans 63mins)

Druga:
City: Pantilimon (Johansen 74mins), Zabaleta (Elabdellaoui 74), Kolo Toure (Boyata 86), Savic (Mancini 86), Kompany (Rekik 68) Biton (Evans 86), Yaya Toure (Razak 70), Lopes (Weiss 62), Kolarov (Helan 74), Tevez (Scapuzzi 74) and Aguero (Jelavic 46, Bunn 86)

Eto ako neko ima vremena, neka provjeri, ali cini mi se da je svaki kokuz dobio priliku. Evo ovaj Jelavic neki dan potpisao i igrao je.
Nesto onda nije uredu..Nema informacija da je povrijedjen,a ne igra..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jul 2012, 22:02

Rios je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ja nisam pratio ove dvije pripremne utakmice City-a,pa me zanima jel jedino Dzeko od svih igraca nije dobio ni minute?? Zna li neko?
Prva utakmica: City (first half): Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Rekik, Biton, Yaya Toure, Lopes, Johnson, Tevez and Scapuzzi.

(second half): Johansen, Boyata, Kolo Toure, Savic, Helan, Elabdellaoui, Razak, Bunn, Jelavic (Mancini 76mins), Weiss, and Scapuzzi (Evans 63mins)

Druga:
City: Pantilimon (Johansen 74mins), Zabaleta (Elabdellaoui 74), Kolo Toure (Boyata 86), Savic (Mancini 86), Kompany (Rekik 68) Biton (Evans 86), Yaya Toure (Razak 70), Lopes (Weiss 62), Kolarov (Helan 74), Tevez (Scapuzzi 74) and Aguero (Jelavic 46, Bunn 86)

Eto ako neko ima vremena, neka provjeri, ali cini mi se da je svaki kokuz dobio priliku. Evo ovaj Jelavic neki dan potpisao i igrao je.
Nesto onda nije uredu..Nema informacija da je povrijedjen,a ne igra..
Moja teorija je da nece da rizikuju neku eventualnu povredu na bezveznim utakmicama jer pregovaraju ili ocekuju njegov transfer ubrzo. Procitao sam neke glasine da ce se Redzepagic sutra sastati sa Galianijem u Milanu, a i juce je navodno bilo nekakvih kontakata.

Rios

Post Postao/la Rios » 17 jul 2012, 22:33

I ja sam tog misljenja..Drugog objasnjenja nema..Nije logicno da trener igracu koji ce biti u timu narednu sezonu u dvije utakmice ne pruzi ni minutu igre..Mislim da ubrzo mozemo ocekivati Edinov transfer..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 17 jul 2012, 23:31

Nije zaigrao ni Balotelli.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 17 jul 2012, 23:34

Balloteli je jos na odmoru, a edin je danas proveo cijelu tekmu na klupi :) I od pocetka se vidjelo da nece uci jer je bio u tenama i trenerci i naravno sa telefonom :) koji nije vadio iz ruku :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jul 2012, 23:40

junioR je napisao/la:Balloteli je jos na odmoru, a edin je danas proveo cijelu tekmu na klupi :) I od pocetka se vidjelo da nece uci jer je bio u tenama i trenerci i naravno sa telefonom :) koji nije vadio iz ruku :)
Mora da mu je Amra slala neke slicice. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 jul 2012, 23:55

Nesto veliko se krije iza ovog. Edin trenira, znaci da povreda nije. Vjerovatno se vode neki pregovori, a kako ce se zavrsiti ce vrijeme pokazati.

Ja Milan ne volim (i ne mrzim bas :)), zna se i zasto :) ali ako ce Edinu biti bolje, onda aminujem njegov prelazak. Ipak ne znam koliko je pametno sada prelaziti u Milan. Velike su sada trubulencije u tom klubu. Otisla su im dva najbolja igraca, pricaju kako moraju stediti, vlasnik opet optuzen ali ovaj put nije za pedofiliju nego za utaju poreza..... Ukratko, Milan je nezdrav klub u ovom momentu. Otprilike isto misljenje imam za cijelu njihovu ligu, samo malo blaze. :)
Ako vec ide, steta sto ne ode u Bayern ali, necemo pricati o tome sta bi bilo kad bi bilo.

Nego, nadam se da nece sa konja na magarca. Na malo manjeg konja OK, ali ne puno manjeg. :D Naravno, velicina transfera je isto tako vazna. Zelji opet ide 3% heh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jul 2012, 00:13

Cartman je napisao/la:
junioR je napisao/la:Balloteli je jos na odmoru, a edin je danas proveo cijelu tekmu na klupi :) I od pocetka se vidjelo da nece uci jer je bio u tenama i trenerci i naravno sa telefonom :) koji nije vadio iz ruku :)
Prije ce biti da mu je Redzepagic slao slicice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jul 2012, 00:33

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Prije ce biti da mu je Redzepagic slao slicice.
On ne zna ni upalit mobitel. Jedino da nije Angelini bilo dosadno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jul 2012, 01:16

Šta se ovo može zaključit' po nekim komentarima, da je Milan u odnosu na City neki mali klub?
Nikad, pa taman da u Milanu budu igrali Ševko Okić, Adilović i sl.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 18 jul 2012, 01:43

Ne vjerujem ni ja da su mali klub. Ljudi zaborave da su samo 4 poena bili prosle godine iza Juventusa. Jeste da su dva najbolja igraca otisla, ali ako se ulozi kako treba moze biti odlican klub. Citao sam neke komentare navijaca Milana i ljudi bas gotive Edina i volili bi da ga vide u klubu.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 jul 2012, 02:06

mandraX je napisao/la:Šta se ovo može zaključit' po nekim komentarima, da je Milan u odnosu na City neki mali klub?
Nikad, pa taman da u Milanu budu igrali Ševko Okić, Adilović i sl.
Mali klub i klub u kojem je trenutno puno turbulencija nije isto i ne kontam kako si to mogao zakljuciti? Sad treba i o tome da diskutujemo?
Ne, Milan nije mali klub i nece nikad ni biti ali sansa da se bez dvojice najboljih igraca nece moci boriti za trofeje je velika. Sto naravno ne mora znaciti, mozda se dovedu adekvatne zamjene za te igrace koji su ih napustili.... Ko zna. Kako sada stvari stoje, mnogo su oslabljeni.

P.S. Necemo diskutovati o onom sto nije receno.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 jul 2012, 08:52

Galliano najavio dolazak sampiona u napadu za zamjenu Ibre, Dzeko :?:

http://sports.yahoo.com/news/galliani-a ... --sow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 jul 2012, 09:23

bordo_Sarajevo je napisao/la:Galliano najavio dolazak sampiona u napadu za zamjenu Ibre, Dzeko :?:

http://sports.yahoo.com/news/galliani-a ... --sow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzeko ili Adilovic, treceg nema :lol:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 18 jul 2012, 10:01

slika

'ta ce balotelli :mrgreen:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 jul 2012, 10:12

hehe, svaka cast na fotki :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 18 jul 2012, 13:39

Koja je konkretno uloga ovog Seada Sušića?

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 18 jul 2012, 13:46

bordo_Sarajevo je napisao/la:Galliano najavio dolazak sampiona u napadu za zamjenu Ibre, Dzeko :?:

Lewandowskog ili Teveza

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Proximic, Zglavkar i 22 gosta.