Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Emir ZENICA » 18 jul 2012, 01:33

djaba sto skinem 4,10 kad opet padnem,opet islandjani i goloviiiiiiii
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jul 2012, 02:05

šta ti sinoć rekoh ? :D

p.s. ja prestajem s klađenjem na neko vrijeme, tri para ne mogu pogodit' kako Bog zapovijeda...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 18 jul 2012, 02:09

anonimni je napisao/la:šta ti sinoć rekoh ? :D

p.s. ja prestajem s klađenjem na neko vrijeme, tri para ne mogu pogodit' kako Bog zapovijeda...
Ma sta da ti kazem..... Odmaram do sutra :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jul 2012, 02:27

haj dobro je onda :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 jul 2012, 09:46

Ja čekam @Devila da nešto napiše
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 jul 2012, 10:36

Danas ima finih parova,evo mojih prijedloga:
Km u20 B.divizija Velika Britanija-Finska 1 1,50

O Britancima sam vec pisao,uvjerljive 3 pobjede i poraz u zadnjoj utakmici od Bjelorusa ali tad su odmarali 3 glavna igraca,sve se vrti oko Van Oostruma,beka Caje Laboral,pomazu mu Fraser i Sayers...
Fince predvodi igrac Dukea, Alex Murphy,dosta su se mucili u grupi,cak su izgubili zadnju utakmicu od Madjara 15tak razlike a kvota na Fince je bila 1,05,nisu nikoga odmarali u toj utakmici.....mislim da su Britanci puno bolji,samo to moraju pokazati na terenu..........

KM u20 B.div Hrvatska-Ceska 2 2,20

O Hrvatskoj sam isto govorio,zaje...li su me u zadnjoj utakmici kad su razbili Dance,pratio sam utakmicu preko livescore,tesko da Hrvatska moze ponoviti takvu utakmcu,npr.4 napada,4 trojke zaredom,puno skokova u napadu......fale im 6 glavni igraca,osatli nisu kvalitet za nesto vece.....
S druge strane Cehe predvode Ondrej Balvin,209cm visok igrac Cajasola,dominirao je u grupi misli mda Hrvatska nema odgovor za njega,pored njega tu je Križ,200cm visoko krilo,njih dvojica cine strasan centarski par,vrlo dominatni su skoku,tu je jos i njihov prvi strijelac,bek-suter Bohacik 16 poena u prosjeki,imao je solidnu ulogu ove sezone u Prostejovu,16min 5 poena.............kao sto vidimo vrlo izbalansirana ekipa za koju Hrvatska u ovom trenutku nema odgovora i ova me kvota stvarno iznenadila jer bookmakeri stavljaju kvote s obzirom na tradiciju sto Hrvatska ima ali ove generacija nije nista posenbo pa moj pick ide na Čehe......sretno..............

tip74
Kontakt:

Post Postao/la tip74 » 18 jul 2012, 10:58

Izostanci:
Santos v Botafogo
Santos: Juan (5/0), Galhardo (2/0), Fucile (0/0), Bernardo (2/0), Braz (1/0), Rafael (3/0), Ganso (1/0), Neymar (3/2)

Chivas USA v Portland Timbers
Chivas USA: Iraheta (0/0)
Portland Timbers: Brunner (10/1), Taylor (0/0), Wallace (9/0), Gleeson (0/0)
Bet Info Team

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 18 jul 2012, 11:06

Maribor - Željezničar(s.t.) 18.7. 20:00 1 1,70
BATE B. - Vardar(Mak) 18.7. 18:00 1 1,20
Molde - Ventspils 18.7. 20:45 1 1,20
Wawrinka - P.H.Mathieu 18.7. 17:00 1 1,25
Pavlyuchenkova - Soler Espinosa 18.7. 11:00 1 1,40
Barthel - K.Bondarenko 18.7. 12:15 1 1,35
Goerges - Hercog 18.7. 13:30 1 1,35

kvota: 7.81

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jul 2012, 13:14

Molde - Ventspils -3+ 2
AEL - Linfield -3+ 2

:geek:
Hayley <3

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 18 jul 2012, 13:52

moj listic danas:

Pavlychenkova - Soler 1
Rufin - Przy. 1
Polansky - Olivetti 1
Ludgorets - Dinamo X2
Gremio - Sport Recife 1
Santos - Botafogo 1
Apoel - Senica 1

KV. 8.79 u williams kl.
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2012, 14:23

Maribor-Zeljo 1 1.70
Molde-Ventspils 1 1.20
Belorusija-Japan (do 23 godine) 1x 1.55
Georges-Hercog 1 1.35
RW Erfurt-Dortmund 2 1.40

tiket 2:

St.Liege-Mallorca x 2.90
Ludogorets-Dinamo 1px 1.90
Melgar-SP.Cristal x 3.0
Al Ain-Cottbus x 3.10
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jul 2012, 14:27

Molde h1
Bate h1
Budućnost 1
Hass 2
Dinamo z1
Ael h1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 18 jul 2012, 14:44

amarosim je napisao/la:Danas ima finih parova,evo mojih prijedloga:

