Ma tako sam oznacio ove sto ih naftasi drze. Znam i ja da to ne postoji. Al ovo im je onako od "milja". Klubovi koji ne pitaju za cijenu. Igrace jedino mogu privuc nekim velikim kolicinama love. Sve bi preko noci da ostvare..SiamoNoi je napisao/la:Kakvi su to instant klubovi?pinturicchio30 je napisao/la:De razmisli malo tom glavom.. Ti mislis da su u Juventusu ludi da daju 12 + miliona na nekog igraca koji je odigrao jednu dobru sezonu u seriji B ( pa jedan VIDAL je placen 10 miliona ). U jednom provincijskom klubu u kojem su igrala dva bolja igraca od njega (Insigne i Immobile). Zasto bi placali toliko igraca koji je samo talenat, nije dokazan u najvisem rangu. To sto ih nafrasi preplacuju sigurno nije normalno. Juve nikad nije preplacivao igrace niti ce. Za to sluze ovi instant klubovi... Nikome to nebi smetalo da se mali nije uvlacio u supak navijacima nekim izjavama o ljubavi prema klubu i tako ta sranja. A cim je vidioo pare odma otrcao. Stas sigurno bi mu bilo pravo lose u Juventusu za manje love,.. Boze moj nije ni prvi ni posljednji talenat.ElLoco7 je napisao/la:ne znam zasto ovi navijaci Juventusa napadaju Verrattija, ko im je kriv sto nisu poslali dobru ponudu pa bi ga i doveli a ovako se ponasaju ko da je igrac primoran da dodje kod njih cim bace neku ponudu pa bila to i duplo manja od PSG-ove..![]()
Shvatite da to ne postoji.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- pinturicchio30
- Kontakt:
Re: Serie A
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
- manchesterunitedfan
- Kontakt:
Znaci ove sezone u LP imat cemo 4 tima iz Italije 
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!
nije stvar u tome da li ce Juve dati ili nece toliko para.. nego zasto napadati momka koji se najmanje pita tu.. predsjednik Pescare zeli sto vise zaraditi, sto je i logicno, i samim tim prije ce prihvatiti 15mil od PSG-a nego duplo manju ponudu od Juventusa.. a i mali Verratti nigdje nije licno rekao nista za Juve nego je njegov agent pricao kako bi volio najvise u Juve.. ne vjerujte svemu sto novinari napisu jer dosta toga izmisljaju.. a i u PSG-u ce prije dobit sansu nego u Juveu pored silnih veznjaka koje imate..pinturicchio30 je napisao/la:De razmisli malo tom glavom.. Ti mislis da su u Juventusu ludi da daju 12 + miliona na nekog igraca koji je odigrao jednu dobru sezonu u seriji B ( pa jedan VIDAL je placen 10 miliona ). U jednom provincijskom klubu u kojem su igrala dva bolja igraca od njega (Insigne i Immobile). Zasto bi placali toliko igraca koji je samo talenat, nije dokazan u najvisem rangu. To sto ih nafrasi preplacuju sigurno nije normalno. Juve nikad nije preplacivao igrace niti ce. Za to sluze ovi instant klubovi... Nikome to nebi smetalo da se mali nije uvlacio u supak navijacima nekim izjavama o ljubavi prema klubu i tako ta sranja. A cim je vidioo pare odma otrcao. Stas sigurno bi mu bilo pravo lose u Juventusu za manje love,.. Boze moj nije ni prvi ni posljednji talenat.ElLoco7 je napisao/la:ne znam zasto ovi navijaci Juventusa napadaju Verrattija, ko im je kriv sto nisu poslali dobru ponudu pa bi ga i doveli a ovako se ponasaju ko da je igrac primoran da dodje kod njih cim bace neku ponudu pa bila to i duplo manja od PSG-ove..
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Naravno da je Verrati rekao, imaš koliko hoćeš klipova sa Sky-a u kojima ponavlja da je navijač Juventusa od malih nogu, bile su i njegove slike u dresu Juventusa itd.

Ja ga ne napadam, samo je šteta što ga tako u vatru bacaju, mogao je odigrati sezonu u Pescari što mu je Juve htio dopustiti kako bi još stekao iskustvo, predsjednik Pescare je samo želio zaraditi i to je to.
Neka mu je sa srećom, kad-tad će mu se ispuniti dječački san.

Ja ga ne napadam, samo je šteta što ga tako u vatru bacaju, mogao je odigrati sezonu u Pescari što mu je Juve htio dopustiti kako bi još stekao iskustvo, predsjednik Pescare je samo želio zaraditi i to je to.
Neka mu je sa srećom, kad-tad će mu se ispuniti dječački san.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ma normalno da ce htjeti zaradit kad zna da pregovara sa suludim arapima, pa ja bi im za Rivasa trazio 20 mil € najmanje, kako su glupi jos bi i dali.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Propade i Milan ovim odlaskom Ibre ... sramota.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Do Veratija nije toliko koliko ga napadaju. Jednostavno Juve ga nije zelio dovesti odmah vec dogodine, a u Pescari su skontali da bi mali mogao podbaciti i htjeli su iskoristiti da ga prodaju, dok mogu dosta uzeti. Znaci nije do Veratija ko da gledam vec do Pescare i Juventusa (a siguran sam da je Vera
birao direktno izmedju PSG i Juveta otisao bi u Juve bez obzira koja plata bila u pitanju)
I jos jedna stvar ranije je Verati rekao da ce primarno gledati da financijski zadovolji transferom Pescaru pa tek ostalo (sto opet govori o njegovoj lojalnosti maticnom klubu)
A bice vremena kad ce Juve i serija a plakati za njim
, nije im ovo prva greska
I jos jedna stvar ranije je Verati rekao da ce primarno gledati da financijski zadovolji transferom Pescaru pa tek ostalo (sto opet govori o njegovoj lojalnosti maticnom klubu)
A bice vremena kad ce Juve i serija a plakati za njim
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nemožeš reći da je Milan propao dok ne završi prijelazni rokhammers je napisao/la:Propade i Milan ovim odlaskom Ibre ... sramota.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Milan je propao, jer nema plan. Sve se radi stihijski i ne ide se u susret dogadjajima, vec dogadjaji idu u susret ljudima koji vode Milan.IlPrincipe je napisao/la:Nemožeš reći da je Milan propao dok ne završi prijelazni rokhammers je napisao/la:Propade i Milan ovim odlaskom Ibre ... sramota.
Kakav Kaka
Niko ne spominje dovodjenje top levog beka, top zadnjeg veznog, top trequartiste. Sad se svi bave samo zamenama za Silvu i Zlatana. Da uprava dovede nekog od Van Persie/Dzeko/Tevez za napad i nekog od Dede/Rolando/Hummels za odbranu, a to su najzvucnija imena koja se spominju, opet ostaje Milan kratak na 3 od 10 pozicija u polju.
Sa takvim rezonom, nemate sanse protiv Juventusa i u LS. A to bi valjda trebalo da bude cilj svakog navijaca Milana - da se uzme scudetto i da se napada usati trofej.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja sam hladan kao spricer, a celavcu ne verujem ni kad sedne golom guzicom u zar i kaze da ga boli.IlPrincipe je napisao/la:Keep calm and trust
Ma polako jos se nisu ni uzele pare, treba makar da prenoce
pa onda krenuti u kupovinu, tek na kraju prelaznog roka ako se ne pojaca Milan onda treba im sve po spisku. Ja se iskreno nadam da ce se pojacati zbog Serije A i talijanskog fudbala opcenito jer mi je dosta slusati o spanskim i engleskim ligama kao jakim.
FC Sydney
FC Sydney
@Magica: nije sve u trofejima i parama, vjerujem da bi svaki navijac Milana vise volio Kaku' nego Gansa ili nekog drugog na trzistu traqueartiste. I za Van Bommela kad je dolazio rekli su da je propo a cojk se preporodio samo tako. Ugl ako dodje Kaka' moce odigrat bar 5 sezona 
- delpiero20
- Kontakt:
Imal Milan sad kakav plan sta da radi? 
Nikad nije isto dovesti igraca koji je prosao kroz tesku depresiju, a ima vec lijepih godina, a smatra se za fantazistu koji bi trebao biti nosilac igre, u odnosu na kostolomca Van Bomela, kojem je jedini zadatak u karijeri bio ubij, prebij, pretuci i isprovociraj, naravno da ce ovaj drugi uvijek izvrsiti zadatke koje su mu u opisu posla, bez obzira na godineahmad_tz je napisao/la:@Magica: nije sve u trofejima i parama, vjerujem da bi svaki navijac Milana vise volio Kaku' nego Gansa ili nekog drugog na trzistu traqueartiste. I za Van Bommela kad je dolazio rekli su da je propo a cojk se preporodio samo tako. Ugl ako dodje Kaka' moce odigrat bar 5 sezona
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
I ko je sada sada najveca * Serie??
De Rossi!meskalin je napisao/la:I ko je sada sada najveca * Serie??
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
on, Pirlo, Sneijder, PatomuXmania je napisao/la:De Rossi!meskalin je napisao/la:I ko je sada sada najveca * Serie??
★ su na nebu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12