O Britancima sam vec pisao,uvjerljive 3 pobjede i poraz u zadnjoj utakmici od Bjelorusa ali tad su odmarali 3 glavna igraca,sve se vrti oko Van Oostruma,beka Caje Laboral,pomazu mu Fraser i Sayers...
Fince predvodi igrac Dukea, Alex Murphy,dosta su se mucili u grupi,cak su izgubili zadnju utakmicu od Madjara 15tak razlike a kvota na Fince je bila 1,05,nisu nikoga odmarali u toj utakmici.....mislim da su Britanci puno bolji,samo to moraju pokazati na terenu..........
Koji mi ku*ac bi da tebe poslušam :x :roll:
Ovi tvoji prijedlozi me iz dana u dan ukopavaju , nisi još para pogodio i ja nešto gledam ajde valjda će danas bar jedan skinut, ali ku*ac.
Eto molim te nemoj nas više razveseljavati svojim prijedlozima da i drugi ne bi otišli na glavu kao ja.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 jul 2012, 15:00

Lesnar je napisao/la:

Ovi tvoji prijedlozi me iz dana u dan ukopavaju , nisi još para pogodio i ja nešto gledam ajde valjda će danas bar jedan skinut, ali ku*ac.
Eto molim te nemoj nas više razveseljavati svojim prijedlozima da i drugi ne bi otišli na glavu kao ja.
da si pratio kako se utakmica odvijala,ne bi ovo napisao.....Britanci su vodili 4 na pol,10 raz 2.30 do kraja trece i onda Finac koji je dosad imao 1.3 poena po utak!!!!!!!!!zabija 2 trice zaredom,i tu pocinje raspad Britanije,na 55-53 za Britance Van Oostrum promasuje oba bacanja a ovi vamo zabijaju i vise se Britanija nije vratila......ja nisam mogao predvidjeti da ce momak od 1.3 poena po utakmici,ovu zabiti 12 ili 13.........

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 jul 2012, 15:30

Lesnar je napisao/la:

http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 028&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
jesi li zadovoljan sa ovim,i sta ja sad mogu kad bi neki debil iz Hrvatske usao i zabio 6 trojki...............

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 18 jul 2012, 15:39

amarosim je napisao/la: http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 028&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
jesi li zadovoljan sa ovim,i sta ja sad mogu kad bi neki debil iz Hrvatske usao i zabio 6 trojki...............
Haj dobro je , sta sad pokušavaš dokazati ? Samo ti kažem da od tebe više nemam namjeru prepisivati. Mislim da i većina dijeli tako mišljenje pa da se ne mučiš bezveze nemoj ni postavljati prijedloge jer ih nitko neće ni prepisati. ;)
A ovaj tvoj drugi par me ne zanima uopšte ,moraš i ti nešto pogodit ipak si do sada nanizao oko 10-ak uzastopnih promašaja. ;)
I molim te nemoj ništa odgovarat jer ne želim ići u daljnju diskusiju :!:

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 jul 2012, 15:54

Lesnar je napisao/la:
amarosim je napisao/la: http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 028&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Haj dobro je , sta sad pokušavaš dokazati ? Samo ti kažem da od tebe više nemam namjeru prepisivati. Mislim da i većina dijeli tako mišljenje pa da se ne mučiš bezveze nemoj ni postavljati prijedloge jer ih nitko neće ni prepisati. ;)
A ovaj tvoj drugi par me ne zanima uopšte ,moraš i ti nešto pogodit ipak si do sada nanizao oko 10-ak uzastopnih promašaja. ;)
I molim te nemoj ništa odgovarat jer ne želim ići u daljnju diskusiju :!:
Pa dobro,evo moze oklada,nadji moji 10 promasaja,ja idem sa ovog foruma.....a za tvoju informaciju,u 20tak dana koliko sam na forumu,imam omjer 6-4,i provjeri ove na cemu sam pao pa ces vidjeti koliko je to ublizu bilo.......
I evo ti ak si vec pao i ne znas sta odigarti,probaj u20 rusija-srbija h1 5,5,Srbija osigurala vec prvo mjesto a Rusima biti ili ne biti,Srbiba ozlijedjen prvi play Cvetkovic http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=8962" onclick="window.open(this.href);return false; Džikić vjerovatno nece htjeti riskirati s najboljim igracima i trebao bih podijeliti minutazu a zna se koliko su Rusi i Srbi dobri.............

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 18 jul 2012, 15:56

Sto mu se pravdas , ti nisi napisao da mora prepisati bilo ko , samo si napisao sta si ti odigrao ..

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 18 jul 2012, 16:07

Tvoja dobra volja hoces li prepisati ili ne,niko te ne tjera.Ti kralju samo postavljaj tipove,pusti se drugih 8-)

Molde-Ventspils 3+
Maribor-Zeljeznicar 3+
Srbija-Rusija 2
Volim te Celik ! ! !

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 jul 2012, 16:13

@amarosim, pusti ovog isfrustriranog lika, samo ti postavljaj prijedloge vidi se da se razumijes u kosarku.Ja sam prepisao ovaj hendikep za vcrs,pa sta bude-bude, uglavnom ne obaziri se na njega i slicne..

Teplice-Zizkov - 1 - 1.65
Mayer-Haase - 2 - 2.70
KM/20/Rusija-Srbija - 1 - 3.00

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []